Wkuno

Hvordan å spille gitar som Eddie Van Halen

Hvis du er en begynnelse gitarist, har du sannsynligvis sett Eddie Van Halen, Steve Vai og andre kjente spillerne gjør en pen triks der de synes å være å spille med begge hendene på gripebrettet. Det kalles "å banke", og du kan gjøre det, også!

Trinn

Hvordan å spille gitar som Eddie Van Halen. Plasser din venstre hånd på gripebrettet som om du skulle spille som normalt.
Hvordan å spille gitar som Eddie Van Halen. Plasser din venstre hånd på gripebrettet som om du skulle spille som normalt.
 1. 1
  Plasser din venstre hånd på gripebrettet som om du skulle spille som normalt. Gnage et notat på gripebrettet med pekefingeren, og har pinky finger over strengen noen frets opp, klar til å slite et notat.
 2. 2
  Med pekefingeren eller langfingeren på høyre hånd eller på siden av din plukke, trykker strengen ned på et høyere slite, høres et notat.
 3. 3
  "Flick", eller trekke en gjøre med, det å peke fingeren på strengen med en svak nedadgående bevegelse, lød et annet merke.
 4. 4
  Slite et notat med ringfingeren. Du kan også skyve pekefingeren til neste slite.
 5. 5
  "Flick", eller gjøre en "pull-off" med, ringfingeren ut av strengen med en svak nedadgående bevegelse, lød et annet merke.
 6. 6
  Gjenta trinn 1-5, øve til notene er spilt veldig raskt.
 7. 7
  Tips: Watch Eddies 'Eruption' video på Youtube, helst live ett. Om nødvendig stoppe det hver gang på en stund og prøve å praktisere det du lurte på. Eller du kan jukse og ta tak i Guitar Pro tab.

Tips

 • Hvis gitaren har billigere, muddier pickups, ikke starte med å gå fort - du vil være i stand til å høre hver note. Starte veldig sakte og i en jevn takt med en tempo. Gradvis bygge opp hastigheten. Se på øvelsene på høyre hvis du fortsatt har problemer. Hvis du har gode pickups imidlertid gjerne å tappe bort i den hastigheten.
 • Du bør trykke notater som er i nøkkelen, eller enda bedre, trykker du på akkord som spilles (hvis du spiller over en backing akkord progresjon). For eksempel, hvis rytmen er å spille en C-dur akkord, trykk den 13. gnage av B string (en C note), trekk av den åttende fret (en G notat) og trekk av den femte gnage (en E note). Hvis du kan gjøre dette over endringene akkord, det høres jo kjempebra, men tar praksis, så må du lære hva notater er i hver akkord.
 • Teknisk sett er denne teknikken som kalles "snaps og hammers" eller "to-hand hanke".
 • Prøv å bruke volumet du vanligvis ville spille på og gjøre tappe samme volum som vanlig spiller.
 • Noen gode posisjoner for å tappe ville være: (Det første tallet er hvor fingeren forblir i ro, det neste nummeret er den fingeren som er flyttet på og utenfor slite med frettinghånden, og det tredje tallet er slite som vil bli avlyttet med plukking hånden.)
 • 2-5-10
 • Ved at tappe sekvens gjentas i rekkefølge, vil det spille en liten del av tappe en del av Eddie Van Halen "utbrudd".
 • 4-7-11

 • 4-7-12
 • 2-5-9

Advarsler

 • Hvis du ønsker å opprettholde din "mystikk", ikke vise vennene dine hva du gjør for å spille en slik gal antall notater. De vil bli skuffet over hvor enkelt det er, og de kan selv beskylde deg for "juks!"

Ting du trenger

 • Et strengeinstrument, som en fiolin eller gitar