Wkuno

Hvordan være en danser

Dans er så mye mer enn bare en sport. Det tar mer enn et pent ansikt, tar det mye trening og hardt arbeid. Men hvis du har riktig mengde talent, tillit og tålmodighet, kan du utrette noe. Det spiller ingen rolle hvem du er, og hva slags bakgrunn du har. Hvis det ringer for deg, svare tilbake. Du kan ikke være perfekt på den, men du må elske det. Hvis du gjør det, vil du være god til det, i ditt hjerte.

Trinn

Hvordan være en danser. Kontroller at dette er det du virkelig ønsker å gjøre.
Hvordan være en danser. Kontroller at dette er det du virkelig ønsker å gjøre.
 1. 1
  Kontroller at dette er det du virkelig ønsker å gjøre. Det tar mye lidenskap til dans, enten du danse bare som en hobby, eller hvis du ønsker å en dag bli en profesjonell. Hvis du ønsker å bli en profesjonell, kan du kutte ut andre idretter og aktiviteter etter skoletid for å sette inn de nødvendige timer med praksis. Husk at dans i seg selv er en sport, og det tar mye utholdenhet til å danse hver dag.
 2. 2
  Bestem hva slags dans du liker å gjøre. Enten det er ballett, disco, trykk, jazz, swing, hip hop, break-dance, pointe, moderne, eller bellydancing. Alt du vil! Bare sørg for å velge en som passer din stil.
 3. 3
  Søke veiledning. Se musikkvideoer og se folks bevegelser, kjøpe dansetimer på en video, lese dans instruksjonene i bøker og på internett, finne en veileder, få tips fra venner / fagfolk, etc. Dancing hardt, men med hardt, målrettet arbeid, du vil utmerke seg på mange måter.
 4. 4
  Eksperiment. Stå foran et speil i full lengde, skru opp musikken, og bevege kroppen! Praktisere ulike trekk på ulike deler av kroppen. Vær sikker på at hvert trekk overganger pent inn i neste.
 5. 5
  Finn en danseskole. Danseskoler kan variere fra et lokalt ungdomssenter til en mer intens selvstendig skole. Hvis du har planer om å danse gjennom high school og college i profesjonell dans vil du ønsker å velge en mer intens skolen. Snakk med andre dansere i ditt område, så vel som lærere i hver skole å plukke den beste for deg.
 6. 6
  Meld deg på så mange dansekurs som mulig. Husk at det er viktig å ha en base i ballett samt å armen ut i andre klasser. Du trenger ikke å ta hver klasse som tilbys, og du kan alltid melde seg for flere klasser. Snakk med danselærer og be henne om å anbefale klasser og å vurdere ditt nivå. Jo mer du øver, jo bedre vil du få. Hvis du ikke har råd til å melde seg på undervisning, kan du alltid finne noen fine DVDer på Target eller andre butikker som vil lære deg god danseteknikk. Men hvis du har tenkt å bli profesjonell danser, er det nødvendig å ta lærdom fra en anerkjent skole.
 7. 7
  Strekk. Det er veldig viktig i en verden av dans, jo mer du strekker, jo mer vil du forbedre fleksibiliteten. Du vil strekke hver dag i klassen, men det kan være lurt å legge strekke når du våkner opp eller før du går i dvale for å forbedre fleksibiliteten, men sørg for at du er varm nok slik at du ikke skader deg selv. Hvis du har plass, kan det være lurt å sette en barre et sted i huset, helst i et rom med tregulv. Selv om du ikke har tregulv, vil du være i stand til å strekke seg mer hvis du har en barre.
 8. 8
  Praksis. Nå som du har din dans stil, leksjoner, og har valgt trekkene som ser best på kroppen din, må du sette denne kunnskapen til handling! Den beste måten å gjøre dette på er freestyle dans i personvernet på soverommet, og når din til en gjennomsnittlig dans nivå, delta på skolen danser å nyte deg selv!
 9. 9
  Være sunt både mentalt og fysisk. Dans er en veldig krevende sport. Det er viktig å spise et sunt, balansert kosthold og holde hydrert. Hvis du føler at du er å overdrive, snakk med danselærer og spør om det er mulig å slippe en klasse.
 10. 10
  Registrer deg for en dans konkurranse. Nå som du har lært og sette nye ferdigheter foran dine kolleger, er det på tide å gå opp et hakk! Om du vinner eller taper, din alltid en vinner for å sette i tid og krefter på å oppnå dine drømmer!
 11. 11
  Balansere din timeplan. Du kan danse opptil fire timer om dagen, men husk å planlegge tiden din. Kontroller at du er i stand til å gjøre lekser hver kveld. Planlegg i venn tid for venner som ikke tar dansetimer med deg. Dans kan ta over livet ditt, men husk at du må være en avrundet person. Hvis du ikke planlegger å bli en profesjonell, og bare danse for moro skyld, er det ikke nødvendig å legge så mye tid til dans.
 12. 12
  Snakk ut! Hvis du ikke forstår en dans, be om hjelp, kommer du ikke til å lære det ved å stå i hjørnet å se! Alltid snakke med dans lærere hvis du har et problem.
 13. 13
  Vet at det kommer til å bli hardt. Lære å skille mellom "gode" og "dårlige" smerte. Dans er ikke en enkel ting å gjøre, men det trenger ikke å være smertefullt hele tiden. Det er ment å være morsomt! Hvis det kommer til et punkt der du ikke har det gøy i det hele tatt, stopp. Det er ikke verdt det hvis du ikke er fornøyd.
 14. 14
  Aldri bare danse trinnene. Komme inn i sangen, og sette følelse inn i den. Hvis det er en upbeat, lykkelig dans smil, gjøre store, skarpe bevegelser, og smil! Hvis det er en trist eller følelsesmessig dans, bruke ansiktsuttrykk til å veilede din dans. Det gjør hver dans mye bedre.
 15. 15
  Hold tillit. Vit at du kan gjøre det for sikkert!

Tips

 • Vær trygg. Det kan ta en stund å lære et skritt. Bare ikke gi opp.
 • Ikke vær redd for å være stor når musikken krever det. Hvis du er på scenen du vil se mye bedre hvis du overdriver bevegelsene dine enn om du knapt bevege seg.
 • Drikk rikelig med vann og strekke før og under klasse vil det hjelpe.
 • Vær tålmodig. Du vil ikke bli oppdaget over natten. Det vil være en lang, langtekkelig prosess. Så, hold opp din besluttsomhet og bli motivert.
 • God dans tar en stund å utvikle, ikke prøv for bare et par måneder og gi opp.
 • Ikke bli skremt av eldre, høyere nivå dansere. Det vil distrahere deg fra å oppnå målet ditt hvis du er så bekymret for hva de tenker på deg!
 • Når du trener, rydde området slik at du ikke vil reise, eller tråkke på noe.
 • Ta hensyn til din egen kropp, er dans utrolig utfordrende, men det bør ikke skade deg.
 • Tast konkurranser slik at folk vil være i stand til å se hva du er i stand til å gjøre! Øve, øve øve!
 • Bli kjent med folk i de klasser som du tar, gjør det dans og partnerskap mindre rare, og når du er på konkurranser og konserter det mye mer moro hvis du har venner der for å støtte deg og henge med mellom dansene.
 • Dans er konkurransedyktig. Setter pris på den fantastiske danseren du er og ikke sammenligne deg med andre.
 • Opprettholde et balansert og sunt kosthold.
 • Se klipp på dans eller hvordan å danse. Kopiere hva folk prøver å vise deg og når du er god på som prøver å danse på egen hånd uten noen tutorials.
 • Alltid setter instruktør tanker om dans din. Alt de sier bare gjør deg bedre.
 • Dansen klassen er ikke obligatorisk. Du kan bli en stor danser uten profesjonelle leksjoner!
 • Hvis du ikke føler deg komfortabel i antrekket du får, spør regissør hvis du kan få en ny. Hvis drakt er upassende, er det ikke nødvendig for deg å bruke den, men hvis det er bare ikke din stil, eller er stygg, bør du bare holde ut.
 • Hvis du fortsatt er på skolen, bør du ha en dans avdeling-eller dans kan gå inn i drama, prøv å be om råd og bli med skoler danseklubb først som det vil trolig være gratis. Men når du har avgjort bli med andre klubber og skoler.
 • Hvis klassen læreren ser en fremtid for deg i dans, vil de være i stand til å få deg inn i konkurranser eller forestillinger. Det vil være sikker på å få deg merke av styremedlemmer mv
 • Finn en god lærer, kan dette være forskjellen mellom moro og skade.

Advarsler

 • Hvis du har en stram tidsplan, kan du komme bak i andre ting som skole, eller andre aktiviteter på dagtid. Ha det i tankene før du registrerer deg for klasser.
 • Å være en danser, og presset av alt kan vanligvis føre til problemer på kort og lang sikt. Noen eksempler er blemmer, sår føtter, ødelagte / forstuet bein, spiseforstyrrelser osv. Aldri gi opp!
 • Ikke jobb for mye, som kan forlate en negativ effekt på helsen din. Det er bedre å øke tid til å trene, sakte og gradvis.

Ting du trenger

 • Musikk
 • En dans klasse
 • Dans klær
 • Dansesko
 • Flott Support
 • kroppen passer