Wkuno

Hvordan være en levende statue

Menneskelige statuer har en lang historie i det europeiske gateteater tradisjon. I mange byer, kan du se menneskelige statuer i mange parker og hager, busking for pengene med en fysisk tålmodighet og kontroll som rivaler mest og idrettsutøvere.

Trinn

Hvordan være en levende statue. Innse at det ikke vil være noe enklere eller mer glamorøst enn det du allerede gjør.
Hvordan være en levende statue. Innse at det ikke vil være noe enklere eller mer glamorøst enn det du allerede gjør.
 1. 1
  Innse at det ikke vil være noe enklere eller mer glamorøst enn det du allerede gjør. Hvis du er lei, vil busking ikke hjelpe deg. Prøv å lage nye eller finne en hobby i stedet.
 2. 2
  Gjør et kostyme og utvikle en karakter. Dette er den vanskeligste delen. Du trenger faktisk kostymer ferdigheter til å gjøre et tegn på at folk ikke vil spotte offentlig.
 3. 3
  Velg en handling. Da statuen kommer til liv, det er behov for å gi noe bort. Hvis noen forlater penger, er dette en spesielt viktig ting å gjøre. Hva du gir bort trenger ikke å være konkret, kan det være så enkelt som et kyss eller et blikk, men det må være meningsfylt, og det må være et øyeblikk hvor du får kontakt med mennesket foran deg og. Hvis du har et talent, bruk den. Blåser bobler, origami,,, nøkler, notater pakket inn i bånd med meningsløse sitater fra din favoritt forfatter, spiller det ingen rolle. Kanskje spiller en kort melodi på en fløyte eller gitar. Gi bort negler. Nagler. Noe.
 4. 4
  Accessorize. Noen ganger bare kommer tilfeldig vil inspirere kostyme og karakter (og handling). Verksted salg, og antikvitetsbutikker er best. Du er nødt til å finne noe merkelig som vil pirre din inspirasjon. Andre nyttige steder for rekvisitter er Oppussing butikker (kjempebra for mekanisk utseende ting) og stoff og håndverk butikker. De pleier å ha rare ting, som er alle virkelig nyttig for å lage ting fra bunnen av.
 5. 5
  Påfør makeup. Dette er viktig. Makeup gir kunstig som er nøkkelen til denne kunstformen. Hvis du bruker en hvit eller ikke-metallisk farge, bruke vannbasert kake-makeup i motsetning til oljebasert. Hvis du bruker olje, støv det med en etterbehandling pulver slik at den ikke smitter. Mørke farger ikke fungerer så bra som lys med mindre din drakt er veldig spesielt rettet mot det. Hvit fungerer best, sølv andre. Metallics kan kjøpes i en flaske eller en kake for bruk med en svamp og litt går svært langt. Alle som arbeider i et kostyme butikk skal kunne gi deg råd. Alle kostyme butikker bære makeup linjer, bare se opp drakt i gule sider og gå.
 6. 6
  Har du ikke noen bli med deg. Den eneste måten for deg å beholde jobben / hobby er å sikre at så få andre som mulig gjøre det i det hele tatt, og at ingen andre gjør det så godt som deg. Ellers vil alle tilgjengelige offentlige rom bli oversvømmet med (for det meste dårlig) statuer til et punkt der du ikke vil være i stand til å stole på å få et sted hver gang du ønsker å utføre, som det er i Barcelona. Fremfor alt, når du gir råd til andre wannabe artister på nettet, være vage.

Tips

 • Skifte posisjon gradvis. Langsomme og kontrollerte bevegelser vil være umerkelig for de fleste tilskuere, og vil redusere sannsynligheten for kramper eller tretthet.
 • Dekk hodet. Hatter og parykker fungerer best. Naturlig hår kan ødelegge utseendet. Noen ganger et hode wrap (for eksempel for en gresk-romersk statue) kan se bra ut.
 • Kontrollere pusten. Pust dypt og langsomt inn i din mage, deretter brystet.
 • Slapp helt av. Du ønsker å bruke så lite energi som mulig å holde positur. Finn positurer som ikke krever holder vanskelige balansen. Som du står, sjekk gjennom kroppen din for unødvendig spenning.
 • Sørg for at dine øyne skiller seg ut. Det kan være lurt å stille dem i brunt med en vanlig eyeliner slik at de ikke får tapt i make-up. Legge til ekstra sminke (som leppestift eller rouge (blush)) på toppen av solid base kan være nødvendig, men hold det minimalt med mindre makeup er en viktig del av kostyme.

Advarsler

 • Levende statuer er ikke likt av noen mennesker, som finner dem skumle og uegnet på grunn av realisme deres. Hvis noen klager, bare informere dem om at du gjør dette som performance, ikke å prøve og forstyrre eller frik ut folk.
 • Motstå trangen til å hoppe ut på småbarn og små barn for å skremme dem. Ideen om en stor grå statue kommer til liv og skremmende et barn potensielt kan gi dem mareritt eller i verste fall arr dem for livet, selv om sistnevnte er sjelden.