Wkuno

Hvordan magedans

Med artister som Shakira sprer evangeliet om magedans, er det blitt en internasjonal sensasjon. Og hvorfor ikke? Magedans er flott trening, og det er en kunst som alle kan øve, og med tid og tålmodighet, perfekt. I tillegg ser det bra når det gjøres riktig. Du kan få leksjoner, selvfølgelig, eller du kan begynne å lære deg hvordan du magedans i dag.

Trinn

Hvordan magedans. Starte med noen tøyningsøvelser for å løsne musklene dine.
Hvordan magedans. Starte med noen tøyningsøvelser for å løsne musklene dine.
 1. 1
  Starte med noen tøyningsøvelser for å løsne musklene dine.
 2. 2
  Begynn i en posisjon slik at overkroppen er rett. Ikke bøy ryggen eller pukkel. Tuck i baken slik at den justerer også med ryggen. Bøy knærne litt og aldri, aldri, låse dem.
 3. 3
  Bruk magemusklene til å "dra" eller lede hip bevegelse, nedre del av ryggen bør ikke ha en stor bue. Noen skoler insisterer på magen trekke fra starten, for å trene magen. (Derav navnet, magedans) Hvis foretrekker denne måten, bevegelsene i utgangspunktet vise mindre, men utvikler seg sterkere bevegelser. Hip bevegelser først, er litt overfladisk, og vil aldri lure en pro, til den er perfeksjonert med magen trekker. Dessuten kan feil holdning skape problemer i korsryggen.
 4. 4
  'Egen "overkroppen fra underkroppen. Bevegelsene er svært forskjellige: Ribbeina oppover (spesielt armene) fokuserer på 'flowy', trege grasiøse bevegelser. (Ofte referert til som gudinne eller himmelske bevegelser) Magen nedover, i beina har mer sterke, dristige, raske og presise bevegelser. (Jordnære bevegelser).
 5. 5
  Flytt side til side (som fungerer bra hvis du er hippie og liten overkropp) og frem og tilbake (som ser flott ut hvis du er busty med små hofter-siden sidebevegelser viser mindre bevegelse).
 6. 6
  Dele din torso (mentalt) loddrett ned i sentrum. Prøv å flytte den ene siden av hoften opp og ned, frem og tilbake etc. Trikset er å holde alt annet dødt stille mens den ene siden av hoftene arbeid.
 7. 7
  Prøv 'tegning' små sirkler i luften med den ene siden. Som du får taket på det, prøve 8-tallet, buer, swirls etc. Ikke glem andre siden. Den ene siden vil alltid være lettere, eller sterkere, avhengig av om du er venstre eller høyrehendt.
 8. 8
  Alternativ ved å prøve ulike kombinasjoner, som venstre hofte sirkel, høyre hofte sirkel, to rettigheter, to lefts osv., alltid bruke magen til å trekke hoftene i forskjellige retninger.
 9. 9
  Øv deg på magen krusninger (som forårsaker rygg / videre bevegelser). Det er tre viktigste musklene som brukes: (1) en halvmåneformet muskel like over kjønnshår området, (2) Området mellom første muskel og under navlen, (3) rett over navlen til din ribbeina (den som gjør vondt når du ler for hardt).
 10. 10
  Prøv å isolere eller knuger hver enkelt individuelt. Først en, så to, så tre. Dette, når de mestrer er grunnlaget for magen rippel. Når den enkelte clench1, clench2, er clench3 mestret, prøv release1, release2, release3, like etter de påfølgende knytter.
 11. 11
  Legge til litt musikk, (god, sterk, repeterende bass) og prøv samsvarer med typen bevegelser (jordnær eller himmelsk) til tempoet. Prøv å bruke litt musikk av Midtøsten opprinnelse og få en forståelse av rytmene. Det er mange biter av arabisk musikk som er komponert spesielt for magedans og inneholder musikalske 'køer "som vil hjelpe deg å forstå når man skal gjøre skarpe, jordnære bevegelser og når du skal gjøre flytende, grasiøse bevegelser. Å kunne danse til Midtøsten musikk vil hjelpe deg å få anerkjennelse for magedans.

Tips

 • Bruk fotlenker og armbånd for å legge til jingler som avleder fra nybegynner bevegelser.
 • Blottlegge midten slik at du kan se bevegelsene.
 • Hodet må forbli nivå mens du beveger deg.
 • Flytt med flate føtter, og holde føttene hip-bredde hverandre for balanse.
 • Begynn med bare føtter eller joggesko. Ingen hæler.
 • Prøv rask hip 'vipper', som om du slå i hjel en flue unna med hoftene.
 • Ikke vær selv bevisst. Ha litt tillit og masse moro. Føle deg sexy!
 • Armbevegelser ser bedre når fingrene er utvidet grasiøst. Swirly bevegelser ser spesielt bra.
 • Prøv å få en hip skjerf med jingler eller mynter. Den ekstra lyd virkelig hjelper den generelle følelsen. Noen tilbehør, som kjeden belter, kommer med små bjeller. Disse vil gjøre hvis mynt hip skjerf er ikke tilgjengelig.
 • Registrer deg for en lokal klasse. Vær oppmerksom på at det er forskjellige stiler av magedans, fra tradisjonell egyptisk være moderne Tribal. Din instruktør kan fortelle deg hva han / hun underviser.
 • Hvis det er ingen tilgjengelige, kjøpe deg en full-lengde speil for å øve med, en fringed sjal for rundt hoftene, og noen magedans videoer. Anbefalt: "Veena og Neena sin Sensual Art of Bellydance"-serien, "Dolphina sin Goddess Workout Video", eller Amira er "Magedans 101" DVD.
 • Bruk musikk som du er kjent med, for å starte, spesielt noe du allerede danse til (som kanskje Shakira). Faktisk, hvis du er virkelig interessert i Shakira stil, bare se en av Shakira sine videoer og prøver å følge med. Selv om hun danser fort, bare ta hvert steg sakte slik at du kan lære. Prøv å bruke YouTube, slik at du kan stoppe og starte videoen som trengs.
 • Dette ser flott ut i hipsters!

Advarsler

 • Ikke tråkk på hælen din.
 • Varm alltid opp før magedans og kjøle ned etterpå.
 • Ta det sakte ikke bevege hoftene for fort.
 • Ikke låse knærne.
 • Dans lærere varierer i sine pedagogiske teknikker og hva de lærer, om mulig titt rundt før du bestemmer hvem du skal gå til for leksjoner
 • De vil ususally annonsere sine klasser i slike butikker hvis de støtter dette. Det kan være smertefullt hvis alt du ønsker å gjøre er å lære dansen, og gå videre som læren ikke fysisk forbedre utseendet av dansen eller hjelp med teknikker osv.
 • Alltid være forsiktig med å press deg selv