Wkuno

Hvordan å bevare formateringen når ved å kopiere og lime

E-post, generelt, innebærer bare vanlig (ASCII) tekst, mens Word-dokumenter kan inneholde store mengder formatering. Det er ingen måte å helt bevare formateringen av et Word-dokument når de kopieres inn i kroppen av en e-post. Det finnes flere alternativer, men avhengig av dine mål.

Trinn

Hvordan å bevare formateringen når ved å kopiere og lime. Fest Word-dokument til e-post som et vedlegg, i stedet for i selve e-posten.
Hvordan å bevare formateringen når ved å kopiere og lime. Fest Word-dokument til e-post som et vedlegg, i stedet for i selve e-posten.
 1. 1
  Fest Word-dokument til e-post som et vedlegg, i stedet for i selve e-posten. Imidlertid kan noen mennesker som vil motta e-post ikke eier en kopi av Word og kan derfor ikke enkelt å lese dokumentet. Også på grunn av forskjeller mellom brukernes maskiner, kan enkelte dokumentene vises litt annerledes.
 2. 2
  Lagre dokumentet som en RTF (rikt tekstformat) fil fra ordet, og deretter legge dokumentet til e-post. WordPad, et stykke programvare som kommer gratis med Windows, og nesten alle Word-prosessorer, kan lese RTF-filer. RTF-filer bevare de fleste, men ikke alle, av formateringen i Word-dokumenter.
 3. 3
  Hvis du eier den fullstendige versjonen av Adobe Acrobat, eller en annen måte å lage en PDF-fil, kan du eksportere Word-dokument til en PDF-fil, og deretter legge PDF-filen i stedet. Adobe Acrobat Reader er gratis, og de fleste brukere vil allerede har det installert på maskinen sin. En PDF-fil vil se nøyaktig ut som Word-fil, men kan ikke være lett redigert. Du kan også bruke et gratis produkt som heter PDF Creator (fra http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/ ) for å lage PDF-filer.
 4. 4
  Mange e-postklienter tillate deg å sette noen formatering i e-posten. Blant annet kalt "rik tekst" eller "html post", er denne funksjonen tilgjengelig på ulike måter avhengig av din e-postklient. Det sender faktisk e-post som HTML (som en webside) som er litt mer restriktiv enn den RTF formatet som er beskrevet ovenfor. Det er ofte mer praktisk å ha teksten i kroppen av e-post, snarere enn som et vedlegg, men ikke alle mennesker som mottar e-post er i stand til å motta HTML mail.
 5. 5
  Lim inn ordet dokument direkte inn i din e-postklient som ren tekst, men ta noen forholdsregler først. Bruk så lite formatering som mulig. Endre "smarte anførselstegn».

Advarsler

 • Ikke legge ved dokumenter som Word-dokumenter med mindre virkelig nødvendig. Vanligvis bare lange dokumenter skal vedlegges --- noe annet kan sies med klartekst i kroppen av en melding. Hvis du virkelig trenger mottakeren å se dokumentet nøyaktig slik det er på skjermen din, lære å lage en PDF-fil. Hvis han trenger å gjøre omfattende endringer, fest Word-dokument, eller en RTF-fil.