Wkuno

Hvordan å møte din favoritt band eller sanger

Er det et band eller sanger du er så besatt at du vil sannsynligvis gå ut hvis du fikk møte dem? Her er flere ting du kan gjøre for å gjøre semi-stalkerish drøm.

Trinn

Hvordan å møte din favoritt band eller sanger. Finn ut hvilke plateselskap bandet eller sanger er på.
Hvordan å møte din favoritt band eller sanger. Finn ut hvilke plateselskap bandet eller sanger er på.
 1. 1
  Finn ut hvilke plateselskap bandet eller sanger er på. Mange plateselskaper har salgsfremmende lag som kalles street team. Hvis du blir med en av disse og hjelpe til med ting som å dele ut løpesedler før konserter, kan de gi deg et backstage pass eller invitere deg til salgsfremmende parter i ditt område.
  • Gå til etiketten nettsted for å se etter street team muligheter og registrere deg.
 2. 2
  Gå til så mange konserter som mulig, og om mulig, komme tidlig eller opphold sent eller begge deler. Noen ganger vil du se musikerne går inn og ut av lokalet og vil være i stand til å bli kjent med dem sånn. Noen ganger band vil holde seg rundt etter showet og henge ut med fans.
  • Mindre band vil ofte gjenkjenne fans som har dukket opp med jevne mellomrom. Prøv å bære noe som gjør at du skiller ut, og bære det hver gang, slik at du er lett gjenkjennelig.
  • Mange store arenaer bruke street team for å bidra til å fremme produksjoner og forestillinger lokalt. Hvis de vanligvis spiller din arena dette er en flott måte å komme på en liste.
 3. 3
  Prøv å snakke med roadies (vanligvis store gutta som frakter utstyr rundt), bandet sikkerhet ansatte eller andre som synes å være assosiert med bandet. Hvis du er vennlig og entusiastisk (men ikke sprø), kan de være i stand til å få deg i.
 4. 4
  Sjekk ut bandet fora og finne ut hvor bandet henger ut i bestemte byer, hva hotellene de bor i, og hvor de har blitt sett hengende ut.
  • Vurdere å bestille et hotellrom hvor bandet ofte holder. Noen band er lojal mot visse hoteller i enkelte byer og deres atferd er forutsigbar. Sjekk ut baren på hotellet etter showet eller bassengområdet dagen av om det er et fint sted.
  • Hvis du vet hvilke barer eller klubber bandet besøk før eller etter sine viser, gå dit og prøve å komme inn i VIP-områdene. Folk som synes morsomt (og tilregnelig) er mer sannsynlig å få til det populære bandet hang-outs og bli invitert inn i VIP-områdene. Du må kanskje kjøpe tilgang til et VIP-område.
   • Vær vennlig og sende over en runde av drinker / skudd hvis du er i en bar. Spør servitørene eller band hva de drikker før du gjør. De ofte setter pris på gesten og vil prate med deg og gi en mulighet for bildet.
 5. 5
  Se om en fan klubb eller fanside tilbyr VIP-pakker til konserter og innsamlere. Dette omfatter ofte billetter til et show, invitasjon til et møte og hilse, prioritert sitteplasser og noen ganger en gave eller signert stykke memorabilia.
  • Disse kan koste mer, men ofte når du betaler for slike privilegier vil du ha muligheten til å møte bandet og de tilbyr pakketurer kjøpere noen en på en samtale under en gruppe møte og hilse med andre pakken kjøpere.
  • De er mer sannsynlig å snakke med deg på disse enn bare møter dem mens de er ute med venner.
 6. 6
  Bli involvert i å skrive anmeldelser av konserter og plater, kanskje for en nettside eller lokalavisen. Dette skal gjøre det mulig å komme på gjestelisten, eller enda bedre, en presse pass som gir deg mer tilgang til bandet.
 7. 7
  Vær høflig.
  • Forsøk aldri å invadere deres personlige plass uten tillatelse.
  • Spør før du klem, ta et bilde eller avbryte et personlig øyeblikk.
  • Hvis de er med venner eller familie du bør erkjenne dem, være vennlig og kanskje unnskylde inntrenging hvis de blir åpne for avbrudd din.
  • Aldri gråte, hyperventilere eller være noe annet enn en vennlig person.
  • Aldri forvirre "møte" noen med aggressivt nærmer seg, løper etter dem, skriker mot dem, hoppe dem eller ta tak i dem. Et møte er en sivil introduksjon og noen ganger vil føre til en samtale.
 8. 8
  Sjekk med lokale musikalske instrument butikker for musiker klinikker.
  • Noen større musikkbutikker (som Guitar Center) vil med jevne mellomrom ha instruksjonsvideoer klinikker. Det er vanligvis mye interaksjon med folk som oppsøker klinikkene og publikum størrelsene er vanligvis begrenset.
 9. 9
  Bruk sosiale nettverk (som twitter, facebook, etc.) Og det kan hjelpe deg av noe slag.
 10. 10
  Delta i konkurranser for å møte bandet ditt eller musiker det gjør deg mer kvalifisert til å møte dem.

Tips

 • Ikke gå gale når du møter musikeren / s de kan finne det litt over overveldende.
 • Hvis du er nær nok til sikkerhet vakt eller band arbeidstaker og du begynner å ha en samtale med dem om utstyr og eller ulike emner om bandet de kanskje la deg bak scenen på grunn av vennlighet eller for å vise din "utstyr".
 • De fleste artistene er vanlige mennesker som deg og meg. Hvis du holder det i tankene gjør det enklere å holde fra å bli stjerne rammet. Mest kjente personer er nervøs rundt beundrende fans, men slappe av når de vet at du kan være deg selv rundt dem.
 • Hvis du er vellykket på å få backstage, ikke push lykken. Prøver ikke å være starstruck eller later til å være noen du ikke er. Husk, folk er mer sannsynlig å bli interessert i deg hvis du er ekte.
 • Bare husk, folk du prøver så hardt å møte kan være kjente musikere, men er sjelden så interessant eller morsomt å være med enn dine egne venner venter på deg i baren.
 • Ikke si du er "deres nummer én fan." Fra deres ståsted, er det en klisjé.
 • Hvis bandet du prøver å møte spiller en festival (Mayhem Festival, Ozzfest, Family Values, osv.) i nærheten, sjansene for at det er bandet kan gjøre en signering på sitt bord, eller de vil være vandre rundt.
 • Hvis bandet er up and coming, prøve å fange dem på et mindre sted hvor de åpner for et større band. Svært ofte vil du være i stand til å møte bandet på varene bordet under headliner er sett. Kjøp noe direkte fra bandet - de vil være svært begeistret for å registrere det.
 • Ikke ta hvert stykke memorabilia du eier for å få signert av bandet. De vanligvis ikke setter pris på det. Ta ett element som er stor nok til å signere og en fungerende Sharpie penn.
 • Søke på en jobb på en lokal musikkinstrument butikk - lokale band vil ofte bruke disse og er en flott måte å få kontakter.
 • Husk at konserten møtes og hilser kalles ofte Storfe samtaler med fagfolk. Dette er faktisk det mest back stage tilgang er blitt og dagene av fans fester i garderoben er sjelden med store handlinger. Bandene er som regel der i noen minutter mens folk gjetet foran dem. Disse vanligvis skje før showet. Du kan eller ikke kan få lov til å ta bilder, og de kan signere en flat for mennesker som deltar. Disse er vanligvis rettet mot å imponere radio eller andre lokalbefolkningen i bransjen og ikke så mye for fansen.

Advarsler

 • Ikke fortell dem hvor mye du er besatt av dem, bare være vennlig, og de sannsynligvis vil være for.
 • Også, ikke være snobbete til andre store fans av gruppen fordi, for en, er det bare uhøflig og irriterende, og for en annen, band elsker det når fansen får sammen på sine konserter.
 • Alle har dårlige dager. Hvis et band (eller en av deres medlemmer) vises snobbete / bety for deg (AKA, Axl Rose of Guns n 'Roses), betyr det ikke gjøre dem en "dårlig" band... de kan bli stresset, eller bare ha en dårlig dag. Ikke ta det for alvorlig.
 • Selv i større arenaer, har mannskap og bandet jobbet tett sammen med de ansatte i lokalet.