Wkuno

Hvordan å se filmer og TV gratis på nettet

Med en bredbåndstilkobling og en bit av arbeid, kan du se mange filmer og TV-programmer gratis på nettet. Det er mange nettsteder som tilbyr gratis tilgang til visuelle medier, det er bare et spørsmål om å finne dem. Les disse trinnene for å lære å se filmer og TV gratis på nettet.

Trinn

Hvordan å se filmer og TV gratis på nettet. Sjekk din avspilling evne.
Hvordan å se filmer og TV gratis på nettet. Sjekk din avspilling evne.

Klargjøre datamaskinen

 1. 1
  Sjekk din avspilling evne. Nesten alle video media du kan se på nettet er "streamet", som betyr at i stedet for å sende din datamaskin alle data på en gang, sender nettsted med videoen bare de neste par stykker av videoen om gangen, slik at du kan se den fortløpende når det lastes, uten å måtte vente til hele filen ferdig å få sendt til datamaskinen først. Streaming tar betydelig belastning ut av din Internett-tilkobling, men god jevn streaming avspilling fortsatt krever et visst nivå av beredskap.
  • Utfør en YouTube test. Besøk Youtube nettside og velge en video som er minst et par minutter lang, for eksempel en musikkvideo. Har video lastes raskt og spille bck jevnt? I så fall er din forbindelse trolig sterk nok for de fleste streaming video-tjenester, hvis ikke, se til å få en nyere datamaskin eller en raskere Internett-tilkobling.
   • Slik kontrollerer du forbindelsen hastighet, besøk nettstedet og klikk på den grønne knappen som sier START TEST. Noe tregere enn ca 256Kbps kan være for treg for tilstrekkelige videostreaming.
    • Mbps er et høyere antall enn Kbps. Hvis nummeret har Mbps etter det, har du sannsynligvis har en tilstrekkelig tilknytning hastighet.
    • Vær forsiktig så du ikke klikke på knappen øverst på siden som sier START NÅ. Du bør aldri la noe på Internett "skanne" din datamaskin.
   • Nesten alle nye maskinen vil være mer enn tilstrekkelig for streaming video. Hvis datamaskinen er problemet, kan du gjerne kjøpe noe veldig billig så lenge det er nytt.
 2. 2
  Last ned all nødvendig programvare. Dessverre, er enig ikke hver video selskapet på det beste formatet for nettvideoer. På pluss-siden, programvare og plug-ins (små biter av programvare) som kreves for å spille av de fleste typer videoer er gratis og allment tilgjengelig. Her er flere av de vanligste, sammen med trygge nedlasting koblinger:
  • Adobe Flash Player kan bli kjøpt opp.
  • DivX kan bli kjøpt opp.
  • QuickTime kan bli kjøpt opp.
  • Microsoft Silverlight kan bli kjøpt opp.
  • VLC Media Player kan bli kjøpt opp.

Streaming video

 1. 1
  Begynn med youtube. YouTube er den største og mest populære video streaming området langt. Det er et bra sted å lytte til populærmusikk, inkludert dagens hits.
  • YouTube er også florerer med hjemmelagde programmer og serier av alle slag. Disse har vanligvis lav produksjon verdi, men kan være ganske underholdende og informativ.
  • Noen ganger kan filmer og ordinære TV-programmer bli funnet på YouTube, men mer populære og velkjente egenskaper vanligvis får tatt av nettstedet av opphavsrettslige grunner.
 2. 2
  Sjekk ut. Hulu er en mainstream video nettsted som YouTube som bygger bro mellom gratis innhold og faglig innhold. Det har en roterende meny av filmer og TV-programmer gratis, pluss en mer ekspansiv månedslønn service.
  • Hulu har en tendens til å ha en masse gratis TV-programmer, men svært få A-liste viser. Det er vanligvis en blanding av eldre og nyere forestillinger som er tilgjengelige.
  • Hulu er gratis film utvalget er ganske liten, men det er lett å søke. Igjen, forventer en blanding av gamle og nye titler.
 3. 3
  Bruke litt tid på. Dette nettstedet er en direkte konkurrent til YouTube. Som med YouTube, er alle Vimeo innhold gratis, men brukerne kan betale en avgift for å oppgradere til høyere kvalitet streaming og mer plass til å laste opp sine egne videoer.
  • Vimeo har uavhengig, faglig kvalitet på arbeidet, for eksempel kunstneriske kortfilmer, som en æressak. Den har også rikelig med vanlig brukerskapt innhold.
  • TV-programmer og wide-utgivelsen filmer er sjelden på Vimeo, men obskure og lite budsjett prosjekter florerer.
 4. 4
  Grave rundt for andre nettsteder. Det er nok av andre, mindre konkurrerende nettsteder som streame videoer for din fornøyelse. Nesten alle av dem er gratis. Et Google-søk skal slå noen opp raskt.
  • Mange av de mindre video streaming nettsteder er dedikert til én type video, for eksempel japansk animasjon. Prøve å søke etter et bestemt emne eller stil når du ser etter andre streaming nettsteder.
  • Noen ganger kan søke etter en bestemt program eller en film gi gode resultater. For eksempel kan skrive "Watch Brain Snegler fra Pluto" i Google gi en ren, jobber videostrøm for den filmen.
   • På den annen side er denne tilnærmingen sannsynligvis vil gi mange falske positiver, også, spesielt for A-liste viser og nye filmer. Klikk nøye og ikke aksepterer å laste ned noe.
 5. 5
  Tenk utenlandske nettsteder. Det er mange utenlandske streaming video nettsteder som eksisterer i en juridisk gråsone takket være lax eller out-of-date kopibeskyttelse lover i land som Kina og Russland. Selv om en tvilsom valg i beste fall, disse områdene ofte har streaming media (spesielt store filmer) som ikke kan finnes gratis andre steder.
  • Utvis forsiktighet når du arbeider med utenlandske nettsteder. Malware og spyware er vanlig. Aldri laster ned noe fra disse områdene, og sørg for at antivirusprogrammet er oppdatert.
  • Forvent usedvanlig treg lasting. I motsetning til YouTube og andre populære vestlige områder, de fleste av disse nettstedene bruker utdatert maskinvare som forårsaker sine videoer å laste sakte selv på raske datamaskiner.

Nedlasting

 1. 1
  Forstår risikoen. Nedlasting av TV og film filer direkte inn på datamaskinen din er ikke anbefalt på grunn av de juridiske risikoer knyttet. Nedlasting viser denne måten er media piratkopiering. Hvis du blir tatt, kan du møte svært stive bøter og / eller fengselsstraff. Når det er sagt, mange mennesker engasjere seg i det, så hvis du er nysgjerrig, kan du lese videre for å finne ut hvordan du gjør det riktig.
  • Denne guiden vil ikke gi noen spesifikke nettsteder eller programvare anbefalinger for nedlasting av filer.
 2. 2
  Torrent dine viser. En torrent er en type fil som instruerer datamaskinen til å laste ned biter av et mål fil (for eksempel et bilde eller en episode av TV) fra datamaskinene til andre mennesker som har det hele allerede. Ved å spre arbeidsmengden rundt, er torrent stand til å samle alle data for en komplett kopi svært raskt, forutsatt nok andre personer deler filen.
  • Torrenting krever spesiell programvare og tilgang til spesielle torrent nettsteder som samler inn og vise tilgjengelige torrent. Begge disse kan bli funnet gratis.
  • Torrent sider er hyppige mål for anti-piratkopiering innsats, men sjansene for en gitt bruker blir slengt med en kostnad er svært lave. Rettshåndhevelse foretrekker tradisjonelt å gå etter de samfunnene og nettsteder selv.
  • Ved hjelp av torrents, kan nesten alle TV-program eller film du har hørt om lastes ned raskt til datamaskinen.
   • Når du har en kopi av showet ditt, trenger du ikke å holde deler den. Ta den av torrenting nettverket gjør ting litt tryggere for deg, men er ansett dårlig etikette blant torrenters. Du må ta avgjørelsen for deg selv.
 3. 3
  Laste ned filer direkte. Mange nettsteder på internett tjene som fil repositories for individuelle brukere. De gir en sikker måte å sikkerhetskopiere filene i tilfelle originalene er tapt eller ødelagt. Men disse sikkerhets-tunge områder også tjene som bredden av nedlastbare filmer og TV-episoder.
  • Som med torrenting, direkte nedlasting kopibeskyttede filer som ikke tilhører deg er ulovlig. I motsetning torrenting, er du ikke forventes å dele din kopi når du har det.
  • Folk som legger kopibeskyttede filer til direkte nedlasting nettsteder og deretter annonsere sine steder er mye mer sannsynlig å få inn juridiske problemer enn folk som laster ned kopier, men aldri du anta er helt trygge.
  • Innholdet er tilgjengelig gjennom direkte nedlasting er avhengig av innfall av brukere som legger dette innholdet. De må aktivt velge å dele det før andre kan finne det i de fleste tilfeller.
   • Det er noen steder som lister over slike delte filer kan bli funnet på Internett, men de fleste er dårlig vedlikeholdt. Det er bedre å finne et fellesskap av entusiaster og be om filmen eller programmet du vil se.

Tips

 • Inntil relativt nylig, hadde YouTube en omtrent 10 minutters video lengde grensen i hele området. Dette betyr at noen ganger kan filmer funnet på YouTube delt inn i flere 10-minutters segmenter. Hvis du er villig til å håndtere hver enkelt lasting separat, de vanligvis fungere fint.

Advarsler

 • Nedlasting av filmer og TV-programmer uten å betale for dem er piratkopiering, gjør ingen feil. Bare ta denne risikoen hvis du har en god grunn. Husk, offentlige bibliotek systemer og videoutleie tjenester er billige eller gratis, og helt lovlig.

Ting du trenger

 • En datamaskin, fortrinnsvis en ganske ny en
 • En bredbåndstilkobling
 • Riktig programvare