Wkuno

Hvordan komme på en reality TV show

Ønsker du å bli den neste reality TV-stjerne? Er ditt liv, familie, eller yrke overbevisende nok til å bli et show? Har du ekte talent? Er du drevet og likegyldig ved blende av det offentlige øye? Reality tv-produsenters er alltid på jakt etter unike mennesker og bedrifter å basere show på, og alltid trenger nye deltakere for hver fornyet sesong av andre formaterte show, og gir deg en sjanse til å avgjøre hvorvidt du har lyst til å gi den en gå. Denne artikkelen vil hjelpe deg å bestemme om du ønsker å være en reality TV-stjerne, og gir noen trinn på hvordan du kan forbedre dine sjanser til å bli en deltaker i en reality TV show.

Trinn

Hvordan komme på en reality TV show. Tenk nøye før du spranget!
Hvordan komme på en reality TV show. Tenk nøye før du spranget!
 1. 1
  Tenk nøye før du spranget! Å være på en reality TV-show er i ferd med å bli avslørt. Og at eksponeringen er mot alle, inkludert familie, venner, naboer, tidligere lærere, sjefen, presten din, og din gamle flamme. Er dette noe du kan håndtere? Er det greit om folk som brukte å vite at du snakker om deg? (De vil, og det vil ikke alltid være smigrende.) Hvis du ikke er bekymret for den virkelige sannsynligheten for at tøyet skal bli sendt, din verste øyeblikkene vist i detaljert fokus, og manglende evne til å gjøre noe en ape kunne gjøre gjort inn høydepunktet i uken, så er du klar! På den annen side, hvis du verdsetter ditt personvern og omdømme intenst, kan reality TV stjernestatus ikke være for deg, gi det opp før det blir tøft hvis det er tilfelle!
 2. 2
  Tenk om virkeligheten. Det er ikke virkeligheten for startere - det er et hus, en øy, et styrerom, en hoggorm-infisert pit, etc., som er spesielt satt opp for å filme 24/7. På toppen av det, vil mye av det brukes skript, så den "virkelige jeg" ikke være fullt så "ekte". På de fleste reality TV-show, vil du bli forventes å leve i disse fishbowls med svært få private øyeblikk, uten pusterom fra de du deler rom med, og med forholdet utfordringer kastet din vei daglig, nådeløst. Og så er det de faktiske utfordringene du forventes å utføre for showet. Tenk på følgende spørsmål nøye:
  • Hvis du prøver for en reality TV show som krever at du "leve det røffe", er at noe dine velstelte negler og regelmessig gelled hår-do kunne håndtere? Er alt i orden leve uten madrass, eller på rasjonert mat?
  • Hvis du er på et show som krever at du tar tør eller å spise lokal mat, er du i stand til å spise insekter, uvanlige matvarer, uidentifiserbare somethings, eller gjøre dine veganer eller pirkete mat måter utelukke deg fra å dele i hva som kan være den eneste protein tilgjengelig den dagen, eller som kanskje vinner du utfordringen?
  • Kan du orker å ha til pit vettet mot at Harvard graduate hvert femte minutt?
  • Vil det plage deg til å bli låst ut av en koselig klynge fordi du er ansett for å være en på et tidspunkt som spillet plan i showet utfolder?
  • Kan du stå å legge hånden din inn i den bee-infisert boksen? (Eller er du så allergisk mot insekter som går på en dristig utfordring show er vanlig uaktuelt?)
  • Er du villig til å gi opp dagen din jobb eller ta utvidet permisjon uten lønn hvis din arbeidsgiver ikke er enig med deg om å ha fri fra jobb til å "spille tv-spill"?
 3. 3
  Lære alt du kan om showet før påføring. For en helt ny forestilling, lese hva som allerede er tilgjengelig i media om de viser beregnet temaer, innhold, tidsperiode og publikum. For en eksisterende show, er det lurt å være up-to-date om hele showet fra sine tidligere sesonger. Dette er sannsynligvis lettere hvis du har sett det uten å lykkes siden det begynte. Selv med vifte kunnskap om, må du ta en titt på en eksisterende show med helt nye øyne og se ting som vil påvirke deg hvis du får en del på showet. Se etter slike ting som:
  • Hvordan blir deltakerne dømt? Hvem er de sannsynlige dommere? Vil du være i stand til dem eller rett og slett føles vanskelig for dem?
  • Lær av fortiden og feil på den aktuelle show. Tror du at du har den samme,, dristig, eller hva annet som trengs for å unngå fallgruvene og nå suksess?
  • Er ventet på noe tidspunkt?
  • Har du å spise ting som er rett og slett forferdelig, og at du aldri ville tenke på å spise i en million år?
  • Vil du bli tvunget til å være rundt folk du kjenner at du vil finne for å komme overens med?
  • Må du strekke dine fysiske evner til det ytterste, og du er i god nok form? Din mentale helse er like viktig som fysisk helse også, så tenk deg om din helse som en helhet og den slags ting som kan utfordre den på showet.
 4. 4
  Se etter casting samtaler og auditions. Det er flere måter å gjøre dette:
  • Se på din favoritt reality TV-show egen hjemmeside. Vanligvis hvis de ringer for nye deltakere / deltakerne, vil samtalen bli plassert på nettsiden med ytterligere detaljer i god tid før en kommende sesongen. Holde en klokke på det aktuelle stedet.
  • Ring TV-stasjonen og be om råd. De kan være i stand til å ta ned dine opplysninger og varsle deg om kommende muligheter.
  • Se på et nettsted som sammenstiller reality TV-show casting samtaler og auditions. Noen eksempler på nettsteder for å sjekke i USA er under "Kilder og Sitater" nedenfor.
 5. 5
  Påfør med forsiktighet. Detaljene saken og hvis du ikke overholder reglene i søknadsskjemaet, kan det godt bli kastet bort uten en andre blikk, gitt at så mange håpefulle vil være å prøve lykken. Hvis skjemaet ber om et bilde, gi en, hvis den ber om et bilde på en bestemt måte, møte denne anmodningen. Hvis du har å inkludere en, en, en, etc., gjør som du ba om, da dette vil alle øke utsiktene til å få til neste stadium. Hvis det føles uoverkommelig eller bortkastet tid, så er du allerede telle deg ut, så ikke fortsette.
 6. 6
  Presentere deg selv på en interessant måte. Enten du er på audition, eller gi en pitch med søknaden din, for å fange oppmerksomheten til de som casting, må du ha noe som reality TV show ønsker. Det kan godt være at du ikke kan skjelne dette fordi du ikke vet hva dynamikk de ønsker å skriptet inn i showet (selv ser på tidligere utstillinger bør gi deg en ide), eller om noen som ligner på deg har allerede kommet til sin merke til og de trenger ikke en annen person så like. Det er ting du kan gjøre for å bedre sjansene dine, men slik som:
  • Bevise din egen "wow-faktor" (utseende, et talent, en, etc.), eller nærmer audition eller banen med en unik vinkel. Tenk om å gjøre bruk av slike verktøy som Youtube (starte en kampanje!), en portefølje av dine talenter utenom det vanlige ensformig arbeid rutine, eller sprø bilder av deg selv. Tenk utenfor plassen, relatere det til TV-show i spørsmålet, og gi den til alle hvis du går nedover stien for å prøve å imponere de velge støpt på en unik måte.
  • Vokt dere for å ty til selv, da disse sjelden innynde deg med dem som dømmer din ytelse. Finn den fine balansen mellom interessant og rett og slett prøver altfor hardt, eller bisarre. Innse at alt som distraherer fra deg vil gjøre nettopp det og bør bli tatt ut av programmet eller ytelse rutine, mindre er ofte mer.
  • Husk også at de kan bare være på jakt etter den normale, vanlige deg med alle dine svakheter, talenter og "uinteressante" biter rullet inn en fordi de kan se noe i deg som samsvarer med deres håpet for scenario og for å være ærlig, er det svakheter i personlighet som tiltrekker visning. Den demografiske saker også betydelig, siden den fullt innstøpte utvalget må være attraktivt for en rekke forskjellige seere.
 7. 7
  Være praktisk. Når selv vurdere din egnethet til å gå videre, noen av de tingene som du bør huske på er en god dose realisme. Det er ikke noe poeng audition for et show som ønsker det stikk motsatte av deg - de er bare ikke til å bli solgt over til din måte å se ting på. Som sådan, andre ting å huske på er:
  • Er du den rette,, størrelse, osv., uansett showet fokuserer på? Det gir liten mening å søke om å være i et vekttap program når du allerede er i en ideell vekt, eller å prøve når høyden er ikke hva de leter etter. Det er meningsløst tilbyr å sove grovt for en måned når du er livredd for å bli sett naken av andre deltakere eller dele dine sover kvartalene med.
  • Kan du faktisk, dans, handle, osv., slik det kreves?
  • Har du kvalifikasjoner eller Smarts trengs? Hvis du søker for et show som ønsker folk med en bedrift bakgrunn eller en høyskole utdanning og du ikke har en, igjen, kan det ikke være verdt din tid.
 8. 8
  Vet du hvorfor du ønsker å gjøre dette. Det høres kanskje banalt, spesielt etter å ha gått gjennom alle trinnene ovenfor, men de viser produsentene vil ha en sterk, velbegrunnet svar og ikke bare ett basert bare på dine ønsker aldri å jobbe i en cocktail bar igjen. Formulere et svar som viser dine, dine interessante poeng, og et ønske om å være en. Fortelle dem "Jeg ønsker å bli berømt "skiller sjelden deg fra enhver annen person som ønsker det samme. Vær sikker på hva du mener du kan bidra til showet, samt å fokusere på håpet for utfallet.

Tips

 • Være betimelig. Hvis du ikke får til en audition i tide, er den generelle virkeligheten dette: Glem det! Regelen om å være på tid er en måte å avhorning tallene, så ikke rotet opp. Planlegg å bo nær åstedet natten før Hvis du er bekymret for transport, parkering mv
 • Ikke gi opp. Hvis du ikke lykkes første gang, prøv igjen hvis reglene tillater det. Hvis du tror at du gikk glipp av fordi du er for ung, for sliten, også oversett, etc., ved en anledning, det bare kan være din lykkedag neste gang.
 • Gran opp bare minimal matlaging ferdigheter hvis du skal gjøre en strandet øy reality TV show - lære hvordan du får mest mulig fra svært lite. Og vite grunnleggende overlevelse ferdigheter fornuftig også - hvis du er akseptert, lese opp overlevelse manualer og artikler på forhånd.
 • Janet Street-Porter har dette rådet for alle tvunget til å gå uten skikkelig vask på en overlevelse show - hun sier at det ikke er behov for å vaske håret, bare sprute den med kaldt vann for å dempe det ned: "Hair renser seg selv - og etter en slapp par dager den fikser seg selv og faktisk føles tykkere og har mer fylde. "Kanskje det ville ideelt å prøve dette før du forlater for filming!

Advarsler

 • Hvis du blir en høy profil kjendis grunn til å delta i et reality TV show, være forberedt på folk du trodde var venner til å komme ut av treverk og selge historier om fortiden din. Aldri være redd for hva du gjorde i det siste fordi du kan aldri gå tilbake. Du kan bare lage din fremtid.
 • Ikke bli overrasket hvis du ikke er valgt for en audition - det er speidere i folkemengden på jakt etter de som har visse egenskaper (utseende, utstråling, interessant personlighet, etc.), og det kan være så enkelt som du ikke er lagt merke til. Dette har en tendens til å foreslå at du vil bli bedre ved å vise din beste og mest interessante atferd, uten å være en flørt, en flaunt, eller ordensforstyrrelser.
 • Mange amerikanske reality TV-show at du må være minst 21 år for å søke og å være en amerikansk statsborger.

Ting du trenger

 • Interessant profil
 • Internett for å finne casting samtaler
 • TV og DVD-spiller for forskning