Wkuno

Hvordan skrive en harry potter aksept brev

Når de blir spurt, har mange mennesker sagt at de ønsker å bli akseptert i Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Hvis vennen din er en av dem, og deretter lage en Harry Potter aksept brev å gi til dem vil gjøre deres dag! Og for de som har ansvar for ungdommene, kan dette være spesielt hyggelig når gitt til et barn for sin ellevte bursdag.

Trinn

Hvordan skrive en harry potter aksept brev. Samle de nødvendige materialer.
Hvordan skrive en harry potter aksept brev. Samle de nødvendige materialer.
 1. 1
  Samle de nødvendige materialer. Disse er listet opp nedenfor under "hva du trenger".
 2. 2
  Velg en passende font. Skriften må være realistisk, en som ser ut til å komme fra Galtvort. Du kan laste ned slike fonter på nettet - bare gjøre et raskt søk på "Harry Potter font" og se hva som fungerer for ditt operativsystem.
  • I tillegg, se etter et egnet bilde av Galtvort crest. Dette kan også bli funnet ved hjelp av en Internett-søk, deretter lagre den på datamaskinen din.
 3. 3
  Begynn å skrive brevet. Hvis du ikke vet hva du skal skrive, finne en kopi av den første boken og kopiere ut brev eller se etter en kopi av teksten på nettet. Bruk smaragdgrønt blekk. Brevet som kom til Harry ble skrevet på smaragdgrønt blekk på pergament papir.
  • Bytt Harrys adresse med din venns, og i stedet for "skapet under trappa" sette en beskrivelse av rommet sitt, for eksempel "rotete, rotete rom" eller "hjørne uten vinduer".
  • Også erstatte "Deputy rektor" under McSnurp navn med "rektor", fordi hun er nå rektor, ettersom Dumbledore ble drept og Snape ble plyndret og drept.
 4. 4
  Skriv ut brevet. Du kan også redigere konvolutten, det anbefales at du skriver ut toppen på konvolutten i det øvre, venstre hjørne (eller skrive ut kam og lim den på plass). Deretter skriver din venns adresse på konvolutten. Pass på at det er din beste skrivekunst, eller har noen med god håndskrift skrive det. Hvis du vet kalligrafi, er det på tide å bruke den. Også legge Galtvort returadresse under toppen (eller på baksiden av konvolutten, som er mer vanlig i Storbritannia).
 5. 5
  Levere brevet. Tenk på kreative måter å levere brevet. Du kan skli den inn med en bunt av bursdagskort, putt den i en venns skap eller har det dingler luften i et rom.
  • En kreativ måte er å lage en origami uglen. (Du kan finne en smart design ved å søke "origami ugle bokmerke" og klikke på resultatet av aktivitet TV.) Sett brevet i den Owl "nebb", der du normalt vil sette siden. Deretter kan du sette uglen i heks / trollmann 's skrivebord eller ryggsekk, etc.
  • En annen måte er å, når du går til din venns hus, tilby å ta tak i mail og i hemmelighet legge brevet i bunken. Hvis du er en god skuespiller, og deretter late sjokk når du ser brevet, eller gjøre en uvitende "Hva er dette for?" og hånden din venn brevet.
  • Eller bare sende det til dem ved hjelp av postgangen. Det er mindre magisk, men folk elsker å få post.
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Det er best å ha noen andre skrive adressen på konvolutten, med mindre du kan skjule din håndskrift ganske godt.
 • Som et alternativ til forsegling brevet ved å slikke det / peeling av en klebrig tilbake, prøve å lage en faktisk segl. Bare finne en metallring og en metall knapp / trykk med og "H" eller andre relaterte symbol på den. Kontroller at knappen vil passe godt inne i ringen. Tenn et rødt stearinlys og la voks smelter (5-10 minutter), og hell voks i metallringen. Vent til det å begynne å angi, og trykk deretter på knappen for å rykke opp voksen. Det er nyttig å ha et stykke slakter papir på baksiden av papiret du tetting (for å forhindre lekkasje). Pass på å la voks og knapp kjølig i minst to minutter før du tar på knappen og ring (mildt). Ikke send et brev forseglet med voks gjennom innlegget.
 • På brevet, kan du prøve å bruke en font som ser ut som det kan være hånd skrevet av noen med god skrivekunst.
 • Ikke prøv å levere brevet til real Owl. De kan klø, bite, og er generelt lite samarbeidsvillig.
 • Hvis du føler deg spesielt slag, inkludere litt Hogwarts gave, for eksempel en Harry Potter slips, pin, golden snitch, tid turner, etc.

Ting du trenger

 • En Harry Potter skrift eller lignende (Søkemotor: "Harry Potter font") (valgfritt, men veldig nyttig og gratis)
 • En tekstbehandler
 • Et bilde av Galtvort crest (søkemotor: "Galtvort crest")
 • En skriver
 • To til tre ark med printer papir
 • Professor McSnurp underskrift (søkemotor: "Minerva McSnurp Signatur")