Wkuno

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en bil

Som gassprisene fortsetter å klatre, øker drivstoff kjørelengde er den beste måten å beskytte din lomme bok. Her er noen måter å bruke mindre penger på gass ved å øke bilens effektivitet i å bruke det.

Trinn

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en bil. Når du fyller opp med gass, fyll opp halvveis og prøve og holde tanken over en kvart full.
Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en bil. Når du fyller opp med gass, fyll opp halvveis og prøve og holde tanken over en kvart full.
 1. 1
  Planlegge turer. Hold lister over behov som vil kreve en tur og prøve å oppnå flere mål med hver. Dette vil ikke øke drivstoff kjørelengde (antall miles bilen trekkene for hver gallon av gass), men det vil hjelpe deg kjøre mindre (som i sin tur betyr at du bruker mindre gass).
 2. 2
  Lette lastetiden. Få den letteste bil som vil tjene dine behov. Vekten er en av de største årsaker til tap av kinetisk energi hos ikke hybrider. Hvis du ikke skal kjøpe biler, så ta noen ekstra vekt av av den du allerede kjører. Hvis seter som du ikke bruker kan fjernes, ta dem ut. Hvis du bruker bagasjerommet som en lagringsplass for tunge ting, finne et annet sted for dem. 100 ekstra pounds øker drivstofforbruket med 1-2%. (Vekt er viktigst i stop-and-go kjøring I nesten utelukkende landeveiskjøring, spiller det liten rolle:. Når bilen er opp til hastighet, det må bare presse luften ut av veien.) Ikke ta ting fra bilen at du må ofte, i stedet sørge for at disse er i bilen og lett tilgjengelig fordi bortkastede turer for å hente eller erstatte dem vil være mye verre enn litt lavere kjørelengde.
 3. 3
  Når du fyller opp med gass, fyll opp halvveis og prøve og holde tanken over en kvart full. Hvis drivstoffet renner lav, kan du legge vekt på bensinpumpen. 10 liter legger 60 pounds av vekt
 4. 4
  Kjør saktere. Jo raskere du beveger deg, desto vanskeligere motoren din har å arbeide for å presse gjennom vinden. Fartsovertredelse kan redusere drivstofforbruket med opp til 33%. (Andre faktorer enn luftmotstanden redusert drivstofføkonomi under 60 MPH, så drivstofføkonomi ikke en grunn til å gå saktere, men drivstofføkonomi avtar raskt over at hastigheten).
 5. 5
  Bruk cruise control. I de fleste situasjoner, ved hjelp av cruise control reduserer drivstofforbruket ved å opprettholde en konstant hastighet.
 6. 6
  Akselerere jevnt med moderat gass. Motorene er mest effektiv med moderat høy luftstrøm (gass) og ved omdreininger per minutt (RPM) er opp til deres makt peak (for små til mellomstore motorer dette er vanligvis et sted mellom 4k til 5k RPM). I en manuell girkasse bil, praksis 'short skiftende', eller skifte til høyere gir så snart du når ønsket hastighet ved å hoppe mellomliggende girene. For eksempel akselerere til 40 mph bruke 1. gir og 2. gir, og deretter skifte direkte til fjerde (hoppe tredje), eller hvis motoren klarer å holde farten, til femte. (Vær oppmerksom på at hvis du må gulvet gasspedalen i 5. for å opprettholde hastigheten din, bør du være i fjerde!).
 7. 7
  Planlegg ruten din nøye. Ta ruten med færrest stopp og vendinger og minst trafikk. Ta motorveier i innstillingen til byens gater når det er mulig.
 8. 8
  Unngå bremsing der det er mulig. Bremsing avfall energi fra drivstoff som du allerede har brent, og akselererer etter bremsing bruker mer drivstoff enn å kjøre med konstant hastighet. På byens gater se fremover og kysten når du ser et rødt lys eller trafikkork fremover.
 9. 9
  Still dine dekk til riktig lufttrykk. Riktig oppblåst dekk kan redusere drivstofforbruket med inntil 3%. Dekkene også miste ca 1 PSI per måned, og når dekkene er kalde (for eksempel om vinteren), vil deres press avta på grunn av den termiske sammentrekning av luften. Det anbefales å sjekke dekkene minst månedlig, helst ukentlig. Å ha skikkelig oppblåst dekk vil også hjelpe deg å unngå ujevn slitasje på slitebanen. Noen bensinstasjoner, har automatiske luftkompressorer som stopper ved et forhåndsbestemt nivå. (For sikkerhets skyld dobbeltsjekke presse med egen måler, spesielt hvis en annen er noe som tyder du legger en overraskende stor mengde luft.) Små permanent-installert ventil-stammen utvidelser kan tillate å fylle uten å fjerne caps, men sjekk at de ikke er seg utsatt for jamming med fremmedlegemer og lekker. Anbefalt lufttrykk er for kalde dekk, satt ca 3 PSI mer om dekkene ha drevet på en stund. Blås til trykket som anbefales av bilprodusenten, ikke den maksimale stemplet på dekket. (I en forfattere erfaring med biler og lastebiler aldri blåse til trykket er angitt i produsentens manual med mindre du har lager dekk. For mye psi og eksplodere dekket [dyrere] og legge for lite garn fryktelig drivstofføkonomi. Fyll alltid til trykket som er angitt på sidevegg.)
 10. 10
  Tune opp motoren. Et riktig innstilt motor maksimerer makt og stor grad kan forbedre drivstoffeffektiviteten. Vær forsiktig, skjønt, at mange tunere vil deaktivere effektiviseringstiltak når du stiller for strøm.
 11. 11
  Sjekk tilstanden på motoren din luftfilter. Et skittent filter vil redusere drivstofføkonomi, eller gjøre motoren stall på tomgang. Akkurat som å klippe støvete gress, kjøring støvete grusveier vil tette luftfilteret: unngå støvskyer.
 12. 12
  Bytt ut drivstoff filter i henhold til produsentens anbefalte planen. Dette vil gå en lang vei å øke drivstoffeffektiviteten.
 13. 13
  Unngå overdreven tomgang. Tomgang et kjøretøy avfall en betydelig mengde drivstoff. Den beste måten å varme opp en bil er å kjøre det sakte til den når riktig driftstemperatur.
 14. 14
  Prøv å unngå å bruke klimaanlegget i stopp og gå bykjøring som det fører til at motoren til å jobbe hardt og bruker mer drivstoff. Men studier viser at på riksveg hastigheter biler får noe bedre kjørelengde med AC på og vinduene rullet opp. Dra skyldes rullet ned vinduene i høy hastighet reduserer drivstofforbruket mer enn AC.
 15. 15
  Finn bilens "sweet speed". Noen biler får bedre kjørelengde på bestemte hastigheter, vanligvis 50 mph. Bilens "sweet speed" er den minste hastigheten som bilen kjører i sin høyeste giret (se for hastigheten faller når du akselererer for å avgjøre når sendingen er i endring til et høyere gir). For eksempel, de fleste Jeep Cherokee er best på 55 km / h, og Toyota 4Runners er best på ca 50 mph. Finn din bil er "søt speed" og plukke dine veier tilsvarende.
 16. 16
  Bruk syntetisk olje i bilen for å spare på gjennomsnittlig 5% gass. (Det virker usannsynlig at en forfatter i det minste at syntetisk olje vil føre til en bil å jobbe mye mindre hardt;. Det er ikke mye mindre viskøs) Husk å endre den etter dine bilprodusenter anbefalinger for noe olje. Utvide oljeskiftintervaller kan være skadelig for levetiden på motoren og drivstoff lagring fordelene er tapt som olje blir skitten. Hvis du ikke kan bruke syntetisk, velger den letteste olje mulig, 5W-30 i stedet for 15W-50.
 17. 17
  Når du får din olje endret, kan du bruke et syntetisk olje additiv til enten naturlig eller syntetisk olje. Dette kan øke gass kjørelengde med opptil 15% hvis du følger produsentens anvisninger og anbefalt bruk. (Det virker usannsynlig at en forfatter i det minste at syntetisk olje "additiv" ville føre til en bil å jobbe mye mindre hardt, det ville ikke gjøre oljen samlet mye mindre tyktflytende, og sirkulerer oljen er bare en relativt liten oppgave for en bil motor.)
 18. 18
  Hvis bilen har automatgir med overdrive, sørg for at du aktiverer overdrive unntatt når tauing svært tunge tilhengere. Overdrive er som standard aktivert på "D" på de fleste girspaker. Flere biler har knapper på girspaken som lar deg slå av overdrive gear. Ikke slå den av unntak i spesielle tilfeller kan det være nødvendig for eksempel for motorbrems nedoverbakke eller unnlatelse av å fortsette oppover jevnt i overdrive. Overdrive sparer du gass kjørelengde ved høyere hastigheter ved hjelp av en lavere ratio fra motorens turtall til hjulet hastighet - dette plasserer motoren på en mer effektiv drift poeng (ved å redusere struping tap, etc).
 19. 19
  Lær å se og forutse trafikken signaler. Stop-and-go kjøring er bortkastet.
 20. 20
  Ikke sirkel på en parkeringsplass, og holde godt unna store fronter. Se etter en plass i den tomme halvparten av parkeringsplassen. Mange mennesker tilbringer mye tid tomgang og snikende, venter på et "close spot" for å åpne opp.
 21. 21
  Vedlikeholde en logg over tid av hvor mange miles du går (den viktigste kilometerteller) og hvor mye gass du putter inn (fra bensinpumpe, inkludert fraksjoner). Sett den i et regneark. Det vil holde deg fokusert, og andre metoder er unøyaktige, du vil aldri vite sikkert om du sparer drivstoff, kaste bort drivstoff eller bare se feil fra bensinpumpene som stopper pumping på ulike punkter, eller fraksjoner miles blir droppet av din " tur 'kilometertelleren når du tilbakestille det.
 22. 22
  Opprettholde en trygg følgende avstand! Ikke holde seg til støtfangeren på bilen rett foran deg. Du vil bremse mer og akselerere mer for å holde det unødvendig og farlig smal åpning. Slapp helt av. Henge tilbake litt. Du er fortsatt reiser med samme hastighet som bilen foran deg selv om du er 100 meter bak. Dette gir deg også mye mer plass til å leke med når du er timing lys. Da han smeller på hans bremser, kan du kysten ned og se om lyset hurtigkoblinger endringer grønne igjen (noen gjør det). Du kan selv kysten av bilen sin som lyset blir grønt, og han har til å akselerere fra en død stoppe.
 23. 23
  Unngå tomgangskjøring. For eksempel i kaldt vær varme bilmotoren ikke mer enn 30 sekunder. Dette tidsrom er tilstrekkelig til å sikre at den er riktig smurt for kjøring. Vanligvis, hvis du kan unngå 10 sekunder av tomgangskjøring du vil lagre gass ved å slå av motoren og starter på nytt. Imidlertid kan starte en motor for ofte føre til overdreven slitasje på startmotor og ledninger.
 24. 24
  Velg smaleste mulige dekk til bilen din som vil tilfredsstille din kjørestil og krav. Smale dekk har mindre frontpartiet, og dermed redusere luftmotstand. Husk imidlertid at smale dekk har mindre trekkraft i tillegg (som er grunnen til at racerbiler har slike brede dekk). Ikke får et dekk som ikke er kompatibel med hjulene, og får ikke mindre hjul med mindre produsenten godkjenner.
 25. 25
  Velg lav rullemotstand sammensatte dekk. Disse kan øke drivstofforbruket med et par prosent. (Forskjellen er ikke oppsiktsvekkende eller en erstatning for riktig lufttrykk. Det ville være bortkastet å erstatte de tidligere dekk med disse før de er utslitt.)
 26. 26
  Velg en girutveksling som passer til din motor, girkasse og kjøreforhold. Hvis du reiser på motorveien ofte og ikke bære tung last, prøv en tallmessig lavere final drive ratio (kjent som en "høyere" gear.) Pass på å ikke gå for "high" med forholdet, kan dette føre til mindre motorer å jobbe for vanskelig å holde følge, skade motoren. Noen produsenter tilbyr valgfri gearing.
 27. 27
  På drivstoff-injisert biler, sørg for at oksygen sensorer, motor utslipp system, og gassutslippene kontrollsystemer er i god form. Ofte "check engine light" kommer på er en indikasjon på at det er et problem med en av disse komponentene. En skadet oksygen sensor kan føre til at bilen skal ha for rik av et drivstoff blanding, redusere drivstoff kjørelengde med 20% eller mer.

Tips

 • Drivstoff kjørelengde avhenger det meste av dine kjørevaner. Kjør konservativt og du vil merke en forskjell.
 • Når vi leter etter en ny bil, må du alltid sjekke drivstofforbruk rating.
 • Hold karbon avleiringer fra å bygge i motoren din ved å ruse motoren til høy turtall er omtrent en gang i uken. Utdanningen på-ramper og forbikjøring kjøretøy er gode tider for å gjøre dette.
 • Hvis du alltid fast i rushtrafikken etter jobb uansett, prøve å finne noe å gjøre i nærheten av arbeidet ditt før trafikken stilner, heller enn å prøve å kjempe seg gjennom det.
 • Kjøretøy bakken effekter, aerodynamikk kits, og luft folier, for eksempel dekk-lokk spoilers, øker bilens luftmotstand, og dermed senke drivstofføkonomi. Ofte slike deler tjener bare en estetisk verdi, og har ingen reell håndtering forbedringer. Også, place tegn eller last på taket slik at den minste forsiden av stykket vender forover. Dette vil redusere frontområdet, og dermed lavere luftmotstand.
 • Prøv å planlegge dine turer og ærend når trafikken er lys. Å gjøre dette vil også hjelpe din mentale helse som det vil redusere mengden stress som du vil ha mens du kjører.
 • Unngå drive thrus. Du kaste bort gass på tomgang. Slå av bilen og gå inn.
 • I biler med 'økonomi' versus 'makt' modus, endrer 'mode' responskurven for gasspedalen. Du vanligvis har like mye makt i "økonomi"-modus hvis du trampe på gasspedalen, men har du mer kontroll på den lave enden av gasstilførsel når du ikke er.
 • Noen vekt i bagasjerommet, for eksempel en pose eller to av steinene, kan være bra i vinter for å forbedre trekkraft i en bak-wheel-drive bilen. Dersom trekkraft trengs den ekstra sikkerheten til folk og eiendom er viktigere enn svak drivstoff regning. Bare ta ut vekten når det ikke lenger er nødvendig.
 • Hvis bilen din har et takstativ, fjerne den hvis mulig mens den ikke er i bruk. Hvis hele enheten ikke kan fjernes, ta korset barer av for å redusere frontal området og dra.
 • Prøv å parkere "i midten" av ærend og gå mellom dem. Sparer minst en park og uttrekkbar på en parkeringsplass, slow-motion tur mellom, og kanskje får du litt mosjon.
 • Manuelle girkasser har en tendens til å få bedre gass kjørelengde, vanligvis står for 15% effekttap gjennom drivverket mens automatgirkasser suge opp ca 20% i parasittiske tap.
 • Hvis du prøver å finne en direkte måte å kontrollere mengden gass du bruker, har jeg funnet ut at overvåking hvor hardt motoren fungerer er nøkkelen. A / C, akselerasjon og hastighet alt selvfølgelig påvirke arbeidet, men disse er ikke direkte indikatorer. Prøv å overvåke turtall (eller omdreininger per minutt) motoren din kjører på. Dens like overvåke pulsen din til å finne ut hvor hardt hjertet arbeider. Du vil finne at det er RPM områder som er ideelle for din bil og andre som ikke er det. For meg når noen gang min motoren går på over 3000 RPM jeg finner ut at jeg er akselererende ved unødvendig lavt gir. Så jeg lette på pedalen og la motoren bygge opp en høyere hastighet på et lavere turtall. Den lavere gjennomsnittlig RPM du reiser jo lavere arbeid og dette bestemmer DIREKTE din gass kjørelengde. Hvordan overvåker du din RPM? De fleste biler har en venstre måleren ved siden av speedometeret kalt turtelleren. Den måler din RPM på x1000 som betyr at hvis din måleren viser halvveis mellom 2 og 3, du kjører på 2500 RPM. Jeg har funnet ut at min komfort / effektiv RPM sonen er mellom 2000 og 3000 RPM, men jeg prøver å holde seg under 2000 så mye som mulig og ikke mye over 2700 bare når det er nødvendig, for eksempel å flytte opp bakken gjennom et lyskryss fra en stoppet posisjon. Dette betyr at jeg ikke får over 40 MPH, men ikke nødvendigvis. Jeg synes at jeg kan oppnå 50-55 mph i byen og opp til 65 MPH på motorveien og fortsatt kjører på 2500 RPM. Prøv å finne din komfort / effektiv sone og kanskje du kan få noen flere MPG er ved å se hvor hardt motoren fungerer!:)
 • Vær forsiktig med drivstoff injektor rengjøringsmidler tilgjengelig i deler butikker som drivstoff additiv som anekdotisk, kan skade injektorer på eldre biler.
 • Hvis du eier en SUV, holde den i to-wheel drive-modus for normal kjøring som den bruker mindre drivstoff enn 4-hjulstrekk modus. Sørg for å låse 4-hjulstrekk huber for å redusere luftmotstanden. Flere bevegelige deler i drivverket betyr mer friksjon, mer slitasje, og mindre effektivitet.
 • Noen biler som har en skjev skift mønster for deres gulv skift automatgir, har '4 'og' D 'på samme rad. Mange flytter bilen forbi 'D' og inn '4 'fordi det føles riktig ", og deretter kjøre nedover motorveien klager over dårlig gass kjørelengde.
 • 'Regen' gjenoppretter langt mindre energi enn akselerasjon krever. Til 'kyst' videre uten regenerativ bremsing overdrevet bremse automatgir utstyrt hybrid, sette akkurat den rette trykket på gasspedalen kan hindre 'regen' dra uten å legge motorkraft.
 • EPA rangeringer som viser "bedre" drivstofføkonomi for den automatiske girkassen modeller av biler blir drevet på en måte helt likegyldige for å prøve å spare drivstoff. Med andre ord, hvis du er samvittighetsfullt forsøker å lagre gass, vil den automatiske aldri gjøre, samt den manuelle. I alle fall ikke før 'AI Fullfør', når bilene kjører seg selv.
 • For den beste drivstoff kjørelengde i byen kjøreforhold, bør du vurdere å få en hybridbil.
 • Når du venter i kø på stasjonen gjennom vinduer eller gassledninger, ikke motoren gå på tomgang. Drepe motoren og starte den på nytt når det er på tide å flytte opp i linjen.
 • Du kan redusere belastningen på motoren din ved rødt lys ved å sette den på nøytral som du venter. Imidlertid kan for mange skifter mellom "N" og "D" føre til at overføring å slites ut, så unngå å bruke "N" for kortere ventetid.

Advarsler

 • Vanligvis en tre andre følgende avstanden er mest effektive for å opprettholde en trygg følgende avstand og for å unngå veien farer selv om de er skjult av bilen foran deg.
 • Kjøring sakte på motorveien kan være farlig. Det er vanligvis ulovlig å kjøre mer enn 15 km / h under fartsgrensen uten å ha beredskap blinklysene aktiveres.
 • Kjører i nærheten av en annen bil er * alltid * usikre, "utkast", mer så. Kjøring nær en annen bil har også juridiske konsekvenser. Andre farer omfatter bilen foran: plutselig å bremse eller stoppe, svinge til siden for å unngå noe i veien, passerer over noe i veien for at bilen ikke har nok bakkeklaring til å gå over, sparke opp veien rusk, har en ulykke. Alltid holde seg på trygg avstand fra trafikken.
 • Vær forsiktig når du bruker olje tilsetningsstoffer, noen kan ugyldiggjøre en garanti. Les baksiden av emballasjen før bruk... eller ta kontakt med bilenes produsenten.
 • Vokt dere for "chipping" og andre tilsynelatende små, men likevel betydelige kjøretøy modifikasjoner. Disse vil sikkert gjøre garantien ugyldig, og feil kan man spare drivstoff og skader dyre motordeler for dine problemer.
 • Vokt dere for kvakksalver rettsmidler og attester om fantastiske besparelser. Hver magnet og lurer widget som ble tilbakevist på 70-tallet er tilbake igjen for å friste en ny generasjon.