Wkuno

Hvordan slutte å være redd etter å ha sett skrekkfilmer


Trinn

Hvordan slutte å være redd etter å ha sett skrekkfilmer. Husk at det ikke er ekte.
Hvordan slutte å være redd etter å ha sett skrekkfilmer. Husk at det ikke er ekte.
 1. 1
  Husk at det ikke er ekte. Det er ment å skremme deg, og husk at det er bare et triks, det er ikke ekte! Du er ikke mindre trygg enn du var før.
 2. 2
  Se noe fredelig, morsomt, eller fint etterpå. Som 50 First Dates, eller The Wedding Planner, eller noen chic-flick!
 3. 3
  Husk investert filmindustrien mye arbeid i å gjøre sine filmer troverdig. Bare fortsett å huske de er skuespillere, og ingenting vemmelig kan eller gjorde virkelig skje, prøv å forestille direktøren plutselig roping kuttet! Så da skuespiller / skuespillerinne tar av deres maske og si "Hva pokker. Hva nå?" Det hjelper deg til å innse at det er alt bare gjort opp.
 4. 4
  Etter filmen tenker på alle de falske og ikke skumle ting i filmen.
 5. 5
  Tenk på noe positivt eller noe du gjør neste dag.
 6. 6
  Gjøre en aktivitet for å få tankene bort fra det. Henge med en venn, eller være rundt familien.
 7. 7
  Snakke om filmen, som det virkelig hjelper. Prøv å påpeke hvor det er umulig, og hvis de skremmende tingene fantes, hvorfor skulle de angripe deg spesielt?
 8. 8
  Tenk deg den skumle scenen om og om igjen i tankene dine. Hver gang, gjør scenen mindre skremmende. For eksempel, kanskje morderen bare hoppet ut av ingen der og drept noen. Tenker på når morderen knivstukket personen. Neste gang, gjøre dem kan stikke dem med en pinne, neste gang de kan være katt slåss osv. Hver gang bare gjøre det morsommere. Ganske snart vil det være morsom! Du vil ikke være redd i det hele tatt. Gjør dette med hver skummel scene som har forlatt deg redd. Neste gang du ser filmen, kan du være ler av deg hodet mens alle andre er risting i frykt!
 9. 9
  Hvis filmen er på dvd, kan du prøve å se bak kulissene-spesialfunksjoner. Du vil finne at det å se hvordan filmen ble laget vil ta mye borte fra scariness sin.
 10. 10
  Også når det virker skumle gjøre narr av filmen med en venn. "Oh yeah snakke med tilfeldige skumle fremmed i en trenchcoat seg en svart lue-he'll være soooo nice!"
 11. 11
  Når de sier er skumle filmer basert på en virkelig historie det er ikke sant, de bare sier at for å skremme deg enda mer.
 12. 12
  Tenk på de psykologiske årsakene til at den aktuelle filmen skremte deg. Det vil minne deg på at det er i hodet ditt.
 13. 13
  Husk at ingenting som hva som skjedde med karakterene har skjedd med deg før. Hvorfor skulle det skje nå? Hvorfor skulle zombier plutselig eksisterer bare etter at du har sett en zombie-filmer og ikke før? Og hvorfor skulle de zombier eller monster bare så måtte være i byen din?

Tips

 • Husk at det handler om tankene, hvis du tenker for deg selv "Jeg er virkelig redd!" deretter "tilfeldigvis" ting begynner å skje, som skygger vises, alt fordi du tenker det, og tankene dine er å spille triks.
 • Noen ganger er det best å se en skummel film under en fin dag. Dette vil bidra til å hindre deg fra å være så redd som du vanligvis ville være om natten eller under tordenvær.
 • Husk det er ikke ekte. Holde fokus på det faktum at det er et manus skrevet av noen andre, ved hjelp av sin fantasi. Skuespillere hovedrollen i filmen er bare handler ut deler av en fiktiv fortelling.
 • Vet dette: når en skuespillere eller skuespillere er i en skummel film, nyte de det! De tror på det som de endelig kommer til å være ekstreme. Løping og skriking hele tiden som å spille tag som kid (barn skrike mye i dag minst), og gjemmer seg fra skurken er akkurat som å spille "gjemsel" som en gutt. De tror det er bare for moro skyld. Det er derfor du bør også!
 • Gjør et søk på de viktigste skuespillerne i filmen. Å vite om da og erkjenne at de aldri ble spist mine zombier hjelper å huske at de er bare mennesker.
 • Tenk på glade, morsomme ting å gjøre med familie eller venner kommer opp i livet ditt å se frem til.
 • Husk at disse ting ikke skjer i det virkelige liv, for eksempel: ". Noen trakk ut armen for å treffe meg med det" Når har du hørt noen si Det sannsynligvis aldri skjedd.
 • Hvis du er redd under filmen, synge en veldig dum sang virkelig rolig til deg selv mens noe sprø som skjer, som synger enhjørningen sang som creeper dreper noen. Du kan ikke unngå å le.
 • Prøv å forestille deg at noen du ser opp til, eller noen virkelig sterk er der og se for dem å slå opp monster. Det fungerer faktisk.
 • En annen måte er å forestille seg det som kommer ut av et sted, stå opp, gå over til det, se på det uforstående (eller bli sint på det for å plage deg) fortelle det til å gå bort og slutte å være en plage, eller forestille deg selv drepe den. som med de ovennevnte, er det bare con du kan bli avhengig.
 • Etterpå, søk på YouTube for å lage!
 • Se etterligner av dem på Youtube. Som Scary Movie-serien. Eller den irriterende Orange på Saw.
 • Se de viser hvor de viser hvordan de lage skumle kostymer og slikt i filmer, vil det hjelpe deg å forstå alt bedre.
 • Lytt til beroligende musikk mens en skremmende scene kommer på.
 • Søk morsomme scener og se den. du vil nyte det i stedet for å være redd

Advarsler

 • Husk: Du trenger ikke å se den. Bare se på det hvis du vil.