Wkuno

Hvordan å puste riktig å beskytte din sangstemme

Riktig pust kan hjelpe deg til å være den beste sangeren du kan være. Ikke bare vil det hjelpe deg å synge, men puster riktig vil hjelpe deg å slappe av for de spente øyeblikk når søkelyset er på deg!

Trinn

Hvordan å puste riktig å beskytte din sangstemme. Den viktigste delen om å lære å puste fritt er å øve merke hvordan det er at du puster.
Hvordan å puste riktig å beskytte din sangstemme. Den viktigste delen om å lære å puste fritt er å øve merke hvordan det er at du puster.
 1. 1
  Den viktigste delen om å lære å puste fritt er å øve merke hvordan det er at du puster. Jo mer du vet om dine egne vaner, jo lettere vil det være å frigjøre spenninger og oppnå fri flyt mens du puster.
 2. 2
  Først må du stå oppreist med føttene om en fot fra hverandre og skuldrene avslappet.
 3. 3
  Pust inn, slik at overkroppen ekspanderer i alle retninger (nedover i tarmene, fremover i magen og brystkassen bakover i korsryggen og brystkasse og opp i skuldrene [pass på å ikke heve skuldrene, men]). Husk å ikke holde noe på plass, noe som betyr, la kroppen gjøre det den gjør. La pusten å berøre bunnen av overkroppen din, puster så dypt som mulig som du kan. Etter hvert som du får mer inn i teknikken, vil ryggen og sidene flytter med pusten din.
 4. 4
  Uten kontrahering magemusklene, flytte umbilical innover mot ryggraden. Når du plasserer fingeren foran munnen din, bør pusten føles varm og sensuell. Det bør også være taus. Jo mer støy gjort mens pusting, desto mer spenning der er.
 5. 5
  Øv merke pusten med alt du gjør, synger (eller spiller andre instrumenter), snakker, trene, eller gjøre noe spesielt. Legg merke til hva som skjer med pusten mens du gjør forskjellige aktiviteter.
 6. 6
  Gjøre pusteøvelser for å øke mengden av kontroll du har med mellomgulvet ditt. Å bidra til å bygge utholdenhet og styrke, pust inn i fire sekunder, hold i fire sekunder, og deretter puste ut i fire sekunder. Etter at du har mestret dette, flytte til 6-6-6, da 8-8-8, hele veien til 20-20-20, men ikke gå forbi 20.
 7. 7
  Prøv å ikke tenke i form av mestring pusten. Den beste måten å nærme seg det, er å være en kontinuerlig student. I det øyeblikket du tror du har mestret noe, stoppe deg læring.
 8. 8
  Når du synger, bør du føler at det er et band rundt mellomgulvet ditt (ikke når du puster inn). Pusting er riktig det viktigste når synge, det hjelper stemmen din være det beste det kan være.

Tips

 • Praksis tar i dype åndedrag og exhaling sakte for så lenge du kan.
 • Når du puster ut, late som det er et tent lys rett foran deg, og du må unngå å blåse det ut.
 • Late mellomgulvet området er en ballong, blir større når luften er satt i, og blir mindre når du puster ut.
 • Nøkkelen til riktig pust posisjonerer mellomgulvet riktig. Når du synger, bør mellomgulvet alltid være i en "klar"-posisjon.
  • Pust dypt akkurat nå, og hold den.
  • Plasser fingrene på den kjøttfulle delen mellom rib bur der de møtes (rett under midten av BH-en hvis du er jente)
  • Som du puster ut, prøve å holde den delen du er rørende klar og stikker ut, men ikke presse mot det. Dette er en veldig vanskelig ting å gjøre, og vil sannsynligvis ikke fungere de første gangene du gjør det. Men dette er hvordan membranen skal være på hele tiden mens du produserer lyd. Det gjør synge mye enklere.
 • Når de puster inn, late som du er luktende en rose.
 • Prøv å ikke tenke i form av mestring pusten.

Advarsler

 • Hvis du synger uten å puste riktig kan du skade stemmebåndene