Wkuno

Hvordan bli en burlesk stjerne

Det er ingen enkel vei til å bli en Burlesque Lovely, men hvis du kommer til å starte et sted, start her! Veien til stjernestatus er vag og trolig svært steinete, men gardinene stige og nikkers fall og verden vil alltid trenge Burlesque. Det kommer ikke til å bli lett, for det er mange veier som fører til glitter og glam av Burlesque. Hvordan blir du en tropp? Hva trenger du? Hvor skal man begynne?

Trinn

Hvordan bli en burlesk stjerne. Sette pris på kunst og videreutvikle din kunnskap om det.
Hvordan bli en burlesk stjerne. Sette pris på kunst og videreutvikle din kunnskap om det.
 1. 1
  Sette pris på kunst og videreutvikle din kunnskap om det. Du kan ikke bare umiddelbart ta til scenen, ta klærne av, og anser deg selv en Burlesque Artiste fordi du har en fjærkledde fan. Det handler om å bruke hver lille propell, og kroppsdel, til din fordel. Er Burlesque for deg? Hva er det? Hvor kommer den fra? Hvis du aldri har hørt om Lili St Cyr eller Gypsy Rose Lee da du ikke har lært nok! History of Burlesque er like viktig som de tekniske.
  • Finn ut alt du kan om historien, og finne folk som inspirerer deg.
  • Skriv en liste over alle de tingene en Burlesque Artiste har å gjøre, og sammenligne dem med det du vet du kan oppnå. Likevel tror du har det som trengs?
  • Vakre damer som du kanskje ønsker å se på er Burlesque artister: Lili St Cyr, Gypsy Rose Lee, Sally Rand, (og nå nylig) Dita von Teese, Catherine D'lish, The Sweet Soul Burlesque Troupe fra Vancouver... fetish og pinup-modellen Bettie Page, film ikoner Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Betty Grable, Barbera Stanwyck, Rita Hayworth, og Mae West for stil og glamour inspirasjon.
 2. 2
  Få deg til dansekurs hvis du trenger dem. Lær hvordan du bruker en stang og en barre, komme i form og i form, og få deg selv slik du vil være på scenen. Det spiller ingen rolle om du er litt lubben, eller om du er stokk tynn. Burlesque pleide å være for svingete honning, men det er nå for alle. Få klasser på dans, drama, og scene arbeid, og koreografi hvis du kan. Se danseshow og filmer, få tak i hvordan du arbeider de kroppsdelene.
  • Hvis du ikke kan finne noen troupes eller show nær deg til å delta, kan du starte i pole / strip klubber hvis de skulle ta en classier handling. Husk at hands-on publikum er en no-no! Burlesque, er, selvfølgelig, stripping (vanligvis ned til kaker og en g-streng), men tease delen er den viktigste biten! Husk dukker, begynte Dita Von Teese ut i en stripe felles!
  • Hvis det er ingen sjanse der, så lokale barer og klubber trenger show og forestillinger av underholdende verdi å trekke inn kunder på natta. En stilig bit av Burlesque er flott her også, men det hjelper hvis du kan synge litt kabaret!
  • Hvis du har problemer med å finne en tropp, ikke starte der. Mer om troupes senere! Hvis du bli med i en tropp, har du sannsynligvis ikke trenger resten av denne guiden! Lytt til disse vakre damene og spør deg selv om det er det livet du ønsker. Hvis ikke, søke etter en annen tropp, eller gå den solo.
 3. 3
  Get the look.
  • I hvert Burlesque Beauty skapet (! I tillegg til sin egen signatur rekvisitter og kostymer, selvfølgelig) skal være: en ren negligee, et par tøfler eller hæler som har fjær eller lo på dem et sted, et par hæler eller stilettos i sateng, patent eller dekket med rhinestones eller glitter, lår høye strømper i nude og svart, strømpeholder belter i de tre basisfarger (rød, svart og hvit) - eller bedre - et korsett eller Waspie med strømpeholder snaps! Du vil også trenge, selvfølgelig, matchende undertøy, og fremfor alt: pasties! Pasties og brystvorte dusker er et must hvis du har tenkt på å ta av så mye! Du bør også ha en fjær fan å innlemme et sted. Andre steder som må besøkes er fet leppestift farger, svart flytende eyeliner og neglelakk for å matche dine leppestifter selvfølgelig!
  • For hår og make-up: prøv kirsebær røde lepper og svart katt-knipset eyeliner. Se på vintage frisyrer for inspirasjon i epoker 20-tallet, 30-tallet, 40-tallet og 50-tallet. Barrel-krøllet håret er enkelt, best gjøres med nylon netto valser og pinner! Du kan også bruke hot-valser, de er gode og raske før et show! Investere i masse hårspray. Vær modig med farger. Hvis du er iført en blå korsett, slitasje blå neglelakk og blå leppestift, men linjen kanten av leppene i svart og bland dem sammen for skumring til midnatt utseende. Hvis du er kledd i lilla, slitasje lilla leppestift, røyking purpur øyne, og matchende polsk. Oh, og ikke glem tåneglene trenger kjærlighet også!
  • Klær: Vær en vintage vixen. Svingete vrikke kjoler, cocktail kjoler, og alle oppførsel av retro klær minne om en mer glamorøs tid da damene alltid hadde på seg et par strømper. Ingenting er bedre enn å skape en illusjon av at i hodet av vanlige menn, eh? Pill box hatter er brilliant-eller lue med et slør faktisk. Mini flosshatt er nydelig tilbehør og så er stort hår blomster og fascinators.
 4. 4
  Praktisere og dyrke et show. Hvis du ikke bli med i en tropp, er det viktig at du praktiserer det grunnleggende. Tar korsetter av med den ene hånden, danser på spissen tærne som om du er iført høye hæler, som strekker armer og ben grasiøst, og så videre kommer ikke naturlig for noen mennesker. Avhengig av hva slags handling du ønsker å gjøre, må du lære forskjellige ting, men som en tommelfingerregel må du være i stand til å ta av deg klærne og se bra ut gjør det! Ideen er at du ikke ser ut som du konsentrerer deg. Når du får upusset, prøver alltid å gjøre det man på egenhånd, og også som om noen ser på deg, så du må holde alle dine intime deler dekket! Kan du endre din bh uten å ta av deg blusen?
  • Det finnes tonn props bare venter på å bli kjøpt eller gjort, og inspirasjon rundt deg! Du kan allerede ha blitt inspirert!
  • Signatur rutiner: Du må være modig! Drømme opp noe! Slik at showet er budsjettet... økonomi versjoner er ofte best fordi de har vært tenkt på! Bla gjennom fancy kjole kostyme kataloger for noen gode ideer, og traipse gjennom veldedighet butikker for å se om du er inspirert av et smykke, eller en viss bodice eller skjørt. Ikke vær en copycat elskling! Originalitet er nøkkelen. The Martini Glass (alle kreditter til den nydelige Ms Von Teese) har blitt gjort, og så har de diaphonus bobler! Hva liker du i huset ditt? Hva liker du i din by? Du kan basere en rutine rundt noe!
  • Forførende triks: På scenen-lære å utsette deg selv fra en stang og skli ned den v-legged. Lær hvordan du kan ta alle klærne (foruten disse pasties og truser selvfølgelig!) Med bare en vifte i hver hånd som dekning og ikke vise pasties eller truser! Lær hvordan å sitte på en stol utfordrende. Stoler er flotte, billige rekvisitter, og alle elsker en stol rutine! Lær å låse øynene med publikum. De vil ikke vite hva som traff dem. Å erte mens sittende, strekke ut bena og gni dem rundt som om følelsen sømmen opp ryggen, eller kjærtegnet strømper. Du kan også disrobe med ryggen vendt til publikum. Spesielt tar av med korsett eller BH... de vil ikke umiddelbart vet om dine kaker!
 5. 5
  Det kan være lurt å kaste bort all din trist eller lagre den bort for en regnfull dag. Det kan komme som et sjokk, men du kan finne det vanskelig å gå rundt i jeans og en tee-skjorte. Hvorfor? Fordi det er ikke glamorøst. Er Audrey Hepburn berømt for seg jeans? Nei! Visste Marilyn Monroe treningsbukse blåse opp med luft? Dette er to vakre damer som var kjent for klasse, stil, sex appeal, og likevel var de ikke Burlesque honning - men de var fortsatt ikoner. Du jobber, lære og leve LUN kile tøfler og chiffon nightgowns, men Burlesque er nesten alt vi gjør. Hvis du bruker en kule bh på scenen, bærer en av scenen, og hvis du ha matchende fundamentet på scenen, bære dem av scenen. Du vil sannsynligvis føle deg bedre om deg selv også! Være en glamour jente hvert minutt av hver dag hvis du ønsker å være en ekte Burlesque "stjerne". Det er en livsstil, og det trenger ikke å være dyrt heller!
  • Lær å, å surmule, å le, å justere strømper når du vet at folk ser, men later til å være å prøve å gjøre det diskret, være glamour og klasse personifisert. Påfør leppestiften offentlig i et pulver kompakt, gjør vrikke når du går, gjør bruke hæler, ikke opptre som en 50-filmstjerne, og du vil føle deg som en!
 6. 6
  Markedsfør deg selv. Ting er glatt, og du er en glamour pus, greit, men ønsker du å bli en stjerne, ikke sant? Du ønsker å ha glitter, de virkelige krystaller i stedet for rhinestones, og kan bestilles verden over for kjente kjendis parter. Du gjør det bra på bar / felles som du jobber, men du er ikke å tjene seddelbunker penger. Så, selvfølgelig, må du bygge en merkevare for deg selv. Du må opprette en etterspørsel, og deretter oppfylle det. Hånden ut personlige flyers og begynner å få bestillinger for parter. Det kan virke lurvete, men det er en kunst å være subtile og du har sikkert lært det allerede hvis du har kommet så langt uten å bli dratt nedover den "sleazy 'bane. Folk bestille deg, og folk forteller folk. Bygge et nettsted med info, være tilgjengelig! Bli med et byrå hvis du tror det vil hjelpe. Har sult for det, og det vil komme. Organiser ditt eget show på en fin arena eller hall, og gjøre de billettene rimelig, men for å dekke kostnadene-du kan opp prisen senere når det er mer etterspørsel. En ny type show vil ha massevis av støtte og du kan annonsere det i lokalavisen, på radio og på lokale nyheter apparat hvis du kan. Flyers, plakater, noe så lenge det bildet den formidler er noe som vil vise folk en stilig og likevel svært kunstnerisk og sexy type ytelse. Fremfor alt, være original og være annerledes, men ikke altfor merkelige eller kult eller folk vil bli redd for å se showet!
 7. 7
  Ta det opp et hakk. Du blir booket opp, utsolgt, og neste ting du vet er at du er en lokal kjendis. På tide å begynne planlegging show i andre byer og arenaer, nei? Ta det ekstreme. Lag en tropp hvis du ikke har sluttet en. Lokale dansere kan prøve det, kan lokale strippere være på jakt etter noe å være mer uptown. Lag en interessant venture mellom deg selv og ditt samfunn, men ikke la noen honning upstage deg, nei nei, du må være den mest ekstravagante av dem alle. Plain Jane aldri fått noen oppmerksomhet tross alt!

Tips

 • Gjør deg klar for hardt arbeid! Det er ingen enkel måte langs denne veien. Banen Burlesque kan være morsomt og kan være glamorøs, men det er også en mørkere side, som er vanskelig. Troupes ofte gå lang tid uten å se sine familier, og livet er tøft. Sørg for at du er villig til å forplikte seg til dette.
 • Halvparten din garderobe bør være undertøy! Det trenger ikke å være dyrt, kan du få billigere elementer og deretter tilpasse dem med blonder og frills fra en haberdashery. Alternativt kan du prute jakten på internett eller i veldedighet eller andre hånden steg butikker for korsetter og strømpeholder belter, og noen nydelige vintage stas! Truser er beste full og frilled. Desto bedre å piske dem av og vise fram at Flash g-streng under! Du kan få fantastiske truser med korsetter opp sidene, kan du snøre dem sakte og bare la dem falle bort! Magi!

Advarsler

 • Hands on målgrupper: Nei nei! Vi kan ikke ha publikum copping en følelse, det er ikke det det handler om. Burlesque er en del av voyeurisme. Oppbevares utilgjengelig-og sørg for at du holder alle rekvisitter og klær utilgjengelig også! Å ha en herlig assistent til å samle dem er en god måte å sikre at ingenting blir klemt.
 • Losing klær ved et uhell: Det skjer. Bare gjøre som det var ment å! En BH kan ta en pastie av hvis det ikke er fast på riktig måte. Holde den på plass, dekke selv med en propell eller hånden din for resten av rutinen, eller tape alt sammen! En annen god idé er å blinke pastie-clad boob, og deretter ta dem av og holde bra på! Det vil ikke ødelegge din dans hvis du tar den av på slutten, bare for å dekke deg opp med armen din!
 • Likeledes er dette en verden der kvinner må være forsiktig regelmessig. Hvis du tar klærne, danse utfordrende, og vise frem undertøy, være forsiktig med fylliker som ikke helt får det (spesielt i en bar scene).
 • Burlesque kommer fortsatt med misforståelse av å være stripping. Bruk en scene navn, og hold deg til det i alle intervjuene, spesielt hvis du trenger en jobb på siden for å betale for vintage klær.
 • Stakk klær: borrelås = legende. Glidelåser er stor, men de blir sittende fast noen ganger så har en nydelig assistent på hånden for å sexily hjelpe, eller be et medlem av publikum om hjelp.
 • For grunnen nevnt ovenfor, unngå alkohol mens du er på jobb. Det kan også anløpe navnet ditt hvis du er fanget drikke en øl timer før et show, og du rotet noe opp (selv om det er helt irrelevant).
 • Det tar en hel masse tid på forskning, shopping, trening og reise å være en Burlesque Queen. Pass på at du ikke kompromisser på personlig tid og familie og venn tid. Gjør hvert dyrebare sekund teller.
 • Du må være i stand til å gå i hæler du kjøper, og danse i dem også. Skoene bør bare komme hvis det er en del av handlingen din!

Ting du trenger

 • For en første tease, trenger du: En propell (det være seg gigantiske struts fans eller bare et håndkle eller et bord eller en fullverdig gigantisk rovfugl å slå inn på!), Undertøy bestående av korsett / strømpeholder belte, strømper, BH, truser, og pasties, og noen glamorøse over klær!, et godt par hæler, og en musikalsk backing spor. Litt fantasi og praksis går langt for HONIES!