Wkuno

Hvordan du får et adrenalinrush

Tenk på ordet adrenalin og det maner frem et bilde av en haug med testosteron-drevet individer racing, strikkhopping, flyr utfor et stup, dykking i åpen himmel eller kanskje til og med gjøre noe så ordinært som biker stunts i nabolaget smugene. Ingenting kan slå spenningen oppleves når møtt med svært stressende og farlige situasjoner og adrenalin er hva som forårsaker excitement.Adrenaline, også betegnet som fight or flight hormon, er ansvarlig for forhøyet puls, utvidede blodkar og økt glukose nivå, er dens det som gir oss den midlertidige følelsen av å være high.Now denne artikkelen ikke kommer til å slå deg til en adrenalin junkie. Det mer på å få deg til å bruke en teeny bit av disse er lagret opp nivåer for å la deg følelsen helt opprømt og høy på livet.

Trinn

Hvordan du får et adrenalinrush. Spille PC eller videospill.
Hvordan du får et adrenalinrush. Spille PC eller videospill.
 1. 1
  Speed. Beveger seg raskt gjennom miljøet kan være enten skremmende eller oppkvikkende. Du trenger ikke å kjøre en bil som akselererer fra 0 til 100 km / h på noen få sekunder for å oppleve det. Bare bli med Nibberittet i ditt område i år eller leie en buggy og gå dune bashing. Lær å skate. Sykle. Hoppe i fallskjerm. Ri en roller coaster. Gå bungee-jumping. Hvis du bor nær kysten lære å surfboard.You få trippel fordel med å jobbe som flab bort, lære en ny ferdighet, og føler adrenalinet løpe gjennom venene.
 2. 2
  Spille PC eller videospill. For alle dere sofaen poteter. Ikke miste håpet. Teknologien har gjort det mulig for alle å ha et adrenalinrush uten å forlate rammen av rommet ditt. Mange spill i markedet er tilgjengelig for å tilfredsstille din tørst for adrenalin. Ta plukke fra mengde valg tilgjengelig i markedet og forberede seg til å bli avhengige.
 3. 3
  Sex. Når som helst hvor som helst sex sammen med risikoen for å bli tatt kan virkelig gi deg den ultimate høy. Bare vær forsiktig med ditt valg av sted though.You ville ikke ønsker å bli arrestert, ville du? For det hemmet, flørting kan også gi deg rush du trenger, men det er ikke helt som en boltre seg på stranden-side - ikke engang i nærheten.
 4. 4
  Konfrontere din frykt. Ta lager av din frykt og gjøre en pakt for å erobre dem today.Do du frykter fly-ta det første fly til frihet, frykter du høyder - strikkhopp din måte å se verden som du aldri har gjort før, hvis du frykter offentlige taler, bli en toastmasters klubb i ditt område.
 5. 5
  Forestille seg. Forestill deg selv i de vanskeligste situasjoner, som å være i en zombie apokalypsen med maskingevær, motorsager, og macheter. Tenk deg spenningen, spenningen, opplevelsen av å gå gjennom noe så vanskelig, men likevel så spennende. Kraften av å være sterk også gir deg adrenalinkick.
 6. 6
  Musikk. En viktig faktor for følelsen et adrenalinkick. Spille rask musikk og danse til den. Dette gir faktisk deg adrenalinkick. Du bare nødt til å "føle" musikken og vibe til den. Det motiverer deg også til å gjøre ting i et raskere tempo. Det kan også få deg pumpet opp for en viktig hendelse, som et spor konkurranse.
 7. 7
  Sett deg selv i en stealth situasjon. Å være stealthy og ta del i en situasjon der det er fare for å bli tatt og / eller komme i trøbbel er sikker på å øke adrenalinet nivåer. Dette betyr ikke gå rane en bank eller gjøre noe alvorlig ulovlig. Hvis du er en student på et "nei tyggegummi policy" skole, risiko tyggegummi gang en stund mens du forsøker å ikke bli fanget. Hvis du er en voksen, forsøke å i hemmelighet se på dine medarbeideres e-post. Ergo, gjøre noe som gjør deg veldig nervøs, men vil ikke få deg arrestert eller noe hvis du blir tatt.
 8. 8
  Koffein. Drikke en stor kopp kaffe eller en energidrikk.
 9. 9
  Skuespill. Når du går opp på scenen og se de tusenvis av mennesker og se blendende lys, når du opptrer som noen andre for et par timer sin spenningen og energien som gir deg et adrenalinkick.

Tips

 • Det er ingen grense for hvor mye av ting som kan gi deg et adrenalinkick. Så eksperimentere!

Advarsler

 • Adrenalin kan være vanedannende, så ikke bli overrasket hvis du stadig vender tilbake for mer!
 • Livstruende situasjoner kan slippe mest adrenalin, men være praktisk slik at du ikke faktisk dø! Vi vil ikke at det skal skje.