Wkuno

Hvordan snøen blåse oppkjørselen

Snø blåser din innkjørsel og fortau kan være rask og smertefri når du vet hvordan å nærme seg det trygt og metodisk. Her er hvordan du snø blåse oppkjørselen effektivt i noen få enkle trinn.

Trinn

Hvordan snøen blåse oppkjørselen. Vet hvilken vei vinden (og snø) blåser.
Hvordan snøen blåse oppkjørselen. Vet hvilken vei vinden (og snø) blåser.
 1. 1
  Vet hvilken vei vinden (og snø) blåser. Det første trinnet i vellykket snø blåser er å blåse snø med vinden, aldri mot den. Selv om dette høres enkelt ut, vil implementere dette sikre at du ikke trenger å holde re-gjør de samme områdene om og om igjen. Denne retningen kan endre seg ofte i løpet av en økt, selv i samme pass, så tiden justere din tilnærming tilsvarende.
 2. 2
  Når du har et håndtak på vinden, planlegge på forhånd hvor snøen vil bli stablet opp. Tenk at snøen må være stablet i de samme områdene hvert snøfall, så det kan bli svært høy over tid. Denne høyden kan presentere sikkerhet og sikkerhetsspørsmål, slik at omsorg må tas for å unngå å gjøre en haug av problemer.
  • Ta hensyn til din og din nestes behov for å se street trafikk når på slutten av oppkjørselen din. Det kan være nødvendig å avlede hauger til andre deler av verftet for å hindre Redusert sikt.
  • Vær forsiktig med pæling snø mot huset ditt. Pæling snø høyt mot ditt hjem fundament kan føre til problemer når det begynner å smelte.
  • Ta vekten av haugen i betraktning hvis pæling store mengder snø på konstruksjoner eller beplantning.
  • Vær oppmerksom på ikke å blåse snø direkte på bygninger eller kjøretøy, fordi snøfreser kan plukke opp og kaste steiner og annet rusk.
  • Husk da hope seg opp snø, vær sikker på at det ikke er noen potensielle feller for dem å falle til eller fra, og at det hoper ikke gjør det vanskelig å se barna vandre rundt på fortauet, etc.
 3. 3
  Bestem deg for et mønster. Nå som du vet hvilken vei å blåse snø, og hvor du vil den skal ende opp, en effektiv mønster for å fjerne snø må opprettes. Du kan kaste bort en masse tid på å gå over områder mer enn en gang som et resultat av å ikke planlegge clearing mønster også. Din beste mønsteret vil avhenge av vindstyrke og retning, hvor kraftig maskinen er (hvor langt det er i stand til å kaste snøen), og fuktighetsinnholdet i snøen. Husk at målet ditt er å kaste snøen én gang.
  • Prøv å unngå å kaste snø på et område som du skal lage en fremtidig pass over. I stedet får alltid snø av området som skal ryddes, og på sin siste hvile området med hver passering. Dette kan gjøres med en venstre til høyre (eller vice versa) mønster, eller starter i midten av området, og å arbeide vekselvis på hver side. Juster sjakten retning og høyde så ofte som nødvendig for å få snøen til det endelige hjem med hver eneste pasning. Være flittig om dette.
 4. 4
  Klargjør snøfreser. Sørg for å sjekke tilstanden på snøfreser før du bruker den, og sjekk følgende:
  • Fylle maskinen med før du starter, for å unngå å bryte rutinen og vandre tilbake til garasjen bare for å re-fuel. Dette bør gjøres utendørs for å hindre damp oppbygging. Ikke legg drivstoff på en varm motor, en snøfreser er motoren må kjøles ned først.
  • Kontroller maskinens olje før hver bruk (4 takts motorer). Snøfresere kan ofte brenne olje uten å røyke, og mangel på riktig mengde og / eller riktig type olje kan drepe maskinen raskt.
  • Sjekk at dine egne klær er gjemt i slik at de ikke kan bli fanget opp i vifta og hansker for å beskytte hendene og ørepropper for å redusere støyen, hvis det er nødvendig. Og selv om det ikke er ofte snakket om, bør vernebriller brukes når snøen blåser. Det er veldig lett å få rusk kastet tilbake i ansiktet under de rette forholdene. Til slutt slites klossene for å sikre at du ikke sklir over når du håndterer snøfreser.
  • Hvis snøen blåser nær trafikk, vær klar over at du ikke kan høre trafikken over støy, så enten holde et konstant øye ut eller har en medhjelper sted trafikk og varsle deg, samt iført fargerike klær.
 5. 5
  Vet hvordan du skal bruke snøfreser riktig. Før du bruker en snøfreser for første gang, må du lese gjennom bruksanvisningen grundig. Når du er ute, justere snøfreser sjakten for å sikre at det vil blåse snøen i den retningen du har valgt. Start snøfreser i henhold til produsentens instruksjoner og begynne å fjerne den første banen, holde begge hendene på snøfreser til enhver tid. Kun klar is og snø, slaps kan tette en snøfreser.
  • Når snøen blåser, alltid være forsiktig for å unngå hindringer som for eksempel slanger og kraner, vann funksjoner, statuer, leker, grener og ledninger, osv. Disse kan bli prosjektiler i veien for en snøfreser.
  • Sørg for at det er tilstrekkelig lys til å arbeide med. Hvis du trenger en, må du huske å slå den på.
  • Mens snøen blåser, være oppmerksom på at maskinen kan stoppe brått hvis det oppstår sprekker eller ujevne flekker i bakken overflate. Dette kan føre til at du kjører inn i maskinens kontroller på grunn av din fremover momentum. Prøv å holde armene utvidet en god avstand fra kroppen din, for å gi deg mer reaksjonstid hvis maskinen stopper fremover brått på grunn av usynlige hindringer.
 6. 6
  Forlate måking for etter snøfreser har hatt sin måte med din eiendom. Det er lettere å bruke kraften til maskinen for å fjerne 95 prosent av snøfall så effektivt som mulig, og deretter rydde opp i og andre områder utilgjengelige av blåseren etterpå. Du bør ikke forsinke maskinens drift bare for å unngå å blåse snø på et tidligere spadde område, da dette er veldig mot sin hensikt.
 7. 7
  Kjør viften. På slutten av å bruke snøfreser, la den gå i noen minutter for å fjerne snøen oppbygging. Dette vil bidra til å tørke den ut før det tilbake på oppbevaringsstedet.

Tips

 • En non-stick cooking spray sprayes i padle kupé og utkastet vil bidra til å holde snøfreser fra tilstopping.
 • Det er nyttig å markere potensielle hindringer som små busker, statuer, etc. med flagg, slik at du vet å unngå dem.
 • Det er egentlig ikke en snøfreser type som vil gjøre en god jobb på alle snømengder. Det anbefales at du har en stor enkelt scene blåser (med paddle typen skruer) for lett til middels snø, og en større to-trinns maskin for de store snøstormer. Selv da kan det være visse omstendigheter når verken type vil være like effektiv som en god spade, så vær forberedt på den dagen og holde ryggen styrkeøvelser underveis.
 • Når du kjøper en snøfreser bør du velge en som kan håndtere over gjennomsnittet snø falle for deg området. På den måten du ikke kjøper en maskin som er for stor eller for liten.

Advarsler

 • Aldri, aldri stake opp en tett utkastingssjakten eller auger / impeller med hender eller føtter! Selv om snøfreser maskinen er slått av, kan du bruke en skikkelig clearing pinne eller kost håndtaket for å fjerne tilstoppet snø. Hvis du gjør dette din gyldne regel, vil det bli ein vane, en veldig god vane. Snøfreser skruer og løpehjul kan og rotere uten deg bak spakene, selv om motoren er slått av. Denne gyldne regelen holder deg med alle 10 fingre og tær, selv om skruene / impeller slå uventet. De fleste jernvareforretninger og snøfreser forhandlere vil ha tette clearing pinner som kan monteres rett inn på maskinen din slik at de alltid hendig.
 • Når du nærmer gaten, husk å bremse ned og se å sørge for at det ikke er noen biler som nærmer seg. Veiene kan være glatte, og bilene kan ikke være i stand til å stoppe raskt hvis du går ut i veien med snøfreser. Også, hvis det er snø, kan sikten bli sterkt redusert for både deg og bilene kjører nedover veien, så utvise ekstrem varsomhet når du nærmer deg veien.
 • Ikke la andre personer / tilskuere komme nær dine operasjoner. Snø blåser utseende, og kan være veldig gøy, men det er ikke en gruppe innsats. Det er altfor lett for en person i umiddelbar nærhet til bli truffet av snø, is og rusk som kommer ut av sjakten, eller for å bli truffet av selve maskinen. Hold dem langt unna. Kanskje de kan se gjennom vinduet på huset!
 • De fleste større maskiner har revers for å hjelpe i å flytte disse tunge maskinen bakover. Vær veldig forsiktig med din posisjon når du bruker dette drevet motsatt virkning. Det er meget mulig å glemme at maskinen står i revers, og engasjere antispinn bare å peke deg mot en bygning, kjøretøy, snø bank, eller bare bli slått av føttene etter den uventede bakover bevegelse av maskinen. Isete forhold sammensatte dette problemet.
 • Se etter og være oppmerksom på at gjenstander kan ofte bli begravet i en dyp snøfall. Elementer som søppelsekker, søppel fra gaten, små biter av betong, etc. kan bli prosjektiler kastet på høye hastigheter, eller i det minste, syltetøy opp og deaktivere din maskin.

Ting du trenger

 • Snøfreser
 • Snøskuffe
 • Drivstoff til blower
 • Lagringsplass for snøfreser (ut av snøen)