Wkuno

Hvordan endre en acer netbook funksjonstast popup-skjerm

Har du en Acer netbook? Misliker standard bildene som kommer opp når du justerer volumet eller sette utgang til en ekstern skjerm? Dette vil fikse det!

Trinn

Hvordan endre en acer netbook funksjonstast popup-skjerm. Slå på netbook din og logg på.
Hvordan endre en acer netbook funksjonstast popup-skjerm. Slå på netbook din og logg på.
 1. 1
  Slå på netbook din og logg på.
 2. 2
  Klikk på startknappen og deretter traff min datamaskin.
 3. 3
  Klikk på harddisken merket "acer" eller "c:". Dette er din harddisk, hvor de fleste filene er lagret.
 4. 4
  Bla nedover til du ser en mappe som heter "programfiler". Det er her programmer som Firefox og Google Chrome, lagre sine data.
 5. 5
  Se etter en mappe som heter "Launch Manager". Denne mappen har alle dataene for popup-skjerm som vises når du trykker Fn og en annen tast.
 6. 6
  Inside "Launch Manager", vil det være to mapper av interesse. MMRes og OSDRC. MMRes har bildene for når du bytter til en ekstern skjerm. OSDRC har bildene for alt annet, som når du justerer volumet [Fn + Opp / Ned] eller når du slå styreputen på og av [Fn + F7].
 7. 7
  Når du finner bildet i mappen du ønsker å endre, først lage en kopi. Hvis bildet ble kalt "Stille", ta en kopi og kaller det "Mute-2". Redigere en som heter "Mute" fordi det er den programmet vil se etter.
 8. 8
  Åpne bildet du vil endre, i et bilderedigeringsprogram annet enn maling. Paint.NET, GIMP og Photoshop er gode eksempler.
 9. 9
  Recolor eller endre bildet på den måten du ønsker.
 10. 10
  Lagre bildet som det opprinnelige navnet. I dette tilfellet, "Stille".
 11. 11
  Når du er ferdig, sørge for at det er en sikkerhetskopi av de originale bildene og at alt er lagret. Lukk mappen.
 12. 12
  Gå til oppgavebehandling [ctrl + shift + esc] og gå til "prosesser"-kategorien. Se etter den prosessen som kalles "LManager". Det er programmet som gjør ikonene dukker opp. Klikk på "LManager" klikk Avslutt oppgave. Nå fikk til "Programmer"-fanen og klikk Ny oppgave. Skriv inn "lmanager.exe" inn i boksen. Hit OK eller Enter.
 13. 13
  Prøv ut fn-tasten igjen og nyte din nye bilder!

Tips

 • Lag alltid en sikkerhetskopi av bildene.
 • Hvis du rotet opp dårlig og har ikke laget en sikkerhetskopi, ikke få panikk. Gå til Acers nettsider og gå til å støtte. Hit driver nedlasting. Klikk netbook, så den type netbook, ONE Aspire eller Ferrari ONE. Modellnummeret er vanligvis AO # # # # for Aspires og FO # # # # for Ferraris. Du finner nummeret på undersiden av din netbook. Med "Operating System", velg din OS. Gå til Programmer-fanen. Bla nedover til du ser noe som kalles "LaunchManager Application". Last ned som. Når du pakke ut mappen, vil alle de opprinnelige bildene være der i tilfelle du rotet opp.
 • Denne gangen, ta en sikkerhetskopi.
 • Bruk lyse farger når recoloring. Med mindre du er flink til å lage fargene forsvinner, bruker virkelig sterke farger. Ved hjelp av en mørk farge vil gjøre det ser kornete. Ved hjelp av lysere farger gjør pikselering vanskeligere å se.

Advarsler

 • Lag alltid en sikkerhetskopi av bildene! Hvis du skru opp den uten -2, i dette tilfellet "Mute", deretter slette den. Gi nytt navn til den med -2, i dette tilfellet "Mute-2" til "Mute". Lage en ny kopi og prøv igjen.
 • Bruk Angreknappen i tilfelle en feil.

Ting du trenger

 • En Acer Netbook kjører Windows
 • Et bilderedigeringsprogram, ikke Paint
 • Fritiden