Wkuno

Hvordan se og handle som katt valentine fra seirende

Cat Valentine er den søte, sprudlende og preppy røde hodet på Nickelodeon showet Victorious. Hvis du vil være like kul som hun er, vil denne artikkelen lære deg hvordan ser henne komme og handle akkurat som henne!

Trinn

Hvordan se og handle som katt valentine fra seirende. Du kan flatt jern håret eller la det bølget eller noe krøllete.
Hvordan se og handle som katt valentine fra seirende. Du kan flatt jern håret eller la det bølget eller noe krøllete.

Hvordan få henne til å se

 1. 1
  Generell motesans. Cat bærer elementer som mørke smale jeans, mørkeblå jean shorts, spaghetti stropper, floral tank topper, høye innsnevrede skjørt, og rompers. Slites også kortermede bluser med rysjer. Cat bærer også høye hæler og leiligheter. Hun bærer også mange korte, floral, fargerike trykte kjoler.
  • Hvis det er for kaldt der du bor for shorts, og deretter ha skinny jeans, en tank top under, og en søt neon genser.
 2. 2
  Hårfarge. Prøv en rød fløyel cupcake hårfarge å være den perfekte "Cat". Vær oppmerksom på at dette er en ekstrem hårfarge som ikke ser bra ut på alle! Hvis du farge håret rødt (med en semi-permanent dye), være oppmerksom på at hvis den opprinnelige fargen var blonde, kan håret visne inn en gingery farge. Også, de fleste «midlertidige» fargestoffer ikke falme fra håret til ca 1 år har gått.
 3. 3
  Brune kontaktlinser. Cat har svært brede brune øyne. Hvis du ikke har brune øyne, ville brune kontaktlinser være et alternativ. Du kan få kontaktlinser som er reseptfrie i tillegg.
 4. 4
  Du kan flatt jern håret eller la det bølget eller noe krøllete. Senere i showet hennes hår er krøllete eller bølgete på bunnen.
 5. 5
  Bruk blomstrete utskrifter. Hun bærer vanligvis dem på skjørt med søte singleter
 6. 6
  Hæler. Fordi hun er 5'3 1/2, bærer hun ofte hæler. Ariana Grande bærer dem ofte som Cat. Hvis du er høy, opt for ballett leiligheter.
 7. 7
  Makeup: Cat nesten alltid bruker sminke. Det ser ikke trashy, men ikke veldig naturlig heller! Tenk naturlig-glam.
  • Påfør en skimrende øyenskygge på øyelokkene og deretter bruke eyeliner. Følg opp med to strøk med mascara eller til og med falske vipper. Kontur kinnbena veldig subtilt med bare en smule av bronzer, bruk litt blush, og så avslutte med et naturlig utseende leppe color.If du gjør neglene, gjør Cat vanligvis lyse farger, som rosa, blå, grønn eller gul.
 8. 8
  Slitasje kostymer. Du kan også bruke kostymer som du har laget selv! Katten har vært kledd i forskjellige episoder som Little Bo Peep, en superhelt, hennes lærer og en spion.

Hvordan å opptre som hennes

 1. 1
  Arbeidet med å synge din! Cat er en fantastisk sanger så praksis sanger liker: Give It Up eller hennes sang fra hennes audition fra Helen Back Again kalt Cat Broadway Song.
 2. 2
  Fnise noen sjanse du får! Cat er stort sett positive, og en glad person.
 3. 3
  Vis frem dine talenter. Noen av Cat hobbyer og talenter er kostyme designe og sang.
 4. 4
  Komme opp med din egen fangst setning. Cat faller linjen "Hva mener du med det?" når vi blir fornærmet.
 5. 5
  Være nysgjerrig. Ved tilfeldige tidspunkt, spør kommentarer som hun gjør for eksempel "Hvis det snødde og det var sol, ville ikke det gjøre en snø-bow?".
 6. 6
  Være en sosial sommerfugl. Cat elsker alle, uansett hva! Hun gjør venner lett.
 7. 7
  Flørte. Cat er en stor flørt. I "stakk i en RV" (Victorious episode), hun frimodig stakk opp en samtale med noen "hot" gutta på stranden og deretter hengt ut med dem. Vises søt og trygg. Men også veldig glad.
  • Når flørte, rote guttene i magen og begynner å fnise og smiler.
 8. 8
  Spise hennes favoritt mat. Noen av kattens favoritt mat er cupcakes, godteri, nudler, bibble (flerfarget karamell mais) og potatoes.don glem rød fløyel cupcakes / kake!
 9. 9
  Uttrykke deg. Cat er åpen om sine følelser. Når folk er glade for å se deg eller er trengsel rundt deg for noe godt som du gjorde, sier noe sånt som "Jeg føler meg så elsket!"
 10. 10
  Cat er kjent for å være en "elskelig kløne". Prøv å være søt og elskelig!
 11. 11
  Endre stemmen din. Lag din stemme litt høyere når din glad.
 12. 12
  Gjør tilfeldige kommentarer om deg selv, venner og familie. Katt gjør dette hele tiden. Eksempler er "Min bror ble stukket i Japan" og "En gang jeg spiste en hamburger, så en time senere begynte jeg å nyse, men jeg tror ikke det hadde noe å gjøre med hamburger."

Andre måter å være som katten

 1. 1
  Gjør gode venner. Bli venn med folk som vil gjøre noe for deg! I utgangspunktet en ekte beste venn. Også har Cat både fyr og venninner.
 2. 2
  Alter soverommet ditt stil. Dekorere det rosa med myke puter, sommerfugler, blomster og bedårende utstoppede dyr. Sjekk ut hennes soverom på dask!
 3. 3
  Utstoppede dyr. Ta utstoppede dyr med deg uansett hvor du går. Kysse dem på toppen av hodet eller på sine søte neser!
 4. 4
  Være helt uventet og spontan. Ta med cupcakes på skolen uten grunn (eller bare fordi det er "noen fødselsdag, et sted"!), Komme opp med etter skolen planene som de ringer, og husk å være fri til å meina, ulike med andres ideer om " normal ".
 5. 5
  Prøv å være selvsikker og utadvendt, men holde seg rolig til tider og frik ut når det trengs.

Tips

 • Ikke forbanne. Cat aldri forbannelser.
 • Pass på når du fniser du legger hånden lett over munnen og gjør stemmen din gå høyt og luftig.
 • Også prøve å ikke opptre som en helt annen person prøver å gjøre hvert trinn per dag eller noe sånt bare så du vil ikke se ut hvis du prøver hardt.
 • Husk å være nysgjerrig når du ønsker å vite noe.
 • Ikke endre hele personligheten! Du bør ikke prøve å være akkurat som henne. Bare husk å noen ganger bare være deg selv!
 • Når du gjør håret ditt, har alltid løs, lang og fjærlett hår. Hvis du legger på en hestehale, ikke gjør det for stramt. La noen få hårstrå ut som det var satt sammen i en hast.
 • Være sprudlende og steppe.
 • Snakker mye.

Advarsler

 • Og også, ikke glem når plukke ut klær, spør deg selv, ville Cat bære denne?
 • Folk kan kalle deg en poser hvis du blir en "copy cat" (pun intended), så ikke la det være for opplagt at du prøver å få henne til å se!
 • Fungerende som andre er alltid gøy, men husk å være deg selv! Bland i noen av dine egne klær og frisyrer. Ikke ha ting du ikke liker.