Wkuno

Hvordan gjøre tøffe death metal vokal

Hvilken bedre måte å dokumentere de mest ekstreme forhold - de grusomheter, kaos, de mørkeste hjørner - av den menneskelige erfaring, enn med gutturale brøl? Tøffe vokal er passende for tøffe temaer, men de er ikke så passende for din stemmebåndene. Lær riktig teknikk så døden kan være noe stemmen din kommuniserer, ikke noe din stemme erfaringer.

Trinn

Hvordan gjøre tøffe death metal vokal. Lær hvordan du skal.
Hvordan gjøre tøffe death metal vokal. Lær hvordan du skal.
 1. 1
  Lær hvordan du skal. Begynn med noe som har vibrato, som klassisk rock eller progressive. Den viktigste teknikken for å utføre death metal vokal er å være i stand til å kontrollere pusten, å etablere en balanse mellom kraften brukes av mellomgulvet og stemmebåndene. Bare ved hjelp av stemmebåndene vil legge utilbørlig press på dem, og er sikker på å skade dem. Riktig teknikk er etablert ved hjelp av membran å presse luften ut av lungene. Praktisere normal sang for en måned først. Dette vil virkelig styrke stasjonen og gjøre det enklere for deg når du begynner å gjøre døden knurrer.
 2. 2
  Drikk lunkent vann eller te en time før du utfører, samt i mellom sangene. Da slapper stemmebåndene. Unngå kaldt vann, så det sjokkerer tale, og fører til at stemmebåndene til "spent opp." Også unngå varmt vann, så det kan skålde tungen og halsen.
 3. 3
  Varm opp stemmen før du spiller eller utføring av death metal. "Varmer opp" kan bety alt fra å synge mid-tone melodier til å levere din vokal mønstre i en ren brystet tone. Selv nynner i fem minutter ville være mer gunstig for deg enn ikke varmer opp stemmen din i det hele tatt.
 4. 4
  Fyll opp lungene med luft, og deretter presse ut litt luft, innstramming i halsen og bevege mandlene som du gjør dette. Gjøre alt dette i én bevegelse, men ikke presse for hardt. Sikt lyden høyere i halsen for å lage en "døende gammel mann"-aktig lyd. Det skal høres noe sånt som en black metal skurrende stemme. Derfra senke banen i halsen på samme måte som du ville gjort med normal stemme. I begynnelsen vil det ikke høres mye ut - det tar litt tid å venne seg til.
 5. 5
  Visualisere en kolonne av luft stiger fra mellomgulvet ditt, gjennom brystet, og opp gjennom ditt ansikts maske (plassen bak nesen, under øynene, over de øverste tennene). Hold strupehodet ned også. Denne teknikken vil ikke bare hjelpe death metal vokal være sterk og nåtid, men er også riktig teknikk for melodisk sang. Den eneste forskjellen mellom dem er at regelmessig stemmen kommer fra stemmebåndene mens death metal vokal kommer fra falske stemmebåndene. (I stedet for vibrerende stemmebåndene, fokusere growling lyd under din stemmebåndene, rundt kragebeinet din.)
 6. 6
  Presse gjennom magen. Alle dine vokale styrke kommer fra mellomgulvet. Det hjelper også hvis ryggen er i en fast posisjon. Må ikke henge slapt eller la ryggraden halte. Pust og belte ut et dypt brøl ved å løsne stemmebåndene. Din hals er å være avslappet i orden for knurring din til rumble med intensitet.
 7. 7
  Skape "sint sukk" lyd. Si "ugh" hardt som om du var irritert, og du vil føle en lav, liten vibrasjon på baksiden av halsen din. Dette er den essensielle lyd for falske akkord vokal, ta det vibrasjon og praksis tegne den ut lenger samtidig legge mer makt på den med mellomgulvet ditt. Du vil finne at det ikke gjør vondt så lenge du drikker rikelig med vann og ikke overdrive. Med praksis, vil det høres brutal!
 8. 8
  Øv bjeffer som en hund. Ta et dypt pust og gå fra blender. Tvinge lyden ut fra bunnen av magen din, virkelig etterligne bjeffende lyden. Deretter forlenge bjeffer lyd og prøve det med flere ord. Puste som en hund, så dumt som det høres ut, kan hjelpe deg å åpne din hals og få en guttural lyd til dine grynt. Ikke gjør det høyt i begynnelsen - øke volumet som du blir bedre på det.
  • En god måte å øve på grynt er å si bokstavene a, e, i, o, n, u. Som du blir bedre på dine grynt, prøve å gjøre dette raskere.
 9. 9
  Plukk en lyrisk du ønsker å utføre. Prøv å velge låter fra band som Slayer, Metallica, Alice Cooper, AC / DC eller andre band som ikke bruker død grynt, som det vil være lettere å øve dine grynt. Prøv å synge den på vanlig måte, deretter sakte legge mer "ild" til det, til du kan føle din mellomgulvet virkelig presser og du får den dype lyden du leter etter. Hvis du ikke lykkes i de dype gutturale vokalen prøve en raspier tilnærming. Alle kan oppnå dette, menn så vel som kvinner.
  • Gode ​​langsomme praksis sanger med normal vokal: "Black Sabbath" av Black Sabbath, "Dead Skin Mask" av Slayer, "Hard Rock Hallelujah" av Lordi.
  • Gode ​​langsomme praksis sanger med death metal vokal: "Death Walking Terror" - Cannibal Corpse, "nagende i Crypt" av Cannibal Corpse, "Jeg Cum Blood" av Cannibal Corpse, "The Jealous Sun" av Novembers Doom, "sarkofag" av Nile
  • Gode ​​rask praksis sanger med normal vokal: "Aggressive Perfector" av Slayer, "Dittohead" av Slayer, "Jesus Saves" av Slayer, "Necrophobic" av Slayer
  • Gode ​​rask praksis sanger med death metal vokal: "Fjerning av Body" av Cannibal Corpse, "Homage for Satan" av Deicide, "Post Mortal ejakulasjon" av Cannibal Corpse, "The Exorcist" av Possessed, "The Optimist" av Skinless, "4:20" av Six Feet Under, "Stabwound" av Necrophagist, "Egypt, Red Earth" av Necronomicon, "Buried By The Dead" av Bloodbath, "Sick Salvation" av Bloodbath, "Prometherion" av Behemoth, "Scrolls av Megilloth "av Mortification," Demon of the Fall "av Opeth," Hva kan trygt Skriftlig "av Nilen.
 10. 10
  Drikk en sunn drikke, slik som vann, etter at du er ferdig å utføre death metal vokal.
  • Unngå melk som det øker eksisterende slim eller slim, som vil pelsen din hals, stunting din fremgang.

Tips

 • Røyker ikke, og hvis du insisterer på å drikke, drikke med måte. Røyking kan utdype din stemme, men det vil også redusere pusten støtte. Levere death vokal krever mye energi, og rusmidler av noe slag vil bare kastrere din utholdenhet.
 • Hvis du nettopp ferdig med en lang og brutal sesjon av growling og stemmen din føles trøtt, vil honning mirakler.
 • Tøffe vokal vil vokse i volum som du får ferdigheter med dem og bruke dem riktig.
 • Du kan oppnå en puster "gris tyster" eller "Bree" av curling tuppen av tungen rett over der fortennene møtes mens du holder tungen bred og hovedsak growling en lang E lyd (som i E i bee.)
 • Ikke bli skuffet hvis du ikke høres noe som din favoritt vokalist (er) - prøver å utvikle din egen tone og stil. Sjansene er, vil du bli start av growling med noen av dine favoritt artister. Prøv å legge til dine egne små tingene som du growl sammen til å passe deg.
 • Lyden skal være stammer fra den bakre del av halsen din. Plasser to fingre på halsen din på det høyeste punktet på fremsiden av halsen, rett under hodet. Hvis du føler vibrasjoner der, du gjør det riktig. Hvis du føler det som kommer fra bunnen av halsen din, er du skade stemmebåndene og trenger å fikse det.
 • Lære å kontrollere rasp og slim. Rasp er luft som kommer opp, slim er slim i munnen og svelg.
 • Å skape et mer "brutal" lyd, kan du eksperimentere med spytt i munnen. Det kan bli fanget mellom tungen og halsen. Det er at "gurgling" du hører på mange sanger. En åpen hals er nøkkelen. Sedlene sung og luft må komme opp med letthet. Man kan bruke sin tunge til å avlede luft blir tvunget opp og endre tone. Dette kan gjøres ved å krølle tungen enten oppover eller nedover, og produserer en dypere tone. Leppene er den andre metoden for å endre tone. Du bør aldri forandre tonen ved å stramme halsen.
 • Det kan være lurt å unngå "cupping" mikrofonen med hendene. Mange vokalister med vilje bruke denne teknikken til å øke volumet under forsterkning og for å gjøre sin tone høres lavere enn den faktisk er, men denne teknikken er også allment mislikt av death metal samfunnet som en falsk ekstrautstyr teknikk. Det vil også dempe din enunciation og mest sannsynlig gjøre det vanskeligere å nå det nivået av vokal / tonal klarhet du måtte ønske.
 • Sørg for å ha variasjon i dine vokal. Monotone brumming høres kjedelig etter en stund, uansett hvor imponerende vokalistene kommer.
 • Hvis du allerede er god på skriking, bør plukke opp death metal vokal være et stykke kake.

Advarsler

 • På den sjeldne anledningen, kan nybegynnere prøve å være veldig kraftige til et punkt der deres stemmebåndene begynner å blø. Hvis det er noe blod involvert, stoppe umiddelbart, og ikke bruke stemmen til helbredet. Hvis det er alvorlig nok, kan legehjelp være nødvendig, og du kan permanent ødelegge stemmen din, fullstendig ødelegger noe håp om noen gang å gjøre tøffe vokal.
 • Forbered deg på noen hevet øyenbrynene og krass kritikk da viser venner eller familie din unike stil av sang. Noen mennesker ikke anser death metal sang ekte sang i det hele tatt.
 • Alle sang av denne typen kan svekke stemmen din permanent, noe som resulterer i tap av utvalg samt andre alvorlige lidelser som vokal knuter og polypper (utvekster på stemmebåndene). Riktig teknikk kan redusere denne skaden. Beskytt din stemme akkurat som bandets gitarist ville med sin gitar (den dyre / tilpasset en, ikke den han laget for å ta fyr). Husk at en gitarist alltid kjøpe en ny gitar, men du får bare én sjanse med stemmen din.
 • En nybegynners forsøk på å tvinge tøffe vokal med feil teknikk vil forårsake alvorlig skade på stemmebåndene. Hvis det er noen smerter eller ubehag, bruker du feil teknikk. Hvis det er noen heshet, tap av stemme, eller liten ubehag etter å ha utført, bør du vurdere å avgrense teknikk.
 • Hvis du har en halsinfeksjon, en forkjølelse eller influensa med hoste, gi dine vokal hvile en uke eller to.
 • Inhalerer er ikke en pålitelig teknikk for death metal. De ofte høres altfor høy pitched og er mer eller mindre en måte juks. Selv om de ikke kan skade din stemme, kan du miste melodi av skrik under inhalerer.
 • De glatte musklene i halsen bør ikke noen gang skadet mens du utfører death metal eller black metal vokal. Men når du først starter ut de utvendige musklene i halsen blir sår fra å holde halsen i en ny posisjon.
 • Ikke bli overrasket om du ikke høres ut som din favoritt harde vokalist-alle har en annen sangstemme, selv når growling.