Wkuno

Hvordan skal understreke stemmebåndene med skrikende

Denne artikkelen er et sammensurium av råd fra forskjellige mennesker som anser seg selv screamers. Mange av dem sannsynligvis bruke forskjellige teknikker. Hensikten med denne artikkelen er å lære deg hvordan du "skrik" (som mange sangere gjør i disse dager) uten å skade deg selv. hvis du er god på innover vokal kan du prøve å gjøre de ytre skrikene også fordi det vil vise at du har mange forskjellige typer metall, death metal, og slipe-core ferdigheter. Også med noen form for sang du huske på at du får bedre hver gang du øver.

Screaming for musikalsk framføring er ikke om å skrike lungene ut! Selv om det kan høres ut som noen sangere er skrikende så hardt og høyt som de muligens kan, de fleste er det ikke. Musical skrikende handler om å lære å bruke falske stemmebåndene til å produsere skrikende lyder, selv om du ikke er skrikende høyt eller kraftig. Hvis du gjør dette, kan du lære å skrike så mye du vil, og du aldri trenger å bekymre deg for å miste eller ødelegge stemmen din fordi du skriker i et band.

Trinn

Hvordan skal understreke stemmebåndene med skrikende. Du bør vite hva din stemme serien er (baryton, tenor, kontraalt, mezzosopran, etc).
Hvordan skal understreke stemmebåndene med skrikende. Du bør vite hva din stemme serien er (baryton, tenor, kontraalt, mezzosopran, etc).
 1. 1
  Du bør vite hva din stemme serien er (baryton, tenor, kontraalt, mezzosopran, etc). Hvis du ikke allerede vet, deretter søke etter informasjon om de ulike tale områder. Finn et instrument du kan langs til, for eksempel en gitar eller piano, finne midten C (256 Hz), og finne ut hva alt du passe på.
 2. 2
  Varm opp. Enhver god metall screamer gjør en warm-up på noen tid av dagen før en forestilling. Dette er ikke en skrikende warm-up, er det en sang warm-up. Folk liker Randy Blythe av Lamb of God, Byron Davis av Gud forby, og Phil Labonte av All That Remains, alle praksis konvensjonelle sang oppvarmingsøvelser før en forestilling, de samme grunnleggende øvelser som du ville gjøre før koret praksis. Dette er svært viktig for din stemme, så ikke vær lat og hoppe over det. Finn en sang warm-up rutine, som å synge vokalene - Eh, Ee, Ah, Oh, Oo - over en 5-note skala.
 3. 3
  Når du først starter å lære, du kommer til å være å gjøre en masse tvilsomme lyder. Som lille katten knurrer og prøver å snakke som Marge Simpson. Det er viktig at du oppretter skrapete lyder fra nesen regionen i ryggen, over halsen din, ikke lav i halsen din. Hvis du gjør lyden fra lav i halsen din, vil du bli lærer deg å gjøre det galt og lære en metode som vil skade deg. Prøv å føle forskjellen mellom Marge stemme og lav-in-the-hals, gurgle-lignende støy. Du bør være i stand til å skape den Marge stemme uten å skade deg selv. Bruk disse to referansepunkter som du lærer. Husk å holde skrapete lyder som kommer fra høyere opp (nasal region) slik at du ikke skader stemmen din. Hvis du gjør det galt, vil det vondt som faen. Øv intelligent. Du vil sannsynligvis være skrikende feil i begynnelsen, så sparer stemmen din før du finne ut hvordan du gjør det riktig.
 4. 4
  Bruk mellomgulvet riktig! Ikke hold luften i brystet! Du skal puste inn og fylle magen, ikke brystet.
 5. 5
  Når du først lære å skrike og ikke vet hvordan du skal bruke pessar, bøy magemusklene, type som du er i ferd med å ta en punch. Når du gjør det, snakke litt, hvis du får en skurrende lyd som kommer ut, er det du snakker riktig.
 6. 6
  Alt du trenger å gjøre derfra, er gjentatte ganger (i løpet av mange uker), heve og senke banen. Også etter en lang tid med praksis om hvor du kan få forskjellige plasser, prøve å skyve ut mer luft.
 7. 7
  Jo mer luft du presse ut, jo høyere i banen dine skrik vil bli. Når du utfører høye puster skrik, åpne munnen så bredt som mulig og skrike mens bøye mellomgulvet.
 8. 8
  Det er mest sannsynlig at det vil gjøre vondt i begynnelsen, men etter en stund vil du lære hvordan du gjør dette riktig. Hvis, derimot, fortsetter det å skade og / eller blør, du gjør det galt.
 9. 9
  For å oppnå en annen pitch bruke pessar, tunge posisjon og formen på munnen... lows for eksempel - senke tungen åpne munnen bred. For høyder, heve tungen høyt og la skrike å treffe toppen av halsen din.
 10. 10
  For fremtidig referanse, i det meste av musikken som du kanskje prøver å imitere, de bruker forvrengningseffekter i studio eller auto tune å gjøre en dypere og fyldigere banen.

Pust skrikende

 1. 1
  Det er like ille for deg som puster skrikende (hvis det gjøres feil). Hvis du mestrer begge deler, kan vekslende gi ulike stemmebåndene en sjanse til å hvile.

Tips

 • Skrike alene en stund, kan det være pinlig å skrike rundt andre som allerede vet hvordan å skrike. Når du er klar vise dem skrike og la dem ærlig kritikk det.
 • Varm opp stemmen før og etter skriking. Dette vil forhindre vokale skade.
 • Vær tålmodig. Lære å skrike trygt kan ta omtrent et år, og for de første mange måneder, ofte ganger, det bare høres ille. Ikke gi opp, vil det bli bedre.
 • Prøv å holde et skrik så lenge som mulig uten at det vaklende. Intro skrik i enkelte Atreyu sanger ville være god praksis, men vær advart, skrikende som brukes i Atreyu svært tøffe og tar mye av praksis. Også prøve skriker så høyt du kan uten å skade stemmen din. Sangen "Spirit Crusher" av Death er en god sang for det.
 • Dette er det viktigste for å få skrike lyd heller enn et rop lyd, du må drikke mye vann før, under og etter skriking å sikre at stemmebåndene er godt hydrert til enhver tid for lyden som du ønsker og å ikke forårsake noen skade. Alltid drikke romtemperatur, eller varmt vann. Legge til en liten bit av sitron kan stoppe slim fra forming. Romtemperatur vann blandet med honning er hørt å være effektive ved utøvelse på grunn av det faktum at det strøk halsen samt holder du hydrert.
 • Ikke skrik hvert skrik med all luften din. Moderasjon er nøkkelen, hvis du bruker alt du har, vil det skade svært dårlig og ikke høres bra i det hele tatt.
 • Ikke skrike for mye. Dette kan skade stemmebåndene. Hvis du gjør det, hvile stemmen etter!
 • Før skrikende, nynne, deretter push, så du skriker mens humming deretter åpne munnen. Dette vil hjelpe hvis du har problemer med skrikende.
 • Hvis du vondt stemmen din, enten fra skrikende, eller bare roping for mye på en fest Det er alltid mulighet for vokal hvile. Ikke skrik for en stund, ikke synge. Ikke engang snakke eller nynne, og spesielt ikke hviske. Når stemmen din blir skadet noen form for vokalisering kan forsinke helbredelsesprosessen. Whispering er det verste, som den lukkes stemmebåndene sammen, forårsaker en lignende effekt å skrike med feil teknikk. Hvis du må snakke, bruke ditt fulle tale. Det er fortsatt ikke bra, men det er den minst skadelige alternativet. De fleste ganger, bør din stemme, og vil komme tilbake etter implementering vokal hvile for en dag.
 • Screaming er 30% dyktighet og 70% tillit. Du har rett til å tenke "jeg er den beste screamer i verden!" til enhver tid. Nervøsitet show. Så bare slapp av.
 • Den beste måten å øve er å plukke noen av dine favorittsanger skrike med sporet. Du trenger ikke å høres akkurat som dine forbilder, så utvikle din egen lyd! Unikhet og kreativitet i dine mønstre vil sikkert øke vokal omdømme.
 • Kopping mic er ikke en god måte å forbedre lyden. Etter hvert blir det en vane, og vil ikke høres bra ut i opptaket. Det forvrenger lyden, og mange anser dette JUKS. Hvis du vil ha respekt, ikke cup mic. Ta notater fra mestere som Kyle Monroe og Phil Bozeman.
 • Å ha en forståelse av hva hodet resonans er og hvordan du bruker det er svært nyttig når du lærer å skrike. Den enkleste måten å lære dette er Melissa Cross metode: sette en blyant i munnen og praksis synge over det, og under den. Også tenke på å synge over blyant og projisere stemmen din mot en vegg i det fjerne. Dette bør lære deg hva hodet resonans er. (Melissa Kors har også instruksjonsvideoer DVDer som som kan kjøpes som forklarer alt om "tøffe" vokal)
 • Hvis du ønsker å oppnå en høyere pitched skrik, kan en erfaren sangerinne 'blande' i en bit av falsett innenfor skrik. Dette ikke bare gjør det høyere tonehøyde, men det definitivt føles mer behagelig.
 • Hvis du har problemer med å puste gjennom mellomgulvet ditt, legge hånden under navlen og presse mens skrikende, bør dette hjelpe litt.
 • Jo mer du øver, jo enklere blir det og jo lenger du vil være i stand til å skrike uten å fatte for vann. Du vil kunne snakke normalt rett etter skriker over tid også.
 • Praksis med ulike munnen former. Hvis munnen er løsere og henger åpen som en fisk munnen, vil en dypere tone komme ut.
 • Hvis du foretrekker noe mer smaksstoffer, prøve noen svak (tungt utvannet) squash / juice konsentrat. Selv om det er ikke helt ille for din skriker, er vann en bedre anbefaling. Honning er også veldig bra for stemmen din før synge og skriking og for vokal healing hvis du skader din stemme.
 • Hvis du er interessert i flere tips, kjøpe The Zen of Screaming. Det er en DVD av Melissa Cross om hvordan å skrike.
 • For å unngå noen mer skade på stemmebåndene, skrike nasalt. Tenk deg at lyden går opp og ut av nesen. Dette hjelper med både helse og lyd.
 • Ferdighet i death metal sang kan være en stor hoppe start for å lære å skrike, spesielt for metall skrikende.
 • For å unngå noen skade på stemmebåndene, legge til en liten "yeh 'lyden før hver farlige indre-word vokal. Så ville "angrep" høres ut som 'attyack, "osv.
 • Lytt til visse skrik i ulike typer metaller. Liker å lytte til skrikene i Deathstars, deretter lytte til skrikene i Lamb Of God. Se hvilken stil du ville være i stand til å jobbe med de beste.

Advarsler

 • Sørg for at stemmen din ikke vondt så ille etter at du skrike. Det betyr at du understreker stemmebåndene for mye. Løsne opp og la det ut. Når du først begynner å lære å skrike og knurre, halsen vil litt "ache": dette er i orden, og det er naturlig. Etter en stund, hvis du har vært forsiktig underveis, vil du være i stand til å gå i timevis uten å skade din hals.
 • Pushing et skrik for hardt kan forårsake en kortvarig hodepine (ikke mer enn 10 sekunder). Selv ufarlig det er ødeleggende nok til at du går glipp av din neste setning. Fortsetter å skrike gjennom hodepine perioden strekker bare det.
 • Du har kanskje noen kjeve-kramper hvis du ikke har erfaring med skrikende / growling. Ikke fortsett et skrik hvis du får en krampe! Du vil ikke være i stand til å skrike / / knurring i uker etterpå.
 • Hvis du ikke drikker vann halsen kan føles veldig tørr og skade stemmen din. Men også huske å bare drikke varm eller romtemperert vann for å fukte strupen. Grunnen til dette er at når du drikker kald eller nær frysepunktet vann, du, på en måte, "stive" stemmebåndene, og mens skrikende eller knurring, kan forårsake skade eller smerte, eller begge deler.
 • Screaming kan være overveldende til tider, så sørg for å skikkelig puste og IKKE skrike på toppen av lungene. Passerer ut på scenen høres ikke ut som en god ide, så husk at det å bruke så mye luft som mulig er skadelig for stemmebåndene og kan føre til hyperventilering, svimmelhet, og overanstrengelse.
 • Pass på at du hele tiden puster, som skriker kan ta mye av pusten. Over tid vil du utvikle sterkere og mer kraftfull lungene, er det rett og slett en gunstig bivirkning av denne fantastiske kunst (skriking og growling).
 • Når skrikende, sørg for at du bruker god membran støtte. Pust med mellomgulvet og anspent dine magemuskler. Som Melissa Cross forklarer, må du balansere lufttrykket du bruker med arbeidet dine falske akkorder så du ikke legger for mye stress på akkorder. Som nevnt tidligere, og i flere andre skrikende artikler, ikke henge slapt eller la kroppen henge slapt, selv når de ikke utfører eller praktisere. Et eksempel på hvordan du kan holde deg opp vil være de inspirerende bandet gruppe bilde, de som viser hele metal band stående (vanligvis) ved siden av hverandre. De fleste av disse bildets skildre bandmedlemmene med bad ass eller truende frowns, og dette er bare en liten del av metall, men hvis du ser nøye på deres holdning, kan du se dem stå rett og høy. Dette er hvordan du bør være når du kan hjelpe den.