Wkuno

Hvordan lage en Hulk Hogan drakt

Hva har du tenkt å gjøre, bror! Kle deg ut som den WWE viktigste mann, Hulk Hogan og noteres.

Trinn

Hvordan lage en Hulk Hogan drakt. Ha håret på riktig måte.
Hvordan lage en Hulk Hogan drakt. Ha håret på riktig måte.
 1. 1
  Få barten.
  • Hvis du er gammel nok (og riktig kjønn), kan du prøve å vokse ut din egen bart. Farge det blondt om nødvendig (midlertidig, med mindre du er virkelig hardcore) og der du går.
  • For de uvillige eller ute av stand til å vokse en bart selv, kan du prøve falske barter (lett tilgjengelig når som helst kostyme butikk), farget bomull baller holdt på med ånd tannkjøtt, eller bare noen gule eyeliner, avhengig av budsjettet og hvor ekte du vil se.
 2. 2
  Bære en bandana. Avhengig av hvilken Hogan æra du går for, må du ha en annen farge bandana. "Classic" Hulk Hogan (den fra 80-tallet som bodyslammed André the Giant) vanligvis hadde på seg et gult halstørkle. "Modern" Hulk tendens mer mot røde bandanas, og "Hollywood" Hogan fra midten av 90-tallet hadde en svart en. Hvis du ønsker å lage en Hollywood Hogan kostyme, se andre steder, bror.
  • I begge tilfeller må du skrive noe på bandana. Valgene inkluderer "Hulk Rules", "Hulk fortsatt regjerer", "Hulkster," og "Hulkamania." Som for å få den på tørkle, kan du enten hånd-male det på med stoff maling (vil gi gode resultater, men er tidkrevende,) Magisk Marker det på (raskere, men mindre "profesjonell" ser) eller rett og slett kjøpe en autentisk Hulk Hogan bandana fra WWE butikken og bære det (beste utseende, men dyrt.) Fargen av brevene skal være motsatt av den bandana (IE gul på rød eller vice versa).
 3. 3
  Ulempe en skjorte. Hulken skjorte burde være ermeløs, men ikke nødvendigvis en kone-beater. Igjen, ditt valg av rød eller gul, men sørg for at fargen er avhengig av hva en bandana er det ikke.
  • Skjorten må også ha et slagord malt på det, men sørg for at det er et slagord du ikke har satt på bandana. Valg for skjorte inkludere "Hulk Rules", "Whatcha Gonna Do, bror?", "Hulk STILL Rules", "European Made", "Hulkamania", "Runnin 'Wild!", Eller bare "Hulkster."
 4. 4
  Let 'er rip. Hva er vitsen med en Hulk Hogan drakt hvis du ikke kan dramatisk rippe åpne skjorta? Legg merke til at denne delen er for mannlige Hulksters bare. Den enkleste måten å lage en rippable skjorte er å kutte en liten nedadgående slit på halsen på skjorta, kuttet nederst sømmen på skjorta helt, og bare rippe når (og hvor) hensiktsmessig. Dette, mens beste utseende og dramatisk, har to ulemper: One, du bare rev i stykker en perfekt god skjorte. To: Nå har du ingen skjorte. For å komme rundt dette, kjøpe en billig skjorte du er villig til å del med, pre-skjæring gjennom midten, og bruke borrelås på hver side. borrelås de to halvdelene opp, rive når det er ønskelig, så bare borrelås den opp igjen, at det kan bli re-dratt senere. Gjenta etter behov, bror.
 5. 5
  Plukk buksa. Classic Hogan hadde på seg gule bryting badebukser, som er lett nok å få tak i, og hvis ikke, er en gul speedo ganske mye utvisket. For de som ikke ønsker å gå rundt hele natten i hva som utgjør tighty whities, bærer Modern Hogan spandex bukser til ringen. Tye-dye er din venn her. Få noen hvite spandex bukser og tye-dye dem rød og gul. Ferdig. En mindre sofistikert løsning er rett og slett på seg rødt eller solide gule spandex bukser. Den spandex aspektet er viktig, men, folk vil ringe deg på det hvis du prøver å komme unna med vanlige bukser.
 6. 6
  Ha håret på riktig måte. Hogan hår er omtrent halvveis til skulder lengde, og er bleike blonde. I tillegg kan du bruke en skallet cap for ekstra autentisitet, men hvis du ikke har planer om å fjerne tørkle, så ikke bry.
 7. 7
  Slitasje røde kneputer. Enkelt nok å skaffe. Hvis alt annet mislykkes, få noen hvite og spray maling dem røde.
 8. 8
  Kjøpe noen støvler. Den noe hardcore vil få seg et par faktiske gule bryting støvler. Den virkelig hardcore vil deretter male røde flammer og Hulkster ansikt på støvlene, men bare for den moderne Hulk. Classic Hulk bærer vanlig støvler. Alle andre vil bare treffe Army overskudd butikken, få et par av billige combat boots, og spray male dem gule. Ikke glem sålene. I alle fall har klassisk Hulk hvite blonder mens Modern Hulk har røde lisser, så få tilsvarende.
 9. 9
  Velg ditt wristwear. Classic Hulk hadde på seg hvit tape på håndleddene. Moderne Hulk bærer gule armbånd.
 10. 10
  Tenk tilbehør. Yellow-rimmed solbriller og både røde og gule boas er valgfrie, men bare for Modern Hulk. Classic Hulk trengte ikke slike ting. Dessuten slites Modern Hulk, ettersom han presser 60, en rød vektløfter belte med "HOLLYWOOD" malt på det i gult, men bare de virkelig hardcore wrestling fans vil "få" som på Halloween natt. En foreslått alternativ er å male "Hulkster" på det, rett og slett for ekstra recognizability.
 11. 11
  Hvis du ønsker å bli mester (og etter alt dette, hvem ville ikke?) WWE selger skum-og-plast mesterskap belter. De er lett nok å finne på leketøysbutikker, og de kjører ca 15€, så det er ikke for stor en budsjettmessig belastning. Det er ingen god måte å forfalske et mesterskap belte. Noen hjemmelaget belte kommer til å se det, dette er ett område du ikke kan skimp ut på.
 12. 12
  Du er ferdig! Spankulere sakene dine på Halloween natt, forberede seg til å bli stoppet for bilder ofte, og husk å bo i karakter. Bruk fraser som "Well ya vet noe, bror..." "Whatcha skal gjøre..." og kalle folk "Fribryterfans." Råde folk til å trene, sier deres bønner, og ta sine vitaminer. Hevder å være en ekte europeisk, og at du kjemper for rettighetene til alle mann. Streik Hulkster underskrift positurer, og generelt har en flott tid.

Tips

 • Kroppen av Hulkster er egentlig ikke nødvendig, men det hjelper.

Advarsler

 • Ikke vær en showoff.

Ting du trenger

 • En skjorte du er villig til å del med
 • Bandana
 • Bart av noe slag
 • Bukser eller badebukser
 • Boots
 • Belte (r)
 • Knee pads
 • Rød og gul spraymaling
 • Mer rød og gul spraymaling
 • Gul-rimmed solbriller
 • Røde og gule boas