Wkuno

Hvordan å komponere musikk

Vil du vite hvordan du lager musikk? Enten du er en totalt nybegynner eller en dyktig musiker, les videre for å finne ut hvordan du kan lage dine egne sanger.

Trinn

Hvordan å komponere musikk. Meld deg på i en klasse og ta leksjoner for en nybegynner instrument hvis du ikke allerede spiller et instrument.
Hvordan å komponere musikk. Meld deg på i en klasse og ta leksjoner for en nybegynner instrument hvis du ikke allerede spiller et instrument.

Komponere musikk for nybegynnere

 1. 1
  Meld deg på i en klasse og ta leksjoner for en nybegynner instrument hvis du ikke allerede spiller et instrument. Du må være i stand til å spille noe i det minste på et grunnleggende nivå. Vennligst ikke anta piano er den eneste veien å gå. Ja, det er vanlig, men mange komponister har begynt sine kompositoriske karriere på instrumenter som gitar, obo og klarinett.
 2. 2
  Lær å faktisk lytte til den musikalske enheter og deres lyd.
 3. 3
  Lær de musikalske skalaer. den mektigste skala verktøy musikere har er diatoniske moduser, som er bare skalaer, som starter på forskjellige rot notater.
 4. 4
  Du må vite alt om musikkteori. Ta en klasse i videregående skole eller høyskole, eller til og med lære deg selv via internett. Du trenger kunnskap uavhengig av hvor du lærer det.
 5. 5
  Det kan være lurt å ta enkle og kjente stykker og prøve å slå dem rundt, lage din egen versjon av dem, endre tasten, og veksle akkorder. Vær kreativ!
 6. 6
  Lytt til andre komponisters musikk for å lære teknikker gjennom instrument kombinasjon eller rytmer som får mest ut av hver følelser.
 7. 7
  Forstå at etter å lage melodien, er kunnskap om harmoni og akkompagnement avgjørende. Noen nyttige ting å se opp for et akkompagnement ville være akkordprogresjoner og skala kunnskap. Husk at musikkteori ble gjort slik at hver musiker ikke ville ha til å eksperimentere så mye når du gjør musikk.
 8. 8
  Kjenner lyden av hvert instrument som brukes i komposisjon. Vet hvilke instrumenter passer inn i kategorien av musikk (f.eks String Quartet ~ 2 fioliner, bratsj, cello, Brass Quintet: 2 trompeter, horn, trombone, tuba).
 9. 9
  Sitte ved pianoet eller plukke opp en gitar og ha det gøy. Spille etter øret. Spille ting og se om de høres bra ut sammen. Hvis du ønsker å være i stand til å spille den samme igjen senere, prøv å bruke et MIDI-keyboard. Den kan kobles til en datamaskin, og vil skrive ut notatene på Notene til deg.
 10. 10
  Hvis du har prøve god hørelære å lage en melodi i hodet, deretter nynne den, og gi det til gitar eller piano. Dette tar mye trening og dedikasjon, men er en stor komponering verktøy.
 11. 11
  Har en bærbar PC med den musikalske staben og blyant hendig, hvis du ikke bruker et MIDI-keyboard. Skriv notatet kombinasjoner som høres godt på øret. Med gitar, skrive ned akkorder og gitar linjer du spiller. Det vil hjelpe deg å bli kjent med musikken slik at du kan navngi akkorder og vet notatene / badevekt som skal spilles sammen med akkorden.
 12. 12
  Lag en grov utkast. Akkurat som en skriftlig komposisjon i engelsk klassen, krever musikk flere revisjoner før den siste brikken er klar. Bygge ut melodien. Det beste her er fantasi. Ikke glem dynamikk, uttrykk eller artikulasjon.
 13. 13
  Utnytte strid bevegelse. I motsetning bevegelse er teknikken for å ha en linje gå ned mens de andre gå opp. Dette er en svært nyttig teknikk som vil raskt forbedre lyden av stykket ditt.
 14. 14
  Vurdere nøye strukturen av stykket, og hvis den har seksjoner gjøre dem klar, og holde lytteren interessert. Prøv å tenke hvor lytteren blir lei, og være brutal med dine dommer. Også, les deg opp på musikalske former.
 15. 15
  Hvis du er en student, gå til din musikklærer og be ham / henne om hjelp. Ofte vil du finne at de er mer villige enn du antar.
 16. 16
  Bruk kontrapunkt. Det er et definerende trekk av klassisk-era musikk, og vil gjøre din brikke høres virkelig fantastisk. ( http://simple.wikipedia.org/wiki/Counterpoint )

Skrive rytmer

 1. 1
  Start fra rytmiske fundamentet (perkusjon og bass), akkord progresjon (gitar og / eller nøkler), eller melodien (gitar / tangenter). Sanger har en klar struktur for dem. Du ønsker å få til stiftelsen så snart du kan, for å skape en sterk base for stykket ditt.
 2. 2
  Lag en groovy basslinje som utfyller melodien, men kopierer ikke det note for note (bruk kontrapunkt for eksempel).
 3. 3
  Gjør et trommeslag starter med bare kick og snare som utfyller og støtter basslinje. Merk: bare legge ned en grunnleggende slå til å fungere som en mal. Når du går til de andre delene du kan gå tilbake å endre ting opp litt basert på progressive lyden av sangen. Ganske ofte finner jeg jeg har en visjon om hva jeg prøver å skrive, og det vil forvandle seg til noe nytt. Du må være i stand til å foreta justeringer underveis.
 4. 4
  Lag en rytme som utfyller core / fundament av sangen. Starte med en grunnleggende akkord progresjon og bygge / endre derfra. For eksempel en Akkordprogresjon kan bruke I, III og V (ex C, E, G) og faller inn i en: I, III, mønster for eksempel (der i er roten av akkorden og III og V er de neste to høyere notater i akkorden).
 5. 5
  Spille individuelle notater tilfeldig, deretter se hvilke som høres god spiller samtidig og bruke den til å bygge akkorder fra scratch.
 6. 6
  Mens du skriver musikk, skrive teksten til sangen. Du kan ha tekster, deretter skreddersy en sang som passer dem, eller gjøre tekstene etter rytmen. Den ting å huske på å for å sikre at du fortelle en god historie. Ikke vær redd for å endre teksten eller musikken for å oppnå best gjensidig tilpasning.
 7. 7
  Kontroller at du setter inn alle viktige elementer: Intro, vers, krok, bridge (valgfritt), og outro / CODA. La tekstene hjelpe deg hvis du har tekster.
 8. 8
  Plukk en sentral idé av sangen eller en fengende setning og en kul gitar / keyboard slikke å lage en melodi. Velg humør eller stil av sangen. Du vet du er der når du ikke kan få uttrykket / slikke ut av hodet! Ganske ofte en 2-8 ord setning vil gjøre det ("skulder lean", "Love Shack, baby Love Shack", etc).
 9. 9
  Når du har det til dette punktet legger en pute, lydeffekter, bly deler, etc.
 10. 10
  Hvis sangen "smaker rett" så har du gjort en god jobb
 11. 11
  Spille inn og lytte til sangen din som en musikk-kritiker (ville du lytte til dette på radioen eller endre den?). La andre høre på det og komme med forslag.
 12. 12
  Gå tilbake og gjør eventuelle justeringer du trenger å, men bli advart! for mange justeringer vil gjøre din sang lyd / "smak" forferdelig, ikke over riktig.

Skrive av akkorder

 1. 1
  Husk at noen av disse trinnene er - Klart - For sanger med gitarer. Du trenger ikke å følge alle av dem nøyaktig - faktisk kan noen av dem bare utelates hvis du ikke trenger dem for hva slags musikk du spiller. Det er ikke anbefalt at du gjør det, men følge den generelle disposisjon.
 2. 2
  Plukk en skala / mode for et notat. Eventuelle ett verk. Hvis du skriver en progressiv låt, da har du muligheten til å plukke mer enn én, bare sørg for at de to er ikke det samme (Sjekk ut noter for hver skala og sørge for at de er vesentlig forskjellige). Den kromatiske skalaen er vanligvis lydmessig gledelig.
 3. 3
  Finn ut akkord konfigurasjon for at skala / mode (i dur-skalaen, fra den første graden, er som følger: større, mindre, mindre, større, større, mindre, redusert, sjuende, niende). Legg akkordene 03:58 notater til noen melodien notater å produsere harmoni.
 4. 4
  Kom opp med et trommeslag. Ikke overdriv og prøve å "vise alle dine talent", spesielt hvis tempoet i sangen ikke ringer for det. Prøv forskjellige beats og hastigheter (tempo) av beats danner en elektronisk tromme kilde. Begynn med en langsom tempo og sett melodi inn i rytmen.
 5. 5
  Skriv rytmen og føre gitarriff. Hvis du skriver en fengende sang, kan du bruke fulle / barre chords, power akkorder eller begge deler. Hvis du skriver en langsom, rolig sang, bare bruker komplette / barre akkordar, eller det vil være noe i sangen verdt å lytte til. Hvis du går for heavy metal låt, så kan du bruke høyere notat / bass notat mønstre som At the Gates popularisert for smaken eller sporet (selv om det ikke er anbefalt at du gjør det en hel masse, eller annet du vil virke som om du hopper på mallcore tog), kan powerakkordar gi akkord progresjon, og fulle / barre akkordar kan legge noe annet.
 6. 6
  Legg de andre instrumentene. Bass kan følge, men har også muligheten til å gjøre hva, så lenge den holder seg i nøkkelen alle andre spiller i. Tastatur / pianoer generelt følger akkord progresjon, selv om noen band har keyboardister som følger sologitar del.
 7. 7
  Skriv tekstene hvis du har dem. Kom opp med chorus, bridge, gjør etc. Progressive sangene ikke nødvendigvis trenger sangen struktur.
 8. 8
  Legg tillegg som soloer, osv..

Tips

 • For mye enklere komponere, må musikkinstrument være nøyaktig innstilt til de kromatiske musikalske plasser. Det er lettere å komponere melodier på tastaturer som et organ som holder seg i tune, forutsatt at den var innstilt presist i fabrikken. Bruk en elektronisk tromme eller rytme kilde for å hjelpe komponere eller øve komponere med rytme.
 • Ha en kassettspiller eller elektronisk lydopptaker klar bare i tilfelle du får en melodi i hodet ditt. Du kan glemme den korte tune over natten.
 • En matlaging analogi kan hjelpe deg å huske å legge til noen ting for å gjøre sangen bedre. Begynn med kokende vann og noen hjertelig lager for å spikre ned den viktigste smaken og legge til kjøtt (trommer og bass). Deretter tilsettes i alle de ulike hoved ingrediensene (rytme). Til slutt legger krydder og smakstilsetninger, akkurat nok til å sparke den opp et hakk, men ikke nok til å overdøve den viktigste smaken (leads, pads, effekter).
 • Det er en god idé å lære å spille mer enn to musikalske instrumenter, som piano, gitar og trommer - samt tale - for å hjelpe komponere. Dette vil hjelpe deg å skrive diskant, bass og perkusjon notater på musikk ark.
 • Prøv å bruke litt musikk notasjon programmer: Finale, LilyPond, Sibelius, magi Score, Rosegarden og GuitarPro er alle gode programmer. De lar deg lage profesjonelle kopier av musikken din. Noen er til og med gratis.
 • Etter at du lærer å virkelig "høre" musikken i hodet ditt, kan du også spille på et bord, hvis du ikke er i nærheten av et piano. Mange svært kjente komponister har skrevet hele sanger på en serviett mens ha middag ut, bare ved å høre musikk i sine hoder. Når du utvikler denne evnen, kan du imponere vennene dine mindre musikalsk tilbøyelig venner!
 • Hvis du bruker en gitar å komponere, lære kategorien akkorder fungere i større og mindre taster. Du kan bruke dine kunnskaper til enhver stykke musikk.
 • Hvis du er interessert i å investere i det, kan du kjøpe programvare som lytter gjennom en mikrofon og oppdager notater, så blir det til noter hvor du kan legge til riktige pauser og andre musikalske merknader.
 • En hemmelig å komponere popmusikk er harmoni mellom tonene fra musikkinstrumenter og rytme. En melodi sunget acapella (uten musikkinstrumenter) høres ikke ut som mye, men hvis du kombinerer det med noter av musikkinstrumenter og perkusjon (rytme), deretter en hit (populær sang) kan gjøres. Ett sett med basstoner kan høres annerledes uten et sett med akkorder for akkompagnement på et organ, slik harmoni og perkusjon rytme spiller en stor rolle i å produsere tiltalende melodier.
 • En sang trenger vanligvis minst tre musikkinstrumenter og stemme som perkusjon, bass og rytme gitar. Fem eller flere instrumenter er bedre.
 • Les Aaron Copland "Hva å lytte etter i musikk." Det vil i stor grad påvirke dine metoder, spesielt hvis du er bare en nybegynner.

Advarsler

 • Ikke gjør sangen mer komplisert enn den trenger å være! Den største feilen komponister kan gjøre er å vise fram sin teori kunnskap og lage en brikke som er nesten umulig å spille, og ser komplisert når de er skrevet ut.
 • Hvis musikken ikke kommer ut slik du kanskje vil ha det til, ikke gi opp! Husk, det er din del, og du kan gjøre hva du vil med den!

Ting du trenger

 • Instrumenter
 • Music Writing Software