Wkuno

Hvordan å spille trommer

Perkusjon kan være morsomt, kul og veldig imponerende. Det er en av de mest populære redskaper i verden. Det vil ta måneder eller år med praksis og engasjement for å mestre. Som alle andre instrument, trommer er vanskelig å lære, så det er mer til trommene enn bare å treffe noe med en pinne. Hvis du blir skuffet eller motløs fordi du ikke kan spille dem veldig godt, ikke gi opp! Med tiden praksis, og denne artikkelen, kan du lære å spille trommer som en proff!

Trinn

Hvordan å spille trommer. Lære alle de forskjellige typene av trommer.
Hvordan å spille trommer. Lære alle de forskjellige typene av trommer.
 1. 1
  Lære alle de forskjellige typene av trommer. Selvfølgelig vil du skal se på trommer, men det er forskjellige typer trommer som utgjør et sett. Husk at det finnes forskjellige merker, størrelser, pinner som brukes, og forskjellige stemming blant annet slighter endringer som vil påvirke den generelle lyden av hvert instrument. Her er en liste over trommer som du finner i nesten alle trommesett du se:
  • Bass Drum - The big one på ground.It er ikke kalt "basstromme" for ingenting, denne trommelen vanligvis gjør en svært lav-pitched rungende lyd når truffet av klubbe (vekten på enden av skaftet festet til en fot- pedal kontrollert av trommeslagerens høyre fot). Mange trommeslagere i disse dager bruker en fotpedal med to slegger, spilt med begge føttene, henholdsvis. Dette er referert til som "dobbelt-bass". Mye av tiden det er referert til som basstromme, for å unngå forvirring når lyden kontroll, "Kan jeg høre bass?" Trommelen eller gitar? Mesteparten av tiden basstrommen har en pute inne for demping.
  • Skarptromme - Denne er vanligvis plassert til venstre for trommeslager og spilte med trommeslageren ikke-dominant hånd stick (høyre hånd skal være på den høye hatten hvis du spiller en takt med den høye hatten og venstre hånd skal være på snare). Vanligvis er det kjent for sin skarpe "klikk" lyd etterfulgt av en "resonnere shuffle" lydeffekt når truffet direkte på huden (puten dekker trommelen).
  • Cymbaler - Det finnes mange forskjellige typer cymbaler, varierende i type, form og lyd. En cymbal er en rund, metallgjenstand som resonerer når truffet. De fire mest brukte typene cymbaler er high-hat, turen, splash, og krasjet.
   • Den høy-hatten er et par av bekkener montert på en fotpedal. Pedalen er vanligvis spilt av venstre fot og kontrollerer cymbaler, og bringer dem sammen når de trykkes og bortsett når den slippes. Du kan slå cymbal når det er hverandre eller stengt, og du kan stenge cymbaler med føttene på forskjellige priser av fart, hver skaper en annen lyd.
   • Turen gir en mer subtil lyd enn de andre cymbaler fordi den brukes til å spille veldig gjentagelser gjennom det meste musikk. Den cymbal vil vanligvis appellerer fra en streik til en annen.
   • Splash er en cymbal som skaper en metallisk "sprut" lyd, lik den lyden en vannsprut gjør-som dør raskt etter topp.
   • Krakket er lik den sprut, men vanligvis med en høy og lang, vedvarende lyd. Lytt etter krasj på slutten av tiltak i pop musikk eller særlig i perioder med økt drama i orkestermusikk.
   • Til slutt, Kina cymbal. Det er buet i kantene og høres trashy. Dette er en mindre vanlig cymbal.
  • Tom-Toms - Det finnes mange typer av tom-toms, men de mest vanlige tre er Floor Tom (den dypeste av de tre), Midt-Tom (mediet av tre), og High-Tom (den mest høy -pitched av tre).
 2. 2
  Finne ut den beste måten å holde dine køller. Det er hovedsakelig to måter:
  • Matchet Grip - Hold dem mellom tommel og pekefinger noen inches fra bunnen av pinner og pakk dine resterende fingrene rundt pinnene. Denne metoden er den mest populære.
  • Tradisjonell Grip - I din venstre hånd, hvile pinnen i holderen mellom tommelen og pekefingeren, og på toppen av ringfingeren. Pakk dine tommelen, indeksen og midtre fingrene rundt pinnen. Jazz trommeslagere ofte leke med tradisjonelle grep for å skape en annen stemning når å slå på trommene.
 3. 3
  Tromme med hendene hvis du ikke har trommer. Telle åttedelsnoter som "en-og-to-og-tre-og-fire-og..." og prøve ditt beste for å si det jevnt og trutt. Tromme disse åttedelsnoter med den første hånden.
 4. 4
  Fortsett med din første hånd, men nå, når du sier "to" og "four», trykk bordet med den andre hånden.
 5. 5
  Nå for høyre fot.
 6. 6
  Fortsett å trykke med begge hender, men nå når du sier "en" eller "tre", klikker du på høyre (eller venstre) fot.
 7. 7
  Ta en leksjon med en lokal lærer og se om du liker det.
 8. 8
  Gå til de lokale tromme butikker og bang på ting.
 9. 9
  Gjør din forskning for et trommesett hvis du er interessert i tromming før du bruker pengene på et sett.
 10. 10
  Snakke med folk i butikkene, og de ​​bør styre deg i riktig retning.
 11. 11
  Start ut med en billig, nytt sett eller en brukt sett før du endelig bestemmer deg om du kommer til å feste med det. En tre-delers sett er tilstrekkelig til å begynne med. (High hat, skarptromme og basstromme)
 12. 12
  Har din tromme lærer eller folk på butikken gi deg noen tips om hvordan å holde pinner, hvordan du treffer trommelen riktig, hvordan du justerer trommene til å passe din alder og hvordan du setter opp din kit hjemme. Du kan også finne mye av denne informasjonen gratis på internett.
 13. 13
  Prøve en rekke trommestikker. Det er mange der ute, men det er ingen rett eller galt pinne. 5A er en god pinne vekt for nybegynnere.
 14. 14
  Kjøp en metronom. Hvis du ikke har råd til en metronom, kan du finne et klikk spor et sted som er et innspilt metronom som du kan spille i stereo, på Walkman din, eller på datamaskinen mens du øver.
 15. 15
  Plukk opp en video eller bok, og sørg for at du skriver inn navnet på elementet i et søk på internett for å lese noen anmeldelser på materialet før du bruker pengene dine på det. Ikke alle videoene og bøker hjelpe noen som er ny til spillet, selv om de kan si at det er laget for nybegynnere.
 16. 16
  Husk at de fleste musikk består i å spille en beat og deretter bruke fyller når de gir mening musikalsk. Spille for sangen, ikke for deg selv.
 17. 17
  Praksis spille beats først, vil de fleste bøker og videoer fokusere på de mest grunnleggende av beats.
 18. 18
  Lær å øve skikkelig.
  • Sett metronomen på ved lav hastighet.
  • Spille mens avslappet, hvis du merker noen spenning, tregere metronomen til du føler deg avslappet.
  • Bruk hendene til å spille den enkle slå nevnt ovenfor, det du gjør her er å spille åttende notater med høyre hånd og holde tiden på den høye hatten.
  • Sørg for at du telle høyt når du spiller. Til slutt vil du ikke må, men gjør det mens du lærer og når du øver.
  • Nå, traff i stedet for å trykke på trommelen på "To" og på "Four" med venstre hånd, overalt ellers.
  • Ha en god tid og lære å spille med hendene og lytte til lyden du gjør.
  • Bare bruke hendene, telle høyt, og spille med metronom eller klikk sporet vil komme i gang å komme inn på sporet og kunne freestyle.
 19. 19
  Prøv å utvikle en groove og bli vant til å spille jevnt, mens telling høyt og mens du spiller med et klikk.
 20. 20
  Lær hvordan å lukke den høye hatten med venstre fot når du spiller med hendene, det gjør en annen, kortere lyd. Dette er den stilling ved hvilken de fleste trommeslagere bruke høy hatten oftest.
 21. 21
  Fortsett å spille bare med hendene, gå tilbake til den opprinnelige slå.
 22. 22
  Spill rette åttedelsnoter med høyre hånd.
 23. 23
  Bruk venstre og traff snare på "to" og "fire".
 24. 24
  Løft foten bort av den høye hatten her og der for å bli vant til lydene du gjør. Du kan åpne den helt, åpner du den litt og traff den høye hatten på forskjellige steder som utsiden rim, eller bjelle på toppen for å få forskjellige lyder.
 25. 25
  Bli vant til lydene den høye hatten gjør og bli vant til å åpne den høye hatten mens du holder en stødig rytme og telle høyt.
 26. 26
  Tilbake til den vanlige rytmen igjen og legg i den høyre foten på "one" og "tre".
 27. 27
  Få vant til å spille det, og deretter freestyle.
 28. 28
  Utvikle den høyre foten ved å spille det på samme gang du treffer den høye hatten å bidra til å utvikle muskler.
 29. 29
  Prøv å spille med høyre hånd og fot på samme tid, forlot hånd fri styling, eller med alle lemmer på samme tid til å virkelig få musklene som brukes til å flytte.
 30. 30
  Få vant til harde delen med trommer: få dine lemmer for å gjøre forskjellige ting når du vil ha dem til og fortsatt være i stand til å holde tiden selv, og har trommer gjøre det du vil. Ved første vil det være enkelt fordi du skal flytte bena på samme tid, men til slutt må du venne deg til å flytte en lem opp mens den andre er på vei ned.
 31. 31
  Spille det samme ovenfor bare ved hjelp av hendene, men i stedet for å treffe snare på "to" og "fire" treffe high hat og når du løfter høyre hånd av den høye hatten bevege venstre hånd ned å treffe snare. er du i utgangspunktet spiller skarptromme i mellom hvert treff av den høye hatten. Mens du gjør dette telle høyt "En e og to e og en tre e og en fire e og en" fortsetter å treffe den høye hatten med høyre hånd på "en og to og tre og fire og" men treffer snare på "e-tallet og en er" (a uttales som "ah" eller hva).
 32. 32
  Pass på at du fortsatt bruker metronom for å sikre at beats er selv, og sørg for at du fortsetter å telle høyt.
 33. 33
  Lær dette vanskelig ferdighet når du spiller trommer, men i stedet for bare hendene du har å innlemme begge føttene og i stedet for å gjøre en bevegelse opp mens en bevegelse ned du må kanskje doble eller tredoble eller firedoble en bevegelse med en lem mens de andre lemmer gjøre noe annet i en annen retning. Et godt eksempel på dette er forskjellen mellom et "single" slag og en "dobbel" slag. Hvis du slår trommelen med ett slag fra annenhver hånd, har du et enkelt slag mønster. Men hvis du slår trommelen med en nedadgående bevegelse fra annenhver hånd og la pinnen sprette på hver vekslende slag å få to treff per slag, har du en dobbel slag mønster. Dette er hva gjør en trommeslager til å utføre svært raske rundstykker og mønstre. Ved å studere og praktisere de 26 europeiske tromme barnelærdom, vil du være godt på vei til å mestre enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom hjerneslag mønstre. Starter bare på en skarptromme. Når du er komfortabel med hjerneslag mønstre, må du øve dem på flere tønner innenfor hvert mønster. Dette gir noen svært imponerende lyder som vil forlate publikum lamslått.
 34. 34
  For eksempel teller takten vi har brukt så langt, åttedelsnoter, og på hver beat lukke den høye hatten med venstre fot og åpne den på offbeats, eller "ands". Hit skarptromme på toere og firere å lage en enkel stein slå. Med høyre hånd holder åttende oppmerksom tid (en og to og tre og fire og) på kanten av snare eller på en ride cymbal hvis du har en.
 35. 35
  Prøv å spille basstromme med høyre fot. Eksperimenter med ulike beats med høyre fot mens du holder resten av lemmer låst i hoved mønster. Det er her det begynner å bli vanskelig. Ikke bekymre deg om, det blir lettere jo mer du spiller. Du må få dine lemmer vant til å gjøre bevegelser som er uavhengige av hverandre. Det er ingen rask måte å gjøre dette. Bare ta deg god tid og tenke over hva du gjør. Hvis du bryter det ned i ett slag av gangen det gjør ting mye enklere.
 36. 36
  Lær tromme notasjon og om taktarter.
 37. 37
  Lær det er bare noen få måter som hvert slag kan brytes ned til. Vi vil snakke om en standard 4/4 takt.
  • Sett metronomen på ca 60 BPMS, vil hver av disse klikkene være en kvartnote puls som vil hjelpe din forståelse av rytme. Jeg vil sette parentes rundt hver av de beats slik at du vet har det å si høyt til metronom. Du kan si at disse først og deretter spille dem med hendene før du finne ut rytmene. Du kan gå til Vic Firth hjemmeside nedenfor og andre til å høre hva hver av disse høres lignende. Husk at hvert klikk på metronom er en beat, hver av disse underavdelinger ta opp ett slag slik at du skal trykke hånden eller uttale ordene raskere og raskere etter hvert som du går.
  • Lær om kvartal notater, vanligvis de viktigste beats, og det er fire av disse til hver bar. de telles "[1] [2] [3] [4]" telle til metronom hvert nummer vil falle rett på klikk
  • Du har kvartnote trillinger som ikke brukes så mye i rock-beats, men du finner dem i trommelen fylles og brukes i perkusjon linjer funnet i skolekorps. I utgangspunktet en triplet er hvor du spiller tre toner i den tiden du vanligvis spiller to. du kan ha kvartnote trillinger, åttende oppmerksom trillinger, 16. note trillinger 32nd note trillinger.
 38. 38
  Dette er vanskelig å forstå, men for kvartnote trillinger må du gjøre det motsatte av Subdivide og tenker i form av halv notater. Telle en-la-le jevnt i løpet av den halve notatet. For åttende oppmerksom trillinger er det det samme, men med tre notater delt i løpet av et kvartal notat.
  • Vi har vår venn den åttende notat der det er åtte av disse til hver bar. telles "[1 +] [2 +] [3 +] [4 +]" (den "+" tegn = ordet "og") husker å telle høyt og bruke en metronom for å sørge for at du er selv.
  • Vi har en kul klingende takt med åttende oppmerksom trillinger. De telles "[En tur-Let] [Two-Trip-Let] [Tre-Trip-Let] [Fire-Trip-Let]" eller noe tre stavelse ord. Spille dette sammen med metronom hvert klikk på metronom er en beat og hver beat er delt.
  • Vi har 16. oppmerksom beats som du har spilt tidligere når du var å lære å bevege hendene i motsatt retning. Telles "[en e + a] [2 e + a] [3 e + a] [4 e + a]"
  • Vi har 16. note trillinger som jeg telle som [en tur la og tur la] [2 tur la og tur la] [3 tur la og tur la] [4 tur la og tur la]
  • Vi har 32nd notater som jeg telle som "[en e + a + e + a] [2 e + a + e + a] [3 e + a + e + a] [4 e + a + e + a}
  • Husk at hver av de underavdelinger må passe på tide med metronom. hvert klikk vil være fjerdedels rytme og lett å holde tiden etter den tid du kommer til de høyere underavdelinger du skal telle raskere eller spille raskere, men de tallene du sier vil alltid lande på klikk med metronom.
  • Vi har også 32. note trillinger som krever mye av underavdeling å telle og er ganske mye for fort til å si høyt, men hvis du ønsker å høre noen 32. notater og 32nd ikke trillinger, så lytt til sangen "Hey Joe" av Jimi Hendrix. Disse notatene er vanskelig å spille riktig fordi du trenger for å kunne spille dem jevnt, noe som gjør den samme lyden på trommer med hver hånd og være i stand til å bevege seg rundt trommesettet spille disse notatene i gang med resten av sangen.
 39. 39
  Hviler brukes innen sangen der ingen lyd er gjort i løpet av notatet. lytte til noen av dine favorittsanger og bruke en liten underavdeling som den 8. eller 16. note teller, og du vil se at under mye av fyllingene vil du høre områder hvor det er stillhet når du teller. Velkommen til hviler.
 40. 40
  Lær med hensyn til oppdeling av beats og pauser gjennom praksis med bare skarptromme. Sjekk tipsene delen for en liste over skarptromme rudiment bøker som du kan finne for ganske billig og som vil utvikle din forståelse av beat underavdelinger og slo underavdelinger med bruk av pauser samt å bygge opp dine ferdigheter med begge hender. Målet ditt er å være i stand til å gjøre selv lyder med begge hender. Når du spiller en aksent notat med høyre hånd det bør høres det samme når du spiller med venstre og når du gjør en normal slag med riktig vil det høres det samme som venstre og vice versa, og så videre. Et aksent slag er da du treffe trommelen hardere enn de andre slag (vanligvis på kanten av trommelen, også kjent som en rimshot). Aksenter gi en svært dynamisk effekt på musikken. I noter, er aksenter vist av den matematiske "større enn"-tegn (>).
 41. 41
  Lær å gjøre trommelen fylles.
  • Tell høyt og spille med en metronom for trommelen fylles.
  • Begynn med det grunnleggende takt som før "1 + 2 + 3 + 4 +" og spille som du gjorde før med høyre hånd på den høye hatten og venstre på snare. Bruk den høyre foten på kick. Gjenta når du varmer opp. Nå fortsetter å telle høyt og bare spille "1 + 2 +" og deretter slutte å spille med deg lemmer og nettopp ferdig med å telle høyt "3 + 4 +" repeat. det skal høres ut som "Boom tic Pap tic" nå på "3 + 4 +" gjøre noe annet for eksempel starte med å flytte hvert lem på samme tid på "3 + 4 +" kan du treffe krasj (hvis du har en) på den ene på følgende bar, og du vil ha dratt av din første fyllet.
  • Vær kreativ og gjøre alle kombinasjoner du kan tenke på mens telle "3 + 4 +" noen vil høres bra for deg noen ikke vil (ikke glem å åpne den høye hatten) noen grunnleggende de kan være alt snare vekslende hender. To spark og deretter to snarer. To snarer og to spark. Du tar poenget så lenge du holder den tiden det spiller ingen rolle hva du velger så lenge tiden holder seg selv.
  • Nå går vi tilbake til inndelinga av beats som jeg skrev ovenfor. Fortsett å spille "1 + 2 +" som du gjorde ovenfor. Nå plukke et par underavdelinger av valdet som er skrevet ut mellom brakettene ovenfor for "3" beat og "4" beat "som" [3 tur la] [4 e + a} spille notat mens du teller høyt og bruke alle lemmer på samme tid som du gjorde ovenfor. Gjenta. Congrats, nå har du spilt en mer kompleks fyll. Nå fortsette å bruke den samme inndelingen du plukket, men gjøre forskjellige ting med hver hånd. vil du snart spille fyller du bare har drømt om.
  • Nå plukke andre underavdelinger for "3" og 4 "slå du kan gå" [3 +] [4] "eller" [3 +] [4 tur la] "eller" [3 e + a] [4 +] " eller hva. Er det begynner å bli lettere ennå? Så lenge notene spilles jevnt og innen den tid har du masse mulige kombinasjoner for fyll.
  • Nå er en ting å huske er at du ikke trenger å bare spille [3] beat og [4] takt som fyller. du kan spille hele baren som fyll plukke noen av de underavdelinger for hvert slag og kombinere dem for eksempel "[en e + a] [2 tur la] [3 +] [4 tur la]" eller hva du plukket. sier underavdelinger høyt deretter spille med alle lemmer og deretter spille rundt med hjelp av ulike lyder og lyd kombinasjoner for underavdelinger. Ikke glem basstrommer når du gjør fyllingene til å gi dem det lille ekstra "oomph".
  • En annen ting å huske på er at du ikke trenger å starte en fylle på begynnelsen av en beat som: teller "One og Two" og spille det som du gjorde før med høyre hånd på den høye hatten og venstre på snare, men når du kommer til "og tre og fire og" spille fyllet starter på det, og i stedet for å vente på de "tre" slå. så hvis du en grunnleggende åttende notat fylle det ville være [1 +} [2 fill] [Fyll Fyll] [fylle fylle] eller spille "One and" og deretter en fyll under "to og tre og fire og" beklager det er vanskelig å skrive ut, men leste den om og om igjen mens du spiller, og du vil finne det ut. utgangspunktet fyllingene må passe innenfor den matematiske underavdeling av baren.
  • En ting også å huske på når du spiller fyller er å prøve og fortsette å treffe snare på "to" og "fire" mens du gjør hva galskap du vil ha på resten av notatene som å fortsette å holde seg tid til lytteren.
  • Nå for kurve ball, kaste i hviler til underavdelinger og det er det.
 42. 42
  Ha det gøy å trene og husk å trene er de arbeidet og showet hvor du får til å vise frem litt er payoff. Også, ikke gi opp på denne kjedelige oppgaven med å perfeksjonere trommer. Instrumenter er vanskelig å spille noe som er grunnen til at det musikere får den oppmerksomheten de gjør.

Tips

 • Som alltid når du spiller trommer, slitasjebeskyttelse som øreplugger. Snarer spesielt var laget for å være ekstremt høyt (for å bære over hele slagmarker), men blir spilt svært nær hodet og ørene. Du ønsker fortsatt å være i stand til å høre musikk og samtaler når du er 80! Mange trommeslagere begynner å legge merke hørselstap i 50-årene og forsinket start iført beskyttelse da. Ikke la dette skje med deg! Ørepropper kan finnes på de fleste musikkbutikker.
 • Øv hver dag selv om det ikke er foran et trommesett eller er det bare i 15-20 minutter. Praktisere hver dag i 5 minutter er bedre enn å praktisere en gang i uken for 35 år.
 • Lære å lese tromme notasjon.
 • Når du lytter til musikk spille trommer i luften eller trykke deg høy hatten foten for å holde tiden mens du lytter, vil dette komme i noen trengte praksis når du kan se en film eller henger ut på noens hus eller sitter i bilen.
 • Bruk bokser eller bøtter hvis du ikke har råd til et trommesett, eller du kan kjøpe en tromme pad for rudimentær praksis.
 • Ikke bash pads eller trommer annet du kan ende opp med brukne pinner og tromme hoder, sprukne cymbaler og harde bein virkninger som kan hindre deg fra å spille i det hele tatt. Med mindre du tilfeldigvis være John Bonham eller Keith Moon, ta det med ro. Drummer hansker kan også bidra til å forhindre dette.
 • Hvis du ikke ønsker å kjøpe et trommesett ennå, men har rockebandet trommer, kan du koble dem opp til datamaskinen og bruke dem med programmet Drum Machine som et elektronisk trommesett. Du kan endre hvilken lyd hver pad vil gjøre bare i tilfelle, er ulempen at trommene kan være treg til å svare, og kan kaste deg av beat.
 • La trommestikker gjøre jobben for deg ved å sprette, ikke trekke dem opp eller du blir trett.
 • Hvis du ønsker å forfølge tromming, starte med en billig eller student trommesett som ofte kan kjøpes for under et par hundre dollar. Disse vanligvis kommer med en høy lue, crash-ride cymbal, basstromme, skarptromme, en eller to rack-tom-toms montert på basstromme, og et gulv tom-tom. Du kan alltid oppgradere eller legge flere brikker som set din senere.
 • Lytt til musikk og telle med den minste underavdeling som "en e + en 2 e + et tre e + en fire e + en" noen ganger fyller vil innlemme 32. notater eller 16. eller åttende oppmerksom trillinger i fyllingene, men du vil kunne å se forskjell når du hører dem etter en stund.
 • Ikke mist motet for tidlig. Mens tankene er å lære beats, er dine armer og ben å lære hvor du skal flytte. Du vil finne din arm og ben bevegelser vil forbedre seg selv.
 • Lær dine barnelærdom, men lære av noen som kan lære deg hvordan barnelærdom spilles musikalsk. Ikke bare øve spille barnelærdom så fort du kan uten å vite hvordan de passer inn i en musikalsk ligningen. Plukk opp "Stick kontroll for snare trommeslager" av George Lawrence Stone tror jeg, og "Savage Rudimental Workshop" med Matt Savage. Også se etter en bok som heter "En funky primer for rock trommeslager" av Charles Down men det er mer for å spille trommesett enn barnelærdom. Barnelærdom brukes mens du spiller trommer så med mindre du ønsker å være en av dem som sier de kan spille, men kan ikke, øve på barnelærdom.
 • Hvis du er venstrehendt, bør du bytte hele settet rundt ex: snare til høyre
 • Bruk en metronom for å holde tiden med enda klikk. Du kan enten kjøpe en fra din musikkbutikk, eller laste ned en metronom program å bruke på datamaskinen din.
 • Når du starter opp, ikke fokusere på hastighet, men på glatt timing og jevne tak slik at hver virkningen er den samme.
 • Vær en musiker først, og en trommeslager andre. De beste trommeslagere i verden spiller sine trommer i en svært musikalsk måte alltid å sette sangen først i stedet for sine prangende koteletter. Det er en tid og sted for alt
 • Hvis du fortsatt er i skolen prøve og ta et band klasse, er "cool" en gjort opp ting som ikke eksisterer når du forlater skolen. Med mindre du er en rockestjerne.
 • Ta hensyn til din familie og naboer ved å praktisere i et bortgjemt sted, ved hjelp av tromme lyddempere, og å innhente tillatelse.

Advarsler

 • Alltid beskytte ørene!
 • Trommelen fylles kan være så lenge du vil de skal være. Husk det er din tromme del. Vær kreativ.
 • Spille komfortabelt. Hvis du er anspent, tregere, eller annet du ikke vil se resultater.
 • Sørg for at trommesett ikke har noen løse deler.
 • Husk å spille trommer på et støynivå som passer for alle som er rundt. Ikke spille tromme virkelig høyt hvis du vet at naboene vil klage.

Ting du trenger

 • Tålmodighet
 • Øretelefoner
 • Ørepropper
 • Trommestikker
 • Practice pad
 • Metronome
 • Grunnleggende Drum Set
 • Tromme tuning nøkkelen
 • Matte eller teppe å sette trommer på
 • Rhythm
 • Drum demper er kanskje, avhengig av hvor du praksis.