Wkuno

Hvordan lære pole dancing


Pole dancing klasser dukker opp i treningssentre over hele Europa, Australia og Storbritannia fordi det er en morsom, fysisk krevende form for trening som kan gjøre deg sunn og sexy på samme tid. Enten du er kledd i 6-tommers eller din frumpiest T-skjorte, så lenge du har tilgang til en stang, kan du nyte de helsemessige fordelene av pole dancing, og starter med den grunnleggende wrap-around flytte beskrevet nedenfor.


Trinn

Hvordan lære pole dancing. Bruk komfortable klær som eksponerer dine armer og ben.
Hvordan lære pole dancing. Bruk komfortable klær som eksponerer dine armer og ben.
 1. 1
  Krev din stang. Flere og flere treningssentre tilbyr pole dancing klasser som en kreativ måte å komme i form. Ring din for å se om de tilbyr en (og, hvis de ikke gjør det, spør dem til). Du kan også finne ut om treningssenter kjeder som er kjent for å tilby pole dancing klasser er i ditt område. Mange uavhengige lærere tilbyr pole dancing klasser i lokale treningssentre og haller også, så det er verdt å sjekke for å se om noen tilbyr undervisning i nærheten. Hvis du ikke finner noen til å lære deg denne utfordrende aktivitet, så kan du også kjøpe en stang til å installere hjemme (se tips).
 2. 2
  Bruk komfortable klær som eksponerer dine armer og ben. Sexiness er valgfritt. Baring huden din vil tillate deg å få en mye bedre grep på stangen med armer og ben slik at du kan utføre disse trekkene trygt. For enda bedre fot grep, prøv å gå barbeint. Eller enda (hvis du er hjemme) få på stang naken, så du har ingenting å bremse deg ned.
 3. 3
  Ta tak i stangen. Start på baksiden av stangen, med innvendig fot nær bunnen. Bruk din sterke hånd (dette vil være din høyre hånd, hvis du er høyrehendt, eller venstre, hvis du er venstrehendt) å ta tak i stangen på ca hodehøyde. La armen til rette, slik at vekten blir hengende vekk fra stangen.
 4. 4
  Steg rundt. Holde utenfor benet rett, det svinge ut til siden og gå hele veien rundt stangen, svingbare på innsiden foten samtidig. Tillat kneet å bøye litt mens du slår.
 5. 5
  Krok med beinet ditt. Plasser utenfor foten ned like bak den andre foten. Overfør vekten til baksiden foten og kroken inni beinet rundt fronten av stangen, får et godt grep rett bak kneet.
 6. 6
  Erke kroppen din. Avsluttet, bøy kroppen bakover, senke hånden for å gi rom for en dypere bue. Det er her fleksibiliteten kommer inn Arch ryggen bare så langt som du føler deg komfortabel og sørg for at du har et godt grep med beinet og hånden din.
 7. 7
  Rett opp og svinge beinet ned fra stangen, klar til å gå inn i neste trekk.

Tips

 • Med mindre du er super komfortabel (og stabil nok) starte barbeint i stedet for å starte med stripper orany andre slags hæler.
 • Varm alltid opp, og kjøle seg ned ordentlig når du er pole dancing.
 • Med bruk av avtagbare stolper som du kan installere (og diskret fjerne) i personvernet ditt hjem, din debut som en påle danser kan være så eksklusivt som du vil den være. Men for å hindre at debut fra å bli en katastrofe, sørg for at polet er forsvarlig montert i henhold til produsentens instruksjoner. Gi deg selv masse plass og sørge for at det er ingenting som hindrer bevegelsene dine.
 • Sjekk med en lege at du er sunn og frisk nok til å starte denne fysisk krevende øvelse.

Advarsler

 • Aldri pole dance iført oljer eller lotion som disse gjør stangen glatt og farlig. Du må kanskje tørke ned stangen før du begynner å fjerne fett og gi deg maksimalt grep.
 • Hvis du danser i en klubb, bruker Lysol kluter før apparatet. Du vet aldri hvor de andre danserne har vært.
 • Ikke prøv pole dancing med "leketøy" stolper som er for poserer bare. De er ikke bygd for å faktisk holde vekten, og ethvert forsøk på å danse i dem, kan føre til alvorlig personskade.