Wkuno

Hvordan cosplay

Cosplaying er vanskelig, men vel verdt innsatsen når henger ut i din awesome antrekk på gaten eller på en konvensjon. De fleste tror cosplaying er bare for Act Like an Anime eller manga karakter anime konvensjoner, men sannheten er, kan du plukke den perfekte Anime Cosplay

Trinn

Hvordan cosplay. Først må du bestemme hvem du ønsker å cosplay.
Hvordan cosplay. Først må du bestemme hvem du ønsker å cosplay.
 1. 1
  Først må du bestemme hvem du ønsker å cosplay. Har du bare ønsker en drakt å bære rundt i byen, for moro skyld, eller ønsker du å bruke den til en Anime-konvensjonen eller annen stor begivenhet? Hvis det er første gang cosplaying kan det være lurt å velge en karakter med en enklere antrekk, men hvis du ikke tankene merkelige stirrer og / eller mulig trakassering, så gjerne ta den helt ut. For sistnevnte, vil eventuelle kostyme fungere, selv om unike kostymer er mer sannsynlig å skille seg ut.
 2. 2
  Bestem deg for hvordan du vil gå om å få din drakt. Vurdere budsjettet og tid kvote. Hvis du har dårlig tid, gjør din drakt fra scratch er kanskje ikke den beste ideen. Husk at sminke og få den perfekte frisyren (uansett om det er ditt eget hår eller en parykk) også tar tid.
 3. 3
  Hvis du har bestemt en karakter / person til cosplay, og velger å gjøre kostyme selv, det er en god start for å lage en liste over hva du har å gjøre, hvordan du skal gjøre det og hva du trenger å kjøpe for å gjøre det. For eksempel, hvis karakteren din har på seg en jakke og bukse, hvilken farge er de? Hvilken type stoff bør du bruke? Er klærne baggy eller tight?
 4. 4
  Uansett om du kjøper drakt, har du sannsynligvis hår, sminke og kanskje til og med linser for å kjøpe og fikse. Studer tegn hår, øyenfarge, og formen på ansiktet. Skal du bruke en parykk eller ikke? Hvordan skal du style håret ditt? Hva slags sminke ville være passende og gjøre ansiktet ditt ser mer ut som den karakter? Trenger du fargede linser? Det ville være en god idé å lese litt om hvordan du endrer formen på ansiktet ditt med sminke. Ikke glem rekvisitter.
 5. 5
  Det hjelper å skissere opp din karakter fra forskjellige vinkler. Det gir deg en god oversikt om hvordan karakteren egentlig ser ut. Skriv opp dine mål på skissen og prøve å finne ut hva kostymer målingene skal være. Hvis tegnet har noen rekvisitter, et våpen eller bare en pose for eksempel, skisse dem opp også.
 6. 6
  Bestemme hvor mye tid (og penger) bør du bruke på å lage kostyme. Jo mer vanskelig og detaljert drakt er, jo mer tid du trenger for å gjøre det. Gi deg selv mer tid enn du tror du trenger og være veldig realistisk. Også, gi deg selv litt ekstra tid til å fikse eventuelle eventuelle feil. Det er bedre å få det gjort tidlig enn å ha en uferdig kostyme. Bestemme i hvilken rekkefølge du bør gjøre alt du trenger.
 7. 7
  Øv på sminke, sette inn og ta ut linsene og fikse håret (eller parykk). Det vil ta tid å gjøre det bra, så vær tålmodig og prøve ulike metoder og produkter.
 8. 8
  Når alt er ferdig, sette alt på og ser i speilet. Ser du ut tegnet / person? Hvis nei, prøve å finne ut hvorfor og vurdere å gjøre noen endringer. Det er en god idé å be en venn eller en annen du stoler på hvis du ser ut som tegnet og hva du kan endre. Fortell dem for å være ærlig, det er derfor du spør.
 9. 9
  Vær trygg cosplaying. Hvis du vil, kan du øve stiller karakter gjør mye. Du kan også studere hvordan karakteren gange og / eller flytte, og prøver å etterligne det. Det er helt valgfritt.
 10. 10
  Gjør din store debut! Enten du vandre rundt i byen, på en fest, eller en konvensjon, sørg for at du har det gøy med det!
 11. 11
  Ha det gøy med det! Hvis du ikke har det gøy, er du ikke cosplaying den rette veien!

Tips

 • Når cosplaying en karakter med en uvanlig hår stil, sørg for at parykk er sikker, slik at den ikke kommer fra hverandre i midten av en konvensjon.
 • Du bør ikke bekymre deg hvis du ønsker å cosplay et tegn på at du ikke ser akkurat ut som, betyr cosplay ikke å være perfekt.
 • Hvis et tegn bærer vanlig klær, for eksempel en drakt med en ubundne rødt slips, ikke prøv å gjøre en dress og slips (med mindre du vil), gå til Marshall og få en dress og slips for 25€, og det tar ikke tid i det hele tatt. Jo mindre du har å gjøre. jo bedre.
 • Hvis du ikke finner stoffet, bruke en erstatning! Ha det gøy med det. Bare husk, hvis drakt er laget av en bomull-type materiale, så ikke erstatte med sateng eller silke. Dette gjør kostyme utseende vanskelig å si det mildt.
 • Velg en karakter / person du faktisk liker. Du virkelig ikke ønsker å angre ditt valg i midten av kostyme making.
 • Ikke prøv så hardt for å se ut som den aktuelle character.If kostyme er ikke så god og folk til å le, ikke bekymre deg fordi du vet at du har brukt mye tid, krefter og penger på at kostyme, og du bør være stolt av det!
 • Husk at rekvisitter som regel å bli fraktet rundt i lang tid, så selv den letteste av rekvisitter kan være en stor belastning i løpet av dagen.
 • Ikke velg folk som er hatet av deg
 • En kommisjon er når du betaler noen for å gjøre noe tilpasset for deg. For eksempel, hvis du betaler Mary x antall dollar for et cosplay kostyme, det er en kommisjon. Forskjellige kommissærene har ulike måter å ha du bestiller fra dem. Noen kommissærer vil gjøre noe kostyme så lenge du gi en referanse bilde (r) og gi dem dine mål. Andre kommissærer kan bare gjøre visse kostymer. Det kan også være noen som kan bare gjøre en drakt, eller bare én type (skoleuniform, kimonoer, etc.)

Advarsler

 • Folk vil ønske å ha sine bilder tatt med deg, spesielt små barn, hvis du har en "søt" eller dyrisk cosplay. Dette kan være veldig oppsiktsvekkende for sjenerte mennesker, hvis drakt har en maske eller dekker ansiktet kan dette hjelpe den sjenerte cosplayer. Vær klar for oppmerksomhet, huske din favoritt del av kostyme å påpeke, og alltid huske at du har rett til å si nei når noen ber om et bilde hvis du føler deg ukomfortabel.
 • Hvis du ønsker å cosplay, innser hvor mye tid og penger går til å gjøre et kostyme for å være stolte av. Mange fans vil anta en shoddy kostyme er et angrep på karakteren, så gjør leksene dine for nøyaktighet og praktisere dine sy ferdigheter.
 • Ikke gjør en cosplay i siste minutt eller du vil angre. Konvensjoner er slitsomt nok allerede, er det siste du ønsker å gjøre være oppe sent om morgenen av konvensjonen etterbehandling et kostyme.
 • Kjenn din informasjon! Det siste du ønsker er noen kommer opp til deg å snakke om din karakter bare for å finne ut at du vet ingenting om det.
 • Hvis du lage eller kjøpe en rekvisitt for cosplay på en konvensjon, sørg for å nøye gjennomgå alle sikkerhets-og sikkerhetskoder av konvensjonen du planlegger å delta, og sørg for å følge dem. For eksempel, de fleste forbud props med "live stål", dvs. noe skarpt som kan stikke eller skjære noen eller prop våpen med bevegelige deler. Når du er i tvil fotografere det aktuelle objektet og send den til con for godkjenning og alltid ha ting fred-limt ved sikkerheten når du ankommer con.