Wkuno

Hvordan å holde en drumstick

Før du går du må gjennomgå, og før du spiller trommer du har å holde trommestikker riktig. Grepet du velger vil påvirke hvor mye makt eller kontroll du har mens du utfører, og en slurvete grep får du en slurvete lyd (og ikke minst håndleddet smerte). Her er en oversikt over ulike grep slik at du kan finne en som passer din spillestil.

Trinn

Hvordan å holde en drumstick. Starte med noen kjepper i hånden.
Hvordan å holde en drumstick. Starte med noen kjepper i hånden.

Overhand grep

 1. 1
  Starte med noen kjepper i hånden. Ta din høyre hånd og gjøre en pistol form med det. Når du gjør pistolen, ta hånden din, lage en knyttneve og deretter utvide pekefingeren og tommelen bare. Resten av dine sifre holde krøllet inn i håndflaten. Ta denne "pistolen" og peker til venstre. (Omvendt disse retninger for venstre hånd.)
 2. 2
  Bøye håndleddet slik at håndflaten vender ned og pekefingeren peker ut rett foran deg, parallelt med gulvet, omtrent en tomme (2 0,5 cm) eller så over skarptromme hodet.
 3. 3
  Bøye leddet nærmest tuppen av pekefingeren til å lage en lomme for trommelen pinne å sitte i.
 4. 4
  Plasser drumstick på denne lommen.
 5. 5
  Finn balansepunkt. Eksperiment for en liten bit for å finne pinnen plassering som får flest returer utenfor skarptromme. Normalt er det ca 2/3 av veien tilbake fra pinnen spissen. Du skal motta ca 6-8 spretter når du finner riktig balansepunkt.
 6. 6
  Plasser tommelen på siden av trommelen pinne. Du trenger ikke å bruke mye press med tommelen, som sin jobb er å bare holde pinnen på plass.
 7. 7
  Plasser de siste tre fingre på drumstick. Disse tre fingre kommer i kontakt med den Drumstick før rulle opp det første leddet. Dette vil sette deg opp bedre for når du går på å lære finger kontroll.
 8. 8
  Gjenta alle trinnene ovenfor i motsatt for å holde trommelen pinne i venstre hånd. Dette resulterer i en "matched grep", og begge hendene bruke samme grep, i motsetning til den tradisjonelle grep, beskrevet nedenfor.
 9. 9
  Hold håndflatene i en 45 graders vinkel. Bøye håndleddet for å flytte drumstick opp og ned. Sørg for at håndleddet beveger seg med håndflaten ned, slik at den største delen av håndleddet er bøyd. Bevegelsen bør ikke komme fra albuen din. Bruke begge fingrene og håndledd for å flytte pinnen.

Tradisjonell grep

 1. 1
  Bruk hemmelig grep i ​​venstre hånd.
 2. 2
  Åpne din hånd, håndflaten opp.
 3. 3
  Plasser pinnen i mellomrommet mellom tommelen og pekefingeren.
 4. 4
  Pakk tommel og pekefinger rundt pinnen, med puten av tommelen hviler på den første knoke på pekefingeren.
 5. 5
  Hvil side av den midterste fingeren på oversiden av pinnen.
 6. 6
  Hvil pinne på skjellaget av ringen finger; lillefingeren kan støtte ringfingeren.
 7. 7
  Bruk overhand grep beskrevet ovenfor i høyre hånd.

Tips

 • Ikke glem føttene! Hvis du spiller trommesett, føttene er din foundation, som et hus. Uten et godt fundament, vil huset falle.

Når du har et godt grep på pinner, må du huske å ikke peke fingrene.

 • To ting du bør vurdere. Som for hendene, er hemmeligheten å lære å holde pinnene, og gi slipp på samme tid.
 • Pass på at stumpen av drumstick stikker ut på baksiden av hånden din, og drumstick kommer over den kjøttfulle delen av håndflaten. Mange mennesker har pinnen kommer gjennom "dalen" av hånden din. Dette er feil - det bør kontakte den kjøttfulle delen av hånden din!
 • Det overhand grep vist ovenfor er også kjent som "European grep" eller "matchet grep". Noen andre overhand grep er:
  • French grep: Face de håndflatene direkte mot hverandre og flytte pinnen først og fremst med fingrene. Ofte brukt av timpanists, single-takts vinnere og for rask tempo swing eller ride cymbal (jazz).
  • Tysk grep: Hold håndflatene parallelt med trommeskinn og flytte pinnen med håndleddet. Brukes for strøm når du spiller bass tromme eller Moeller metoden.
 • Trikset er avslapping. For å spille så avslappet som om du var i en dyp og rolig søvn.
 • Holde en trommel pinne, som beskrevet ovenfor synes å være en god start. Men å spille med makt, berøring, og viktigste, KONTROLL, går utover bare holder staven. Det er mange variabler som vil gjelde i løpet av årene, vil det endre med måten du holder pinner, for eksempel din spesielle fysiske makeup. Spiller faktisk bruker en kombinasjon av fingre, håndledd, underarm og skuldre.