Wkuno

Hvordan handle beruset

Noen gang vært på en fest og at fullstendig weirdo fra Math klassen kommer bort for å snakke med deg, og du ikke vet hvordan du skal komme ut av det? Fungerende helt full er en sikker brann måte å unngå enhver samtale eller en annen vanskelig situasjon du kan tenke deg!

Trinn

Hvordan handle beruset. Hva fylliker gjøre er å prøve å opptre edru.
Hvordan handle beruset. Hva fylliker gjøre er å prøve å opptre edru.
 1. 1
  Hva fylliker gjøre er å prøve å opptre edru. Du må innarbeide virkningene spesielt der de påvirker deg, og deretter prøver å opptre som du er edru.
 2. 2
  La ut tilfeldige kraftuttrykk. Du kjenner sikkert noen gode. Disse fungerer best når sparken som en fornærmelse mot en uskyldig tilskuer.
 3. 3
  La dine øyne glasur over litt og rulle øynene litt. Prøve og fungere som nonchalant som en steinet Rastafari.
 4. 4
  Når andre deltakere fortelle deg at du er full, må du benekte dette helt og fullstendig.
 5. 5
  Være ømfintlig feely. Nå er du på en fest, er det helt akseptabelt å klemme noen og enhver, selv om du aldri har snakket med dem før!
 6. 6
  Snakk med lav avslappet tone, vil dette vise at du føler deg litt treg (en av de mange effekter av alkohol). Hvis du kan, prøv skjev på noen du kjenner skulderen og slappe av å vise deg er å ha en god tid.
 7. 7
  Ikke prøv å "over do" the drunken handling, dette kan la deg i noen groper der du ikke ønsker å falle i.
 8. 8
  Finn deg en stol og synke selv i den slik at den ene hånden til å falle på din reproduktive regionen og den andre på låret ditt, helst med tommelen pekende 90 grader til den andre hånden. Stare begjær på alt som går forbi deg, tungen litt lolling ut av munnen din. Groan jevne mellomrom. Hver part har sin egen bosatt pervo.
 9. 9
  Miste balansen helt. Tenk deg hver vegg trekke deg mot det og verken veggen klarer å vinne.
 10. 10
  Finn en trapp og ligge på dem. Trapper er en magnet for drunken idioter.
 11. 11
  Og til slutt hvis du dessverre finne deg selv roped inn i en samtale, må du huske disse reglene: Tenk på tre adjektiver og se deg rundt i rommet for første objektet du ser. Pek på det og beskrive det til den personen du snakker med bare ved hjelp av tre adjektiver og vilkårene "dingsen" "whatchamacallit" og "du-vet-hva."

Tips

 • Hold deg til dine grenser (i hva du gjør når du handler drukket) som du kan bli fanget og lo på.
 • Hvis du spiller perv rolle, sikre som en mann, du bare fokusere på overkroppen eller alternativt som en kvinne, fokuserer primært på magen.

Advarsler

 • Ikke fornærme folk ved å berøre dem i private områder selv om du spiller perv rolle! Dette vil resultere i en dask eller en oppfordring til politiet.
 • Aldri si "Herregud jeg er så full." Et godt beruset innrømmer aldri til rus.
 • Ikke handle helt full og ikke være aggressiv eller noe. Hvis du gjør det, kan et medlem på festen ringe politiet, og du kan komme i trøbbel med loven.
 • Pass på å holde opp narrespill for hvis folk finner ut at du ikke er beruset, vil de le av deg.