Wkuno

Hvordan å plukke en anime karakter til cosplay

Så du kommer til en anime konvensjon for første gang, eller igjen, og du kan ikke velge den perfekte kostyme. Her er hva du må gjøre.

Trinn

Hvordan å plukke en anime karakter til cosplay. Hvis du ønsker å cosplay en anime karakter du har sett noen!
Hvordan å plukke en anime karakter til cosplay. Hvis du ønsker å cosplay en anime karakter du har sett noen!
 1. 1
  Hvis du ønsker å cosplay en anime karakter du har sett noen! Folk vanligvis plukke cosplays på ett eller flere av fem ting: De ønsker å opptre slik karakter, de allerede gjør handle sånn karakter og er derfor lik i personlighet, de liker kostyme / utseendet til figuren, eller de allerede ser ut som karakter. Det er andre grunner selvfølgelig, men disse er de viktigste. Ha en god soul-søk og se om du kommer opp med innledende ideer.
 2. 2
  Hvis du er nervøs for cosplaying for første gang og har planer om å gå til en bestemt konvensjon eller hendelse, foreslår jeg at kanskje du treffer forumene for og se hvilke grupper vil være der. På den måten hvis du ønsker å cosplay noen som folk vil kjenne igjen eller som kan være del av en gruppe med andre mennesker (slik at du ikke på egen hånd), så du kan gli inn i en gruppe eller møte. (Det vil også være godt å møte andre cosplayers likevel for råd og veiledning.)
 3. 3
  Når du har fått noen ideer, diskutere dem med venner eller andre cosplayers-de vil alltid være villig til å låne deg en hånd! Velge en karakter med en drakt og utseende som vil være flatterende til deg er en god ide siden vi ikke alle har stick tynne midjen og pupper overfylte vår undertøy! Tenk på hvordan du ville føle iført kostymer og begrense listen. Hvis noen av kostymene kan gjøre at du føler ubehag så er det meningsløst å gå gjennom bryet med å gjøre det. Du ønsker å være komfortabel komme konvensjonen tid!
 4. 4
  Antar du har kanskje tre ideer igjen, se på de realistiske mulighetene for deg å lage kostyme. Ting å vurdere er ditt ferdighetsnivå (alle må starte et sted, så hvis du bare har akkurat lært å bruke en symaskin og velg noe du vil kunne få et mønster for. Men hvis du er en erfaren proff deg kan sikkert lage dine egne mønstre fra bunnen av.), og budsjett. Hvis du er på et stramt budsjett du kan kilde billige stoffer på internett eller på lokale stoff butikker, men vær oppmerksom på at tynne eller billig jakt stoffer vil dukke opp på kameraer og andre mer erfarne cosplayers. Hvis du ikke har noe imot å si lykkelig "Å nei, jeg bare gjorde dette billig" så er det helt greit! Hvis du ikke ønsker å gå inn konkurranser og du har penger så kan du også få din valgte kostyme skreddersydde for deg. Prisen opp hvor mye ditt kostyme vil koste å kjøpe eller lage og velge den som passer ditt budsjett og ferdigheter best.
 5. 5
  Ved budsjettering, må du ta hensyn til alle biter og stykker inkludert tekstiler, avfall og uhell, tilbehør, harde materialer som polymer leire og styret for rekvisitter, sminke, parykker og hår produkter, og sko. Hvis du tror du kan håndtere det hele med både tidsskjema og budsjett, så jeg vil si at du har fått ditt kostyme valg.
 6. 6
  Nå er du klar til å faktisk gjøre ditt kostyme (forhåpentligvis en måned eller to i forkant av arrangementet!), Ta litt tid å sørge for at du spikeren hver minste detalj. Andre cosplayers vil definitivt sette pris på din fine øyne! Hvis du ikke kan administrere alle detaljer, eller ikke klarer å kjøpe klær butikk-kjøpte, og endre det, kan du alltids ta dine egne design valg. Spør andre cosplaying samfunn for deres støtte og råd.
 7. 7
  Når du er sikker på du har rett tegnet valget du kan ha det moro samtidig som de foretar kostyme! Prøv å handle i karakter, og prøv poserer foran speilet som du ville gjort for fotografier i karakter. Hvis karakteren din er alvorlig og tankefull da en stor tåpelig glis ikke vil vise din karakter veldig godt! Også ta hensyn til rekvisitter og begrensninger i kostyme slik at du ikke kommer opp med grand positurer som du ikke kan faktisk gjøre. Hvis du har tenkt på å ta del i en maskerade, ta skritt for å sikre at du kan gå i ditt kostyme! (Noen tegn har kostymer som liker å trosse tyngdekraften og ville falle av enhver normal person, og vi kan ikke ha ditt kostyme falle fra hverandre rundt deg!)

Tips

 • Ikke bry deg om kroppen din ikke samsvarer med den karakteren du ønsker å cosplay. Hvis du er litt lubben, så kanskje du bør hoppe over de svært avslørende kostymer. Men bare fordi du har et par ekstra pounds betyr ikke at du bør gå glipp av cosplaying. Plukk en drakt eller karakter du elsker og ha det gøy med det.
 • Ikke vent til siste minutt for å begynne.
 • Hvis du dressing for en konvensjon bør du sjekke deres kleskode. Mange har begrensninger på tilbehøret størrelse og anstendighet bestemmelser.
 • Hvis du går for en cross-play, kan jenter ønsker å binde brystet slik at kroppen er mer fyr som. For dette, noen brede bandasjer er ideelle, pakket flere ganger rundt overkroppen og festet på baksiden. Advarsel-dette kan bli ganske ubehagelig. Du kan også prøve å gå som en kvinnelig versjon av den mannlige karakter-det kan gjøre deg skiller seg ut blant mengden av samme karakter!
 • Før cosplaying plukke en karakter fra en anime du faktisk er kjent for, slik at du kan være mye mer komfortabel med din drakt fordi du er vant til karakteren, og du faktisk vet hvordan han / hun opptrer. Folk vil være mye mer glad i tanken på deg cosplaying din spesielle drakt
 • Finne noen god kvalitet stoff til en god pris. Eller finne noen vanlige klær for kostyme til å bruke mindre tid på å lage den.
 • Ikke bli redd hvis det er din første gang. Når du kommer til konvensjonen mange mennesker vil være i kostyme.
 • Gjør ditt beste og ikke være lat mens du gjør det. I alle situasjoner, folk vil sette pris på nøyaktige, forseggjort, og omhyggelig detaljert kostymer.
 • Tenke lenge og hardt om ditt valg. Er det praktisk? Vil kostyme være for varmt / for kaldt / kløende (cosplays er lange, og hvis holdt innendørs varm). Kanskje be en likesinnet venn til å hjelpe, og kanskje komme med deg for noe støtte hvis det er du første gang.
 • Handle på nettet eller i en anime-butikk for tilbehør.

Advarsler

 • Prøv å ikke gå for hovedpersonene! Se om du kan være et forbigående karakter at ingen egentlig tenker. Så ikke bare vil du hoppe over å være den sekstende hovedpersonen på dette stevnet, men du får komplimenter på å velge et tegn mange har glemt.
 • Folk trenger ikke alltid velge kostymer som vil se best på dem. Det ville være best å anta at de velger sine kostymer fordi de elsker tegnet eller kostyme selv.

Ting du trenger

 • Penger
 • Stoff / Fabric Paint
 • Anime tilbehør
 • Sy ferdigheter
 • Wig
 • Kontaktene (valgfritt)