Wkuno

Hvordan få en jobb som et tegn på disney

Hvis du er interessert i å bli et ansikt tegn (a) på Walt Disney land eller verden holde lesing for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan få en jobb som et tegn på disney. Delta på en disney audition.
Hvordan få en jobb som et tegn på disney. Delta på en disney audition.
 1. 1
  Delta på en disney audition. Gå til nettsiden www.disneyauditions.com for å se en liste med opptil kommende auditions.
 2. 2
  Se nøye fordi hver audition er på utkikk etter noe spesielt (jeg. E. Parade utøvere, mannlige komiske skuespillere, look-alikes, osv.) Du må kanskje reise.
 3. 3
  Ankomme tidlig og kle seg passende for dans og en improvisert scene, vær så snill, ikke kle seg som tegnet du er på audition for, slitasje danse sko og behagelige klær.
 4. 4
  Under tegnet audition vil du lære en kort dans, og også fungere ut en "morsom" lille scene. Den første delen av audition er dansen. Selv om det ikke er veldig komplisert, hvis du ikke klarer å mestre dansen du ikke vil være i stand til å fortsette til den delen av audition. Etter dansen, den "" vil gi deg en scene de ønsker du å handle ut (eg. Goofy få / dekorere et juletre, du får din favoritt dessert).
 5. 5
  Studer dans og fleksibilitet for audition. Du trenger ikke å være en profesjonell danser, men en bakgrunn og erfaring i koreografi hjelper prøve å ta et par dansetimer før audition.
 6. 6
  Være animert. Ta tegnene til liv.
 7. 7
  Vent. Bedømme tar litt tid. Etter audition er det ganske mye en ventende spillet. Disney gjør har spesielle ting de ser etter i hver prinsesse. Men samlet de ikke ønsker noen med kjennetegn. For eksempel, hvis Cinderella har en stor føflekk på ansiktet hennes en dag og da er det "borte" neste dag, kan barn bli mistenksom.

Tips

 • Se på den fine print. Hvis det står å bringe en forelder bør du. De kan trenge å signere papirene. Dette er ikke en mulighet for en familietur så la venner og andre familiemedlemmer hjemme. Auditions er hardt nok uten å ha alles yngre brødre og søstre kjører rundt.
 • Prinsesse kjoler bare gå til en størrelse 10. Som er mindre enn en vanlig klær størrelse ti.
 • Vær så animert som mulig under audition. Ikke vær redd for å se ut som en tosk. Dette er den delen der du viser Disney at du virkelig kan bli noen andre, og ikke om hva folk synes om deg.
 • Bruke sko. Hvis det er dans auditions du bør planlegge å ha et par jazz dans sko eller annet fottøy for dans. Atletisk sko, kjole sko eller moteriktige sko kan ikke være hensiktsmessig for de dansetrinn du skal lære.
 • Mange tog som pels tegn før du flytter inn i ansiktet roller. Hvis du blir valgt til å være et ansikt karakter ikke forvente å bli en prinsesse med en gang.
 • Lag en CV. Hvis du har hatt en masse scene erfaring, dans erfaring eller opplevelse du vil dele kan du lage en forestilling CV av arbeidet ditt. Dette kan skrives ut på baksiden av hodet skudd eller inkludert i en separat ark. Formatere den som en CV, og sørg for å inkludere ditt navn, adresse, epost og telefonnummer på siden. Hvis du er mindreårig kan du også inkludere en forelder kontaktinformasjon.
 • Lei videoer og forskning tegnene på Disney. Se på sine trekk og hvordan de samhandler med gjestene. Holde disse teknikkene i tankene på audition din.
 • Har ansiktsbilder tatt og ta dem med til audition din. Ikke føl deg presset til å bruke masse penger på disse. Har et bilde tatt og ta det med til en lokal kopi butikk å ha trykt på 8 "x10" glossy papir. Du kan ha flere ansiktsbilder laget for mindre enn 5€.
 • Ta drama klasser på skolen eller registrer deg for å handle klasser i byen din. Se etter klasser som tilbyr teknikker i improvisasjon og viktigst, pantomime teknikker.
 • Hold tegnet du fotograferer for, og deres historie, filmer, etc i tankene. Kjenne dem godt kan utvide dine dialog alternativer og overbeviser folk du er virkelig inn i karakter.
 • Registrer deg for danser. Du vil lære å utføre noen vanlige dansetrinn du kan se igjen på audition. Planlegger å starte danser leksjoner et år eller mer før du starter audition. Noen vil ikke være nok.
 • Snakk med drama lærer på skolen og be om råd.
 • og komme i best form du kan.

Advarsler

 • Vokt dere for byråer som garanterer roller eller garantere auditions hvis du betaler en avgift eller kjøpe et bilde pakke. Mange svindel ordninger dra nytte av ivrige tenåringer og deres foreldre ved å gi løfter for jobber på Disney. Bare stole på den offisielle Disney-området.