Wkuno

Hvordan lage en god quiz på Quizilla

Du ønsker å få quizer på Ultimate listen på Quizilla? Her er hvordan å lage en morsom, original quiz som vil bli rangert med 5 stjerner av alle som leser den!

Trinn

Hvordan lage en god quiz på Quizilla. Klikk på "Create"-knappen under spørrekonkurranser kategori for å begynne.
Hvordan lage en god quiz på Quizilla. Klikk på "Create"-knappen under spørrekonkurranser kategori for å begynne.
 1. 1
  Gå på Quizilla hans), bli kjent med nettstedet og dets funksjoner;. ta noen tester for å se hvordan det fungerer.
 2. 2
  Registrer deg. Du må være registrert for å kunne lage en quiz. For å registrere, klikk på Registrer-knappen under Logg inn avsnitt og fyll inn den nødvendige informasjonen. Du vil bli spurt om epostadressen din fordi en aktiverings e-post må sendes til deg å aktivere kontoen din, ellers kan du ikke logge deg på, selv om du har visstnok opprettet en konto. Hente e-posten og følg linken nederst i det, vil det aktivere kontoen din. Logg inn etterpå.
 3. 3
  Klikk på "Create"-knappen under spørrekonkurranser kategori for å begynne. Det er mange ting du kan skrive på Quizilla (for eksempel historier og tekster), men tester som er mest populære og den enkleste å lage.
 4. 4
  Velg personlighet quiz når du blir bedt om å velge en quiz type. Under Quiz kategori, kan du lage enten en quiz eller en test. Velg Personality Quiz for noe som forteller quiz taker noe om seg selv, for eksempel "Hva slags student er du?". Velg Test om temaet quizen er noe målbart, eller hvis du ønsker å teste leserens kunnskap på et bestemt tema ("Hvor mye vet du om The Beatles?"). Men det anbefales å begynne å lage tester bare etter at du er kjent med spørrekonkurranser, dessuten er denne artikkelen bare ca spørrekonkurranser.
 5. 5
  Tenk på et emne du ønsker å skrive om. Temaet må være enten veldig interessant eller veldig populært, for det å ha mange visninger. Sjekk den ultimate listen og det mest populære liste for ideer.
  • Ikke gjør en quiz på en mye forbehold, hvis det er for mange tester av samme type, så er det svært lite sannsynlig å ha mange tar det. Listen over overused temaer er:
   • Naruto spørrekonkurranser (beklager Naruto fans, men temaet er altfor populær på Quizilla for en bestemt Naruto quiz for å være tydelig);
   • Teen subkultur spørrekonkurranser-the "Er du en prep, en jock, en nerd, en goth / emo, en scene kid eller en skater?" spørrekonkurranser, de er selv anses krenkende når forfatteren synes å del med en subkultur eller en annen, og du kan selv få hat mail hvis leseren ikke får ønsket / forventet resultat;
   • Fagene de fleste tenåringer er desperate etter å finne ut om: de "Er du populær?" eller "Har lyst knuse deg tilbake?" spørrekonkurranser-du kan skrive om dette bare hvis du følger noen regler som er nevnt videre i artikkelen;
  • Også, ikke gjør personlig relatert spørrekonkurranser. Det er svært usannsynlig at den personen som tar prøven er svært interessert i en tilfeldig bruker av et nettsted. Likevel, overflod Quizilla i quizer som "Vil jeg date deg?", "Hvem av mine venner / klassekamerater er du?", "Hvor mye som meg er du?" og så videre. Hvis du ønsker leserne å finne ut om deg, legge inn informasjon om deg på brukersiden din.
  • Hvis du ønsker å skrive om et emne som er svært subjektiv, for eksempel "Er du vakker?", Ikke fornærme leseren i resultatene dersom deres resultater ikke samsvarer med skjønnhet standarder, du trenger ikke engang vet om de svarte på spørsmålene ærlig. Selv en verre feil mange gjør er å gjøre alle spørsmålene til en "Er du vakker?" quiz føre til samme resultat, sier at alle er vakre på sin egen måte. Hvis du gjør det, hvorfor i all verden du selv gjøre quiz i første omgang? Resultatene er ment å være informativt og så nøyaktig som mulig.
  • Være original. Det er ting folk ønsker å finne ut om deres personlighet, som de ikke engang tenke på før noen kommer opp med den lyse ideen å lage en quiz om det. Bruk fantasien, brainstorm noe som kan betraktes som interessant og original. Noen eksempler er:
   • Spørrekonkurranser som korrelerer leseren med en slags objekt / ferie / sted / film etc.
   • Quizer som er knyttet til en persons underbevissthet, drømmer, positive og negative egenskaper, mulige tolkninger av disse tingene;
 6. 6
  Velg en tittel for quiz din. Nå må du allerede har tenkt på det motivet du ønsker å skrive om. Formulere tittelen på quiz som et spørsmål, for eksempel "Hvor populært er du?" eller "Hvilken farge passer din personlighet?". Kapitalisere hvert ord i tittelen, slik at det ser mer profesjonelt. Hold deg til spørsmålet, ytterligere info som "fine bilder i resultater!" eller "den ultimate quiz!" eller andre ord ment å tiltrekke seg leserens oppmerksomhet, er rett og slett meningsløst og irriterende.
 7. 7
  Skriv en kort introduksjon til prøven. Her kan du nevne bildene i resultatene eller slike ting. Skriv her alt leseren trenger å vite om quiz, ting du ikke kunne nevne i tittelen. Innføringen må være ganske kort, ikke gjør det unødvendig lange.
 8. 8
  Lag en plan for quiz din før du begynner å skrive den. Dette beviser svært nyttig senere, noe som gjør en quiz uten å planlegge det før resulterer ofte i å ha de tre komponentene i en quiz (spørsmål, svar og resultater) ikke samsvarer med hverandre. Du må planlegge quiz i denne rekkefølgen: skrive resultatene først, de spørsmålene andre og svarene tredje, fordi du er nødt til å skrive spørsmålene avhengig av resultatene og svarene avhengig av spørsmålene.
  • Husk at antall resultater må være omtrent like stort som antall svar for hvert spørsmål, fordi i slutten må du relatere hvert svar til resultatet.
 9. 9
  Skriv resultatene først. Som nevnt ovenfor, må du skrive resultatene først fordi du vil bli veiledet av dem når du gjør spørsmål. Resultatene må være relatert til ideen / tittelen på quiz. Hvis tittelen er, for eksempel "Hvor populær er du?", Vil resultatene bli som "Den mest populære på skolen din" (Resultat 1), "Popular" (Resultat 2), "Somehow populære" (Resultat 3 ), "Not very popular" (Resultat 4) og «Klassen loner" (Resultat 5). Husk: Når det står "Result # (antall resultat)" du bare skrive tittelen på resultatet, du vil detalj det videre i "Beskrivelse"-delen Dette er veldig viktig..
  • Legg til bilder i dine resultater. Hvis du går på Quizilla veldig ofte, er det mer enn sannsynlig at du har sett tusenvis av bilder i annen spørrekonkurranser 'resultatorientert bare spare hver eneste en av dem i din datamaskin. Snart vil du ha et stort arsenal av bilder klare til bruk for dine egne resultater. Men prøv å finne bilder selv eller tilpasse dem du allerede har, siden det er et mer originalt valg. Prøv ikke å sette anime bildene, de er mye.
  • Gi råd i resultatene, hvis du tror det er nødvendig. Spesielt hvis det er en "How (tilfeldig adjektiv) er du?" quiz, så du må gi noen råd i resultatene. Du kan også bruke råd fra Google!
 10. 10
  Lag spørsmålene leseren må svare for å få et resultat. Spørsmålene og svarene er hjertet i hele quizen. Din quiz bør inneholde 5 til 15 spørsmål, noe mindre enn det er for kort og ufullstendig og noe mer enn det er kjedelig og unødvendig lange. Være forsiktig med å gjøre et spørsmål for lenge, ellers vil det ikke kan vises fullstendig i quiz, mer presist, bør et spørsmål ikke overstige 260 tegn, den 261th karakter vil ikke vises i spørsmålet. Før området ble oppdatert, var det ingen tegn for spørsmål eller svar, men dette tillot etablering av kjedebrev, så administratorer besluttet å sette et tegn.
  • Ikke gjør spørsmål også forutsigbar, prøv å være subtil. En quiz mister sin sjarm hvis quiz takers vet hva resultatet de får fra det øyeblikket de leser det første spørsmålet.
  • Ikke legg personlig referanse på dine spørsmål. For eksempel ikke gjøre spørsmålet som "liker du hunder? (Jeg hater hunder, vet jeg ikke hvordan kommer du kan stå dem, hvis du kan)". Leseren ikke egentlig bryr seg om din egen personlige mening. Samme med resultatene. Eksempel: Spørsmål: "Hva er din favoritt farge?"; Ditt svar: "Pink (Du prep Jeg hater rosa!") Eller "Black (meg også Du rock!)". Husk quizen handler om leseren, ikke du.
  • Forsiktig når du skriver et rollespill situasjon (RP) som et spørsmål. Rollespill er imaginære situasjoner leserne må sette seg inn i, og tenke på hvordan de ville reagere.
   • Først av alt, rollespill er vanligvis lang. Spesielt hvis du ikke er sikker på om rollespill ville passe inn i 260-tegn, ikke legger unødvendige beskrivelser på spørsmålet (for eksempel ikke sette i begynnelsen av setningen "RP tid!"; bare skrive det rett som det er).
   • Vær realistisk. Med mindre du lager en quiz på fantasy, hold deg til det mulige, til virkelige situasjoner kan leserne finne seg i. For eksempel, hvis RP er "Du ser en liten gutt som blir mobbet av noen kjeltringer. Hva gjør du? ", ikke sette svar som" Jeg bruker min tryllestav for å gjøre dem om til frosker ", siden ingen menneske kan gjøre noe slikt.
  • Unngå å spørre den fryktede "Hva er din favoritt farge?" spørsmål. Alle som har vært rundt Quizilla en god stund hater rent det. Den brukes på nesten alle freaking quiz.
 11. 11
  Legg passende svar på dine spørsmål. Gi hvert spørsmål noen resultater, skrive minst tre resultater for hvert spørsmål. Svarene må holde både til spørsmål og til tilsvarende resultater, det er derfor lage passende svar er kanskje det vanskeligste i å lage en quiz.
  • Husk at når du skriver svarene, har du to valg: Du kan gjøre et spørsmål enten single-select eller multi-select. Det er lurt at du bare sette velge flere spørsmål når naturen av spørsmålet krever det, ellers bare bruke én-velger, fordi en all-multi-select-spørsmålet quiz vil rote opp resultatene.
  • Alltid gi en mellommann svar på et ja / nei spørsmål, eller til en "hvor mye" spørsmål; quiz takers vil ofte slutte å ta quizen hvis de ser at de ikke har fått mer enn to valg for hvert resultat.
  • Legg logiske svar på hvert spørsmål. Tilfeldige svar kan virke morsomt, men de er ofte helt irrelevant for resultatene.
  • Forsiktig! Tegnet grense for svar er dobbelt så liten som en for spørsmålene: 130 tegn. Du kan ha problemer med å respektere det.
  • Riktig mengde svar i forhold til resultater. (IE 3 resultater = 3 svar med alle spørsmål.) Punktene føre til ulike resultater avhengig av antall poeng for hvert svar.
 12. 12
  Lenke hvert svar til et resultat. Det er en "Velg eller opprett resultat" boksen foran hvert svar. Velg ett resultat for hvert tilsvarende svar. Det er derfor det anbefales å sette samme antall resultater og svar per spørsmål i quiz-slik at hvert svar på et spørsmål vil ha en tilsvarende resultat.
 13. 13
  Lagre quiz (klikk på "lagre som utkast"), klikk deretter på "neste"-knappen nederst på skjermen. Nå din quiz er opprettet. Bra. Du er nå på "Options". Under Sikkerhet, har du noen alternativer som du kan begrense tilgangen til din spørrekonkurranser. Det kan bli sett av enten alle (anbefales), venner (som betyr andre brukere av Quizilla du har lagt til som venner), eller bare folk som kjenner passordet (sak der du må angi et passord). Du kan også ha noen alternativer relatert til hva andre kan gjøre med quiz din: du kan tillate eller nekte andre brukere til å kommentere din quiz, for å dele den med andre på deres myspace, og for å vise alle resultater (sjekk Ja, folk ofte som å se hva de kunne ha fått hvis de sjekket andre svar). I den andre delen, kan du merke den testen for å kategorisere den sammen med andre (mer eller mindre) relatert spørrekonkurranser. Prøv å være så spesifikk som mulig i tagging. Igjen, lagre det.
 14. 14
  Tar stolthet i å lage din første quiz på Quizilla! Forhåndsvise det hvis du vil. Nå venter for andre å ta det og kommentere på arbeidet ditt.

Tips

 • Lag en såkalt "Quizilla Notebook" og notere ned alle quiz ideer som kommer til hjernen din når du ikke er på datamaskinen. Bære den med deg på skolen / jobben.
 • Forsiktig når du gjør altfor populære quizer som "Hva slags jente er du?". Hvis du søker Quizilla litt og ta noen tester med samme navn, vil du se at spørsmålene og svarene er i hovedsak de samme. Hvis du virkelig ønsker å lage en quiz om dette emnet, kan du prøve å ikke ta med disse spørsmålene, finne en annen type spørsmål leseren må svare. For å summere det opp, gjøre hver quiz av deg liksom forskjellig fra massen av andre tester med samme tittel, leserne vil sette pris på originalitet og hastigheten høy.
 • Alltid, alltid, alltid bruke riktig, tegnsetting og grammatikk. Dette kan ikke understrekes nok. Det er det eneste som skiller deg fra massen av dumme preteens som synes å ha tatt over Quizilla. Skrive lyk dis (som dette) eller skrive som dette (skrive som dette) vil ikke få deg åndelig nærmere disse barna.
 • Være alvorlige. Bare fordi spøk temaer som ikke er slettet fra Quizilla akkurat som de er fra Google, betyr det ikke at du skal skrive en quiz på en. Respekter de samme reglene når du velger hva du skal skrive om, så er det på Google (hovedsakelig) - ingen spøk emner, ingen sarkastisk tone, ingen seksuelt ladet innhold, ingen reklame, ingen ondskapsfulle innhold og så videre.
 • Husk at Quizilla er hovedsakelig en nettside for tenåringer. Selvfølgelig kan du publisere ting på Quizilla selv om du er eldre, men erkjenner at flertallet av brukerne og / eller besøkende ikke vil nyte spørrekonkurranser knyttet strengt til "voksen ting" (som arbeid, økonomi, ekteskap, blir en forelder, og så videre). Skriv om temaer som angår ungdom, de spesielt trenger råd fra en eldre, mer erfaren person på deres daglige liv problemer.

Advarsler

 • Aldri be leseren å rangere og melding på slutten av en quiz, eller verre, put "Vil du rente og budskap?" som det siste spørsmålet, derfor ha en så triviell ting påvirke leserens resultat. Det er den lamest ting å gjøre på Quizilla. Hvis personen likt din quiz, vil de sats, hvis ikke, vil de ikke rate. Det er så enkelt som det, ingen trenger å tigge for vurdering og meldingstjenester.
 • Noen mennesker blir irritert av den samme gamle "Hva er din favoritt farge?" spørsmål. Du kan fortsatt bruke dette som et spørsmål, er det en enkel måte å bidra til å få quiz overstått og komme på, er det blitt en Quizilla tradisjon!
 • "Lagre som kladd"-knappen kan ikke alltid fungerer når du trykker på den. Det er mulig å lage quiz i én innstilling, og deretter publisere den umiddelbart, og du kan til og med ha et passord, slik at ingen vil være i stand til å vise quiz inntil du manuelt har fjernet passordet.