Wkuno

Hvordan du får gratis kinobilletter

Du elsker filmene, men prisene bare fortsette skyrocketing! Hva kan du gjøre med det? Det finnes faktisk en rekke måter du kan få kinobilletter gratis, og de er alle ganske enkel. Med litt utholdenhet og flaks og litt hjelp fra Google, kan du bli å se flere filmer gratis hver måned!

Trinn

Hvordan du får gratis kinobilletter. Få en jobb på en kino.
Hvordan du får gratis kinobilletter. Få en jobb på en kino.
 1. 1
  Se førpremiere. Skanne kunst og underholdning deler av dine lokale aviser, både daglig og ukentlig, for annonser angående test screeners. Dette er hvor du vil finne nyheter om "førpremiere" også. Du må kanskje betale for en film, men du vil få sniktitt gratis.
  • En variant av dette er "sneak og titte." Du betaler for én film, og deretter snike seg inn i et sekund, snu filmen utflukt til en dobbel funksjon.
 2. 2
  Gå for giveaway. Lytt til radio. De fleste store stasjoner motta reklame billetter å gi bort, spesielt for etterlengtede storfilmer. Det vil ta litt flaks, men som de sier, hvis du ikke spiller, kan du ikke vinne!
 3. 3
  Få en jobb på en kino. Når du er på innsiden, len deg tilbake og nyt (etter at skiftet er over, selvfølgelig)! Dette er trolig det beste alternativet for å kunne se gratis filmer på en jevnlig basis. Bare vær klar over at du er på jobb, ikke ferie, og holde det popcorn flyter.
 4. 4
  Bli en filmkritiker. Dette tar litt dyktighet og opplæring, og litt flaks. Men å skrive for et lite papir eller nettside vil få deg et sete for nesten hver film som kommer til byen.
  • Vær oppmerksom på at arbeidsplasser i dette området er ofte svært konkurransedyktig, og selv i små samfunn må du ha en grad i journalistikk eller kommunikasjon før de fleste papirer vil selv vurdere deg. I motsetning til populær oppfatning, bli en betalt kritiker er vanskelig arbeid.
  • Hvis du har problemer med å bryte inn i de tradisjonelle medier, kan du prøve å starte din egen film blogg, og begynne å vurdere filmer på egen hånd. Du må betale først, men hvis du gir kvalitet innhold og tjene mange tilhengere, kan du ha noen innflytelse i å få inn flere og flere filmer gratis.
 5. 5
  Følg blogger og nettsteder. Nettsider og blogger rundt på internett ofte legge koder til gratis filmvisninger. Se deg rundt og du vil finne en for ditt område. Her er noen store de å komme i gang:
 6. 6
  Ask. Kontakt hovedkontorene for din lokale teatre, de har mystery shoppere og seere som får lov til gratis filmer i bytte for vurdering av kvaliteten på tjenesten, valg av filmer, kundeservice, og i noen tilfeller til og med den kvalitet og utvalg av snacks.
 7. 7
  Donere blod. Forent Blood tjenester utmerkelser donor poeng for hver donasjon. Fire hundre poeng kan byttes mot en gratis film billett.

Tips

 • Teatre i kjøpesentre er gode steder å finne studio representanter på jakt etter test screeners.
 • Nielsen NRG MovieView er ikke tilgjengelig i alle områder. Vennligst ring kundeservice nummeret som er oppgitt på nettstedet før du registrerer