Wkuno

Hvordan skrive death metal

Dette kommer til å vise deg hvordan du skriver en god death metal sang / riff / lyrikk. Du finner flere typer og ideer til å begynne å utvikle din egen lyd.

Trinn

Hvordan skrive death metal. Plukk noe (e) du ønsker å skrive om.
Hvordan skrive death metal. Plukk noe (e) du ønsker å skrive om.
 1. 1
  Plukk noe (e) du ønsker å skrive om. Maktmisbruk, avhengighet, anarki, sinne, apati, kannibalisme, mørke, død, depresjon, fantasi, gore, hat, humor, galskap, kristendom, anti-kristendom, liv og død, masochisme, menneskeforakt, mord, mystikk, mytologi, nihilisme, verdensrommet, politikk, psykose, seriemordere, seksuelle perversjoner, sosial fremmedgjøring, sosial kommentar, satanisme, samfunn, selvmord, okkultisme, tortur og krig er alle temaer som er utforsket i Death Metal tekster. Også ute på et elektronisk ordbok er en god idé. Tilfeldige ord på online ordbøker har definisjoner og kan hjelpe deg å tenke på en sang. Husk at en del av det som gjør Death Metal unike er at ingenting er off-limits i form av sangtekster. Og ikke vær redd for å snakke om mer enn én ting i tekstene. For eksempel kan en sang flyte mellom furrydom og Tolkien i en kompleks tematisk samspill.
 2. 2
  Bli inspirert! Hverdagsliv, Skrekkfilmer, Musikk, Anti-Religion, seriemordere og alle mørke, morbid, grusomme og ensomme tanker i bakhodet er en inspirasjon for Death Metal låtskrivere.
 3. 3
  For et riff, trekke et riff med rot notater fra en strømkabel med en veldig svak arpeggio. (Ex; E streng, 5-5-5-5-5-5-5-8-8-8-7-7-7-7-7-5-5-5-5 etc). Hvis du er i tech død, se opp Origin, Decapitated, Necrophagist, Nilen, Beheaded, Abysmal Torment eller Beneath the Massacre for referanser. En vanlig målestokk å bruke er den kromatiske. Riff bruker ofte tapping eller sweep picking, og ofte endre tempo som 05.04 til 07.04. Lytt til å hate evig, død, Cannibal Corpse, eller orgin å vite hva jeg mener
 4. 4
  Få tekstene dine uttalt klart og i en perfekt orden. Finn en måte å bruke visse stavelse beløp for visse linjer. Som det første ordet i en vers kan alltid være 1-2 stavelser, mens det siste ordet kan være tre eller flere. Men husk, ikke ALL Death Metal bare gryntende separate ord. In Flames vokalist Anders Friden skriver veldig dypt meningsfulle tekster. Han har også ofte endres fra growling å rengjøre vokal under refrengene, noe som gjør dem høres monumental og episk.
 5. 5
  Ha en god gitar / bass / tromme-oppsett. For en gitar (jo dypere tuning heavyer), vil en god ole 'Marshall rørforsterker med en Ibanez tube screamer eller en Digitech deathmetal lage flott lyd, selvfølgelig, satte den på: 10 gain, 10 diskant, 2,5 bass (eller for en strammere rytme lyd slå det opp), 0 midten, finne du resten ut.
  • Mest brukte amp innstillingene er:
   • gevinst: 10 treble: 10 midten: 0 bass: 10 (gjør chunky ting heavyer ennå skriker harmoniske)
   • gevinst: 10 treble: 0 midten: 10 bass: 0 (gir mindre støy i lyden og fortsatt lydhør overfor de harmoniske, perfekt for å holde soloene ryddig)
  • Foreslåtte pedaler:
   • Distortion (riffing): Digitech deathmetal, WD300 Behringer, HD300 Behringer, 78 MXR Custom Badass, BOSS MD-2, BOSS MT-2 Metal Zone,
   • Distortion (soloer) satse på mer av en stasjon lyd: Digitech dårlig ape, skru ned gain knott fra noen av de ovennevnte.
  • For bass, finne ut hvordan å lage en ren støy noen hva tung, uten å bruke en masse forvrengning (men en liten gevinst ville ikke skade). Vær sikker på at du har veldig høy diskant og kutte bass, gjør denne bassen til å virkelig høres "POP-sending" og kan gjøre slapping virkelig skiller seg ut.
  • Trommer bør bestå av et standard sett, med en annen pedal eller bass tromme, en Kina, 3 krasjer, bih tur med en klar bjelle, dyp lyd splash (ca 13 ") opp til fire toms (2 TomTom, 2 floortoms) eller mer, ett mer cymbal, og hvis du vil blande den opp, satt i jingler, hånd-bjeller eller kanskje en kubjelle.
 6. 6
  Ren er bra. Legge til en ren intro som vokser er et flott tillegg til Death Metal. Lytt til Mangel på forståelse av Death eller Bruker-Maat-re ved Nilen som referanse. Minn å ha høy bassfrekvenser med ren lyd for å gjøre det virke tyngre.
 7. 7
  LEDER! De fleste Death Metal band fra 97-nå har falt fører. Old-schoolers er fortsatt erfarne i kunsten. Ta Trey Azagthoth eller Jack Owen for eksempel. Hvis du vil ha en dynamisk ledningssystemet, prøv å bruke blues mindre arpeggiations, redusert skalaer, neoklassiske arpeggioer, feiing, tremolo sweeps, og peke. Dette er flott, to string tapping sterkt anbefalt for dyktige gitarister. Chuck Schuldiner (Death) viser dette i introen til "The Philosopher. ' En annen eksepsjonell gitarist i et metal band er Emil Werstler fra Daath, og Tošin Abasi fra Animals As Leaders / Born Of Osiris-begge svært unike gitarister. Mye av bly gitarister også bruke flyod bar, så lytt til storheter som Rick Rozz, Brunelle, Millie Petrozza, James Murphy, Jack owen. Dette kan også kalles soner, eller støy uten noen reell tone / stemmeleie. Andre gitarister som bruker dette er Mick Thompson, Kerry King, Barry Thompson (tidlig Bolt Thrower), og Ron Jambarzack.
  • Hvis bandet har to gitarister, er det viktig å ikke gi alle soloene til en gitarist, som kan føre til at andre gitaristen å bli undervurdert av fansen (som Jeff Hanneman forhold til Kerry King in slayer), kan dette unngås for å gjøre masse av "parallelle" harmonier som for eksempel en gitarist ikke slikke en og den andre gjør det samme fem frets / 7 frets eller en oktav høyere, kan man gjøre akkurat det samme, men en gitar gjør klype-harmoniske på alle notatene.
 8. 8
  Prøv å eksperimentere med tiden endringer, og skriver i uvanlige taktarter som 13/16 og 7/8 - Disse kan gjøre for svært interessante og underholdende riff, samt legge til den generelle kompleksiteten i musikken.
 9. 9
  Prøv å bruke polyrhythmic sekvenser. Dette gjøres ved å legge en riff på toppen av en annen (for eksempel en 5/4 riff på en 4/4 riff, et godt eksempel lytte til Meshuggah).
 10. 10
  IKKE bare lytte til bare én type metall. Hvis du liker Cannibal Corpse, ikke ignorere Possessed, Ateist eller Cynic, hvis du liker Origin, ikke ignorere Slayer og Venom, hvis du lytter til Carcass, ikke ignorere Behemoth. Allsidighet kan hjelpe deg til å få nye ideer for din musikk og melodier. Selv Jazz, Blues og Country kan hjelpe!

Tips

 • Pass på at du er i tråd med resten av bandet. Ikke gå av beat eller ute av takt, som det vil høres dårlig. George "CorpseGrinder" Fisher av Cannibal Corpse sier at det er veldig lett å merke når et band er ikke "in sync" med hverandre, spesielt trommeslager og vokalist.
 • Ikke bli distrahert av høyhastighets intenst tekniske leads og riff. Sakte, doomy, grumsete riff og soloer er like awesome. 'Nagende i Crypt "av Cannibal Corpse er et eksempel.
 • Hvis du kan skrive en sang som bruker ren vokal samt Døden knurrer effektivt, så gå deg. Noen mennesker foretrekker Death Metal med ren vokal også. Skjønt, hvis du er en ekte metall hode du vil forstå det lite behov for popularitet.
 • Det finnes flere typer av ekstrem vokal for Death Metal brukes av mange forskjellige band. Screaming (Lamb of God, Soilwork) growling (Cannibal Corpse, Necrophagist), gurgling (Dying Fetus, Rompeprop), gris squeals (Waking The Cadaver, amputert Repungance), skrikende (Burzum, Darkthrone som faktisk Black Metal ikke Death Metal) du bør lære alle disse for å ha variasjon i dine vokal.
 • Som en ekstra bonus, hvis du har tid, lytte til Torsofuck, Fæle Drap, og kirkegård Rapist. De har alle en svært unik vokal type og det lønner seg å lære det. Torsofuck gjør nasal gutturals, Fæle drapene gjør predator knurrer, og kirkegård Rapist ikke cricket knurrer. Det er verdt det å lære.
 • Det er best å varme opp før skriking og ikke tvinge den ut bare la luften kjøre forbi stemmebåndene å skape en jevn skrikende lyd.
 • Må ikke selge ut og gå med det som er populært i håp om å tjene penger.
 • Ikke bare skrive en stil av sang (Eksempel: Langsom eller Rask). Tenk på Slayer, som var svært rask i Raining Blood og besluttet å ha tregere sanger i South of Heaven.
 • Sjekk ut Melissa Cross 'DVD "The Zen of Screaming" for å lære hvordan du skal skrike minimere skader på stemmebåndene. Hver metall vokalist trenger denne videoen.

Advarsler

 • Death metal band er fortsatt i stor grad misforstått og ikke så kommersielt populær som alternativ, rock, metal, osv. Å være en fulltids musiker (der du avslutter jobben og betale regninger med musikk inntjening) kan ta svært lang tid, spesielt forfølge død metall suksess.
 • Death metal vokal kan være skadelig for stemmebåndene. Vit hva du gjør for å unngå permanent skade.
 • Ikke over bruk soner! Som jeg nevnte tidligere i leads, spillere som Kerry kong bruke nesten ingenting, men soner. Ikke bruk dem som en unnskyldning for en god gitarsolo. Det er helfpul å skape en atmosfære, men lære skalaer for å skape reelle soloer.