Wkuno

Hvordan skitne dans

Dirty dancing er sensuelle, suggererende dans med en partner. Til skitne dans er å danse med avbryter, med kroppen din løsnet opp og hele blir kastet inn i rytmen. Du kan enten etterligne dansen stil vist på Dirty Dancing, eller du kan komme opp med dine egne Smooth Moves. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Trinn

Hvordan skitne dans. Få litt inspirasjon.
Hvordan skitne dans. Få litt inspirasjon.

Komme i gang

 1. 1
  Få komfortabel. Selv før du begynner å danse, føler seg trygg på kroppen din. Det er vakkert, selv om du ikke føler det slik, og dans er en måte å uttrykke de utrolige evnene til kroppen din. Som en del av å elske kroppen din, ikke bekymre deg for hvordan du ser ut og ikke bekymre deg for å vises dum. Dirty dancing handler om å være sensuell, self-tillitsfulle og helt erkjenne hvordan kroppen din reagerer på musikken. Sett til side de bekymringer om hvordan du ser, og gjør deg klar til å nyte dansen.
 2. 2
  Få litt inspirasjon. Se Dirty Dancing og andre filmer med sexy dans sekvenser. De trenger ikke å være moderne - noen dans scener fra 1930 og 1940 kan være veldig sexy, også. Også se danseshow på TV for å se hvilke trekk er den mest sexy og prøver å innlemme disse inn i rutinen. Etterligne de beste bevegelsene og finne de som føler best for deg.
 3. 3
  Praksis. Velg musikk som gjør at du føler deg sexy og øve på bevegelsene dine. Dirty dancing er best oppnås gjennom bruk av musikk som bringer deg til livet, og hjelper deg å sette pris på sexiness av anledningen. Hvis musikken får deg inn i stemningen, resten vil bli mye enklere. Gå gjennom musikksamlingen din og velg den mest sexy musikk du har. Jeg er Sexy and I know it er trolig en god start

Begynner å danse

 1. 1
  Bruk klær som tillater deg å flytte. Plukke et antrekk som er riktig størrelse. Altfor baggy, og det vil komme i veien for dans din, for lite, og du risikerer sprengning en søm under en dukkert. Prøv å jogge i stedet for noen få sekunder etter at du kle på seg. Hvis du kan gjøre det uten å føle altfor beheftet, så antrekket er perfekt.
 2. 2
  Løsne opp. Dirty dancing er ikke for pripne. Det er for den som føler seg avslappet, selvsikker og forelsket i livet. Smidig opp med noen strekninger og gjøre noen grunnleggende trinn for å hjelpe flex musklene dine. Le og tenke gode tanker. Tenk på hvor attraktiv du er og hvor god du føler.
 3. 3
  Finn en partner. Det er mye lettere å danse med noen som setter ditt ønske i brann, men ikke bruke hele dagen på dette trinnet - du kan forestille noen som sexy hvis du virkelig vil. Minst velge noen som er god til å danse - hvis personen er en god danser, vil det være lettere som de kan bidra til å veilede noen av dine bevegelser, og vil være mer sannsynlig å komme inn i ånden av dirty dancing.
 4. 4
  Komme i posisjon. Den grunnleggende grep for dirty dancing har mannen holder kvinnen slik at hans høyre hofte berører hennes høyre hofte, og hver partner høyre ben er mellom den andre partnerens ben. Kvinnen twines vanligvis armene rundt hennes partner nakke eller skuldre, mens mannen legger hendene rundt hoftene eller backside. Tilbake til denne posisjonen etter at de mer kompliserte trekk i neste avsnitt.
 5. 5
  Start med å flytte sakte. Slow dancing er alltid sexy.
 6. 6
  Fokuser bevegelse på hoftene. Rotere hoftene i takt med musikken, eller sliping, er selve symbolet på den "skitne" eller "sexy" del av dirty dancing. Hold bevegelsene flytende og sensuell.
 7. 7
  Trinn side-til-side. Når du er i posisjon og føler seg komfortabel, prøve å ta en liten, skjev skritt til høyre i tid med partneren din. Dra den venstre foten mot høyre, deretter bort igjen. Gjør dette høyre-venstre svaie i takt med musikken, og prøve å holde dine bevegelser lett og løs.

Prøver forskjellige trekk

 1. 1
  Hold deg væske og åpen for å prøve nye ting. Ikke bli for rigid i din holdning eller holdning ved å danse. Å være løs vil hjelpe din partner initiere nye og annerledes trekk.
 2. 2
  Prøv en dukkert med partneren din. Det er en sexy del av dirty dancing og det øker variant av dansen. Mannen støtter kvinnens rygg og griper henne gratis beinet som hun buer bakover, mens kvinne bøyer seg hennes støtte ben og hever sin andre benet så høyt som hun kan når hun faller hodet bakover.
  • Hvis du er kjærester festet, er nå et godt tidspunkt for et kyss - prøv nakke, hender, skuldre og overkroppen.
 3. 3
  Spinn din partner. Spinn i dirty dancing ikke innebære å holde hendene foldet over kvinnens hode, så de kan i andre danser. I stedet spinner mannen kvinnen ved kopping hoften og snu henne mot ham. To, tre eller fire spinn er typiske.
 4. 4
  Står overfor samme retning. Din partner kan snu deg rundt slik at du er vendt i samme retning, og hold hoftene. For kvinnen, plasserer hendene til siden eller vikle hendene tilbake rundt mannens hals hvis du er fleksibel i armene. For mannen, plasserer hendene på forsiden av kvinnens lår og hofter.
 5. 5
  Slipp den. "Slippe det" refererer til et trekk som er gjort når begge parter er vendt i samme retning. Vanligvis, hevet kvinnen brått bøyer seg over på hoftene, holde bena rett og hennes backside mot partneren sin. Hun stiger deretter tilbake til stående stilling sakte samtidig beveger hoftene i takt med musikken. Mannen vil vanligvis bevege hendene til kvinnens hofter mens hun danser.

Tips

 • Hvis du har langt hår, la den ned og svinge den rundt, riste den og kjøre fingrene gjennom det. Bølget, løs hår kan hjelpe deg å se mer sensuell.
 • Husk, er gjenstand for dirty dancing å føle godt om deg selv og føle erotisk.
 • Sexy dans krever nåde og "sexy eye" utseende. Øv i speilet.
 • Føle rytmen og ånden av musikk, så la kroppen følge den.
 • Ikke vær. Folk sannsynligvis ikke ser på deg så mye som du tror de er. Hvis noen kritiserer din dans, blåse den av. Hold deg komfortabel og holde å ha det gøy.
 • Ha det gøy og slappe av og la kroppen gjøre jobben.
 • Prøv å ta en magedans klasse eller en eksotisk dans klasse.

Advarsler

 • Ikke danse erotisk foran andre som gjør deg ukomfortabel - dette er trolig noe du ikke bør gjøre foran dine foreldre, lærere eller andre som er altfor puritansk.
 • Danser ikke i selskap med seksuelt aggressive eller skremmende mennesker.