Wkuno

Hvordan late til å besvime

Enten du trenger å føre til en avveksling, komme seg ut av en vanskelig situasjon, eller du opptrer etter et trekk som kaller for besvimelse, kan denne ferdigheten være overraskende overbevisende.

Trinn

Hvordan late til å besvime. Velge et passende tidspunkt.
Hvordan late til å besvime. Velge et passende tidspunkt.
 1. 1
  Velge et passende tidspunkt. Dette ville ikke være i midten av en overfylt hall, med mindre du gjør litt av en scene først, og få folks oppmerksomhet. Målet ditt er å gjøre folk tror du har besvimt, får ikke tråkket på og faktisk bli drept.
 2. 2
  Begynne å bremse ned hvis du er på tur, og hold hodet litt, som om du har hodepine, myse øynene og sukke litt, men ikke overdriv dette.
 3. 3
  Slutt å snakke. Ikke plutselig skjønt, bare sakte ned gradvis til du stopper. Blink og myse øynene et par ganger som du prøver å fokusere.
 4. 4
  Ikke vær energisk. For å gjøre det troverdig, må du være svak og svimmel en stund før du går ned. Gradvis mister fokus på hva du gjør og bli svakere og svakere. Ta langsomme åndedrag, også, som du får svak.
 5. 5
  Si at du føler deg litt rar, og at du tror du trenger et glass vann eller litt frisk luft. Kanskje få noen til å åpne et vindu. Hvis du er uten vindu, eller har ikke vann rundt bare si du tror du trenger å sitte ned, eller gå ut for frisk luft. Sitte for litt og få opp sakte. Så snubler litt og falle fremover. Før du gjør si at noe sånt som "jeg bare...". Pass på at du ikke er ferdig med setningen, med mindre det er kort.
 6. 6
  Sørg for at du faller trygt. Du ønsker ikke å treffe hodet og skade deg selv. Hvis du står, spenne knærne og la dem treffe bakken før du forsøker å slippe overkroppen. Kontroller at du går raskt nok uten at det ser ut som en 5000 volt bølge av lynet har stormet om du, eller det vil virke falsk. Hvis du sitter, slappe av og tenke at du faktisk er besvimelse. La deg falle av stolen, så det er lite sannsynlig at du ville holde på det hvis du faktisk gjorde besvime. Prøv å lande på baksiden av låret, ikke hoften eller halebeinet. Så raskt slippe overkroppen.
 7. 7
  I utgangspunktet, bare lukke øynene og la alle musklene svekkes helt, bare slappe av. Bokstavelig talt, bare handle som om du har ingen bein og falle til gulvet i en krøllete haug. Dette vil virke ekte.
 8. 8
  Ligge på bakken. Pass på at du ikke er stiv, og hvis noen forsøker å løfte en arm og riste den, la den bare slappe helt av og når de slipper det, bare la det falle som det ville. Dette er en vanlig "falske spotter 'test. Bevisstløse personer har ikke kontroll over sine lemmer. Noen burde komme over for å se om du er ok, forårsaker en avledning for uansett anledning.
  • Ikke bo der nede for lenge, eller noen kan ringe 911. Med mindre du vil at det skal skje, må du ikke være ute i mer enn noen få sekunder.
 9. 9
  Åpne øynene og ta et dypt åndedrag. Ofte vil personer som har besvimte vekke har ikke husket at de besvimte. Si alt du kan huske er varmefølelse og at det så ut som noen nedtonet lysene i rommet.
 10. 10
  Sett deg opp sakte og etter et øyeblikk, et stativ eller få noen til å trekke deg til føttene, eller du kan spille opp drama og sitte opp raskt og spør hva som skjedde, da "bli svimmel" og liksom vakle litt igjen så folk tror du kan besvime igjen, og vil alle rush til unnsetning.

Tips

 • Du må kanskje øve før du gjør det ser ekte. Finn en måte som ikke forårsaker du mye smerter eller ubehag.
 • Pass på at du fortsatt puste!
 • Når "fallende" sørge for at hvis du kommer fort til å ha et åpent sted slik at du ikke kan treffe noe eller noen, eller forårsake skade. Alltid være forsiktig!
 • Når noen hjelper deg opp, handle som om du nettopp har våknet. Spør ting som "Hva skjedde?" Også snakke sakte i en litt lav stemme slik at det virker som om du har mistet all din energi.
 • Ikke får opp raskt til føttene, la noen hjelpe deg eller få opp sakte og rolig.
 • Oftest er et svakt tap av full kontroll, men ikke et tap av all kontroll, som på en gradvis black-out, ikke en slapp tallerken fille faller ned på gulvet.
 • Når du først åpner øynene dine, ikke umiddelbart begynne å snakke. Ser forvirret i noen sekunder, så kan du spørre hva som skjedde. Hvis du åpner øynene og begynne å prate, vil det ikke være realistisk.
 • Hvis du planlegger dette på forhånd, kan det hjelpe om du klager over svak uskarpt syn eller svært mild svimmelhet (ikke stress det, skjønt). På denne måten svak er ikke helt ut av det blå.
 • Hvis du er bekymret for å falle raskt og skade deg selv, "svak" ved siden av noe du kan holde på - folk er ofte klar som de begynner å mørklegge at noe skjer og har tid til å hente noe og senke seg. Fortsatt falle, og la grep være løs, men å ha noe å ta imot et øyeblikk vil du sakte ned litt og redusere risikoen for faktiske skader.
 • Prøv å ikke le, smile eller fnise. Ikke stå opp med en gang. Etter "besvimelse", late som du nettopp har våknet opp fra dvale. Gå litt slapp og prøve å se på nesen slik at øynene ser rare ut. Si noe sånt som: "Hva skjedde?" eller starte mumler søppel. La en annen person eller venn få deg opp.
 • Når "falle", sørg for å gjøre det i et åpent område, slik at du ikke vil treffe noe eller noen, da dette kan føre til uønsket oppmerksomhet. Alltid være forsiktig og planlegge hvor din "besvimelse" vil finne sted!
 • Hvis du tror du ikke kan "falle" realistisk deretter "svak" når en eller to personer er nær nok til å se at du falt, men ikke så nær at de merker det ikke var ekte.
 • For virkelig å spille trygt når praktisere denne loven, gjør det på et teppe eller enda bedre på en seng og barføtt når du starter opp.
 • Hvis du bestemmer deg for å gå fremover, unngå å sette armene ut for å stoppe deg selv på alle kostnader. Ettersom dette er en refleks handling, ville det være best å trene mye på forhånd.
 • De fleste mennesker går ut bakover, så det er mer troverdig. prøv å besvime bakover, men ikke skade deg selv!
 • Bare rulle øynene dine tilbake hvis du ønsker å fake et anfall. Fainters bare la øynene nær som de ikke har kontroll over sine øyne.
 • Ikke si noe sånt som "Alt er å snu svart" før den falt, fordi det kan høres poetisk, og folk kan få mistanke om at du har planlagt det. Bare mumler noen korte ord, det trenger ikke å være grammatisk korrekt, men det har å gjøre sense.Just sørg for at du bare bare bare holde nede i ca 5 sekunder, og ingen vil ringe 911.
 • Alternativt kan du ha noen til å hjelpe deg med dette. Det er som "tillit" spill, hvor du faller bakover og la noen ta deg. Etter fangsten, har den personen sakte senke deg ned på bakken.
 • Klager over varmefølelse og / eller svimmel før den falt.
 • Prøv å gjøre det mot en vegg slik at når du "svak", kan du bare skyve ned den eller få en venn involvert for å hjelpe deg.
 • Ikke gå til over bord, eller du kan opprørt noen av vennene dine.

Advarsler

 • Det er veldig viktig at hvis du går gjennom med det, du gjør det riktig. Hvis du mister den eller smile eller hva, kan ryktet ditt bli skadet. For ikke å nevne alle de sinte mennesker du kan ha skremt!
 • Ikke gå hele overbord på skuespill og ting fordi folk virkelig tenker kanskje at du lurt dem til å få oppmerksomhet.
 • Ikke bruk den om og om igjen, folk kanskje tror noe er alvorlig galt med deg.
 • Ikke hyperventilate med mindre du ønsker en ambulanse kalt på deg. Hvis du har tenkt noe i den utstrekning, gjør det til der pulsen er litt ute av det normale.
 • Bruk denne kunnskapen bare i aktuelle situasjoner. Ikke bruk det bare for å få oppmerksomhet og få alle til bekymring.
 • Ikke gjør det hvis du ønsker å lure politiet til ikke arrestere deg. Det kan få deg til større problemer.
 • Hvis du umiddelbart gjenoppta tidligere aktivitet, du kommer til å se mistenkelig. Ta deg tid til å sitte rolig hvile hodet mellom bena.
 • Pass opp, ikke gjør dette i det offentlige som hvor det er masse folk rundt deg og vandre rundt ellers folk vil melde deg til politiet for å lyve at du besvimte.