Wkuno

Hvordan kjøpe en sykkel

Når du går til en sykkelbutikk for å kjøpe en sykkel, kan du føler deg overveldet av utvalget. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne den perfekte sykkelen ved å fortelle deg hvilken sykkel skal se etter, hvordan å prøvekjøre den, og hvordan du får de beste tilbudene på en sykkelbutikk eller via Internett.

Trinn

Hvordan kjøpe en sykkel. Bestemme hvilken type sykkel du vil.
Hvordan kjøpe en sykkel. Bestemme hvilken type sykkel du vil.

Del én: å plukke ut din sykkel

 1. 1
  Bestemme hvilken type sykkel du vil. Vil du bruke sykkel for å sykle rundt i byen, traff stier eller klatre i fjell, eller en kombinasjon av begge deler?
  • Kjøp en vei sykkel for å kjøre på glatt fortau. Landeveissykler har lettere rammer og slankere dekk. De er ikke laget for å ri i ulendt terreng, slik at de ikke har fjæringssystemer som absorberer støt. Landeveissykler er passe godt for ryttere med en sterk rygg. Fleksibilitet er nødvendig på grunn av bøyd over kjørestilling.
  • Velg en terrengsykkel for å ri på stier eller terrengsykling. Dekkene er store med betydelig slitebanen, som bidrar til å ta tak i overflaten og driver deg fremover når du går oppover. Dessuten er rammen tyngre, og sykkelen har en suspensjon system for å absorbere støt. De fleste terrengsykkel styret er rette og kan skape ubehag hvis syklet lang avstand på asfalterte stier.
  • Plukk en hybrid sykkel. Hvis du ønsker å sykle rundt i nabolaget og ønsker en oppreist kjørestilling. Noen hybrider med doble vegger felger kan håndtere noen off road kjøring.
 2. 2
  Vurdere deg selv som syklist. Vær ærlig om din nåværende evne, og vurdere hvor du ønsker å være i fremtiden. Kjøp en sykkel som er rett i midten av din nåværende ferdighetsnivå og din ideelle visjon om deg selv.
 3. 3
  Sett din prisklasse. Du kan alltids kjøpe en brukt sykkel hvis du er på et budsjett. Prøv å finne en sykkelbutikk med en handel i programmet.
 4. 4
  Spør dine venner. Hvis du har venner som er syklister, be dem om anbefalinger før du kjøper en sykkel. Hvis du ikke kjenner noen syklister, deretter e-posten din lokale sykkelklubb.
 5. 5
  Forskning sykler på nettet. Online er et flott alternativ å vurdere når du kjøper en sykkel. Fordi nettbutikker ikke nødvendigvis trenger å vise frem og lager sine sykler, de kan passere på å spare i form av en billigere pris.
  • Sammenligne rammer og komponenter slik at du er kjent med de viktigste delene av en sykkel. Du bør først og fremst se etter en god ramme. Du kan alltid oppgradere komponenter senere. Å få riktig passform er ekstremt viktig.
  • De fleste sykkelbutikker er der for å hjelpe deg i gang og vil guide deg. Ikke gå inn med online utskrifter. Sykkelbutikker kan ikke konkurrere med høyt volum. De tilbyr service og sertifiserte teknikere.

Del to: test kjøring alternativene

 1. 1
  Sitte på sykkelen for å sjekke passform. Er du også strukket ut? Er kontrollene enkle å bruke og nå? Hvordan føler du deg? Hva er din generelle inntrykk?
  • Legg merke til avstanden fra setet til bunnen av tråkket og vinkelen du har å helle til å holde på styret.
  • Rammen størrelsen på sykkelen er fast, så ta deg tid til å prøve flere forskjellige alternativer for å finne den beste passform.
 2. 2
  Sjekk dekkene. En slankere dekk er bedre for rask ridning, og et stiligere såle er bedre for byen ri over glattere flater. For sikkerhet og bekvemmelighet, se etter dekk som har innebygd flat beskyttelse.
 3. 3
  Prøvekjøre sykkelen for å se om du liker det. Som en bil, er en sykkel som regel noe du ønsker å prøve ut før du kjøper den. Det kan se fint og dandy, men hvis det ikke føles godt og svare på kroppen din på riktig måte, hva er vitsen?
  • Betrakt vekten av rammen. En lettere ramme er lettere å drive, men vil også bli dyrere.
  • Kroppen skal føle deg komfortabel mens du rir. Din kne skal bøye litt på bunnen av pedalen revolusjon. Du bør være i stand til å nå de bremser lett, og overkroppen skal ikke føle trang på et flatt underlag.
  • Sørg for at sykkelen håndtakene blir jevnt og at du kan sitte og stå enkelt mens du er på en høyde.

Del tre: å kjøpe en ny eller brukt sykkel i person

 1. 1
  Ring din lokale sykkelbutikker. Finn ut hvilke typer sykler de selger, og velg en butikk som spesialiserer seg på den type sykkel som du ønsker. Det kan være nyttig å ha et budsjett i tankene.
 2. 2
  Walk the salgslokalet og sjekk ut sykler som du har undersøkt. Fortell selgeren målene dine, og be om anbefalinger.
  • Være skeptisk til en selger som styrer deg mot en signifikant forskjellig type sykkel, spesielt hvis den sykkelen er utenfor din prisklasse.
  • På samme tid, lytte til forslag. For eksempel, hvis selgeren foreslår en litt annen ramme stil enn de du har undersøkt, spør hvorfor. Hvis selgeren har en god forklaring, og deretter vurdere forslaget.
 3. 3
  Spør sykkelbutikk om tjenesten planer. Mange butikker, for eksempel tilby et års gratis tune-ups sammen med kjøpet.
 4. 4
  Forhandle pris. Hvis du skrev ut priser fra online kilde, og deretter vise prisene til selgeren for å se om butikken vil matche prisen. Hvis butikken tilbyr deg en litt lavere pris eller kaster i en service plan, så du kan ha en god avtale.

Del fire: å kjøpe en ny eller brukt sykkel online

 1. 1
  Finn sykkelen som du ønsker på nettet. Med en online kjøp, får deg til å handle 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Du er også mer sannsynlig å finne en konkurransedyktig pris.
  • Se etter forhandlere i ditt område som har murstein og mørtel butikker samt online kjøpsopsjoner. På den måten kan du prøvekjøre sykkelen i butikken og deretter kjøpe den sykkelen du ønsker på nettet.
  • Sjekk ut nettsteder som eBay, Sykkel peddlere og Craigslist for brukte sykler.
   • EBay kan være et godt valg fordi, siden du skal byr på sykkelen, vil du feste med budsjettet. Du må betale for frakt hvis du ikke kjøper fra en lokal selger.
   • Craigslist kan også være bra fordi du kan plukke opp sykkelen lokalt, og du sannsynligvis ikke trenger å montere den. Du vil også ha muligheten til å prøvekjøre den før du kjøper den.
   • Sykkel peddlere er også et bra sted å lete. Området er bare å starte opp, men har en av de beste avanserte søk for både nye og brukte sykkel.
 2. 2
  Bestill din sykkel og enten plukke den opp eller vente til den kommer.
  • Dersom din sykkel kommer i stykker, må du kontakte din lokale sykkelbutikk og betale noen for å montere den for maksimal sikkerhet. Selv om sykkelen din kommer fra en annen forhandler, vil du fortsatt trenger å utvikle et forhold med din lokale sykkel forhandler i tilfelle du trenger fremtidig bistand.
  • Prøvekjøre sykkelen etter at den er satt sammen. Hvis du ikke liker det, og du kjøpte den fra en forhandler, demontere den og sende den tilbake eller returnere den til en murstein og mørtel butikken.

Tips

 • Ta sykkelen ut for en tur når du kommer hjem. Stopp etter behov for å justere setet høyde eller å foreta andre mindre endringer. Få et håndtak på skiftende, bremsing og den generelle følelsen av turen.
 • Ikke glem tilbehør. For eksempel kan det være lurt lys for natt ridning eller fendere for å holde deg tørr på en våt vei.
 • Når du kjøper sykler for barn, fokus på hjuldiameter i stedet for rammestørrelse. De mest vanlige diametere er 12 ", 16", 20 "og 24". Også hoppe hånd bremser til barnet er minst 5 år gammel. De fleste barna har ikke fysisk styrke for dem før de er litt eldre.

Advarsler

 • Kjøpe en sykkel på nettet kan være praktisk. Men hvis du ønsker å returnere det til selskapet, kan du måtte betale for å sende den tilbake til dem.
 • Hvis du velger en brukt sykkel fra en butikk, finne ut om salget er endelig før du gjør din beslutning.