Wkuno

Hvordan skrive en sang med gitarakkorder

Hvis du spiller gitar skikkelig og vil at du skal skrive, så dette bør ikke være så vanskelig for deg å gjøre! Dette er mest for folk som spiller gitar, men du kan sannsynligvis bruke den til piano eller noe.

Trinn

Hvordan skrive en sang med gitarakkorder. Begynn med tekstene først.
Hvordan skrive en sang med gitarakkorder. Begynn med tekstene først.
 1. 1
  Begynn med tekstene først. Hvis du ønsker å gjøre musikken først, deretter hoppe til nummer to og kommer tilbake hit når du er ferdig. Hvis ikke, velg et emne og begynne å skrive. Den beste tingen å gjøre er å velge noe som du er veldig opptatt av, fordi ordene vil komme til deg lettere. Prøv ikke å synge ordene hvis du kan hjelpe det selv, bare si dem. Senere vil du velge musikken.
 2. 2
  Plukk en nøkkel til å spille sangen din på. Mange sanger er i G, D, eller C, men det spiller ingen rolle. Lær alle akkordene i nøkkelen hvis du ikke allerede kjenner dem. Du ønsker ikke å være begrenset til to eller tre akkorder.
 3. 3
  Klimpre noen akkorder sammen, vil alle av dem flyte, men enkelte av dem kan stikke ut til deg. Bruk dem! Hold plukke forskjellige akkorder til du finner de som du tror gjør et godt vers / refreng / vers progresjon (det kan ha en annen struktur dvs. vers / vers / refreng / bro).
 4. 4
  Spille akkorder (i sangen for at du valgte) for noen og spørre dem om de liker det eller ikke. Dette bør nok være noen som du kjenner ganske godt.
 5. 5
  Få de redigerte tekster og begynner å synge. Som du spiller akkorder for verset, nynne eller synge første vers over akkordene til du finner en lyd du liker. Prøv å spille melodien på gitar og kategorien det ut hvis du kan. Hvis ikke så kan du være i stand til å få noen til å lytte til det og kategorien det ut for deg.
 6. 6
  Synge den! Hvis du har problemer med å synge og spille samtidig, har en annen person nynne eller synge mens du spiller. Nå har du en hel sang og du vet hva det høres ut som! Ha det gøy å skrive sanger.

Tips

 • Det hjelper å ta opp deg selv mens du spiller hvis du kan. Denne måten, hvis du synge en melodi, og kan ikke tab det ut, har du noe å gå tilbake til.
 • Skriv ned dine akkorder og tekster slik at du ikke glemmer dem.
 • Hold sanger og tekster som inspirerer deg som en liste, og lytte til dem spesielt til tider at du står fast. Vær også oppmerksom på at denne listen av dine favoritter kan endre seg i tiden.
 • Hvis du trenger inspirasjon, lytte til sjangeren som du skriver. Det hjelper å få en god ide om hva akkordene høres ut og hvordan alt bånd sammen.
 • En annen ting som vil gjøre din sang interessant er en akkord substitusjon. Et eksempel kan være å spille en Am7 i stedet for et Am eller en Cmaj7 i stedet for C. Dette gir sangen en "mer enn normalt" lyd og gjør det skiller seg ut.
 • Pass på at du kjenner alle akkorder. Du vet aldri når du kan ha til å spille dem!

Advarsler

 • Dette er veldig tidkrevende. Det tar ofte uker å bli completley fornøyd med en sang, så ikke tro at du ikke er en god låtskriver hvis du ikke kan skrive en sang innen en uke.
 • Skriving er ikke en del av kaken. Men tror ikke på det som en vanskelig ting, eller vil du ikke være i stand til å tenke på ord for sangen din. Bare la ordene flyte.