Wkuno

Hvordan spare penger på gass

Gassprisene holde går opp, og pengene i lommeboken vår holder fordamper raskere. Det er mange måter du kan penger på gass og redusere de samlede drivstofforbruk. Men du må tenke gjennom og begynne å formulere nye planer! En teknikk som har eksistert en stund, men har trukket mer oppmerksomhet den siste tiden er. Men bruk hodet fordi noen hypermiling teknikker er ulovlig og svært farlig.

Trinn

Hvordan spare penger på gass. Endre disse tennplugger ofte!
Hvordan spare penger på gass. Endre disse tennplugger ofte!
 1. 1
  Endre disse tennplugger ofte! Platina tennplugger kan kreve å siste 100.000 miles, men de har blitt kjent for å foul opp på kun 75.000 miles. Tennplugger er relativt billig og (avhengig av kjøretøyet) lett å erstatte. Hvis du ikke er så praktisk eller mekanisk tilbøyelig, lese noen auto reparere bøker eller bli venn en mekaniker.
 2. 2
  Begrense kjøringen din. Denne artikkelen inneholder ideer som carpooling, og kombinerer turer og tar den første parkeringsplassen du finner.
 3. 3
  Finn gode gasspriser. Denne artikkelen gir tips om å gjøre at du betaler en konkurransedyktig pris for gassen du kjøper.
 4. 4
  Ta vare på bilen din. En skikkelig vedlikeholdt bil vil kjøre mer effektivt og gi deg bedre kjørelengde, noe som sparer deg for penger i gass.
 5. 5
  Fyll opp effektivt. Dette innebærer tre ting:
  • Fylle tanken full. Hvis du trenger å fylle opp, fyll opp hele veien. Jo mer penger du prøver å spare ved å legge til 10€ i dag og deretter 15€ i morgen vil være bortkastet siden hver gang du er nødt til å reise til stasjonen og vente på en pumpe. I stedet gjøre alt på en gang for å spare tid og penger.
  • Ikke fylle opp tanken mellom fyll. Det er bortkastede penger og dårlig for miljøet fordi det alltid tvinger flytende drivstoff inn i fordamping utslipp system der de overdøver kretser som er ment å bare rute drivstofftank damp til motoren mens den er i gang og kan brennes.
  • Vent til du har en fjerdedel tank men ikke presse dette ytterligere. Å gjøre dette kan utvide gass kjørelengde fordi du er hauling en lettere drivstoff belastning. Det gir deg også mulighet til å kjøpe mer gass hvis du kjører over et røverkjøp. Men i kaldt vær, kjører du en økt risiko for kondens i drivstofftanken. Kjører en bil med mindre enn en fjerdedel tank kan redusere levetiden på den elektriske drivstoffpumpen og kjører på tom vil ofte ødelegge pumpen.
 6. 6
  Toppen av luften i dekkene hver ukene til bilen produsentens anbefalte trykk. Dette gjøres best når dekkene er kalde (har ikke vært drevet på mer enn en kilometer eller så) - det er riktig for dem å ha noen psi høyere trykk etter omfattende kjøring, men fyller dem varme bør generelt unngås med mindre de er svært lav på lufta for å unngå unøyaktighet. Overtrykk legger svært lite effektivitet og kan føre til dårlig håndtering og ujevn dekkslitasje. Noen bensinstasjoner, deriblant noen av Sheetz bensinstasjoner, har luftpumper som er gratis å bruke og automatisk Fyll dekkene med et trykk satt på pumpen. Dette er veldig praktisk. (Hvis en automatisk pumpe synes å være å legge en uventet stor mengde luft, dobbelt-sjekke fremdriften med en hånd luft måler for å unngå overfylling.)

Kjøpe en annen bil

 1. 1
  Kjøp en diesel. Noen dieselbiler tilby kjørelengde kan sammenlignes med populære hybrider. Får en diesel bil gir også mulighet for bruk av bio-diesel eller avfall vegetabilsk olje (WVO / SVO) drivstoff. Selv om diesel prising kan variere mye fra tradisjonell bensin.
 2. 2
  Kjøpe en hybrid. Ikke bare gi hybrider gjør deg umiddelbare besparelser på pumpen, den amerikanske regjeringen og de lokale statlige tilbyr skattelettelser for folk som bruker gass-lagring biler. Føderale fradrag for bruk av gass-lagring biler kan være så høyt som 1500€, men sjekk før du kjøper for å se om de fortsatt er i kraft. Sjekk også med forsikringsselskapet fordi Hybrider har høyere forsikring priser.
 3. 3
  Kjøpe en mindre bil. Generelt sett, mindre biler er lettere og få bedre kjørelengde.
 4. 4
  Betale mer oppmerksomhet til dreiemoment spesifikasjoner enn hestekrefter ved vurdering av et kjøretøy for kjøp. Mange motorer produsere maksimalt dreiemoment på en sjelden brukt RPM. En motor som produserer maksimalt dreiemoment i området 2200-3000 RPM vil gi brukbare makt. En motor som opererer på sitt dreiemoment topp vil være mer effektiv.
 5. 5
  Kjøp en motorsykkel eller scooter i stedet for en bil. De er billigere og får ofte 70 MPG eller mer. Kjøreutstyr er tilgjengelig for de fleste værforhold. Et godt eksempel er den Kawasaki EX250, som koster ca 2240€ får 60-70 MPG på motorveien hastigheter, og kan gå 0-60 mph på under 6 sekunder!

Kjør smartere

 1. 1
  Unngå tomgangskjøring. På tomgang, får bilen nøyaktig 0 mil per gallon mens du starter bilen bruker det samme beløpet som tomgangskjøring i 6 sekunder. Parker bilen og gå inn i restauranten heller enn tomgang i drive-through. Tomgang med klimaanlegg på bruker også ekstra drivstoff. Også unngå å gå så fort at du må bremse for noen. Når du bremser, kaster du bort gassen det tok å komme i gang så fort.
 2. 2
  Planlegge turer på forhånd. Dette kan hindre kaste bort drivstoff og kaste bort tid. Har tenkt å bruke alternative ruter. Ofte tilbake veier kan hindre deg fra å stoppe ved trafikklys og enda viktigere å sitte i kø. Prøv å planlegge dine turer og ærend når trafikken er lysere.
 3. 3
  Bruk en Global Positioning System (GPS) for å hjelpe deg å navigere og finne den raskeste og korteste avstand til målet. Unngå åser og stopper vil øke gass kjørelengde.
 4. 4
  Kjør i en jevn hastighet. Unngå rask akselerasjon og hard oppbremsing. Cruise control vil holde deg på en konstant hastighet, selv når det går opp og ned bakker.
 5. 5
  Unngå å bruke cruise control når du kjører på kupert motorvei veier. Cruise control vil prøve og holde deg på en konstant hastighet som betyr at det ikke vil være i stand til å forutse en kommende bakke og akselerere å møte den. Det vil gjøre bilen på tomgang utfor og så feil det for motbakker. Det er langt mer effektivt å slå den av når du kjører på disse type veier og opprettholde fleksibiliteten til normal kjøring.
 6. 6
  Unngå stopper. Hvis du nærmer deg et rødt lys, se om du kan bremse ned nok til å unngå å måtte faktisk stoppe (fordi du kommer lyset etter at det er grønt). Påskynde fra 5 eller 10 miles per time vil bli lettere på gassen enn å starte fra full stopp.
 7. 7
  Forutse stopp skilt og lys. Se langt fremover, bli kjent med dine vanlige ruter. Du kan la opp på gassen tidligere. Kystfart til en stopp vil spare bensin du ellers ville bruke opprettholde hastigheten din lenger. Hvis det bare blir deg til slutten av en linje av biler ved rødt lys eller et stoppskilt noen sekunder senere, vil det ikke legge noe tid til turen din. Ditto for kystfart å miste fart før en motorvei av rampen: hvis det betyr at du ta opp med den bilen halvveis rundt kurven i stedet for i begynnelsen, har du ikke mistet noe tid. I mange byer, hvis du kjenner gatene godt, kan du ta tiden lysene og opprettholde riktig hastighet for å treffe alle grønne lys. Vanligvis er dette ca 35 til 40 MPH.
 8. 8
  Opprettholde en trygg følgende avstand. Ikke holde seg til støtfangeren på bilen rett foran deg. Du vil bremse mer og akselerere mer for å holde det unødvendig og farlig smal åpning. Dette gir deg også mye mer plass til å leke med når du er timingen trafikk-signaler. Likeledes, ignorere tailgaters. De vil bakluke deg om du går fartsgrensen, eller 100 mph over fartsgrensen. Passere dem tillater når det er praktisk.
 9. 9
  Kjør saktere. Luftmotstand går opp så kvadratet av hastigheten. Kraften som forbrukes for å overvinne den motstand luften går opp som tredje potens av hastigheten. Rullemotstanden er den dominerende kraft under ca 40 mph. Over det, koster hver mph du kjørelengde. Gå så sakte som trafikk og timeplanen tillater. Stasjonen under 60-65 ettersom luften vokser eksponentielt tettere, i den aerodynamiske forstand, jo raskere vi kjører. For å være presis, er den mest effektive hastighet bilens minimum hastighet i det høyeste giret, siden dette gir den beste "speed per RPM" ratio. Dette er vanligvis omtrent 45 til 55 miles pr time.
 10. 10
  Ta langsomt fra et punktum. Dette er en justering som vil ha dramatiske effekter på din gass kjørelengde, ikke rive av fra et rødt lys eller stoppskilt!
 11. 11
  Hold deg godt unna store fronter hvor du vil tilbringe betydelig mer tid tomgang og venter på fotgjengere og andre kjøretøy.
 12. 12
  Bruk a / c bare på motorveien. Ved lavere hastigheter, åpne vinduene. Dette økte dra og reduserer drivstofforbruket, men ikke så mye som AC ved lave hastigheter (35-40 mph). Enda bedre, i alle hastigheter, slå på vent når det er kjølig ute eller åpne vinduer bare noen få inches. The air con - når det brukes mye - er kjent for å bruke opp ca 8% av drivstoffet du putter inn i bilen.
 13. 13
  Skifte til nøytral hvis du ikke er komfortabel med nedgiring. Standard overføring biler kan spare gass ved å skifte til nøytral når du går ned bakker bratte nok til å opprettholde hastigheten (selv om motorbrems er tryggere i brattere nedgang). Ikke gjør dette i en hybrid bil, bruker de denne "regenerativ motorbrems" for å generere elektrisitet og lade batteriene. MERK: Denne strategien vil føre til mer slitasje på bremsene. Ingen av disse strategiene er anbefalt for vanlige biler med automatgir. Også, hvis du eier en bil med innsprøytning, er det mer effektivt å holde bilen i et høyt gir mens du går ned bakker. Bare ta foten av gassen.
 14. 14
  Parkere i skyggen. Bensin fordamper faktisk rett ut av tanken, og det gjør det raskere når du parkere direkte i solen - vinter eller sommer. Parkering i skyggen holder også det kjøligere inne, og du vil trenge mindre A / C for å avkjøle seg når du kommer tilbake i. Hvis det er ingen skygge tilgjengelig, park, slik at gasstanken (selve tanken under bilen, ikke ventil for å fylle det) er vendt bort fra den direkte solen. Dessuten er dagens drivstoffsystemer ment å være lufttett. Din gasskappe bør ha en sel i det. Kontroller at forseglingen er å holde røyken i og utenfor luft ut.

Tips

 • De fleste bil modifikasjoner ikke bedres kjørelengde. Ekstra vinger legge drag. Strøm forbedringer ofte vondt kjørelengde. Men hvis bilen er turboladet, kan chiptuning resultere i en kjørelengde boost. Kjørelengde boost vil bli kansellert ut hvis du kjører mer aggressivt på grunn av strøm forbedringer.
 • Hvis du alltid fast i rushtrafikken etter jobb uansett, prøve å finne noe å gjøre i nærheten av arbeidet ditt før trafikken stilner, heller enn å prøve å kjempe seg gjennom det.
 • Hver MPH raskere gir deg mindre fordel enn den forrige. Going 10mph er en stor forskjell over 5mph, men det er svært liten forskjell mellom 55mph og 60mph, med mindre du er på en veldig lang reise. Mange klippe fart uansett hvor de går, og få absolutt ingenting, men en heftig strømregningen. Forutsatt alt går perfekt (og da gjør det?) Går 5mph, vil selv 15mph raskere på en motorvei for en kort tur gi noe annet enn forverring som du holder fanger opp til tregere trafikk.
 • Lær hvordan du kysten mellom trafikklys, bruke makt bare som trengs for å holde bilen rullende (mer eller mindre) med trafikk. Lær å dømme terreng og bruk motorbrems til sitt fulle potensial til å holde bilen beveger seg 'gratis', og spare mer gass over tid.
 • En manuell girkasse sparer gjennomsnittlig 750€ på bekostning av en ny bil, og eliminerer rutinemessig overføring vedlikehold som en automatisk girkasse krever (og de fleste aldri gjør dette vedlikeholdet når garantien er opp - så en brukt bil med automatgir kan være en risikabelt kjøp). I noen tilfeller får en manuell girkasse litt bedre kjørelengde samlet enn en automatisk girkasse.
 • Ofte lengst til høyre kjørefelt bevege mer enn lengst til venstre i områder utsatt for trafikk-syltetøy. Kjøretøy fortsette å gå ut, som holder forlate "hull" å fylle i.
 • Mange av disse tipsene endres noe hvis motoren er turboladet eller diesel. For eksempel dieselmotorer bruker nesten ingen bensin på tomgang. Diesel lastebiler vil ofte stå på tomgang hele natten for å gi varme eller strøm for trucker inne i førerhuset, på bekostning av relativt lite drivstoff.
 • Hold grundige registreringer av hva du bruker og hvor mange miles du kjører, slik at du kan raskt oppdage endringer i kjøretøyets ytelse. Det vil også hjelpe du fokusere på målet om sparing.

Advarsler

 • Stopping og starting av motoren ofte vil føre til ekstra slitasje. Ikke stopp motoren hvis du skal gå på tomgang for mindre enn et minutt.
 • Holde dekk på riktig lufttrykk kan gå en lang måter mot å spare mer penger på bensin kostnader.
 • Vær veldig forsiktig når du flytter inn i nøytral når du går ned bakker. Du kan finne deg selv å gå mye raskere enn du trodde du ville. Dette er faktisk ulovlig i enkelte jurisdiksjoner. Det er ulovlig i alle amerikanske DOT jurisdiksjoner. "Coasting" kopler ut motoren fra girkasse. Dette gir mulighet for ukontrollert bevegelse. Hvis du leser noen stat Driving manualen vil du lære at kystfart er ulovlig. Det kan være uklokt på grunn av endringen i hvordan bilen reagerer på bremse-bevegelse når du koble ut motoren fra drivverket.
 • I svært kalde omgivelser, anbefales det å la bilen gå på tomgang og varme opp, i stedet for bare starte den og ta av. Du kan spare gass, men motoren din olje vil ikke gjøre jobben sin før det er fullt væske, så vil du bruke mer penger på overhalinger.
 • Nesten alle gass-lagring enheter ikke fungerer, og noen enda redusere drivstoff kjørelengde. Inntak Twisters, gass piller og drivstofflinje magneter ikke hjelper kjørelengde. Selv om kjørelengde forbedring påstandene var sanne, de ofte koster nok til å oppheve eventuelle besparelser.
 • Motorsykler og andre unenclosed kjøretøy er ekstremt farlig. Noen, men ikke alle, av denne faren kan reduseres ved å kjøre forsiktig og oppmerksomt.
 • Drafting er farlig. Alle drivstoffbesparelse i verden vil ikke saken litt hvis du blir ødelagt mens "prøver å spare gass '. Trygge kjørevaner vil spare mye mer penger enn risikabel kjøring, og kanskje til og med redde liv. Kjør saktere. Vær forsiktig.