Wkuno

Hvordan bygge din egen datamaskin saken

Er du en person som har stolthet i hans datamaskiner system, men er for redd for å vise det fram fordi det er fortsatt i det grå lager-saken. Her finner du tips og triks når det gjelder å velge eller bygge din egen datamaskin tilfelle.

Trinn

Hvordan bygge din egen datamaskin saken. Bestemme mer eller mindre hva du vil at maskinen skal se ut.
Hvordan bygge din egen datamaskin saken. Bestemme mer eller mindre hva du vil at maskinen skal se ut.
 1. 1
  Bestemme mer eller mindre hva du vil at maskinen skal se ut. Start med å gjøre noen grove skisser etterfulgt av flere intrikate mønstre. Tenk på det materialet du må bruke for å oppnå din design. Vil det være papp, tre, metall, akryl, glass? Planlegg ut hvilke farger du vil bruke, selv ned til små detaljer som LED-lys, og grafikk. Dette vil tillate deg å revidere design og få det til et punkt du vil være fornøyd med.
 2. 2
  Tenk på deler du kan berge for ditt tilfelle. Det kan være at du tenker på å bygge en trekasse, og en annenhånds hovedkort stål skuffen kunne passe i tilfelle din perfekt, og spare deg bryet med å bore hull for forskjellige hovedkort størrelser. Hevingen datamaskin deler og deler av andre objekter (TV, videospiller, bar kjøleskap etc) kan være svært enkelt og billig, og kan hjelpe deg med noen av de mer hardere trinnene i å skape en datamaskin sak. Gjenvinningsanlegg, online auksjoner, lokale auksjoner, garasje salg, og selv skrap binger hos din lokale databutikk kan være ideelle steder å finne billige eller gratis reservedeler å bruke.
 3. 3
  Opprette en datamaskin sak kan være en komplisert prosess. Det er mange elementer involvert som må anses som størrelse, antall stasjoner, ventilasjon, type datamaskin som skal gå inn i saken og mange andre aspekter. Pass på å se på nakne saker på nettet og dekker alle muligheter som du vil mest sannsynlig møte.
 4. 4
  Kontroller at du har alle verktøyene som trengs for å fullføre jobben. Å være en gjør-det-Yourself'er kan være en kostbar forsøke hvis du trenger å kjøpe alle de verktøy som kreves før bygge din sak eller samtidig bygge din sak. Typiske verktøy som kreves for tre / metall / akryl er Jigsaw, hammer drill og / eller drill trykk, hammer, fil, skarp kniv, maskeringstape, målebånd, multiverktøy / jeksel, klinke pistol, varmepistol, så, beis / lakk, spraymaling (inkludert primer, farge og klar glans), blyanter / tusjer og ulike biter og stykker som spiker, skruer, nagler, borekroner, klemmer. Å ha de riktige kniver, biter og stykker for din drill, stikksag, roterende verktøy og annet utstyr er også viktig.
 5. 5
  Hvis du ikke har den nødvendige erfaring til å bruke et bestemt verktøy eller utføre noen spesielle kutt eller mods deretter forske via bøker eller på nettet er uvurderlig. Det er mange videoer på nettet for DIY jobber og mange spesielt på saken modding og byggesaker.

Tips

 • Maleri saken før noe arbeid og modding er gjort kan være gunstig fordi det gjør det lettere å komme inn i noen kriker eller kroker som kan oppstå som et resultat av arbeidet.
 • Markering av skruehull som trengs for hovedkortet kan gjøres enten ved å laste ned den valgte ATX spesifikasjon eller ved å bruke et gammelt hovedkort plassere den på området og pencilling i hvert hull. Sørg for at dette hovedkortet er av samme størrelse som den du skal bruke, er det mange forskjellige størrelser som FlexATX, microATX, miniATX, ATX, Extended ATX (EATX), workstationATX (WATX).
 • Sørg for å teste alle støttekonsollene for komponenter som PSU, CDROM ved å bruke ødelagte eller gamle brukte deler. Denne måten du ikke skader noen verdifullt utstyr.
 • Ved skjæring av et vindu eller en design på et panel og deretter plassere maskeringstape på innsiden av panelet som et ark av papir. Tegn ditt design eller vindu på båndet. La tape på under boring og skjæring bare å fjerne når jobben er fullført. Dette minimerer skrape innsiden av saken og skaper en enklere overflate å feste / trekke din design.