Wkuno

Hvordan være en metalhead

Med fremveksten av heavy metal på 70-tallet kom en subkultur av fans referert til som metalheads. Som heavy metal utviklet og diversifisert, så gjorde sin fanskare. Det er nå metalheads over hele verden, og de er ikke alle stereotypisk mann, heavyset, og langhåret. Som med enhver subkultur, er det imidlertid alltid poseurs - mennesker som tar på de overflatiske egenskapene til gruppen uten å ta i bruk det som binder dem sammen. Denne artikkelen vil hjelpe deg å unngå en slik skjebne.

Trinn

Hvordan være en metalhead. Vet og sette pris på metall.
Hvordan være en metalhead. Vet og sette pris på metall.
 1. 1
  Vet og sette pris på metall. Dette er den viktigste og ganske muligens det største skrittet fordi uten dette, er du en poseur, ren og enkel. Gjør hjemmeleksen din!
  • Vite forskjellen mellom heavy metal og nu-metal,, hard rock, death metal, black metal, og metalcore.
  • Studere historie av metall. Hvor ble det begynner? Hvem var de banebrytende? Hvordan gikk det endres over tid?
  • Bli kjent med det mangfoldet av subgenres innenfor metall: sort, død,,, glam,, neo-klassisk,, progressive, industrielle, thrash.
 2. 2
  Gå til show. I tillegg til å kjøpe album, støtte artistene ved å kjøpe billetter til sine konserter. Moshing, headbanging og crowdsurfing er valgfrie (men anbefales).
 3. 3
  Utfør musikken. Mange tror at utøvende metall ikke krever talent fordi de umiddelbart avvise hardhet eller fremmedhet av lyden, men sannheten er at mange metal artistene er svært dyktige. En god måte å sette pris på ferdigheter involvert i å skape og spille metal er å prøve deg (eller stemme) på det.
 4. 4
  Se den delen. Være i forkant, men at hvis du gjør dette uten å følge alle punktene ovenfor, vil folk merke deg en poseur, og de har nok rett. Den følgende listen vil forklare noen av elementene i den metalhead utseende, og hvordan og hvorfor de er knyttet til metallet. Bare husk, til slutt ikke det egentlig ingen rolle hva du kler deg ut. Dressing "metal" tjener bare et fyrtårn for andre metal fans. Hvis du elsker musikk, kan du kle slik du vil.
  • Band Skjorter - Når du går til metall konserter, kjøpe en skjorte av et band du liker. Dette er en grunnleggende mote stift for metalheads, siden det er en direkte måte å uttrykke din smak i musikk. Sørg for å kjøpe offisielt lisensierte skjorter, de laget av silketrykk eller jern-on transfers er billigere, men mange metal artister gjør en betydelig del av sin inntekt fra merchandise og "bootleg" skjorter kutte det ut for dem.
  • Djevelen horn - Dette håndbevegelse ble popularisert av Ronnie James Dio (og du bedre vet hvem det er!) Som fikk den fra sin italienske bestemor.
  • Svart skinn og nagler - På slutten av 70-tallet, som ble vedtatt Judas Priest vokalist Rob Halford biker utseende på scenen når fremme Hell Bent for Leather, og fra da av frem, ble skinn (jakker, bukser) og studs slitt av mange en metalhead.
  • Celtic, Saxon, Viking og chivalric kultur - Blant mange metalheads, spesielt fans av power metal, det er en sterk vekt på maskulinitet og kriger mentalitet, i skarp kontrast til konsumerende og metrosexual kultur. Langt hår og skjegg er en hyllest til Viking, Saxon og Celt menn. Klær som trekkes litt tilbake til renessansen og middelalderen er ikke uvanlig, heller. I sum, ser ut som en mann fra svært fjern fortid er metall.
  • Blå jeans, høye-topper, band skjorter, og kjempe jakker - Dette ser var populær i de tidlige dagene av metall. En kamp jakke er et skinn eller denim vest dekorert med vevde lapper og knapp pins fra metal band du liker.
  • Sorte jeans, hæren tretthet bukser, svært korte eller ingen hår - Disse elementene ble mer populær blant metalheads i 1990-årene og 2000-tallet som noen subgenres av metall lente seg mot hardcore punk, goth og industri.
  • Hvis du er en metall chick, har du større spillerom i mote avdelingen, siden ser ut som en viking vil være vanskelig å trekke av, og iført Renaissance antrekk bare ikke bland med å gå til show. Låne noen elementer fra 80-tallet mote, punk kultur, og goth vil fungere. Selv bare iført bandet skjorter kan gjøre utslaget. Hold deg unna.

Tips

 • Alltid prøve å finne en annen metal band å lytte til. Spør metalheads, se på Encyclopedia Metallum, eller gå å kjøpe en tilfeldig metall cd som du ikke har hørt!
 • Prøv ikke å se for rik eller trendy. Metal er anti-commercialist. Det betyr ikke at du må se ut som en hobo til å være metall, men du kan ikke se for metall når du er iført 750€ verdt av bling og skreddersydd klær. Forstå at den eneste forskjellen mellom navnet merkevare jeans og Wal-mart jeans er navnet på dem, så du bør ikke trenger å bruke for mye på klær. Ikke bare hjelper dette gjør du ser metal, men det er også mer kostnadseffektivt enn nesten noen annen stil.
 • Du trenger ikke å begrense deg til metall for å være en metalhead. Mange metalheads som andre typer musikk, slik som klassisk rock, klassisk musikk, punk rock, powerviolence, gammel reggae, eller grunge.
 • Husk i alle fall: Metal brorskap, alltid hjelpe andre metalheads å gå til viser ved å gi dem bil passasjer hvis du kan, eller alltid hjelpe den som ber deg om musikk etc.
 • En enkel måte å lære om metall er å spørre metalheads om det. Noen av dem vil snakke øret av. Du vil gjøre det også, til slutt.

Advarsler

 • Hvis du bære en skjorte eller en oppdatering av et metall band, vil du være godt rådes til å sørge for at det er et band du liker, og vet veldig godt. En metalhead er sannsynlig å få øye på deg og innlede en samtale om bandet, og hvis du ikke vet at ting (navnene på medlemmene, navn for sine album, og dine favorittsanger, i det minste) så din metalhead troverdighet går rett ut av vinduet, og vil aldri gå tilbake.
 • Forsøk på å ingrate selv også tungt inn i noen bestemt subkultur har en tendens til å begrense ens sinn til andre verdt erfaringer. I tillegg til å verdsette metall, fortsetter å oppsøke en rekke nye opplevelser, holde et åpent sinn til alle former for kunst, inkludert metall.