Wkuno

Hvordan å forbedre kvaliteten på stemmen din

Det er noen viktige ting som kan hjelpe uansett hvor du synger.

Trinn

Hvordan å forbedre kvaliteten på stemmen din. Lær hvordan du kan oppnå en rik tone.
Hvordan å forbedre kvaliteten på stemmen din. Lær hvordan du kan oppnå en rik tone.
 1. 1
  Lær hvordan du kan oppnå en rik tone. Gap høyt, men beholde musklene rundt munnen og kjeven løs. Dette gir en rikere, fyldigere tone.
  • Løft opp bløte gane (forsiktig slippe den nederste delen av kjeven din). For å gjøre dette, puste i som du ville før gjesping, men ikke gå så langt som å faktisk gjespe. Bruk tungen til å finne ut hva som gjør deg gjøre det, denne økningen i verdensrommet også gir mer tone. Det fungerer som en resonanskammer.
  • Husk å ta i alt spytt så munnen din er tom og stemmen blir klarerer.
  • Flytt tungen fremover slik at det berører baksiden av nedre tenner. Du ønsker ikke å stikke tungen ut, men pass på at det ikke er i halsen. Din hals skal være avslappet og åpen.
 2. 2
  Artikulere, bruker alle musklene i tungen, og alle musklene kontrollerer leppene dine til å forme lyden. Du ønsker ikke ord til å bli utydelig sammen.
 3. 3
  Sitte eller stå oppreist med brystet holdes høyt. Dette er en av de viktigste tingene du kan gjøre. Sørg for at hodet ikke stikker frem som en struts, men snarere i tråd med din nakke, rygg og halebenet, slik at luftveiene er uhindret.
 4. 4
  Breath støtte: jo mer luft jo bedre. Alltid ta veldig dype åndedrag. Du skal føle pusten nå helt inn i nedre ryggmuskler og magemuskler. Når du puster inn, bør de nederste musklene (diafragma) enn magen bevege seg utover, noe som gjør plass til mer luft. Mens du synger (eller snakke eller bare puster), bruker disse musklene til å presse luften ut igjen. Bruk musklene over korsryggen på akkurat samme måte, for å kontrollere luftinntak og eksos måten en belg gjør. Holde musklene i nakken helt avslappet, og la ingenting fysisk i veien for luften på vei til munnen.
 5. 5
  Syng jevnt. Holde en jevn volum, og ikke pause mellom ordene. Når du bytter mellom høye og myke deler av en sang, tenk volumet som en rampe - ikke som en trapp!
 6. 6
  Varm opp før du prøver å synge en sang. Mange overser dette, men varmere og mer strukket stemmebåndene, jo bedre lyden du kan produsere.
 7. 7
  Leppe triller eller tunge triller bidra til å koble pust med vokal og muskler.
 8. 8
  Finn en god, profesjonell lærer. Ingenting kan erstatte tilbakemeldingene du får fra en annen person. En god lærer kan gi deg detaljert tilbakemelding og viser deg hvordan du kan løse problemer. Finne en lærer som har blitt klassisk trent, selv om du ønsker å synge rock musikk. Klassisk musikk trening produserer sangere som kan bruke sin stemme riktig måte å produsere noen effekt de vil ha, og for enhver stil ønsker de å synge. En klassisk utdannet sanger er mindre sannsynlighet for å blåse ut sin stemme før fylte 30 enn noen uten at opplæringen. Faktisk, for sang, klaver, eller andre instrumenter, kan klassisk trening være svært fordelaktig til noen som ønsker en profesjonell karriere innen musikk av noen type eller stil. En god lærer vil gi deg det grunnleggende og lærer deg de beste måtene å bruke ditt instrument (stemmen er ansett som et instrument) for en rekke formål, og når du har lært det grunnleggende, skal være villig til å hjelpe deg å finne en stil av dine egne i det feltet av forsøke du velger. Hvis du ikke har råd til en privat lærer vurdere å bruke en lærer hjemme vokal treningsprogram som Singing Success, Synge for the Stars eller Vocal Coach Singer for å nevne noen tilgjengelig på nettet.
 9. 9
  Hold deg unna tykke drikker som melk, og alkoholholdige drikker. Vann er absolutt det beste for stemmen din. Hvis du noen gang har en ytelse som kommer opp, drikke mye vann og ikke noe tykk eller alkoholiker i tre dager i forveien. På dagen du synger, drikke annet enn vann og nok av det. Hold en flaske med deg hele tiden.
 10. 10
  Lytt nøye til profesjonelle sangere. Du vil sannsynligvis legge merke til ting som aldri har skjedd til deg før. Lytt til måten de håndterer pusten, volum, artikulasjon, kontroll, vokal vaner, og resonans.
 11. 11
  Ikke bare lytte til proffene, bruk øynene på live-og TV-opptredener. Se på måten de puster og støtte notater med pusten sin, se på måten de bruker sine lepper til å forme lyder og ord som de synger.
 12. 12
  Hvis det er en sanger du liker og en du ikke liker, se og lytte til begge, og finne ut hvorfor du liker en og misliker den andre. Er det lyden av en stemme, eller hans eller hennes atferd, uttale, sceneopptreden, utseende eller holdning som gjør forskjellen for deg?
 13. 13
  Sammenligne måten en artist høres i en live performance i måten han eller hun høres i et opptak. Det er utrolig hva en god lydtekniker kan oppnå under en innspilling. Hvis du virkelig liker en artist innspillinger, prøve å finne ut hvor mye som er reell og hvor mye som er konstruert, før du bestemmer deg for at "du kan aldri høres like bra ut som det!"
 14. 14
  Etter disse trinnene, bør du være i stand til å gjøre gradvise forbedringer i din sang, spesielt hvis du har funnet den rette læreren å arbeide med.
 15. 15
  Hvis du ønsker å synge for et levende, vil du sannsynligvis nødt til å sette i år med hardt arbeid før du er virkelig klar til å gjøre det til en karriere! Noen få heldige folk kan synge vakkert nesten fra den dagen de blir født, men de fleste store sangere har måttet jobbe på den i år.
 16. 16
  Spør de lokalt hvis stemme du liker hva de gjør for å få lyden som du liker-de fleste vil bli smigret og glad for å dele denne informasjonen med deg.

Tips

 • En sanger skal opprettholde et balansert kosthold og bør unngå matvarer som kan forårsake halsinfeksjoner eller kaldt elementer som iskrem, kald drikke, osv.
 • Disse prinsippene gjelder generelt for å snakke, også.
 • Ingenting hjelper mer enn hjelp fra en profesjonell eller noen som er flinke til det. Bare spør!
 • Å håndtere tale tone du må gjøre på samme måte når du synger en sang, heller enn du må gjøre det grunnleggende prinsippet eller puste. Dette talestyring vil hjelpe deg å bli minimere den store tempoet i stemmebåndene og kan la deg komme i bestemte måter og bestemt tid.

Advarsler

 • Singing bør ikke vondt. Hvis du begynner å få problemer, kan du bli Tensing opp musklene, bruker feil mengde pusten, holde feil holdning, og tvinger notater ut uten en åpen hals, eller noe annet som belastende. Det er viktig å ta tak i problemet. Bare slappe av!
 • Til tross for hva mange tror, ​​ikke legg sitron til vannet ditt. Det tørker ut stemmen din, forårsaker den til å høres anstrengt.