Wkuno

Hvordan finne og kjøpe en veldig billig bærbar


Tenker å kjøpe en ny bærbar datamaskin? Her er noen tips for deg!

Trinn

Hvordan finne og kjøpe en veldig billig bærbar. Finne ut hvor mye budsjettet egentlig er.
Hvordan finne og kjøpe en veldig billig bærbar. Finne ut hvor mye budsjettet egentlig er.
 1. 1
  Finne ut hvor mye budsjettet egentlig er. Hva kan du råd? Fra den ene siden, er en datamaskin en langsiktig investering, og ikke en rask løsning. Men fra en annen side, er det sannsynlig ikke en veldig lang tid investering - bærbare PC-er ganske vanskelig å oppgradere og vare kortere enn stasjonære maskiner.
 2. 2
  Spesifisere dine behov. Hva har du tenkt å bruke datamaskinen til? Lekser, spill, internett, e-post osv.
 3. 3
  Se etter produsenter. Hvilket selskap vil du kjøpe fra? Den største er Samsung, Dell, HP, Lenovo (tidligere IBM), Toshiba, Apple og Acer. Sony og Fujitsu er populære også.
 4. 4
  Oppsøke rabatter og tilbud. Hvis du eller foreldrene dine har en jobb i et selskap som omhandler datamaskiner finne ut om deres bedrift får rabatter gjennom produsenter. Mange bedrifter får rabatter gjennom Dell, HP, Compaq, Gateway, Apple fordi de kjøper mye av datamaskiner og programvare gjennom disse selskapene. Hvis du er en høyskole student eller high school student, finne ut om det er noen økonomisk støtte eller programmer som tilbyr datamaskiner til elevene. (Den bærbare datamaskinen du får kanskje ikke ny, men du kan få det gratis)
 5. 5
  Hvis du kommer til å gå ut og kjøpe en fra en butikk må du ha dine spesifikasjoner skrevet ned. (Holder pushy selgere ut av deg)
 6. 6
  Når man skal vurdere en ny laptop, sjekk hvor intensivt viften fungerer. Hvis viften kjører på full hastighet i nærheten hele tiden, etter et par år vil du trenger å rense kjøleribben.
 7. 7
  Sjekk ut og andre tech nettsteder for anmeldelser på laptop produsenter og deres maskinvare.
 8. 8
  Kjøpe bærbar PC på nettet, vanligvis er det billigere å kjøpe og det er ingen pushy selgere.
 9. 9
  Hvis batteritiden er ikke viktig for deg (kanskje du vil kjøre den av strømnettet) vurdere å kjøpe en second hand.

Tips

 • og fri / åpen kildekode. Det er svært brukervennlige distribusjoner. Programvaren er gratis, og det krever færre hardware ressurser, i de fleste tilfeller eldre maskinvare er billigere. Hvis du har eldre maskinvare, er kompatibilitet mindre av et problem.
 • Hvis du følger trinn 1-7 du får akkurat det du trenger.
 • Hvis du har tenkt å bruke dette til spilling må den bærbare datamaskinen har en høy kvalitet skjermkort, ellers spillene dine vil være veldig treg. Low-end pc'er generelt ikke er gode automater av den grunn, og de kan ikke oppgraderes for bedre video som stasjonære vanligvis kan.

Advarsler

 • Bare kjøpe programvaren du trenger.
 • Sørg for at du ser på butikkens garanti og retur politikk.
 • Ikke overdriv søke best mulig laptop for billigst mulig pris. Etter å ha investert mye tid kan du ende opp med å kjøpe en modell med noen skjulte fabrikk design problemer som er langt ikke like bra som det ser ut. For eksempel var det modeller i det siste der en "fast"-prosessor var årsaken hyppig cut-offs på grunn av overoppheting.

Ting du trenger

 • En fast budsjett, hold deg til den.
 • Budsjetterte penger.
 • Ønsket om å kjøpe en bærbar datamaskin.