Wkuno

Hvordan lage en rask gresk gudinne kostyme

Det er uken (eller en dag) før Halloween, og du har ingen anelse hva du kommer til å være. Denne greske gudinnen kostyme er ikke bare lett å lage, men krever ingen symaskin selv om det ser ut som det tok deg aldre til å fullføre!

Trinn

Hvordan lage en rask gresk gudinne kostyme. Gå til din lokale stoff butikken og finne noen gode stoff i hvitt, krem eller dyp lilla.
Hvordan lage en rask gresk gudinne kostyme. Gå til din lokale stoff butikken og finne noen gode stoff i hvitt, krem eller dyp lilla.
 1. 1
  Gå til din lokale stoff butikken og finne noen gode stoff i hvitt, krem eller dyp lilla. I antikkens Hellas, var hvit hva alle generelt hadde på seg. Men fikk bare kongelige å bære dype lilla. Egentlig, i virkeligheten, var kvinner ikke lov til å bære en toga, men ingen vet det, så du er fin. Velg en farge som du liker.
 2. 2
  Mål stoff lengden fra skulderen til gulvet.
 3. 3
  Doble denne lengden, så det vil være et panel av stoff i front og bak.
 4. 4
  Vanligvis stoffer er 45-54 inches bred. Hvis du tror dette vil være for bred for deg, kan du klippe den ned. Men vær forsiktig med dette - selv om du ikke vil at ditt kostyme å synke på deg, trenger du ikke vil at den skal presse deg til døden!
 5. 5
  Mens du er på stoff butikken, finne noen fine gull snor for et belte. Hvis du har et bredt, metallic-farget belte allerede, fungerer dette veldig bra også.
 6. 6
  Finn også noen stoff lim. Spør en ansatt om de har noen limet som fungerer som tråd - dette tar plassen til å sy.
 7. 7
  Hvis du ønsker å gjøre denne drakten enda bedre, kjøpe noen stoff trim i en gresk nøkkel design. Dette ser ut som en kinesisk design nesten, som består av firkanter. Det er en veldig god trim å aksent stoffet.
 8. 8
  For å gjøre drakt, vil du også trenge to store brosjer. Hvis du vil, kan du lage en hjemmelaget en ved å kutte ut et sirkulært stykke papp eller stiv backing, deretter lim mange rhinestones, etc. på den. Lim dette inn på en pin komponent. Du kan få veldig fancy med broach-gjøre det slik du vil.
 9. 9
  Hvis du ville, lim stoffet trimme langs bunnen av drakten.
 10. 10
  Nå pin de to panelene-front og back-sammen med broaches. Sørg for å drapere stoffet opp foran!
 11. 11
  Trim hem og ermer, slik at det ikke er fillete.
 12. 12
  Til slutt av kostyme, alt du trenger å gjøre på kryss og tvers stoffet under armene og sette på beltet / ledningen. Hvis du bruker gull ledningen, vikle den rundt midjen din slik at den krysser sammen og gjør en X form foran.
 13. 13
  Var ikke så enkelt? Nå kan du gå vise frem din drakt.

Tips

 • Det er sannsynligvis en god ide å bruke en hvit t-skjorte og hvite shorts eller bukser under toga for varme, siden halloween er på en kjøligere tid.
 • En lakenet fungerer også - ingen spøk! Det er sant. Selv om en god stoff er alltid hyggelig, er et laken bra å bruke hvis du har absolutt ingen tid. Sørg for at den er ren og hvis du kjøper en ny lakenet, vaske den med masse tøymykner.
 • En annen idé for brosjer er å se i håndverket butikken for vakre jern-on patcher, for eksempel blomster, og legge til en pin på baksiden av det. Pins kan også bli funnet i denne stilen. Du kan ofte kjøpe kule, billig pinner i turist butikker.
 • Du kan også ta et hvitt laken og vikle den rundt kroppen din et par ganger og deretter kaste ende over skulderen din. For å holde den sammen ta et gull ledningen og bind den rundt deg midje. sette enden av skulderdelen inn i beltet slik at det holder den nede. Ikke egentlig en utendørs drakt. Voila! Håper du liker det!
 • Prøv å få stoff som ikke er for stiv, da dette vil hjelpe når drapering foran.

Advarsler

 • Dette er en jente kostyme. I antikkens Hellas og Roma gutta kledd i togas eller tunikaer, ikke kvinner.
 • Ikke gjør stoffet for lenge - du kan alltid trimme den ned litt slik at den ikke reise deg mens du spaserer / kjører (som også ville være svært smertefullt / pinlig).
 • Kontroller at brosjer / nåler er sikret godt, eller ditt kostyme vil ikke bo på (som vil være svært pinlig), og du kan få stukket (som vil være svært smertefullt / pinlig)!

Ting du trenger

 • Stoff
 • Stoff Lim
 • Greek Key Design Trim
 • Gold Cord / Metallic-farget belte
 • Juveler, Rhinestones
 • Boltkomponentene
 • Gull Pins For Hair