Wkuno

Hvordan rengjøre en laptop-skjerm med husholdningsprodukter

Savner du den skinnende ny laptop utseende eller kan ikke stå tanken på den misforståtte utøvende bildet? Her er hvordan du brygge din egen laptop skjermen rensesett ved hjelp av enkle husholdning ingredienser. Vennligst les alle advarsler i avsnittet lenger ned i denne artikkelen før du prøver å rense LCD skjermen!
I disse dager er de fleste produsentene ikke lenger anbefale å bruke produkter som inneholder alkohol, ammoniakk eller andre sterke løsemidler på LCD-skjermer.
Hvis du tar stor forsiktighet i utvelgelsen av ingrediensene for din løsning, beholderne du kommer til å blande løsningen i, og ditt valg av vaskekluter, er det mulig å rengjøre LCD-skjermen med husholdningsprodukter. Hvis du er usikker på noen av bitene som er nevnt ovenfor, så din sikreste veien er å kjøpe en pakke med engangsbruk våt / tørr kommersielt tilgjengelige kluter som er utformet og testet, spesielt for rengjøring av LCD-og plasmaskjermer.

Trinn

Hvordan rengjøre en laptop-skjerm med husholdningsprodukter. Lag en mild rengjøringsmiddel.
Hvordan rengjøre en laptop-skjerm med husholdningsprodukter. Lag en mild rengjøringsmiddel.

Metode en: lage et rengjøringsmiddel

 1. 1
  Lag en mild rengjøringsmiddel. Den ideelle løsningen er vanlig destillert vann. Hvis mer tung rengjøring er nødvendig for en 50/50 blanding av hvit eddik og destillert vann kan også være effektive.
  • Produsenter anbefaler ikke lenger å bruke noen rengjøringsmidler med alkohol, ammoniakk eller andre sterke løsningsmidler på LCD-skjermer.
 2. 2
  Sett oppløsning i en liten flaske atomizer, typen du skyver fra toppen for å få en fin tåke. Ikke bruk dette til å spraye på selve skjermen, men.
 3. 3
  Påfør en minimal mengde av løsningen på veldig myk klut som f.eks en bomullsklut (e. G. En gammel T-skjorte), en lofri mikrofiberklut, en engangsklut (for eksempel en myk, ikke-vevd komprimere eller disponibel Tørk fra apotek uten rengjøringsmidler lagt til) eller lignende. En stor duk (eller flere engangskluter) er best, fordi det vil bidra til å redusere risikoen for å forlate streker tvers over skjermen fra fingertrykk. Ikke gjør kluten våt, bare fuktig. En våt klut kan dryppe eller kjøre når du rengjør skjermen og løsningen kan gråte bak rammen og permanent skade på skjermen!
 4. 4
  Tørk duken mot skjermen i en sirkulær eller annen forenlig bevegelse. Rapid sirkulære bevegelser generelt eliminere striper. Påfør en myk og jevn press på kluten. Bruk bare nok press for å holde kluten i kontakt med skjermen. Pass på at du ikke trykker fingrene inn i klut eller skjerm. Å bruke for mye kraft når du pusser skjermen kan gi varig skade på LCD-matrisen gjengi skjermen ubrukelig.

Metode to: tørk av med en fuktig klut

 1. 1
  Slå av datamaskinen og koble fra strømforsyningen og batteriet.
 2. 2
  Fukt en myk klut med vann. Påfør litt vann til en myk mikrofiberklut, noe som gjør kluten knapt fuktig.
  • Bruk kun en myk klut. En statisk-fri, fiber-fri klut fungerer best, men de fleste ikke-slipende kluter vil også fungere godt. Ikke imidlertid bruke papirhåndklær, oppvask håndklær, eller andre grove kluter.
  • Ikke skyll kluten i vann. En gjennomvåt klut er mer sannsynlig å dryppe overflødig vann inn i maskinen, som kan forårsake alvorlig skade på datamaskinen. Hvis du ved et uhell bruker for mye vann, vri kluten godt ut før det er bare litt fuktig.
  • For best resultat, bruk destillert vann i stedet for vann fra springen. Vann fra springen inneholder mineraler, og noen av disse mineraler kan være ledende. Som et resultat, er springvann større sannsynlighet for å forårsake en kortslutning enn destillert vann.
  • Ikke, under noen omstendighet, spray vann direkte på skjermen på Macbook Pro. Dette øker dine sjanser for å få vann inn i maskinen, og dermed gjør en kort mer sannsynlig. Bruk bare vann hvis du bruker den med en myk klut.
 3. 3
  Tørk av skjermen. Tørk av skjermen fra side til side og topp til bunn, som arbeider i små sirkulære rasping bevegelser. Påfør solid, men lett trykk på skjermen mens du jobber.
  • Hold skjerm mot toppen eller bunnen for å unngå re-flekker den mens du arbeider.
  • Du må kanskje gå over skjermen flere ganger før alle flekker er fjernet. Du kan også trenge å re-fukte kluten som du jobber, avhengig av hvor mange passerer over skjermen du trenger å gjøre.

Tips

 • Du ønsker ikke mineral flekker på skjermen, så ikke bruk vann fra springen.
 • Vev, servietter, og andre papirprodukter vil forlate flak av papir på skjermen. Det er bedre å ikke engang prøve å bruke dem. De kan inneholde trefibre og kan selv ripe polerte overflater.
 • Spray aldri noen løsning direkte på skjermen din! Kantene av LCD og Plasma-skjermer har elektriske koblinger på dem. Enhver løsning som drypper eller renner nedover skjermen kan kortslutte eller på annen måte permanent skade skjermen! ALLTID bruke din løsning til pusseklut ONLY!
 • Hvis du er en fotograf, kan du bruke lofri linse våtservietter i stedet for en myk bomullsklut.
 • Hvis du har linse renere for briller, sjekk tilbake for å se om den inneholder "Isopropanol", hvis det ikke bruker det på LCD-skjermen.
 • Hvis du bruker for mye av løsningen, og det er dryppende eller for fuktig, tørke det av med en myk klut og bruke mindre.
 • Rengjør og la det trekke i en liten en så gjenta. Vær tålmodig med vanskelig å rengjøre flekker

Advarsler

 • Ved hjelp av en lofri mikrofiberklut er best, kan en "gammel T-shirt" eller en annen myk klut innføre støv og lo som kan være skadelig for selve datamaskinen.
 • Er du i tvil, teste et lite område av skjermen først.
 • Mange produsenter er å anbefale ved hjelp av enten en myk, lofri klut eller for å bruke et kommersielt tilgjengelig rengjøringssett utviklet spesielt for bruk på LCD-skjermer. Du kan finne en link til en slik kilde i kilder og linker nær bunnen av denne siden.
 • Ikke bruk papirhåndklær, de er laget med trefiber og kan lage riper i LCD-skjermen.
 • Bruk bare nok trykk til å holde rengjøring tørk på skjermen. ALDRI trykk hardt, skrubb, eller skuring når du rengjør en LCD-skjerm alle disse handlingene kan føre til permanent skade på skjermen.
 • Slå av laptop, koble den fra strømnettet og ta ut batteriet før du rengjør den, eller du risikere å skade pikslene på LCD-displayet.
 • Unngå å bruke produkter som Windex fordi disse inneholder ammoniakk, alkohol, eller begge, og de kan redusere LCD-panelet.
 • Den engangsbruk våt / tørr LCD-rensing kluter som er kommersielt tilgjengelig løse problemene som er nevnt ovenfor, og en mer ikke nevnt. Den våtserviett er fuktet med riktig mengde vaskemiddel, slik at du ikke kan ha drypp eller kjører på skjermen din. Serviettene i settet er lofri og ikke etterlate striper når det brukes i henhold til instruksjonene. Endelig en enkelt bruker tørke helt eliminerer muligheten for krysskontaminering. Dette skjer når en fille eller klut brukes på mer enn én enhet eller brukes på nytt flere ganger som er foreslått ovenfor. Hvis kluten brukes til rengjøring blir forurenset i lagring mellom rengjøringer, kan du gjøre permanent skade på en svært kostbart LCD eller Plasma TV med bare ett tørk! For prisen, eliminering av risiko, og bare ren gamle fred i sinnet, en engangsbruk våt / tørr mopp system er langt det beste valget for rengjøring LCD-skjermer, TV, Plasma TV, og alle LCD-skjermen.

Ting du trenger

 • Destillert vann
 • En myk bomullsklut (en mikrofiberklut er best)
 • Hvit eddik
 • Spray Bottle