Wkuno

Hvordan ballett dans

Ballett er kunsten å danse som krever styrke, spenst, eleganse og nåde på en gang. Det kan være vanskelig å mestre og tar mye tålmodighet og praksis for å lære. Hvis ballett er fort bli din lidenskap, og du er forberedt på å sette i timevis med trening, så kan det bare være at du er forberedt på å satse på en karriere innen ballett. Ballet kan studeres i alle aldre. Jenter som studerer ballett utvikle sterke kropper, romlig og tidsmessig bevissthet, og koordinasjonen. A påviste vitenskapelig, langsiktig bonus er at det har vist seg at jentene beholder fleksibiliteten forårsaket av ballett i hele sitt voksne liv. Ballet teknikk anses å være grunnlaget for opplæring for alle typer dans.


Ballet startet i kongelige domstoler i de tidlige 1600-tallet. Tidlige former brukte lange skjørt og tresko. Siden da har det endret seg dramatisk til å passe bildet av ballett som folk har i dag. Ballet krever utholdenhet og hardt arbeid. Du bør ikke forvente å bli danser over natten, og du vil ikke bli en bedre danser bare ved å delta på kurs og ikke prøve deg hardest. Riktig trening og tid er det som gjør en stor danser.

Trinn

Hvordan ballett dans. Registrer deg for en klasse - Det er mange danseskoler rundt - Bare gjør din forskning!
Hvordan ballett dans. Registrer deg for en klasse - Det er mange danseskoler rundt - Bare gjør din forskning!
 1. 1
  Registrer deg for en klasse - Det er mange danseskoler rundt - Bare gjør din forskning!

Før klassen din

 1. 1
  Strekk kroppen som best du kan. Sjekk med instruktøren hvis du strekke ut som en klasse. Stretching er viktig å løsne musklene, og for å forlenge din. Det er viktig at det er gjort på begynnelsen av hver ballett økt, inkludert før en performance.It er noen ganger viktig å strekke daglig i minst 5 minutter. Dette er så kroppen din vil bli brukt til å strekke og det vil komme naturlig uten det kan du risikere skader senere i klassen. Du bør også strekke til "trappe ned" på slutten av klassen (men ikke alle lærere gjør det som en klasse).
 2. 2
  Lær trinnene navn. Lære navnene på trinnene før første klasse, slik at du ikke føler deg overveldet. Selv om det er å bare se over ordene slik at du føler deg kjent med dem. De fleste av dem er fransk, så ikke bli sjokkert hvis de ikke høres akkurat slik de ser ut. Se om din lokale ballett butikken har en ballett ordbok som du kan låne. Ikke prøv noe nytt uten en lærer til stede, fordi du kan lære det på feil måte og utvikle dårlige vaner. En god klasse vil lære deg sakte og forsiktig i løpet av de første månedene, så ikke være for bekymret for ikke å vite mye. Entusiasme og vilje er nøkkelen!
 3. 3
  Velg ballett tøfler og har skoene passer tettsittende, men ikke for stramt (de skal passe som hånd i hanske). Det er forskjellige stiler og typer sko, så spør læreren hva som fungerer best for deg. Ikke kjøp sko til å vokse inn i, fordi føttene vil virke bøyes når du pointe og vil se flat. Du bør passe dem til der den snor bundet litt løs (The snor bare fullfører passform, er det ikke laget for å stramme altfor store sko).
 4. 4
  Vit at du vil starte hver klasse på ballett barre. Her lærer du det grunnleggende om ballett som vil være viktig som du avanserer. Du kan tilbringe hele klassen i begynnelsen på barre lære trinnene og posisjoner. Dette er viktig for å bygge din styrke, smidighet og fleksibilitet, så ser det ikke som bortkastet tid. Hvis du hoppet over dette, vil du ikke være i stand til å danse. Selv profesjonelle dansere begynner hver klasse ved barre.
 5. 5
  Sjekk med din instruktør om hva skolens kleskode er, og noen skoler kan elevene bruke det samme og andre kan bare kreve noen form for trikot. og tights og noen ganger ballett skjørt meste de krever tettsittende klær slik de en se at musklene dine fungerer som de skal og så videre. Det viktigste er at du er komfortabel, og læreren kan se hva du gjør. Hvis du ikke finner din skole kleskode, svart trikot og rosa tights er vanligvis trygt for en plassering klasse. Rosa ballett tøfler er et must.
 6. 6
  Lytte til og respektere læreren din. Respekt er en stor del av ballett. Ikke snakk med venner eller deg selv i timene. Hvis du ikke adlyder skikkelig ballett etikette du kan godt bli kastet ut av klassen.

Ballett barre grunnleggende

 1. 1
  Kjenn dine seks posisjoner:
  • Første plassering: Føttene er slått ut, og sammen på hæler.
  • Second plassering: Som første posisjon, unntatt føttene er ca skulderbredde fra hverandre til sidene.
  • Tredje posisjon: Som første, bortsett hæler overlapper (Din hæl kommer den neste til stroppen på skoen).
  • Fjerdeplassen Som tredje, unntatt føttene er omtrent seks inches til en fot fra hverandre devant (foran).
  • Femte posisjon: Som fjerde, bortsett fra hælen er på toppen av stortåen.
  • Sjette posisjon (også kalt Parallel): Begge føttene er sammen, side ved side.
 2. 2
  Gjør lag. Nybegynnere do lag i den første og andre stilling. Middels og avansert gjøre dem i alle stillinger, unntatt tredje og sjette.
 3. 3
  Gjør tendus. En typisk tendu kombinasjonen er tendu en crois (i en "cross" - front, side, rygg, side) med femte posisjon mellom hver tendu og revers med bøyd fot i mellom.
 4. 4
  Starte enten vendt mot barre eller med venstre hånd på barre. Begynnelsen starter vanligvis mot barre, og middels eller avansert starter vanligvis med venstre hånd på barre.

Leg extension

 1. 1
  Stå veldig rett, i enten første eller femte posisjon. Du kan møte barre eller være sidelengs til det. Som du fremgang, vil du få sterk nok til å gjøre det på midten.
 2. 2
  Løft det ene benet til siden eller foran, holde den rett, så høyt du kan. Peke føttene når foten forlater gulvet. Hold begge knærne veldig rett og vedlikeholde. Det er viktig å ikke løfte hoften eller baken for å få beinet høyere. Slå alltid av beinet ut, aldri slått i.
 3. 3
  Sørg for at du er balansert ved å teste for å se om du kan gi slipp på barre. Hold benet opp der. Dette gjør deg sterkere. Pass på at du ikke lute eller lener kjernen mot eller bort den etappen som du har utvidet.
 4. 4
  Hold riktig teknikk ved å sakte senke beinet og stående i den posisjonen (første eller femte) som du startet i.

Tips

 • Ballett sko (tøfler) kan kjøpes fra en spesialist ballett / dans butikk eller ofte direkte fra din danseskole, spør når du melder deg på. Den ballettskole vil ofte ha foretrukne leverandører.
 • For å lykkes i balletten, ikke du noen gang gi opp. Det kan ta en stund å lære å utføre trinnene og å føle seg komfortable opptre foran et publikum.
 • Hold deg avslappet - stress vil vise på kroppen din. Avslappende kan lindre stive skuldre, som ellers gjør du synes vanskelig og hindre deg fra å se grasiøs.
 • Hvis du ikke har råd til kostyme splitter nye, sjekk skolens oppslagstavle for secondhand kostymer ut for salg. Enkelte butikker selger også secondhand kostymer på forsendelsen. For en ballett dans hvis ingen i familien din er i stand til å sy, tee opp en syerske tidlig for å gjøre dine Tutus og andre antrekk. Det kan være svært rimelig hvis du bestiller på forhånd.
 • Når det gjelder tid til å gå til, er det to viktige faktorer: For det første må du ha nok kroppen styrke til å støtte vekten din (som kommer fra de styrkeøvelser og mye og massevis av praksis) og for det andre må du ha god teknikk. Dette kan ta år å utvikle, men med utholdenhet folk flest kan komme dit. Og inntil du gjør, ikke fortvilelse, så kan du likevel gjøre moderne / moderne ballett (flate sko), jazz ballett og andre danseformer. Om ikke annet, holde opp balletten å sikre levetiden fleksibilitet.
 • Ballet er ment å være en svært vakker og grasiøs dans. Hvis du føler deg mer komfortabel med skarpe bevegelser, prøv en neoklassisk eller Balanchine skolen.
 • Hold energien går gjennom fingrene og tærne. Dette hjelper deg å holde hele dansen flyter og også holder publikum engasjert.

Advarsler

 • Tving aldri slå ut. Det kan skade knærne. Slå ut kommer fra ditt indre lår og baksiden.
 • Vær forberedt, som med mange seriøse idrettsutøvere, profesjonelle eller pre-profesjonelle ballerinaer har lite sosialt liv utenfor studioet i sine ungdoms år, enn si voksenlivet.
 • Ikke gå en pointe (toe sko) til din ballett instruktør sier at du er klar! Du kan gjøre alvorlig skade på dine tær, føtter bein og bein hvis du ikke er klar.
 • Endre lærere umiddelbart dersom:
  • Læreren din ikke stress viktigheten av riktig plassering av hofte og overkropp.
  • Læreren din ikke kommer med klassen forberedt og improviserer kontinuerlig.
  • Din lærer underviser ved imitasjon og alltid danser mens du gjør klasse, i stedet for å se på og korrigere studenter.
  • Du blir plassert i en klasse og venstre for å "følge" resten av studentene som er mer avansert.
  • Læreren din virker pointe mens du ikke kan opprettholde riktig plassering av de grunnleggende trinnene i relevé eller du er for ung eller hvis du ikke har fått styrke til å opprettholde posisjonene.
 • Kjenn dine begrensninger - ikke gjør noe som du vet at du ikke kan gjøre.
 • Ikke tving det - læreren vil ha teknikker for å vise deg, eller kan selv bestemme at kroppen din ikke er i stand til å takle det på et bestemt tidspunkt.
 • Velg alltid en faglig kvalifisert ballettskole. Hvis klassen omfatter ikke strekningen, kan det være en indikator på at læreren ikke er skikkelig trent eller at ballettskole er ikke riktig heller. Søk råd fra en annen danseskole, eller enda bedre, bytt til en skole / klasse med sertifiserbare kvalifikasjoner.
 • Hvis du ikke kan gjøre i spagaten alene, få læreren til å hjelpe deg.
 • Ikke press deg selv for hardt, vil du bare ende opp med en skade.
 • Ikke lære deg! Hvis du gjør det du vil lære på feil måte og deretter måtte re-lære det.
 • Varm opp før dans, hver gang. Dette vil bidra til å forhindre muskelskader.
 • Aldri begynne med pointe sko, og være svært skeptisk til en skole som setter ukvalifiserte studenter i Pointe sko. De er for erfarne dansere som har trolig vært danser noen år.
 • Dette er en anstrengende aktivitet som kan øke hjertefrekvensen. Hvis du er utsatt for hjerteproblemer, kan du ende opp med alvorlige og livstruende skader. Sjekk med legen din før du starter.
 • Ikke start pointe før du er klar! Pointe kan være morsomt, men det kan saken permanente skader hvis du er svak eller starte for ung. Gjennomsnittsalderen er elleve eller tolv, men det er egentlig avhengig av om føttene er utviklet nok.
 • Når det kommer til Pointe sko, aldri danse en viktig kombinasjon i nye sko. Det vil belastning føttene og skade dem. Alltid bryte inn dine pointe sko før en forestilling (Dette er riktig gjort uten en hammer)

Ting du trenger

 • Ballett sko (flats til å begynne med), blek rosa er den vanlige fargen, men svarte eller hvite er også muligheter (be skolen for deres preferanser eller behov).
 • Trikot eller annet kostyme som kreves av skolen
 • Hår bånd, klipp og pins - de fleste skoler vil kreve håret ditt til å være opp, eller til og med pakket inn i en bolle og låst tilbake.
 • Ballett tights - vanligvis blek rosa / hudfarge, og disse tights er forskjellige i struktur fra de fleste mainstream tights.
 • Ribbon - mange ballett sko kommer uten bånd festet, og da må du sy på din egen bånd, og det bør være blek rosa, svart eller hvitt for å matche sko farge. Noen skoler foretrekker ingen bånd og bare elastisk, sjekk før du syr.
 • Plass til å øve - du trenger ikke en spesiell barre; baksiden av en stol vil være nok, men du trenger nok plass (tømme søppel bort!).
 • En forelder eller en voksen du stoler villig til shuttle du til og fra klasser, øvelser og konserter.