Wkuno

Hvordan bekjempe en trafikk billett

Ett minutt du kjører nedover motorveien gjør rekordtid på vei til jobben din, og neste du er dratt over på siden av veien med de blinkende lysene på en politi cruiser i bakspeilet.

Siden du er uskyldig inntil det motsatte er bevist, her er hvordan du kan prøve å slå den billetten!

Trinn

Hvordan bekjempe en trafikk billett. Vær høflig og samarbeidsvillig når du får trukket over.
Hvordan bekjempe en trafikk billett. Vær høflig og samarbeidsvillig når du får trukket over.
 1. 1
  Vær høflig og samarbeidsvillig når du får trukket over. Å være krigførende eller indignert kan gjøre at du føler deg bedre, men det kan koste deg mer. Ved å være høflig og samarbeidsvillig, kan tjenestemannen bare skrive din billett til en mindre kostnadskrevende forseelse i stedet for hva som faktisk ble begått og med hell, kan du bare få en advarsel! På den annen side, hvis du er ekkel eller brysk kan tjenestemannen oppmerksom på dette, og påtalemyndigheten vil være mindre sannsynlig å kutte deg en avtale om dette gikk til retten.
 2. 2
  Unngå innleggelser av skyld og aldri lage unnskyldninger eller lage merkelige historier.
  • Når du blir spurt om du vet hvorfor du ble dratt over, bare svare med en enkel og høflig, "Nei offiser, jeg gjør ikke".
  • Husk at ærlighet er den beste politikken, spesielt når du foretrekker å gå av med bare en advarsel.
  • På den annen side, hvis du får deg billett, og bestemmer seg for å bestride det, husk at noen innrømmelser du gjør nå, kan bli brukt mot deg senere.
 3. 3
  Følge en av de to teorier om hvordan du stiller spørsmål ved offiser.
  • Anvende "lav profil" teknikk. Spør offiser hvis du kan håndtere billetten i posten. Offiseren vil umiddelbart se deg som en lav sannsynlighet for å gå til retten og kan ta færre notater. Når du gjør utfordre billetten, vil offiser sparsom notater gjøre ham ønsker å hoppe over høringen. Selv om han ikke kommer til høringen, vil hans spredte notater og minne hjelpe dommeren avgjøre i din favør. Avhør offiser på den annen side vil føre ham til å skrive omfangsrike notater på trafikken stopper.
  • Alternativt spørsmålet offiseren mer direkte, som du er overlevert billetten, om hvordan lovbruddet ble oppdaget og bekreftet. I tilfelle av en påskynde billett, finne ut hvor de ble plassert når de klokket dere, og hvilken type hastighetsmåling enhet, ble brukt, og hvis det var radar, laser eller Accutrac. Samle så mange detaljer som mulig, inkludert serienummeret på enheten. Hvis imidlertid offiseren anslått hastigheten din ved å følge deg, så finn ut hva plasseringen var da han begynte å følge deg. Sørg for at du skriver ned patruljen bilens nummerskilt og hans skiltnummeret. Hvis du ble sitert for en straffbar handling annet enn råkjøring, sørg for at du forstår nøyaktig hvorfor du ble dratt over, spesielt hvis du ble sitert på noe som kunne ha vært lett å se. Gjør oppmerksom på at offiseren ikke trenger å faktisk gi denne informasjonen knyttet til enheten som brukes ved stopp. Du kan be om denne informasjonen ved å sende en bevegelse av Discovery, og da vil du få den informasjonen.
 4. 4
  Sjekk din billett til nøyaktighet ved å gjennomgå det umiddelbart etter mottak. Det er to hensyn her:
  • Hvis det er unøyaktigheter som kan skade din sak (dvs. hvis offiseren notater på billetten at du krysset to baner av trafikk når du bare krysset en, eller hvis han sier trafikken var tung når det var faktisk lys), be ham umiddelbart til korrigere dem. Være veldig høflig når du ber om endringer i billetten din. Men hvis du finner ut at offiseren ikke er imøtekommende, ikke krangle, men ta opp de faktiske forhold i tankene dine, og etter at han forlater, døyt det ned.
  • På den annen side, hvis det er unøyaktigheter som kan hjelpe din sak eller få billett avvist, for eksempel feil nummerskilt, feil gate, etc., om du ikke ønsker å ringe oppmerksomhet til dem.
 5. 5
  Begynne å forberede ditt forsvar umiddelbart, når politimannen har gitt deg din billett og forlot åstedet.
  • Ta opp relevante detaljer, som for eksempel trafikk-og føreforhold, vær, tid på dagen, og eventuelle formildende omstendigheter.
  • Hvis du har et kamera eller mobiltelefon kamera å ta bilder - spesielt hvis ditt forsvar er avhengig av noe sånt som en skjult fartsgrensen eller en stor jettegryte som du måtte svinge til å savne.
  • Det beste vitnet du måtte ha er en dash-cam recorder. Det tar opp video i front, til sidene og bak på bilen. Det tar også opp lyd i bilens interiør, hastighet, plassering og annen kjøring info. Det kan vise: red-light, full stopp, trafikkflyt, etc.
  • Gå til offiserens opprinnelige posisjon (enten i ro eller beveger seg) og se etter eventuelle hindringer som kan ha forårsaket dem til å ha en dårlig visning av den påståtte krenkelser eller som kan ha forårsaket radaren til funksjonsfeil.
  • Lag en skisse over veien som viser hvor offiser ble plassert, hvilken retning du var på reise, der du til slutt stoppet, og andre viktige detaljer.
 6. 6
  Les den fine print på billetten når du kommer hjem, så det er nyttig informasjon om det som kan hjelpe deg. Pass på at du forstår alle det, som det vil gi deg instruksjoner om hvordan å gå videre til neste trinn.
 7. 7
  Avgjør om å kjempe billetten av omstendighetene som er involvert, og informasjonen på billetten. Veie kostnadene og fordelene ved å bestride sitatet.
  • Finn ut nøyaktig hva lovbruddet du belastes med ved å se på koden nummer på billetten.
  • Finn ut hva kostnaden for domfellelse vil bli, inkludert den fine, fengsel eller samfunnstjeneste, obligatoriske avledning programmer, og økt forsikring priser.
 8. 8
  Beregne kostnadene av å kjempe billetten og veie den mot sjansene for å få det avvist eller redusert til en lavere kostnad.
 9. 9
  Avgjør om du trenger en advokat.
  • Finn ut hvorvidt jurisdiksjonen du fått billett eller var involvert i en ulykke vil tillate deg å ha en advokat for en høring om en trafikk billett som ikke kan føre til en kriminell overbevisning for enten driver (straffedommer er for fyllekjøring, forbrytelse hit and run, etc.) Denne informasjonen vil være på billetten.
  • Hvis du planlegger en sivil sak mot den andre sjåføren i en ulykke, kan din advokat kommer til retten for å observere høringen på billetten, men kan ikke være involvert i høringen.
 10. 10
  For de fleste mindre trafikk brudd, kan det ikke være kostnadseffektivt å beholde en advokat.
  • Noen unntak har en billett du fikk mens langt hjemmefra-en advokat kan håndtere saken uten at du må reise til retten eller en billett utstedt av foto håndhevelse (i mange jurisdiksjoner, hvis du ikke er i rettssalen, er det ingen måte å bevise at du var sjåføren, og saken vil bli avvist).
  • Du bør imidlertid ansette en advokat for flere alvorlige brudd, som for eksempel DUIs.
 11. 11
  Be om en rettssak. Billetten kan omfatte en domstol dato, eller du må kanskje be om en rettssak.
  • For de fleste mindre brudd, vil billetten din også gi deg muligheten til å betale boten.
  • I nesten alle jurisdiksjoner, betale boten er en innrømmelse av skyld, så gjør ikke sende betaling. I stedet følger de nødvendige skritt for å få din dag i retten.
 12. 12
  Få så mye informasjon som du kan.
  • Vel før din domstol dato, sende en skriftlig forespørsel om oppdagelsen.
  • Discovery er den juridiske oppfatningen at du har rett til å se alle bevisene mot deg og annen relevant informasjon som aktor kan ha som kan hjelpe eller skade din sak. Aktor kontor må gi denne informasjonen hvis du ber om det.
  • I noen jurisdiksjoner, kan det hende du må sende inn en bevegelse for oppdagelse for dommeren å vurdere. I tillegg kan du være i stand til å sende en offentlig poster forespørsel om relevant informasjon.
  • Noen ting du ønsker å spesifikt be om (og du vanligvis må gjøre konkrete forespørsler) inkluderer offiser kopi av billett, vedlikehold og kalibrering poster for alle hastigheter overvåking eller breathalyzer enhet som ble brukt av offiseren å belaste deg, og offiserens trening poster og sertifiseringer.
  • Den eksakte natur av din sak og din plan for forsvaret vil diktere nøyaktig den informasjonen du trenger for å få.
 13. 13
  Prøv å kutte en avtale.
  • Mange steder kan du be om en pretrial konferanse med aktor. Dette er en mulighet til å be til en lavere kostnad eller få en reduksjon i poeng eller bøter før du går til retten.
  • Noen ganger kan du gjøre en avtale for en gang før retten dato, mens noen ganger kan du bare møte med aktor rett før hørselen.
  • Alltid vurdere noen avtale grundig, og sørg for at du forstår implikasjonene på både drivende historie og forsikringskostnader.
 14. 14
  Tenk trafikk skolen. Mange jurisdiksjoner tilbyr et alternativ til å delta trafikk skolen. I retur, vil prisene bli avvist eller redusert. Utforsk dette alternativet ved å forske på loven i staten. Hvis du finner ut at trafikken skolen er et godt alternativ, be om det fra aktor eller dommer. I California kommersielle drivere kan ikke ta trafikken skolen.
 15. 15
  Be om en videreføring av hørselen.
  • I de fleste rettsområder, må politibetjenten som ga deg billetten møter opp til rettsmøtet.
  • Hvis han eller hun ikke klarer å vise, vil saken avvises. Mange ganger offiserer vil planlegge mange rettsmøter på en bestemt dag, slik at de kan vises for dem alle på en gang.
  • Hvis du ber om en videreføring (en endring av dato) du øke oddsen at offiseren ikke vil dukke opp.
  • Du må vanligvis gjøre dette skriftlig, og vanligvis må du gjøre dine forespørsel flere dager i forkant av den planlagte høringen.
  • Du kan se om du velger en domstol dato som er nærmere helligdager - dette kan øke oddsen for offiser din være ute på ferie.
 16. 16
  Planlegg ditt forsvar.
  • Offiseren er ansvarlig for Prima Fascia (Prime fakta) for å presentere bevis. Spesifikke fakta eller poeng (ID'ing operatør, ikke miste en visuell, tid på døgnet, trafikklys operative, trafikkskilt synlige, etc) må fylles ut. Hvis han unnlater å nevne disse Prima Fascia poeng innkallingen kan avskjediges, men bare hvis du fange den savnede punktet. Når du arbeider med en uerfaren offiser, er en forsvarsadvokat uvurderlig. Utenom det, uansett hva ditt argument er, er moot.
  • Når du har besluttet å gå til retten, må du vite hvordan du vil argumentere din sak.
  • Hvis det er en særlig skjerpende feil på billetten din, kan du være i stand til å hvile forsvaret på det, men mindre avvik (slik som fargen på bilen din) vil ikke hjelpe deg.
  • Hvis ditt forsvar er basert på formildende omstendigheter, sørg for at de er tilstrekkelige til å rettferdiggjøre en oppsigelse. Dommeren vil ikke bli spesielt imponert over "Jeg var sent ute til å arbeide," for eksempel.
  • Lage en disposisjon av poengene dine, og sørg for at bevis er godt organisert.
 17. 17
  Gå til retten og påberope seg ikke skyldig. Møt opp på hørselen ser rent og profesjonelle.
  • Hvis du ennå ikke har hatt anledning til å snakke med aktor, er nå et godt tidspunkt å gjøre det. Med mindre du blir tilbudt en tilfredsstillende avtale, trygler "ikke skyldig". En bønn om "no contest" eller "skyldig med forklaring" vil gjøre deg noe godt.
  • Husk bare å dukke opp til retten, kan resultere i en oppsigelse dersom politimannen ikke dukker også opp.
  • I Broward County, Florida, og kanskje andre steder, hvis offiseren dukker opp, endre appell til "no contest", i de fleste tilfeller vil du kun betale saksomkostninger, med ingen poeng på lisens og ingen trafikk skolen er nødvendig. Det er mange advokatfirmaer i området som vil håndtere dette for deg for en rimelig avgift, slik at du sparer tid og tapt lønn for å gå til retten.
 18. 18
  Bruk fakta å presentere saken for dommeren uten å innrømme skyld.
  • "Jeg var bare å gjøre 57 i en 55" er en innrømmelse av skyld. "Jeg var på reise med sikker fart for forholdene" ikke innrømme skyld.
  • Høflig og tydelig forklare ditt forsvar, inn bevis som er nødvendig.
  • I noen tilfeller (for eksempel en feil trafiklyset eller en skjulte fartsgrensen sign) du kan være i stand til å innrømme skyld uten å skade din sak.
  • Mange konservative kommuner imidlertid opprettholde en master kopi av alle trafikkregler, fartsgrenser, og sone beskrivelser i et sett med bøker på et tinghus eller rådhuset. Noen ganger er disse kommunene ikke vil ta (lovlige) uvitenhet om loven som en unnskyldning.
 19. 19
  Gjør psykiske eller håndskrevne notater av beslutninger av dommeren. Mange rettssaler ikke ta opp samtaler for trafikk forhandlingene der kriminelle straffer er ikke rimelig. Det kan være tvetydighet i hvordan dommeren erklærer din skyld eller uskyld og eventuelle straffetiltak du kan møte. Kontroller at Clerk eller samlinger avdelingen har informasjon som matchet hva dommeren besluttet.
 20. 20
  Følger gjennom med alle rettens krav. Mange ganger dommer vil tillate deg å betale en bot uten å pådra seg prikker på førerkortet ditt, eller han eller hun vil tillate deg å legge inn en avledning program. Disse ordningene og andre kan bare nytte for deg hvis du følger gjennom og fylle kravene på en riktig måte. Hvis du ikke gjør det, vil du mest sannsynlig bli dømt for ditt opprinnelige krenkelser, og andre kostnader kan følge.
 21. 21
  Be om en kopi av motorkjøretøy posten (MVR) fra staten avdeling av motorvogner. Av og skrivefeil resultere i en avvist billett vises på MVR din som en overbevisning. Disse kan være vanskelig å rydde opp raskt (for eksempel når selskapet legger merke til og hever premiene), så det er best å sørge for at posten er nøyaktig. Telefon retten bygningen og be om å få snakke med fullmektigen kontor, eller snakke med noen som kan bekrefte at saken er betalt, avvist, utsatt, etc.

Tips

 • I noen stater (inkludert California) har du rett til en rettssak i posten. Dette er det beste alternativet for å slå din billett. Du sender din påstand om hvorfor du er uskyldig i et brev, og offiseren må gjøre det samme. Mens offiserer vil ofte dukke opp for retten fordi det er en overtid mulighet, er rettssaken i posten ren papirarbeid, og de vil ofte ikke gidder å sende inn sin side av historien. Når dette skjer, vinner du som standard. Skulle du miste i posten, har du mistet noe: du kan fortsatt bestille en person studie (som om din post dommen aldri skjedd), forespørsel trafikk skolen, eller betale bot.
 • Ofte bare dukke opp i retten for å kjempe billetten er nok fordi mange ganger, spesielt i store byer, er det stor sannsynlighet for at offiseren ikke vil dukke opp. Hvis offiseren ikke vil dukke opp, så saken er vanligvis avvist.
 • Trenger de fleste radar våpen som skal kalibreres hver 30-60 dager, og på grunn av uvitenhet, mangel på finansiering, eller latskap, de sjelden er. En solid argument for ditt tilfelle er å bevise at målingen enheten er defekt. I noen stater må offiseren kontrollere kalibreringen etter utstedelse av billett - vanligvis ved hjelp av to tuning gafler holdt foran radaren, som vibrerer på frekvensene for 35 km / h og 55 mph. Verifisere hvorvidt dette ble gjort og dokumentert.
 • Hvis mulig, prøv å utsette rettsmøte så mye som mulig. Jo lengre tid mellom billetten ble utstedt, og rettssaken jo mer er sjansen for at offiseren vil glemme detaljer om ditt tilfelle. For eksempel, hvis det var noen lastebiler rundt, eller hvis du måtte svinge til siden for å unngå en ulykke.
 • Begynne å forberede ditt forsvar umiddelbart. Det kan ta tid å få nødvendig informasjon fra politiet avdelinger og påtalemyndigheten, så sørg for at du ber om denne informasjonen i god tid før hørselen dato. Du trenger også å være proaktiv i hele prosessen for å holde på toppen av domstol tidsfrister og for å sikre at du har den mest komplette forsvar mulig.
 • Hele saken kan hvile på holdningen din, være på best oppførsel i og utenfor rettsbygningen. Alltid vise respekt for retten og saksbehandlingen. Vinner eller taper, er det alltid best å takke dommeren. Du vet aldri om du blir nødt til å dukke opp foran dem igjen.
 • Husk den sjette endring garanterer deg en rask og offentlig rettssak. For eksempel i California, blir en hurtig prøve definert som 45 dager fra tidspunktet for brudd. I mange jurisdiksjoner må du gå til tinghuset i egen person for å få en domstol dato. Under denne prosessen vil du måtte fylle ut flere dokumenter. Hvis den lokale rettssystemet er en sikkerhetskopiert, da blant de juridiske dokumentene du bedt om å signere, vil være en der du gir avkall på din rett til en rask rettssak. Ikke signere dokumentet. Du kan ikke være lovlig tvunget til å frafalle denne retten. Hva dette betyr er at hvis rettssystemet kan ikke passe deg i, innen de 45 dagene, (ganger for staten kan variere) da saken må avvises.
 • Hjelp offiseren slappe av. Trafikk stopper er den mest uforutsigbare og farlige del av normal politiarbeid, og offiserer er opplært til å nærme biler med ekstrem forsiktighet. Ha alltid hendene i sikte, gjerne på toppen av rattet. Hvis du stoppet om natten, må du slå på førerhuset. Har din lisens, registrering og bevis på forsikring hendig før offiseren kommer opp, eller vente til han kommer opp og fortelle ham at du trenger å åpne hanskerommet eller vesken. Bruk respektfull språk, som "Ja, sir" og "Nei, sir."
 • Undersøke hva politikk, retningslinjer og standarder ditt lokale transport myndighet bruker i utforming og drift av infrastruktur. "En politikk på geometrisk utforming av vei-og gateutforming", også kjent som "Green Book", er utgitt av European Association of State Highway og transport Tjenestemenn, gir kilden for de fleste statlige etater i utformingen av sine veier. Tilsvarende serverer "Manuell på Uniform Traffic Control Devices", utgitt av Federal Highway Administration, ofte som grunnlag for de fleste stater i å bestemme sin politikk og standarder på slike trafikk-kontroll enheter som skilt, merking, og signaler. Mye av tiden, spesielt på kommunale og fylkeskommunale veier, gjør trafikkontrollenheter ikke oppfyller kravene fastsatt i løpet av de MUTCD og relatert brudd er derfor utsatt for å bli avvist fra retten. Den MUTCD er tilgjengelig på gebyrfri nettet (se eksterne lenker).
 • Vurdere å ta opp samtalen i løpet av trafikken stopper. Et lydopptak av interaksjon med den offiseren kan hjelpe deg å unngå en "sa han / hun sa"-situasjon i retten - et argument du vil nesten helt sikkert tape. Noen stater krever at alle parter bli varslet om at de blir registrert, mens andre ikke gjør det. Sjekk de eksterne lenkene for mer detaljert, state-by-state informasjon, og sørg for at du kjenner loven i din jurisdiksjon før du tar noen uten deres samtykke.
 • I store byer eller fylker hvor turn out for retten er vanligvis store, kan dommeren tilbyr å redusere kostnader til en mindre forseelse (redusere poeng på din kjøring posten) eller til et fylke vedtekter (ingen poeng på posten din).
 • Hvis offiser er avhengig av radar, be om å se visningen av hastigheten din på sin radar enhet. Ofte offiser enten har ryddet resultatet fra displayet hans eller er fudging. Dette vil ikke føre til en oppsigelse av seg selv - og i noen jurisdiksjoner offiseren ikke er nødvendig å vise deg på skjermen - men avvik eller mangel på bevis kan bidra som en del av ditt forsvar.
 • Den enkleste måten å slå en billett er å unngå en trafikk billett i første omgang.

Advarsler

 • Denne artikkelen er ikke juridisk rådgivning, og er ikke ment å erstatte råd av en advokat eller din egen forskning. Lover og juridiske prosesser variere fra jurisdiksjon til jurisdiksjon, og du må gjøre deg kjent med de i din jurisdiksjon.
 • Ikke overse en billett. Du må vise opp for retten hvis billetten din ber deg om det. Hvis billetten gir deg muligheten til å gå til retten eller betale boten, må du gjøre det ene eller det andre. Hvis du ønsker å betale boten, må du gjøre det ved forfall
 • Ikke vær krigførende enten til politi eller i retten. Krigførende kan aldri hjelpe din sak, og kan ofte skade sjansene dine for en god avtale eller en oppsigelse.
 • Alltid sørge for at du vet konsekvensene av å bevise din forsvar. Noen ganger et forsvar som virker effektivt gjør ingenting mer enn bevise din skyld. For eksempel, hvis du sier at du var bare reiser på hastigheten på annen trafikk, kan du bevise at du var å bryte fartsgrensen.
 • Rådene i denne artikkelen er mest for europeere i Europa. For eksempel mange steder i verden er det akseptabelt å tilby penger til politiet! Forskjellige land (og stater i Europa) har svært ulike måter å håndtere ting og, selvfølgelig, ulike rettssystemer.
 • På best mulig måte for å unngå en trafikk billett er å prøve å unngå å få en. Dette sparer deg for tid, penger og fra mye stress.