Wkuno

Hvordan breakdance

Skapt i Bronx, NY rundt 1973, Bboying eller breakdance er en ekstremt morsom, men vanskelig dans som BBoys og bgirls delta i. Det tar sine egne skritt fra grunnlaget for de første BBoys, og deretter danser legger hva de vil deres danse. Det er et verktøy for å uttrykke seg selv, skape visuell kunst, og mye moro. Se video for veiledning som du følger trinnene, som trekk er bedre demonstrert visuelt enn gjennom ord.

Trinn

Hvordan breakdance. Kjenner de grunnleggende terminologi.
Hvordan breakdance. Kjenner de grunnleggende terminologi.
 1. 1
  Kjenner de grunnleggende terminologi. En av de første tingene noen Bboy bør lære er forskjellen mellom "breakdance" og "bboying". Bboying er det første leddet laget for å beskrive dansen, det er vanligvis begrepet som brukes når du er i samfunnet. Begrepet den generelle media bruker for å beskrive dansen er breakdance, som ble tryllet opp av en reporter tilbake når dansen var å få anerkjennelse.
  • Dansen kalles bboying om du er gutt eller en jente. Men når de beskriver et bestemt individ, det er bboy (mannlig breaker) og BGIRL (kvinnelig breaker). Det er egentlig ganske enkelt!
  • Alle brytere har et kallenavn, slik som Bboy Darkness, Bboy Cloud, Bboy Plur, etc. Ved første, bør ikke dette være så viktig, men det er i det lange løp når du ønsker å få et bedre tak i hvem du er som danser og din stil.
 2. 2
  Lær de grunnleggende bevegelsene. Dette er avgjørende for å bli en god breaker og bør ikke glattet over uforsiktig. Arbeider hardt med det grunnleggende vil tillate deg å bli en bedre beraker enn om du gikk rett for de hardere og mer imponerende trekk.
 3. 3
  Lær hvordan du toprock, eller stand-up delen av dansen. Det er her du virkelig kan slippe løs og nyte deg selv og Groove til musikken. Det er denne delen av dans som du kan spille med musikken mye.
  • "Hvis du ikke toprock før du går ned og gjøre fotarbeid, du er ikke egentlig bboying." - Popmaster Fabel (Rock Steady Crew)
  • De viktigste grunnleggende trekk av toprock er den grunnleggende rock, indisk skritt, og kjører mannen variasjoner.
 4. 4
  Lær dråpene og go-downs. Dette får du fra toprock din ned i fotarbeidet ditt. De fire grunnleggende dråper er: kneedrop Børst, korketrekker, og selvmord (halv slått knipser).
 5. 5
  Lær fotarbeid eller downrocks. Dette er hva de fleste vet bboying as. Når du er nede på gulvet (vanligvis på hender og føtter) gjør mye av komplekse jakt trinn. Dette er trolig den mest kreative delen av dansen.
  • Som en forrett, bør du lære 6-trinn, 3-trinn (lære dem begge veier) og helikopter. Så når du har perfeksjonert dem, begynner å flytte inn på mer tekniske ting.
 6. 6
  Lær fryser. Dette er den tradisjonelle måten å avslutte throwdown (a throwdown er det vi kaller det når du besøker gulvet for å ta din tur) De grunnleggende fryser å lære er: Baby freeze, skilpadde, skulder, side stol.
  • Disse er de mest fundamentale fryser og det er svært viktig at du lærer dem tidlig på som en rekke andre trekk bygge på dem.
 7. 7
  du må også vite dine grunnleggende flares og handstands luft fakkel, den gyngende båten helikopter de er noen av de mer avanserte de

Tips

 • Se så mange videoer som du kan. Jo mer du ser bryte videoer, jo flere stiler du vil bli utsatt for, og jo flere trekk du kan se.
 • Være trygg. Kjøp minst knebeskyttere eller albue pads når lære å bryte, knebeskyttere mer foreslått.
 • Få litt trening for å komme i form!
 • Ha stil. Ikke bare være en robot, uttrykke deg.
 • Ha en notisbok å holde styr på alle trekkene du lære og komme opp med. Det vil hjelpe mye i det lange løp, så det er en uendelig mengde trekk, kommer du garantert til å glemme dem i det lange løp hvis du ikke skrive dem ned.
 • Ha det gøy og uttrykke deg. Det er ingen grunn til å lære å danse når du ikke nyter det, hvis du ikke liker å danse, finne noe annet å uttrykke deg.

Advarsler

  1. Bboying er en farlig dans i enkelte områder, sørg for å beskytte deg selv og bruke hodet. Ikke prøv å backflip med mindre du vet du kan gjøre det.