Wkuno

Hvordan bli berømt på internett

Andy Warhols 1968 sitat som "I fremtiden vil alle være verdenskjent for 15 minutter" ser stadig profetisk som Internett alder fremskritt. Her er noen måter du kan bli en web kjendis og ha minst dine 15 minutter med berømmelse. Prøv det!

Trinn

Hvordan bli berømt på internett. Lær ins og outs av datamaskinen.
Hvordan bli berømt på internett. Lær ins og outs av datamaskinen.
 1. 1
  Lær ins og outs av datamaskinen. Hvis du fortsatt er i den mørke middelalderen og du er avhengig av andre for å vite hvordan man skal manipulere alt på datamaskinen mens du bare peke og klikke, er det på tide å få netto kunnskapsrike. Få et par bøker, og praksis HTML. Være trygg på at du en dag kommer til å være i stand til å skifte kanaler fra ABC til CBS til sosiale nettverk. Lær det grunnleggende slik at når TV og Internett virkelig bli en, vil du være klar.
  • Å vite hvordan å perfeksjonere innholdet på nettstedet selv er en viktig del av å skape og masserer bildet. Hvis du trenger å stole på andre mennesker å gjøre dette, kan det være frustrerende, og kan ikke slå ut slik at du vil at det skal.
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, kartlegge din personlighet profil for å være online - samme kjempeflott brukernavn, samme kjempeflott profil, etc., og du vil være i stand til å klippe og lime dette overalt når du har gjort det hardt arbeid på å perfeksjonere det i utgangspunktet.
 2. 2
  Fokuser på hva som kan gjøre deg berømt. Mens berømmelse og bli berømt kan være en flyktig begrep, hva har du å tilby andre mennesker som vil sette deg over den elektroniske massene? Det er noen viktige elementer som vil hjelpe din søken:
  • Du er fascinerende, interessant, uvanlig, forlokkende, eller. Mye Internett berømmelse handler om å jobbe på "kult av personlighet".
  • Du har noe verdt folks oppmerksomhet snarere enn å være oppmerksomhet-søkende. Hva du har å tilby lesere og seere er underholdende, morsomt, og nye (eller presenterer en ny måte å se på noe gammel). Det handler om informasjon og underholdning, ikke om "Se på meg!".
  • Du er fantastisk på og bringe ut sitt beste eller fyre opp sine energier. Du er omgjengelige, morsomme, eller morsom, og rolig i den elektroniske medium.
  • Du er som en kameleon, i stand til å måle endringer i stil og publikum stemninger til å følge med i tiden, oppdatering og skyve trender før deg. Tenk Madonna av Internett.
  • Mest av alt, er du i stand til å komme over alt dette i en skjerm miljø. En høy orden, men veldig gjennomførbart med den rette rammen av tankene og tilnærminger.
 3. 3
  Definer din ide om "berømmelse". Vil du være kjent overalt for å være en fantastisk personlighet, en tech gudinne, eller den mest fulgte sosial sommerfugl? Eller er du mer fokusert, i håp om å bli berømt for å være den beste i et bestemt område, for eksempel å være den beste bloggeren på kvinners mote, den beste video skaperen av etterligner, den beste naturfotograf på nettet, etc.? Bestem din stil of fame slik at du kan holde fokus på din online formål. Den andre form for berømmelse er mer sannsynlig på nettet fordi berømmelse er mer "intimt" enn ryktet om filmer stjerner og andre kjendiser.
  • Hvis du ønsker å tjene til livets opphold fra å være berømt på nettet, husk at mange "Internet berømmelse" fører til foredrag, bøker og en følgende av folk opptatt av å stole på din kompetanse.
 4. 4
  Sjekk ut internett kjendiser og berømte fenomener. Lær hva som har fungert for dem og hva slags gimmicks, og splitter skildringer de har brukt med god effekt for å øke og opprettholde sin berømmelse. Youtube har mye av "Internet kjendiser", ofte bestående av mennesker som håper Hollywood vil ta notat. Og det er kjente bloggere, diskant, og Facebook bidragsytere. Ta en titt på folk som er kjent i de områdene som interesserer deg mest. Noen eksempler:
  • Venetian Princess (YouTube), Felles Channel (YouTube), Chris Pirillo (tech), Reg Saddler (@ Zaibatsus på Twitter), Jimmy Wales (Wikipedia), iJustine (viral video comedienne), Perez Hilton (sladder blogger), Kyle Macdonald ( den røde bindersen trader), etc. Se også Wikipedias liste over YouTube kjendiser på: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_YouTube_personalities.
  • LOLcats er et eksempel på et fenomen.
  • Det er noen ganger verdt å se på ekte kjendiser på nettet, de vellykkede, tech-tilbøyelig de som Stephen Fry, for å se hva du kan "låne" eller tilpasse seg. Problemet med å gjøre dette, er imidlertid at de allerede er kjente og trenger ikke å gjøre mye på nettet for å bevise noe!
 5. 5
  Forvent din internett søken etter berømmelse til å kreve innsats. Hvis du ønsker å bli berømt, være forberedt på å sette i harde meter. Arbeider en time om natten og spille resten av dagen vil ikke gjøre deg berømt "akkurat sånn"! I tillegg til å være til stede, må du opprette innhold av interesse, slik at folk har noe å lese eller se på og. Gjør ditt beste for ikke å gjenta hjulet, og definitivt ikke bare klippe og lime andres innhold. Ikke bare vil seerne allerede har lest den, men de vil bli imponert av latskap din. Det vil ikke gjøre deg skiller seg ut på nettet!
  • Være dedikert. Hvis berømmelse er det du ønsker, gjør dette til din lidenskap, din hobby, din raison d'être hvert ledig øyeblikk. Det er ikke mulig å ignorere din online tilstedeværelse eller folk vil glemme deg. Host samtaler, sette opp fora om deg selv, holde en live video-link i å snakke med andre, oppdatere alt hele tiden, osv.
  • Vær tålmodig og. Det kan ta en stund å bli lagt merke til eller å treffe riktig viral øyeblikk. Ikke gi opp selv, bli berømt vanligvis tar tid som du fortsetter å sette i en mye arbeid.
  • Vær forberedt på å holde levere hva folk følger deg holde ønsker! Vær konsekvent og ikke la dem vente.
  • Hvis du ikke liker tanken på å måtte være konstant tilgjengelig, søker ikke internett berømmelse!
 6. 6
  Publisere selv. Publisere chat-skjermen navn, nettadresser og Netto adresser overalt og ofte, og svare på alle. Unn nettet som huset ditt: Når folk banker på, være der for å svare.
  • Bruker virkelige bilder av deg selv for avatarer og profiler. Folk vil ønske å bli beroliget om at de kobler seg med den "virkelige deg". Husk at merkevaren er "deg".
  • Nettsamfunn er den beste, så mange som mulig. Prøv Buzznet, Facebook, Myspace, Bebo, Glogster, og alt relatert til hva det er du er fremme, slik som blogging, er moms, geeks, greenies, osv. også en god ny. Legg alle - du må ha minst 300 venner til å hjelpe begynne å spre din eksistens og fløy du til internett stjernestatus.
  • Se etter gratis sider med ubegrenset musikk, video, foto, etc., opplasting, (hva viser frem dine talenter best) og finn alle måter at disse kan deretter kobles til sosiale nettverk apps. Hvis det er en gratis ressurs, dra nytte av det.
  • Arbeid dine sosiale nettverk nettsteder hardt. Når du åpner en konto, setter preg på den ved å gjøre koblinger til andre sider over internett veldig tydelig og lett å navigere til.
 7. 7
  Får selv oppdaget og transporteres rundt på internett. Prøv å gjesteroller på blogger (spesielt innflytelsesrike seg), og bruke web nyheter aggregat som Reddit, Slashdot, Fark, Digg, etc.
 8. 8
  Bygge et nettsted med personlighet hvis du ønsker å bygge en fan base. Folk trenger å føle at du - og ikke en anonym webmaster - personlig tilgjengelige i alle fall på en jevnlig basis, om ikke daglig. Sørg for å oppdatere hver eneste dag, og husk: Hvis det ikke er interessant, vil brukerne klikke til neste side og gå videre.
  • Oppdatere nettstedet med nye lyd-og videoklipp så ofte du kan. Gi besøkende ting! For eksempel gi dem video, streaming av lyd, bilder og for deres PSP, etc. Hvis du ønsker å tilby rikt innhold, er du nødt til å bruke mye tid og litt penger, men det er verdt det.
 9. 9
  Last opp noe som går viral. Selv om det kan være vanskelig å forutsi hva som vil og ikke vil rocke sokkene av seere, gi ting en går og publisere dem godt. Ett godt eksempel på berømmelse fikk som følge av en viral video er historien om Christian løven. Videoen av Christian løven ble opprinnelig lagt ut på en fanside, tre tiår etter at. Derfra en Myspace postet bruker den til MySpace, deretter en annen person plassert den på YouTube. De resulterende visninger i millioner gjort internett stjerner av Christian og hans to opprinnelige eierne, australiere John Rendall og Ace Bourke. Fra denne opplevelsen, noen ting du bør vurdere er:
  • Finn noe som når ut til folks hjerter. En historie som viser mot, styrke, dristighet og kjærlighet vil alltid ha sin plass i folks hjerter.
  • Finn noe som er interessant. Teste det ut på dine venner, eller i et forum, først for å måle folks reaksjoner.
  • Tenk på hvem som vil bli berømt fra denne viral venture? Blir det deg som opplasteren og generator av interesse? Vil det være folk, skapninger, eller forårsake omtalt i innholdet du laster opp? Eller kanskje, og optimalt, alle sammen? Mens noen av svarene er ute av kontroll, hvis du ønsker å være godt kjent som den personen som satte viral element i brann, sikre at du har en utmerket lansering-pad for det, for eksempel en godt skrevet blogg, en aktiv Twitter-konto og en godt næret Facebook. Folk vil gå på jakt etter deg hvis de vet hvor du skal gå.
 10. 10
  Innse det flyktige natur of fame. Fame kommer og går. Selv film kjendiser har sin senit og riste og dystert eller har sine nedadgående spiral "problemer" plasket over tabloidene eller blogg ekvivalenter. Det kommer alltid tilbake til å jobbe det hele tiden, bor friske, og fortryllende leserne, tilhengere, og seere. Hvis du er opp til det, kan du være i stand til å opprettholde din online berømmelse for en lang stund. Målet for berømmelse av den typen som vil få deg til å bli skrevet opp i Annals of Wikipedia, som beviser at du har nådd tilstrekkelig notoritet. På denne måten vil berømmelse leve på uten hjelp, med mindre noen sletter deg, selvfølgelig, men det er på Internett for deg!

Tips

 • Hold deg vennlig mot alle som snakker til deg. Vær vennlig og svare på kommentarer og meldinger etterlatt av andre brukere.
 • Gjør en video om deg selv eller talent, og deretter legge det ut på nettsteder som YouTube, og DropYourTalent.
 • Legg til og akseptere noen. Målet ditt bør være å målrette folk i alle grupper og stiler.
 • Vær på vakt mot folk du kan møte på internett, og unngå å dele for mye personlig informasjon.
 • Når du legger ut innhold på din nettside eller YouTube eller artikkel innholdssider, sørg for å søkeordet det nøyaktig. Sjekk Google for hva den vanligste søkeordet for emnet er og sette det i tittelen og "søkeord"-feltet.
 • Ikke overse potensialet for ditt kjæledyr til å bli stjerner. Ryktet om kjæledyr kan være like moro!
 • Får ikke inn meningsløse argumenter. Enten du er rett eller galt, få til et argument er både irriterende og forstyrrende på internett. Ingen liker å lese hvordan akkurat du blir sammenlignet med den andre personen, eller hva hans mor ser ut. Vær vennlig.
 • Tenk om noe som interesserer deg, og søk etter den i en søkemotor. Du kan finne en oppslagstavle eller nettsamfunn der du kan snakke med andre om temaet.
 • Ta intelligente og gjennomtenkte innlegg, og ikke bare vil andre respektere deg, men de kan like deg og hold navnet ditt (eller brukernavn) i høy aktelse. Mange mennesker kan komme til å ringe deg populær.
 • Bruk betalt annonsering hvis du tror det er verdt prisen.
 • Vær deg selv, hvis du blir berømt huske de virkelige grunnene som hvorfor du ønsket å være godt kjent. Ikke bli for stor for dine boots!

Advarsler

 • Akkurat som internett-teknologier kan gjøre deg berømt, så kan også de gjøre deg beryktede eller foraktet. Det er en verden hvor alle kan legge inn bilder, minner, kommentarer, videoer, historier, osv., og folk gjør. Du trenger for å holde radaren slått på hele tiden og være klar til å forsvare deg selv der det er nødvendig, eller å vite når det er best å bare la ting gli heller enn å gi troverdighet til møkk-raking de representerer. Ikke mat trollene!
 • Hvis du ikke har noe forskjellig fra alle andre fresing rundt på nettet, vil du ikke bli berømt. Pass også på at du ikke forråde dine venner og familie prøver å bli berømt.
 • Være forberedt på andre negativer av å være berømt, blant annet en mangel på privatliv, og potensialet for cyber-stalking eller virkelige stalking. Har så mange forholdsregler på plass som mulig for å beskytte dine personlige liv og familiemedlemmer fra blende av publisitet. Ikke gi bort for mye personlig informasjon. Dette inkluderer å spørre familiemedlemmer og venner før du gjør dem en del av målet for berømmelse.

Ting du trenger

 • Internettilgang
 • En gimmick eller mer
 • God kvalitet innhold
 • Sosiale nettverk kontoer (så mange som mulig)
 • Selvtillit bilder som avatarer og for profiler
 • Videokamera
 • Kamera
 • Photoshop og andre dataprogrammer for bedre innhold