Wkuno

Hvordan å ri en dirt sykkel

Er du spent på å treffe noen onde svinger, henge noen stor luft, gli over whoops, og få litt sinnsyk hastighet? Les denne artikkelen, og forberede seg til å bli skitten.

Trinn

Hvordan å ri en dirt sykkel. Whoops kan være vanskelig og krever mye praksis som alle andre ting gjør.
Hvordan å ri en dirt sykkel. Whoops kan være vanskelig og krever mye praksis som alle andre ting gjør.
 1. 1
  Få en Dirtbike. Unngå å låne en fra en venn, fordi som en første gangs rider risikerer du å skade en annens eiendom. En to slag ville ikke være bra for din første sykkel, de er mye vanskeligere å kontrollere som powerband kan sparke i og gi for mye makt når du minst venter det. Du vil falle av en to hjerneslag raskt og kan bli avskrekket fra learning.Fourstrokes er enkle og morsomme å ri, og har stor makt. Sørg for at du får en sykkel som er riktig størrelse for deg fordi du ikke vil ha noe for stor for at du ikke kan håndtere-forhandleren eller hvem du kjøper fra vil hjelpe deg med det. Jeg vil foreslå en 100-250cc eldre, billigere sykkel, det å foretrekke å slippe en kostbar splitter ny sykkel. Det hele avhenger av din høyde og weight.Just sitte på noen sykler i butikken, og du vil føle det som er mest behagelig for deg. Snakk med din lokale forhandler for mer informasjon, men ikke kjøpe med en gang. Noen forhandlere kan lyve eller lure deg for mer enn du er verdt! Alltid gjøre forskning først.
  • Speed: Når du rir ned en fin straks og du føler at goosing det, prøv å starte på et lavt gir. Arbeid som redskap til sitt fulle potensial, og deretter skifte opp (hvis du har en automatisk sykkel, ikke bekymre deg om dette). Når du kommer opp til hastigheten din, skrå ryggen i en 45 graders vinkel, bøy armene i 90 graders vinkel og stå opp. Når du står opp bena og armene opptrer som ytterligere suspensjon når det går over humper. Dette holder deg i bedre kontroll og vil spare energi.
  • Turning: Kunsten å få maksimal hastighet og det beste oppsettet i en sving er kontroll. Når du kommer inn i en sving, plukke en god linje som ikke kommer til å kjøre deg utenfor banen. Feste med det og holde jevn strøm. Hold utenfor albuen opp og innsiden av beinet ut. Har beinet stikker rett ut foran deg ved fender. Dette vil hjelpe deg å holde balansen, og du kan DAB foten på bakken hvis du skyver ut. En gang i sving, ser hvor du vil hen. Også holde baken på utsiden av setet og bruke litt press på utsiden foten pinne, bidrar dette legger mer vekt på utsiden av sykkelen din, og gir deg mer trekkraft. Husk å fullføre bremsing og giring før du går inn i hjørnet slik at du kan konsentrere all din oppmerksomhet på å få gjennom den. Noen ganger bruker clutchen mens du avslutter et hjørne vil gi deg en kort utbrudd av makt.
  • Hopp: Treffer store hopp kan være skummelt hvis du ikke er komfortabel med din evne til ridning ennå. Prøv små bordplater først, de er veldig lett og gi en jevn landing nesten overalt. Løft dine styret og stå opp litt. Når du får dyktig med det, kan du prøve en dobbel. Ta av bunnen av ansiktet sitter. Etter den tid forhjulet er av skitt bør du stå opp. En gang i luften, plassere deg komfortabelt, men robust for en landing. Hvis fronten er rett opp og ned, ikke få panikk! Hit tilbake brems og det bør senke gradvis. Før du treffer bakken, gi litt gass så sykkelen vil flyte jevnt.
 2. 2
  Whoops kan være vanskelig og krever mye praksis som alle andre ting gjør. Det er tre hovedmåter å treffe dem: gå sakte og stødig, dobling eller tredobling dem (dette kan være svært nyttig i en veldig teknisk spor fordi du kan komme inn i en ny linje hver gang), eller bare suser gjennom dem (veldig rask og vanskelig å mestre, dine bakhjulet skummer over tuppen av whoops gir deg mindre kontroll). Stå opp over whoops og holde vekten like bak sentrum av balanse mot baksiden av sykkelen. Øv holde knærne og albuene bøyd før du gå gale på dem. Mer enn 60 prosent av alle krasjer på et spor skje på whoops. Hold deg fast og flyt med dem. Ikke frik ut og overcorrect hvis du får inn en vaklende tilstand. Bare ri den ut.

Tips

 • Ikke bli cocky om hva du kan gjøre på sykkelen din. Du vil trolig bli brakt tilbake til jorden ganske raskt.
 • Magasiner som Motocross Action and Transworld MX gi gode tips om å gjøre justeringer på sykkelen din.
 • Hvis en første gang rytter, ikke presse deg selv for hardt, lære å ri en Dirtbike er som å lære å sykle en peddle sykkel.
 • Se for arm-pump (underarmer / hender får ekstremt sliten) kan være potensielt farlig!
 • Når du bygger hopp, begynne i det små og jobbe deg oppover. Prøv hopp før du legger på den.
 • Ikke sitte ned over en dobbel til du øve sakte fart "sete sprett" hopp. Det er mange kroppens justeringer enn bare å stå opp. Høy hastighet og sitting kan føre en uerfaren rytter til en endo. Praksis stående til du får taket på kroppens posisjon, gass, clutch og brems kontroll.
 • Kjør alltid med en camelback eller fender pakke... holde tennplugger, verktøy, energi barer, vann og en mobiltelefon med deg hele tiden. Du vet aldri når du trenger det.
 • Når du går fra skitt rampe til skitt rampe over et gap sørg for å få riktig hastighet. Går for sakte, akkurat som går for fort, kan være smertefullt.
 • Vær alltid oppmerksom på fartsgrenser, krysset poeng, og fotgjengere. De har forkjørsrett.

Advarsler

 • Pass på at der du rir er trygt, og du har lov til å være der
 • Ikke la dine venner sykle. Hvis de krasjer, det er bare ett mer del du må kjøpe!
 • Bruk alltid MOTORSYKKEL verneutstyr. En hockey hjelm kan redde deg fra pucken, men ikke fra å falle fra en motorsykkel. Tilsvarende, kne / albue pads for rollerskating er ikke tilstrekkelig for motorsykkelkjøring. Hvis du ikke klarer å følge disse retningslinjene, kan det føre til alvorlig skade eller død.
 • Hvis du kommer til å gjøre triks, må du vite hva du gjør og ikke kommer til å drepe deg selv. Ikke prøv å imponere dine venner med noe du ikke kan gjøre fordi sjansene er du vil krasje, og de vil le.
 • .

Ting du trenger

 • Bike
 • Gear (hjelm, vernebriller, riktig skjorte og bukser, støvler, hansker, brystet protector, kne og albue pads)