Wkuno

Hvordan kjøpe en passende road sykkel

Hvis du ønsker å ta opp road sykling og ønsker en sykkel du kan bruke uten å kreve oppgraderinger senere, 750€ er en god prisklasse å handle for en ny sykkel.

Trinn

Hvordan kjøpe en passende road sykkel. Vurdere hensikten med sykkelen.
Hvordan kjøpe en passende road sykkel. Vurdere hensikten med sykkelen.
 1. 1
  Vurdere hensikten med sykkelen. Hvis du har tenkt å bruke sykkelen for camping eller pendling, vil en touring sykkel å bære dine eiendeler bedre passer ditt formål.
 2. 2
  Innse det primære pris determinant i å velge en sykkel er den type ramme og kvaliteten på komponentene.
 3. 3
  Avgjør om du er mer fokusert på komfort eller prestasjoner. Noen mennesker vil fortelle deg at "Stålrammer tilby en mer komfortabel tur. Aluminium veier mindre, og er mer effektiv, men er mindre komfortabel. Karbonfiber tilbyr det beste innen komfort og ytelse, men er ute av 750€ prisklasse." Kvaliteten på en ramme varierer drastisk, så de ovennevnte er ikke alltid sant. Rammegeometri og design er også viktig.
 4. 4
  Vær oppmerksom på hjul. Ikke bare har de en betydelig innvirkning på turen følelsen av sykkelen, de er også en betydelig del av vekten ligningen. Ikke bare har de veie så mye som eller mer enn rammen, utgjør disse roterende vekt, som har en mye større virkning på den enkle akselerasjon enn den faste massen av rammen. Hvis du finner en sykkel med lette, sterke hjul, vil det være en stor bonus. Spør sykkelbutikk hva slags de anbefaler.
 5. 5
  Lær de forskjellige komponenttyper. På 750€ din beste håp er å få de fleste eller alle Shimano Tiagra komponenter. Shoppe rundt for å sammenligne specs, men komponentene er bare ett aspekt av en landeveissykkel.
 6. 6
  Finne to eller tre sykler i prisklasse. Ri hver sykkel for å finne ut hvilken som passer deg best. Husk at hvis du aldri har ridd en skikkelig road sykkel før de vil alle føle ubehag i begynnelsen, så får noen råd om tilpasning fra noen med litt erfaring.
 7. 7
  Husk at det vil være svært liten forskjell i selve geometrien av rammene, og at alle nye sykler, enten de er 75€ eller 7470€ vil skifte jevnt. Så hva du ønsker å ta hensyn til som du teste ri syklene er turen "føler", og det passer / oppsett av sykkelen.
 8. 8
  Din lokale sykkelbutikk vil passe sykkelen til din kropp og kjørestil ved å få deg til, A. Stå over rammen, og B. sitte på sykkelen (muligens i en trener) og justere setet (høyde, forover / bakover), og styret (høyde, stem lengde). Husk at det er flere variabler i form av sykkelen. Avstanden fra setet til pedalene er direkte relatert til din benlengde, og de vil justere denne avstanden ved å heve eller senke setet. Avstanden frem på styret, og høyden på styret er ikke så lett å justere og angis først ved størrelsen og geometrien til rammen, sammen med stammen. Få stillingen om rett med rammestørrelse, og finjustere passform ved å bytte ut stengler.
 9. 9
  Unngå å bli besatt av å finne den perfekte sykkelen. Du blir nødt til å gjøre avveininger. Selv om sykler i 750€ prisklasse er veldig bra, vil du ikke få det beste av alt. Hvis du tror du ikke vil være helt fornøyd med den sykkelen du får for 750€ vurdere å kjøpe en med en bedre ramme, men lavere spec komponenter, de vil være lett å oppgradere en etter en når du får pengene.

Tips

 • Hvis du kjøper en brukt sykkel, være villig til å bruke 75€ for å ta det inn i din lokale sykkelbutikk å justere passer for deg og få sykkelen innstilt.
 • Hvis du er villig til å bruke litt tid, kan disse nettstedene gi noen gode tilbud, men gjør din forskning før hånd. Gå til en sykkelbutikk, finne ut hva størrelse sykkel du trenger, finne ut hvilke sykler du er interessert i, og deretter begynne å jakte.
 • Du kan ofte kjøpe en brukt to år gamle versjonen av den eksakte sykkel du ønsker fra eBay eller Craigslist for mindre enn halvparten av prisen på en ny sykkel.
 • Lang avstand rides / triatlon er hyggeligere med aero barer. Sørg for at du øve med dem før du går for en stor tur!

Advarsler

 • Mange sykkel produsenter tilbyr livstidsgaranti på sykkelrammen, men hvis du leser nøye, vil du finne at garantien gjelder bare for den opprinnelige eieren. Det er ikke overførbar. Så hvis du kjøper en brukt sykkel, og det er en ramme problem, vil du være ute av lykken.
 • Kjøp en sykkel som passer. Ikke bli fristet av en god del på en sykkel som ikke er en perfekt passform. En flott tettsittende sykkel vil alder som en gammel venn. De store komponenter og materialer på at dårlig tilpasset røverkjøp vil ikke gjøre deg noe godt når du føler deg sår på din ørtende lange turen.
 • Ebay er et flott sted å kjøpe sykler, men pass uredelige selgere. hvis de ikke aksepterer paypal, ikke sende dem penger. Spesielt pass opp hvis tilbudet virker for godt til å være sant. Se etter oppføringer med i fokus bilder av hele sykkelen, den sveiv, Derailers, og bremsene.