Wkuno

Hvordan spare strøm på en bærbar PC

Så du ønsker å spare litt strøm på den bærbare datamaskinen? Finn ut hvordan!

Trinn

Hvordan spare strøm på en bærbar PC. Sørg for å gjøre lysstyrken på datamaskinen til den laveste innstillingen som er behagelig.
Hvordan spare strøm på en bærbar PC. Sørg for å gjøre lysstyrken på datamaskinen til den laveste innstillingen som er behagelig.
 1. 1
  Sørg for å gjøre lysstyrken på datamaskinen til den laveste innstillingen som er behagelig. For å gjøre dette, se etter et lilla "Fn"-knappen på tastaturet (som regel ved siden av venstre ctrl-tasten, noen ganger nøkkelen har blå skrift i stedet for lilla). Etter at du har funnet den "Fn"-knappen, raskt søke etter en annen nøkkel med en lilla eller blå solen med en pil opp eller ned (vanligvis på piltastene eller på en av de F1-F12). Nå mens du holder "Fn" trykk på knappen med den lilla / blå sol og en pil ned. (Vær oppmerksom på noen datamaskiner ikke har en Fn-knapp, så hvis datamaskinen ikke har en Fn-knappen i så fall bare rett og slett bruke en av de F1-F12-tastene alene)
 2. 2
  Slå av alle bakgrunnsprogrammer som ikke er nødvendig fordi de tar opp prosessor plass som vil bruke mer batteri.
 3. 3
  Sjekk at bluetooth og / eller trådløs adapter er av (hvis det er bygget i).
 4. 4
  Sørg for å løse ut eventuelle plater ut av CD-eller DVD-stasjon hvis du ikke trenger dem. Platen vil fortsatt spinne inne og bruker massevis av energi.
 5. 5
  Hvis du kjører svært lite strøm, eller ser på en dvd, kan din bærbare har en måte å slå av LED-lys (strøm lys, harddisk aktivitet lys, etc.). Sjekk din eiere manualen for å se hvordan.
 6. 6
  Koble fra alle USB-enheter du ikke bruker, (iPod, minnepinner, eksterne USB-mus, etc.). Mange av disse enhetene trekker strøm fra USB-porten, opp til 500mA (ca en halv Amp) og 5 volt. Den legger opp raskt, avhengig av hvor mange du har plugget i.
 7. 7
  Når du ikke skal bruke den bærbare datamaskinen for en kort tid, sette den i ventemodus eller dvalemodus. Dette vil bare la dire vesentlige komponenter i den datamaskin som kjører for eksempel hukommelsen. Og tillater deg å fortsette å arbeide på datamaskinen raskt.
 8. 8
  Når du ikke skal bruke den bærbare datamaskinen for en enda lengre tid, sette det inn i dvalemodus (shift + standby-knappen)-modus. Den vil ha samme effekt som å slå av datamaskinen, men det vil tillate deg å gå tilbake til å jobbe på den bærbare datamaskinen akkurat som i standby og bruker lite eller ingen strøm fra batteriet.

Tips

 • Du kan alltids kjøpe ekstra batterier for datamaskinen.
 • Den beste måten, men ikke effektive for reise, er å bruke strømledningen.