Wkuno

Hvordan finne din egen dans stil

Alle har en dansende stil. Selv om du har en som gjør at du ser ut som en kylling i en elektrisk stol, det er fortsatt en stil. Men hvis du føler at du har to venstre fot og er lei av pinlige selv ved å danse som sagt kylling, deretter følger disse trinnene for å finpusse din personlige stil uten å måtte gå inn i et dansestudio.

Trinn

Hvordan finne din egen dans stil. Slitasje noe behagelig.
Hvordan finne din egen dans stil. Slitasje noe behagelig.
 1. 1
  Tror. Husk, før du starter, at dans (spesielt freestyle dans) tar et visst nivå av mot og spontanitet. Du kan ikke være redd for å gå gale, men du må også fokusere på grensene dine og hva du kan gjøre. Tenk over om du har disse nødvendige ting for å skape en dansende stil som du kan kalle din egen.
 2. 2
  Pass på at du er alene. Tross alt, er du nødt til å gjøre noen ganske klønete ting før du kan perfeksjonere din personlige dansestil og med mindre du ønsker å bli ledd av, er ensomhet din beste alternativet. Selv om noen foretrekker å ha et kjæledyr (dvs. hund, katt, selv gullfisk) med dem / se dem for trøst.
 3. 3
  Slitasje noe behagelig. Dette betyr veldig behagelig, som de ratty svette du aldri ville bære i offentlig eller at boxer shorts / t-skjorte combo at din ektefelle holder truer med å kaste bort, men aldri gjør. Eller enda pyjamas. Noe lett og tøyelig og lett å bevege seg i.
 4. 4
  Grab en hårbørste, eller noe annet du kan bruke som en "mikrofon". Dette er valgfritt, men det kan hjelpe deg å bli mer rolig hvis du kan begynne i den stemmen av deg at du holder sparer for dusjen. Du trenger ikke å synge mens man danser, men det definitive gir deg mer kontroll.
 5. 5
  Stå foran en full lengde speil. Du kommer til å være stjernen i din egen personlige show, og du trenger et publikum. Hva bedre publikum enn en som vil sette pris på deg uansett hva du gjør? Fake applaus er valgfritt tillegg.
 6. 6
  Slå på låtene. Pass på at det er noe du liker, og det har en beat til det.
 7. 7
  Få en følelse for musikken. Lukk øynene og lytt til musikken. Slappe kroppen din, føle musikken i kroppen og begynner å svaie. Åpne øynene og...
 8. 8
  Gå for det! Flytt føttene og trykk for å følge rytmen. Poenget her er å bli komfortabel bevege kroppen til musikk. Bruk hårbørste å synge hvis du vil. Ikke bekymre deg, er det eneste du vil skremme katten, og hvem bryr seg om hva de mener? Gå gale!
 9. 9
  Se deg selv i speilet. Er det noen trekk du liker? Noe du ønsker å kaste ut døren med gårsdagens avis? Gjør et mentalt notat av den. Hvis du er virkelig alvorlig, kan det være lurt å bryte ut videokamera.
 10. 10
  Se på fordeler! Gå til en video nettside og ser opp dansevideoer og se litt av hvordan det er ment å være (gode ting å søke etter ville være som Ballroom, Samba, Cha-cha, Bboy, Breakdance, Arm bølge, Moon walk, Waltz, etc ) bare pass opp for folk som bare tror de kan danse.
 11. 11
  Vektlegge det positive. Virkelig sånn skulder roll gjør du når du har fått din groove ting på? Prøv å gjøre det med vilje. Prøv å gjøre det i forskjellige vinkler og hastigheter for å oppdage hvilken som ser best ut. Når du har fått det til der du liker det, kan du gjerne bøye seg for "publikum". De vil elske deg for det. Gjør dette for hvert trekk du liker.
 12. 12
  Eliminere negative. Du har nå innsett at ting du gjør med hodet der den beveger seg frem og tilbake bare understreker elektrosjokk kylling utseende. Din "publikum" kan ikke klage, men du sikkert vet om det, og det er ikke hjelper ut din groove ting en liten bit. Ikke bare kaste den ut døra; fikse det! Gjør det samme du gjorde med de tingene du har likt. Prøv det tregere og raskere, endre vinkelen, rulle i stedet for rykk frem og tilbake. Gjør dette for hvert trekk som trenger feste til du er fornøyd med det du ser.
 13. 13
  Praksis kombinasjoner. Husk: vektlegge det positive, eliminere negative og blande din altfor flotte bevegelser helt til "publikum" kan ikke hjelpe, men heie på det fantastiske selv.
 14. 14
  Spankulere sakene dine i offentligheten. Bare husk å forlate hårbørsten hjemme og ha noe i tillegg til de ultra-behagelige klær. Ikke vær redd for å vise andre dine fantastiske (eller ikke så) dans ferdigheter.
 15. 15
  Kos deg! Dancing bør være om å ha det gøy! Hvis du ikke nyter deg selv, alle andre sannsynligvis vil ikke heller.

Tips

 • Ha det gøy. Hvis du ikke gjør det, vil du ikke løsne opp nok til å bare danse.
 • Ikke vær flau. Slutt å tenke, slå på musikk og begynne å danse. Still kroppen fri, og etter en stund vil du bli oppmerksom på og føle hvordan kroppen liker å bevege seg. Hold på den følelsen og gå med musikken. Når du oppdager et nytt trekk du liker, gå for det.
 • Ikke begrens deg selv. Det er tonnevis av forskjellige sjangere av musikk der ute. Hvis du bare velge én, blir du blid og kjedelig. Ha minst to forskjellige stiler av dans i repertoaret ditt
 • Dette er bare måter å starte dansen, hvis du ønsker å virkelig lære å danse ta en class.If du er for flau til å ta en klasse, og deretter prøve å ha et familiemedlem eller noen du stoler på til å hjelpe deg.
 • Når du er komfortabel med musikken din, bytt til musikk som du forventer å høre uansett hvor du kommer til å være danser. Forskjellige genre har forskjellige slag, og det er viktig å være i stand til å gjenkjenne dem. Husk å endre musikken tidvis slik at du ikke vil gå lei med sangene og ser det som en trening / rutine.
 • Husk at målet her ikke å vinne noen dans konkurranser, men å bare stoppe pinlige selv i offentligheten, så ikke bekymre deg for perfeksjon.
 • Prøv noen trekk som er der ute og dum, ikke begrense deg. Det er bare kommer til å bli du ser når du gjør dette, så ikke vær sjenert. Slippe løs og ha det gøy.
 • Denne teknikken kan ta flere treninger, så hvis du har et bryllup å gå til neste uke, melde deg på en dans klasse. Du kan bekymre deg personlig stil senere.

Advarsler

 • Sørg for at du strekke. Du ønsker ikke å trekke en muskel.
 • Vær tålmodig som du lærer. Det vil ta tid å bli en god danser. Bare liker å lære, og ha det gøy dans. Jo mer du danser, jo bedre vil du bli.
 • Dette er ikke den anbefalte måten å bli en ekte danser. Det er en god måte å komme i gang og kjenne deg selv bedre.
 • Hvis du ikke tar din dans på alvor, hvorfor skulle noen andre du> ta dans på alvor?

Ting du trenger

 • Full lengde speil
 • Komfortable klær
 • En kilde til musikk
 • Hårbørste (valgfritt)
 • Datamaskin med internett (når du søker etter videoer eller lytte til nettradio)